Sectorul CIVES
 
 

În România trădarea e la ea acasă!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

În România trădarea e la ea acasă!

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 17, 2007 12:01 pm

Către,
Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Parchetelor
Militare

Domnule procuror şef,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, contest Rezoluţia din data de 12 09 2007, pe care o consider netemeinică, nelegală şi neserioasă, o continuare în fapt a actelor şi faptelor care au vizat protejarea celor care şi-au bătut joc de lege, de poporul român umilit, jefuit, chinuit şi decimat de numitul Argeşeanu Mihai, care, fără drept, se considera rege în România, individ care însă era mareşal în Armata română.
Rezoluţia contestată a fost pronunţată fără să se fi efectuat cercetările obligatorii prevăzute de C.p.p.
Procurorul militar în loc să cerceteze plîngerea penală formulată preferă să găsească motive pentru a nu acorda atenţia cuvenită unei plîngeri penale, crezînd, probabil că dreptatea – ca valoare supremă poate fi dobîndită prin trecerea la cele veşnice ale infractorului reclamat, dar şi că demnitatea neamului românesc ar putea fi spălată doar prin invocarea prescripţiei, perioadă în care doar nişte cretini ar putea să creadă că un asemenea criminal veros ar fi fost măcinat de resentimente. Prin refuzul de a efectua cercetările legale şi temeinice nu este spălată nici onoarea şi demnitatea Armatei române, trimisă să lupte pentru reîntregirea patriei sfîrtecată de bolşevici, trădată apoi de "mareşalul" Mihai I – numitul Argeşeanu Mihai, lăsată astfel, pe cîmpul de luptă, fără conducere operativă şi servită pe tava duşmanului care a capturat o mare parte din efectivele de ofiţeri şi soldaţi care ori au fost dezarmaţi, făcuţi prizonieri şi decimaţi, prin mitraliere cu zecile de mii ( la Fîntîna Albă şi în alte locuri) ori au fost deportaţi în Siberia.
Pentru a nu cerceta faptele reclamate în pîngerea penală, se recurge la a se pretinde că acestea nu ar fi bine să fie cercetate pentru că perioada de timp ar fi "deosebit de îndelungată", ceea ce ar face, în opinia autorului, ca adevărul, legea, dreptatea şi demnitatea mea, dar şi cea a poporului român, ca şi a Armatei române să nu mai conteze, în acest fel trădătorul fiind ajutat să-şi trăiască liniştit bătrîneţea nemeritată.
În acest fel procurorul militar susţine că statul evreu, care şi astăzi urmăreşte naziştii, ca şi celelalte state, printre care şi SUA, care din cînd în cînd mai expulzează cîte un bătrîn nazist în România, ar fi nişte state conduse de tembeli care nu au auzit nici de prescripţie, nici de chinurile trăite de respectivii criminali, care nu şi-ar fi trăit viaţa în thnă din cauza remuşcărilor pe care ar fi trebuit să le aibă.
O asemenea susţinere cred că ar putea fi valabilă numai la Bălăceanca, ea neavînd nimic nici cu realitatea, nici cu adevărul nici cu justiţia, nici cu morala şi nici cu supremele şi obligatoriile norme de drept, care prevăd că vinovaţii trebuie să fie cercetaţi, judecaţi şi condamnaţi, pentru ca numai astfel să-şi plătească vina pentru faptele lor, în faţa societăţii, care numai aşa poate înţelege că legea este una fiind valabilă pentru toţi, nu numai pentru boii care se mai încurcă cîteodată de ea, îndemnaţi astfel să comită, fără frică fel de fel de crime, ca în acest caz rămas necercetat.
Dacă se considera că perioada ar fi prea îndelungată, nu din vina mea, cercetările trebuiau începute pentru perioadă premergătoare zilei de 23 august 1944 şi a zilei de 24 august 1944, după care se putea trece la perioada cînd infractorul a părăsit ţara, "luînd" cu el multe bunuri ce aparţineau patrimoniului naţional.
Apoi se putea trece direct la vara anului 1989, cînd la Budapesta, un număr de neisprăviţi, cu veleităţi de intelectuali, în fruntea cărora se găsea şi trădătorul Argeşeanu Mihai, ce se crede şi îşi zice încă rege, şi-au trecut numele pe documentul prin care garantau ungurilor că vor ceda statului ungar teritoriile româneşti denumite Transilvania şi Banat, dacă i-ar fi ajutat să pună mîna pe putere în România.
Apoi, putea fi cercetată perioada de după revenirea acestuia în ţară, cînd ilegal şi total nemeritat a cerut şi primit mai multe imobile aflate în proprietate publică, bunuri inalienabile conform art. 135 alin. 5 (136 alin. 4) din Constituţie.
La fel de bine putea fi cercetată şi perioada cît a primit, fără just temei, de la reprezentanţii guvernului, sume uriaşe de bani, sustrase astfel de la bugetul de stat, cu ajutorul unor hotărîri ilegale de guvern, impuse prin încălcarea prevederilor de la art. 1 alin. 3, art. 16, art. 20, art. 101 alin.2, art. 107 alin. 2 şi 4 şi art. 150 alin.1 din Constituţie, ca şi o pensie regulată, plătită abuziv prin folosirea prevederilor Legii nr. 406/2001, avînd în vedere principiul conform căruia legea dispune numai pentru viitor, conform art. 15 alin. 2 din Constituţie dar şi a faptului că trădătorul Argeşeanu Mihai nu a fost niciodată, în mod legal, şef de stat în România, cum nu a fost nici măcar rege constituţional.
În ceea ce priveşte invocarea "anumitor principiile drept consacrate încă din 1936 " arăt că numai simpla invocare a acestei aberaţii, ce nu are absolut nimic de-a face cu justiţia, adevărul şi dreptatea, impuse a fi introduse în legea română de un alt mare criminal şi trădător, numitul Carol al II, respectiv Caraiman Carol, reprezintă o altă dovadă că plîngerea mea nu a fost cercetată din perspectiva aflării şi restabilirii adevărului, pentru a se face dreptate.
O altă aberaţie şi o dovadă folosită în rezoluţie este şi invocarea imunităţii absolute a persoanei reclamate, scăpîndu-se astfel din vedere Regulamentele militare, care se aplicau întocmai, în timp de război oricărui trădător, fie el soldat sau mareşal. De asemenea, fără nici un temei legal, semnatarul rezoluţiei pretinde că s-ar fi bucurat de imunitate absolută un mare trădător, care nu era rege constituţional ci doar un maimuţoi în uniformă, ce ocupa un tron fără nici un drept recunoscut şi confirmat, în vreme, printr-un act, de Parlamentul României.
Aşa fiind consider că în cauză sînt întrunite toate condiţiile pentru ca în cauză să se pornească cercetări legale şi temeinice, trădătorul reclamat neavînd nu numai acoperire sau protecţie legală pentru perioada 23 august 1944 la 30 decembrie 1947, dar nici ulterior, după cum am arătat.
Cred că nu mai era cazul ca un colonel magistrat, astăzi, să-mi reamintească cît de proşti şi de ticăloşi erau unii puşi în dregători importante în 1936, ca şi în prezent, pe care nici în fund nu-i durea de justiţie, dreptate sau de popor şi care, ştiind bine că atîta timp cît vor cocheta cu puterea vor fura vîrtos pentru a se căpătui, în detrimentul ţării, pe seama poporului, fiind de înţeles că se vor gîndi şi vor impune acte nedrepte, care să le asigure protecţie.
Tocmai de aceea, magistratul care a adoptat o asemenea ruşinoasă rezoluţie, pentru că nu are deprinderea de a gîndi, nu şi-a pus niciodată problema relaţiei care ar putea să existe între noţiunea de dreptate, cea de justiţie şi semantica prescripţiei, pe care o invocă, raportate la definiţia statului de drept, care nu a fost şi nu poate fi încă dovedit că ar fi luat fiinţă pînă în prezent în România.
Avînd în vedere că principiile care stau la baza oricărui stat de drept sînt încă nesocotite şi grav încălcate în această ţară, invocarea prevederilor art. 164 (121 –122) din Codul penal este cel puţin forţată, dacă nu chiar neserioasă, prevederi care nu pot fi explicate dacă dreptatea şi demnitatea, ca şi idealurile Revoluţiei sînt încă valori supreme şi garantate, după cum scrie şi în art. 1 alin. 3 din siluita Constituţie a României.
Este, de asemenea, frapantă şi susţinerea conform căreia "legalitatea unor acte politice sau juridice din istoria mai mult sau mai puţin îndepărtată a României, nu pot constitui temeiuri pertinente pentru declanşarea de cercetări în sensul normelor de procedură penală (art. 10 lit. b C.pr.pen), pentru că dl. colonel magistrat uită că omul, prin definiţia sa multimilenară, este o fiinţă politică şi ca atare, tot ceea ce are legătură cu viaţa sa, deci şi toate faptele sale fac parte tot din politică. Dacă ar fi fost aşa cum pretinde, poate dl. procuror militat să-mi explice de ce şi pentru care fapte a fost judecaţi şi condamnaţi Ceauşescu şi sinistra lui soţie, membrii c.p.ex şi mai nou atîţia generali. Nu cumva pentru că toţi se făceau vinovaţi de impunerea şi ducerea la îndeplinire a prevederilor unor acte juridice, transpuse în fapte (politice), ce au constituit "temeiuri pertinente pentru declanşarea de cercetări în sensul normelor de procedură penală", altfel nu ar fi fost executaţi, nu ar fi stat la închisoare şi nu ar compare încă, chiar şi în aceste zile, în faţa unor instanţe de judecată.
Faţă de cele de mai sus, rog procurorul ierarhic superior să dispună efectuarea unor cercetări temeinice şi legale, cît încă învinuitul se mai află în viaţă, probe în acest caz fiind mai mult decît suficiente, existînd zeci şi sute de cărţi ale unor generali şi ofiţeri români care au trăit consecinţele trădării şi care s-au umplut de ruşinea actului antiromânesc de la 23 august 1944, după care au fost obligaţi să vadă adevărata faţă a mareşalului ce se credea rege, în lagăre de muncă şi în temniţe grele din îndepărtata Siberie şi din alte lagăre de exterminare în masă.
Solicit ca cei din sistemul de justiţie, obligaţi să îndeplinească întocmai prevederile art. 131 din terfelita Constituţie a României, să-şi facă datoria faţă de sutele de mii de familii şi de urmaşi, a căror soţi, bunici, fraţi şi părinţi au fost luaţi prizonieri, mitraliaţi apoi sau trimişi ani mulţi în Rusia sovietică, distrugîndu-se astfel viaţa la mult prea mulţi oameni nevinovaţi, nedreptăţiţi însă, care şi astăzi cer să li se facă dreptate şi pentru că ei, niciodată, nu au "beneficiat de vreo prescripţie", invocată şi astăzi de fel de fel de tembeli, în apărarea unor bestii, ce sînt încă foarte bine finanţate, din banii poporului român, pentru a duce o viaţi tihnită.

Nica Leon 28.09.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009