Sectorul CIVES
 
 

Judecători complici la jaful S.N.P. şi Distrigaz

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Judecători complici la jaful S.N.P. şi Distrigaz

Mesajde Nica Leon » Joi Mai 03, 2007 11:14 am

Către,
Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie,




Doamnă Procuror General,




Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, formulez:

PLÎNGERE PENALĂ

Împotriva numiţilor Petrovici Cristina, judecător la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a, Pasăre Diana-Iuliana, Pătraşcu Horaţiu şi Duican Doina, judecători la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a, vinovaţi de săvîrşirea infracţiunilor prăvăzute şi pedepsite de art. 246, art. 247, art. 248, art. 2481 ,art. 264 ş.a.

MOTIVE


În fapt, am investit aceşti "judecători" cu judecarea unei cereri pe care am fost nevoit să o adresez puterii judecătoreşti, ca urmare a refuzului reprezentanţilor Guvernului României şi a Ministerului Economiei şi Comerţului de a respecta exercitarea dreptului fundamental prevăzut de art. 31 alin. 1 şi 2 din terfelita Constituţie a României şi de Legea nr. 544/2001, care îmi garantează şi mie, binefăcător al acestei ţări, liberul acces la informaţii de interes public.
Prin cererile de chemare în judecată cerusem învinuiţilor să constate că reprezentanţii pîrîţilor au refuzat să-mi transmită o copie a contractelor prin care au fost înstrăinate ilegal S.N.P. Petrom S.A. şi S.C. Distrigaz Nord S.A., cauze ce formaseră obiectul dosarelor nr. 6747/3/2006 şi 6749/3/2006.
În loc să constate că reprezentanţii pîrîţilor, prin refuzul de a-mi transmite o copie a contractelor de vînzare - cumpărare pentru înstrăinarea acestor bunuri inalienabile ce aparţin de drept poporului român şi nu guvernului sau M.E.C., mi-au încălcat drepturile constituţionale sau legale la liberă informaţie, ca şi accelul liber la aceste informaţii, pîrîţii, dînd dovadă prostie, au preferat ca în vremurile de tristă amintire să se facă protectorii infractorilor din guvernul României şi, abandonîndu-şi rolul şi statutul, pe care ar fi trebuit să-l respecte, astfel, mi-au refuzat exercitarea unui drept constituţional, împiedicîndu-mă astfel să îmi exercit atît acest drept cît şi pe cel de a beneficia de o judecată dreaptă, făcută de o instanţă competentă şi imparţială.
Prin faptele lor învinuiţii se fac vinovaţi de săvîrşirea infracţiunilor de abuz în serviciu în formă calificată, de favorizarea infractorului, de împiedicare a înfăptuirii justiţiei, de complicitate la infracţiunea de subminare a economiei naţionale şi constituirea unui grup pentru săvîrşirea de infracţiuni.
În dovedirea acestei plîngeri anexez copiile sentinţelor şi deciziilor adoptate ilegal, prin care am fost împiedicat să-mi exercit drepturile menţionate, dar şi copia deciziei C.A.B într-o cauză similară, prin care instanţa a obligat pîrîtul, în baza aceloraşi prevederil constituţionale şi legale, să-mi pună la dispoziţie contractul în cauză.
În drept prevederile invocate mai sus, ca şi cele din Legea 303 şi 304/2004.
Anexez la prezenta copiile actelor la care am făcut referire.


Nica Leon 23.04.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009