Sectorul CIVES
 
 

Parchetarii în gaşca celor care au prăduit ALRO

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Parchetarii în gaşca celor care au prăduit ALRO

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 17, 2007 11:54 am

Către,
Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Craiova,

Domnule prim – procuror,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, avînd în vedere conţinutul constatărilor şi dispozitivul Rezoluţiei din 04 09 2007, în dosarul nr. 567/P/2007, în termen legal, vă rog să dispuneţi infirmarea rezoluţiei şi, totodată, efectuarea unor cercetări temeinice şi legale împotriva "colegilor" dvs. care, după cum se poate constata chiar şi cu ochiul liber, au fost protejaţi şi încurajaţi astfel ca şi pe viitor să se manifeste discreţionar, cu dispreţ faţă de normele constituţionale şi legale, de ordinea de drept, ca şi de drepturile pe care ar fi trebuit să ni le apere.
Conform Constituţiei României, cînd am văzut că reprezentanţii guvernului îşi permit să se creadă stăpînii ţării, prin adoptarea inexistentei H.G. 1133/2001, în temeiul aceloraş prevederi supreme şi obligatorii, am formulat o plîngere penală împotriva vinovaţilor, plîngere care a fost abuziv trimisă, spre "cercetare", adică spre muşamalizarea cazului în vederea protejării infractorilor şi perpetuarea obiceiurilor de a fi jefuită avuţia naţională şi poporul român, la un parchet necompetent.
În loc ca parchetara Ionică Rozeta să îşi decline competenţa şi să returneze cauza celor de la Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care prin această manevră ilegală, au încercat să înmormînteze dosarul, aceasta a preferat să intre ilegal, încălcînd normele constituţionale şi legale în cauză, în acest joc, dovedind astfel cîtă preţuire acordă cei atît de bine plătiţi la parchet, pentru a ne apără dreptatea, demnitate şi pentru a treduce în fapt prevederile art. 131 din pîngărita Constituţie a României.
La fel a preferat să facă şi învinuitul Croitorul Constantin, care din postura de "şef" de bandă de tîlhari, uitînd că ocupă o funcţie atît de importantă în sistemul judiciar, a menţinut soluţia vădit ilegală, pentru a-şi dovedi umilinţa faţă de reprezentanţii unui guvern care jefuia averea românilor, dar şi dispreţul faţă de dreptate, adevăr şi lege.
Consider că, doar dacă învinuiţii ar fi avut curiozitatea să recitească primele articole din Codul de procedură penală ar fi trebuit să nu procedeze asa cum au procedat, cînd au prefererat, cu bună ştiinţă, să apere nişte tîlhari a căror funcţii şi scaune au crezut că ar fi bine să le fie apărate, motive pentru care vă rog să infirmaţi soluţia şi să dispuneţi continuarea cercetărilor, pentru a demonstra astfel că lupta împotriva corupţiei nu este tot un fel de gogoriţă, pusă la cale doar ca să-i păcălească pe cei de la Comisia Europeană, la care, cu siguranţă că eu mă voi adresa, în cazul în care şi dvs. veţi proteja nişte răufăcători.
Cu speranţa că măcar de această dată adevărul, dreptatea şi legea vor triumfa, vă urez toate cele bune.

Nica Leon 25 09 2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009