Sectorul CIVES
 
 

Secretele rapirii din Irak

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Secretele rapirii din Irak

Mesajde Nica Leon » Lun Apr 23, 2007 12:14 pm

Către,
Preşedintele interimar al României, dl. Nicolae Văcăroiu,


Nea Nicule,


Fiind acum în această importantă funcţie aveţi posibilitatea, dacă vreţi, să încercaţi să ne mai luminaţi şi pe noi, troglodiţii locuitori ai acestei nenorocite ţări, sens în care vă rog să faceţi demenrsurile necesare pentru a desecretiza toate documentele comisiei care a fost organizată, prin încălcarea prevederilor terfelitei Constituţii a României, la Cotroceni, de infractorul comunist – criminal Băsescu Traian, cu ocazia mai mult decît dubioasei răpiri a ziariştilor români în Irak.
Avînd în vedere că secretizarea respectivelor documente nu a fost decît o nouă dovadă a apucăturilor dubioase, infracţionale, ale bişniţarului penal trimis la cotroceni de alţi penalişti, cretini sau zănateci ca şi el, care au aplicat morala proverbului care spune că cine se aseamănă se adună, cred că a sosit timpul să nu mai aşteptăm 50 de ani, aşa cum stabilise ilegal mintea întortocheată a piratului de la Cotroceni, drept pentru care vă rog să dispuneţi, în temeiul prevederilor art. 31 alin. 1 şi 2 din siluita Constituţie a României coroborate cu prevederile Legii 544/2001, să îmi fie transmise copii după toate documentele respectivei comisii, care au fost secretizate abuziv.
Cu speranţa că veţi proceda aşa cum vă obligă pîngărita Constituţie a României şi veţi proceda în consecinţă, vă urez toate cele bune.


Binefăcătorul României,

Nica Leon

Domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 5, cod 021791.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009