Sectorul CIVES
 
 

SE pot stinge repede marile incendii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

SE pot stinge repede marile incendii!

Mesajde Nica Leon » Vin Noi 02, 2007 1:11 pm

Am pus această scrisoare cu intenţia de a face cunoscut românilor din S.U.A., dar şi celor din alte ţări unde permanent ard pădurile, că există posibilitatea de a stinge orice fel de incendii, dacă vor şi autorităţile din respectivele ţări.
Dar pentru aceasta ar trebui ca mai întîi să mă contacteze, pentru a stabili condiţiile colaborării.
În cazul în care sunt şi români care au avut de suferit de pe urma recentelor incendii din California şi din Grecia, aceştia cred că trebuie să ştie că eu le oferisem autorităţilor din respectivele state, metoda mea, dar nu am primit răspuns, ceea ce nu cred că nu ar putea interesa şi presa din zonele respective, care astfel ar putea contribui ca pe viitor să nu le mai fie distrusă munca de o viaţă.
Cei care vor să îmi scrie pot folosi adresa: baronleonica@yahoo.com

Către,
Ambasada Statelor Unite ale Americii


Excelenţei Sale Domnului Ambasador . Nicholas F. TaubmanDomnule ambasador,Am văzut, la televizor, disperarea şi panica unor locuitori din statul California, ce au fost nevoiţi să fugă din calea recentelor incendii, care s-au năpustit şi le-au distrus casele şi avutul pe lîngă întinse suprafeţe de pădure.
Îmi exprim regretul pentru suferinţele ce au fost pricinuite cetăţenilor americani şi sînt alături de Excelenţa Voastră şi de familiile celor care au pierit în devastatorul sinistru, cărora vă rog să le transmiteţi toată compasiunea mea.
Regret că şi de această dată incendiile de păduri, atît de dese în California, au făcut iarăşi victime omeneşti, dar şi importante pagube materiale, care sînt sigur că ar fi fost cu mult mai mici dacă guvernatorul statului ar fi dorit să utilizeze sistema de maşini şi tehnologia pentru stins incendii mari de pădure, pe care i-am făcut-o cunoscută prin scrisorile pe care i le-am transmis în anii din urmă, la care însă nu am primit nici un răspuns.
După cum bine ştiţi, pentru că eu sînt un om care atunci cînd identific o problemă complicată, care creează mari neajunsuri şi pune în pericol viaţa unor oameni nevinovaţi, caut şi găsesc soluţii, pentru rezolvarea situaţiei periculoase, tot aşa am procedat şi în cazul găsirii unei noi metode ce poate fi utilizată cu mere viteză şi mare eficienţă în lupta cu incendiile de asemenea proporţii, fapt pe care am încercat, fără succes însă, să îl supun atenţiei Departamentului de Pompieri din Statul California ca şi Asociaţiei Naţionale a Pompierilor din U.S.A.., cu sediul la New York, cărora le-am transmis în anii trecuţi, în timpul sau după stingerea unor alte incendii devastatoare, o propunere de colaborare, oferindu-le ajutorul.
Pentru că nu am reuşit să le trezesc, poate, încrederea într-o astfel de propunere, vă transmit dvs. această scrisoare, cu rugămintea să aveţi amabilitatea de a comunica Guvernatorului Statului California şi responsabililor care se ocupă de pompierii din U.S.A., că eu aşa cum am avut soluţia să răstorn dictatura comunistă în Decembrie 1989, tot aşa am găsit o nouă metodă, mult mai eficientă, care dacă ar fi aplicată ar putea contribui decisiv la stingerea rapidă a oricăror incendii de păduri sau alte mari incendii, ce cu siguranţă se vor mai produce atît în păduri ca şi în rafinării, în tunele auto, pe nave maritime şi în clădiri înalte sau foarte înalte.
Cu speranţa că vom putea contribui astfel la rezolvarea definitivă a acestei probleme, care regulat produce mari pagube mediului înconjurător şi unor cetăţeni americani, vă urez toate cele bune şi mult succes în activitate şi în viaţă.

Cu stimă,

Nica Leon 01.11.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009