Sectorul CIVES
 
 

Teroriştii se tem pina si de umbra lor

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Teroriştii se tem pina si de umbra lor

Mesajde Nica Leon » Mie Apr 25, 2007 12:25 pm

Către,
Tribunalul Bucureşti,Spre ştiinţă inexistentului avocat (comunist-criminal) ce ar fi trebuit să fie al poporului şi ministrului justiţiei.
Băi, tovarăşe preşedinte,
Chiar nu ai aflat că în această ţară că, după ce i-am înfuntat pe comuniştii-criminali şi gloanţele acestora, am înfăptuit o Revoluţie, în a cărei Proclamaţie am înscris şi dreptul cetăţenilor români de a beneficia de dreptul de a fi judecaţi de instanţele din acestă ţară, năpădită de aşa de mulţi oligofreni, care prin taxele pe care le-au impus şi le solicită justiţiabililor vînd justiţie şi nu o înfăptuiesc, în numele legii, ca obligaţie fundamentală a oricărui stat de drept, faţă de cetăţenii săi.
În loc să ne mulţumească pentru strădania, curajul şi jertfa noastră, viermii, unii aflaţi şi în conducerea acestei instituţii publice, au înţeles că ne-am sacrificat pentru a ieşi victorioşi în lupta cu bestiala dictatură comunistă-criminală, pentru ca gîngăniile numite oameni de tip nou sau oameni ai muncii, că nu ar fi fost cazul să facă saltul din rîndul necuvîntătoarelor în cel al oamenilor, care să poată, dacă vor, să devină şi cetăţeni.
Aşa fiind, astăzi am fost nevoit să constat că ţi-ai expus, în public, măsura dispreţului şi a capacităţii de înţelegere a luptei noastre, ca şi dispreţul faţă de principiile statului de drept, prin neobrăzarea de a dispune să se lipească pe geamurile din vecinătatea intrării două afişe, nesemnate şi neîncadrate în drept, prin care un oxiu ca tine îşi permite să le îngrădească cetăţenilor României exercitarea dreptului fundamental de a avea acces liber la justiţie, drept cîştigat prin Revoluţie, ideal înscris chiar şi în art. 1 alin. 3 din terfelita Constituţie a României.
Cum ţi-ai permis şi în numele căruia dintre idealurile Revoluţiei române ai stabilit că noi, oamenii demni ar trebui, dacă vrem să intrăm în clădirea ce ne aparţine de drept, ca proprietate publică inalienabilă, unde funcţionează acest tribunal, să ne golim, mai întîi, fără a ne fi prezentat vreun mandat legal, buzunarele, pe care să le verifice nişte militari cu mîinile pătate de sînge nevinovat, nişte brute angajate la jandarmerie.
Mă întreb, chiar aţi înnebunit cu toţii sau v-a intrat creirul în putrefacţie sau încă mai sînteţi înnebuniţi de groaza ca nu cumva teroriştii inventaţi la Revoluţie, de slugoii criminalului – comunist Iliescu Ion, pe care în loc să-l fi cercetat şi să-l fi aruncat deja foarte adînc în puşcarie, voi încă îl mai ascultaţi orbeşte, de aţi impus acum şi acest ruşinos şi inacceptabil control zis"antiterorist", căruia îi cad victime şi nefericiţii cu stimulatoare cardiace, care ca şi în timpul dictaturii prostiei şi criminalilor comunişti, tot aceste victime ar trebui să facă dovadă deţinerii unui asemena aparat.
Băi nătărăilor, voi încă vă credeţi la defuncta miliţie, cînd cetăţeanul era obligat să-i dovedească miliţianului că este nevinovat ? Cum vă permiteţi să le încălcaţi demnitatea cetăţenilor care vă plătesc salarii atît de mari, la umbra cărora aţi ajuns iar să vă credeţi stapînii acestei ţări şi nişte pîrliţi de salariaţi, aflaţi în slujba noastră, pentru a ne apăra drepturile, libertăţile şi interesele noastre legitime, pe care acum chiar voi ni le încălcaţi. Cine vă dă vouă "dreptul" să vă permiteţi obrăznicia să ne buzunăriţi, să ne pipăiţi şi să ne mai şi obligaţi să vă dovedin noi, că purtăm legal un stimulator sau cine ştie ce fel de aparat.
Da unde vă credeţi!? Cumva mai pretindeţi că această ţară vă aparţine numai vouă? Atît aţi fost în stare să înţelegeţi din semantica noţiunilor democraţie, libertate, demnitate, dreptate şi stat de drept?
Vreţi să ne pară rău că nu v-am spînzurat la Revoluţie, pentru că motive temeinice aveam destule atunci, ca şi acum, după cum probabil constataţi.
Măi comunistule, cred că ar fi trebuit să ştii că şi mie terfelita Constituţie a României îmi garantează, ca drept fundamental, accesul liber la justiţie, acces pe care mintea voastră odihnită mi l-a anulat total, pentru că eu nici măcar nu mai am voie să intru liber în clădirea în care judecătorii ar trebui să ne judece cauzele pentru apărarea drepturilor, libertăţilor şi intereselor noastre legitime.
Înţelegi tu că printr-o asemena măsură ruşinoasă, jugnitoare şi degradantă mie îmi încalci demnitatea, dacă cumva cunoşti ceea ce este aceasta?
De ce aţi impus această măsură cretinoidă şi jignitoare, cumva pentru ca unii dintre cei aflaţi în funcţii de judecători şi care folosesc această profesie doar pentru a se căpătui, să se simtă mai în siguranţă? Tu chiar nu ai aflat încă că în cazul în care voi dori iarăşi să intru peste voi, nimeni şi nimic nu mă va putea să mă oprească să vă iau de barbă şi de turul pantalonilor, cum de altfel am mai făcut-o şi în gloriosul Decembrie 1989.
Aţi impus asemenea măsuri umilitoare, totalitare, pentru a ne demonstra cît de ancoraţi sînteţi în mentalitatea, procticile şi obiceiurile societăţii bestiilor roşii, pe care aţi slujit-o şi apărat-o cu credinţă, de vă permiteţi acum, în Mileniul III, în România membră a U.E. să ne încălcaţi şi dreptul fundamental de a avea acces liber la justiţie, ca şi dreptul de a ni se înfăptui actul de justiţie fără să fim obligaţi să cumpărăm de la voi dreptate, prin impunerea de a vă plăti, pentru îndestularea unor bestii comuniste, a unor taxe de timbru, pe care şi acum voi le menţineţi deşi au fost fixate de nişte tembelii comunisti-criminali.
Chiar nici unul dintre voi nu este în stare să înţeleagă că nişte cretini, comunişti-criminali şi securişti, aflaţi la Curtea Constituţională, pentru a ascunde ticăloşia şi hidosul chip al unor asemena otrepe criminale, şi-au permis să impună, prin încălcarea Constituţiei, legea 146/1997, act care ne anulează samavolnic dreptul fundamental, terfelit prin explicaţia tîmpă că, vezi doamne, în limba română acesul liber nu ar fi sinonim cu gratuit, de parcă accesul liber la un stadion ar putea însemna contra cost şi nu gratis.
Şi pentru a dovedi cît de proşti şi de îndoctrinaţi sînt oamenii de tip nou purtători de robă, ce fac umbră atît de păgubos acestor frumoase meleaguri, posesori îndoielnici de diplome universitare de "drept", ocupanţi a unui scaun de judecător, îşi permit netrebnicia de a impune acum şi interdicţia de a intra liber în clădirile în care se află atît de temătoarele instanţe, prea speriate de teroriştii pe care, de la Revoluţie, cînd au fost inventaţi şi pînă astăzi, puterea judecătorească nici măcar nu şi-a permis să îi caute, pentru a-i cunoaşte măcar şi, eventual, pentru a-i arăta ţării, că de condamnat nu au avut şi nu au curajul, că doar ei sînt nişte bieţi şi umili prestatori de servicii, ca şi căcănarii sau groparii şi nu reprezentanţii puterii judecătoreşti, ce nu au vrut cu nici un chip să-l supere pe tătucul lor Iliescu, căruia i-au mai asigurat şi chiar confirmat cele trei mandate păguboase de stat comod la Cotroceni, în dispreţ faţă de normele constituţionale, fără să ia în seamă şi campaniile electorale violente, mincinoase şi cu rezultate trucate, ce nu ar fi fost nicind validate de nişte adevăraţi judecători.
Avînd în vedere cele de mai sus, vă informez că am mai multe procese pe rol şi la această instanţă, la care dacă voi fi împiedicat să mă prezint, pentru că nu voi accepta niciodată să dau curs unor asemenea percheziţii corporale ilegale, mascate, doar de dregul de a satisface bolnava curiozitate a unora, cărora le umblă acum, prin mult prea goala cutie craniană, în loc tradiţionalii şi cunoscuţii gărgăuni, fioroşi terorişti, fapt pentru care ţin morţiş să vadă conţinutul buzunarelor mele, fără ca, în prealabil, să-mi prezinte cuvenitul mandat valabil şi legal, ceea ce ar putea duce la pierderea, din cauza că nu mă lăsaţi să mă mai prezint liber, demn şi nestingherit, la termene, în faţa instanţelor, pentru a-mi susţine cauzele, situaţie în care vă promit nu numai că voi face plîngere penală împotriva dvs. în temeiul art. 246, 247, 248 şi următoarele din C.p., dar voi chema şi statul român în judecată pentru că mi-a încălcat atît de flagrant şi de odios un drept fundamental, garantat pînă şi în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului.
Vă asigur, totodată, că voi trimite un raport preşedintelui Comisiei Europene, în care voi arăta situaţiile ilegale, intolerabile cu care se confruntă şi acum justiţiabilul român, năpăstuit de comuniştii-criminali care prin măsuri abuzive, imorale şi anacronice încearcă să domine societatea românească şi să discretiteze statul de drept.
Faţă de cele de mai sus aştept, nu mai mult de 30 de zile, de la cei vizaţi, să dispună de îndată asemenea practici cretinoide, ce nu au nici o legătură cu principiile statului de drept.
În cazul în care nu veţi renunţa la controale anti-teroriştilor aflaţi şi acum la putere, voi sesiza organizmele europene interesate de starea justiţiei din România, ca şi de respectarea drepturilor omului în această ţară dezonorată de bestiile comuniste-criminale, cum le numea recent infractorul comunist – criminal Băsescu Traian.


Binefăcătorul României,

Nica Leon 25.04.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009