Sectorul CIVES
 
 

Un parchet general dispretuitor şi comunist!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un parchet general dispretuitor şi comunist!

Mesajde Nica Leon » Lun Mai 07, 2007 11:38 am

Către,
Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie,


Doamnă Procuror General,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, vă informez că răspunsul la sesizarea şi protestul meu, pe care vi l-am trimis cînd am fost împiedicat să dau curs unei invitaţii de a mă prezenta la un procuror ce lucrează în clădirea publică în care îşi are sediul acestă instituţie, parte integrantă din sistemul judiciar al României, loc unde mie mi-a fost anulată exercitarea dreptului de a avea acces liber la justiţie, situaţie pe care vi-am prezentat-o pe larg, este identic cu cele din vremurile de tristă amintire şi la fel de tîmp ca răspunsurile pe care le primeam în perioada cînd scriam scrisori împotriva sistemului comunist.
Aşa se face că în loc să primesc un răspuns competent, din partea conducerii instituţiei căreia eu m-am adresat, care să încerce măcar să îmi explice de ce şi cum a fost posibil un asemenea abuz şi o astfel de crasă încălcare a prevederilor constituţionale, care şi mie îmi garantează liberul acces la justiţie, mi se trimite o filipică fără nici un fel de valoare, un pretins procuror şef secţie de la Secţia de analiză, studii, probleme ale minorilor, evidenţă, perfecţionare profesională şi informatică, care în cea mai pură mentalitate comunistă - criminală, îmi scrie că pîngărita Constituţie a României, care îmi garantează, ca drepturi fundamentale, cele prevăzute la art. 1 alin. 3 şi 5, art. 16 alin 1 şi 2, art. 20 art. 21 art. 52, art. 53, art. 54, art. 131 şi art. 154 alin. 1, nu ar mai fi valabilă, pentru că ar fi fost publicată Legea 333/2003, fără ca măcar, în prealabil, să fi citit şi art. 1 din respectiva lege, act care, într-un stat de drept, nu poate să-mi restrîngă execiţiul dreptului de a putea pătrunde liber, în timpul programului de lucru, în sediul oricărei instanţe sau unităţi a parchetului.
Arăt, totodată, că Legea 333/2003 nu poate aduce atingere nici existenţei dreptului meu fundamental la demnitate - care se pretinde că ar fi o valoare supremă şi garantată, ceea ce înseamnă că nimeni, niciodată şi nicăieri nu mă pot percheziţiona fără a avea, în prealabil, mandat legal, în acest sens, ca de altfel numeni nu poate legal să îmi restrîngă dreptul şi exercitarea acestuia cînd doresc să intru liber în sediul unei instanţe sau a unui parchet.
Pentru că este aşa o odvedeşte şi Legea 303/2004 şi Legea 304/2004, legi a căror prevederi exprese parchetarul şef de secţie nici nu doreşte să ţină seama, el crezîndu-se deasupra legilor sau şmecher.
Tot din răspuns înţeleg că parchetarul general din anul 2000 şi-ar fi permis, prin încălcarea Legii 92/1992 republicată şi a Constituţiei României, să emită un ordin cu nr. 67/2000, act pe care nu l-am găsit publicat în Monitorul Oficial, ceea ce înseamnă că este inexistent. Oricum, prevederile respectivului ordin nu pot, într-un stat de drept, să încalce drepturile fundamentale garantate şi mie de normele constituţionale sau să modifice prevederile unor legi care îmi garantează respectul şi exerciţiul dreptului meu de a avea acces liber la justiţie, deci şi la orice unitate de parchet.
Aşa fiind, vă rog să trataţi cu toată atenţia şi răspunderea această problemă, care dacă va continua mă voi vedea silit să vă chem în judecată, dar şi să formulez şi să depun împotriva dvs. o plîngere penală, în temeiul prevederilor art. 246 şi următoarele din Codul penal.
De asemenea, mai înainte de a vă chema în judecată, unde voi cere instanţei să constate şi nulitatea Ordinului 67/2000 şi a altor prevederi din legile pe care le veţi invoca, probabil, în justificarea acestei metode comuniste-criminale şi a practicii de a ne interzice pînă şi dreptul de a pătrunde liber în clădirile unde îşi desfăşoară activitatea parchetele, fără a fi buzunăriţi şi pipăiţi, vă rog să reanalizaţi oportunitatea, moralitatea şi legalitatea unei asemena practici anacronice, contrară idealurilor Revoluţiei române din Decembrie.
Cu speranţa că în această ţară nu au rămas numai cretinii, comuniştii-criminali şi hoţii, vă urez toate cele bune.
Pentru a vă putea minuna de răspunsul la care am făcut referire, îl anexez în copie.

Nica Leon 07.05.2007
Ultima oară modificat de Nica Leon pe Lun Mai 07, 2007 3:21 pm, modificat 1 dată în total.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009