Sectorul CIVES
 
 

Mulţi ticăloşi sînt în această ţară!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Mulţi ticăloşi sînt în această ţară!

Mesajde Nica Leon » Vin Noi 23, 2007 4:21 pm

Către,
Ministerul Justiţiei,

Domnule ministru,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, văzînd răspunsul anexat şi prevederile O.U.G. nr. 214/1999 şi Regulamentul adoptat prin H.G. nr. 148/2000, vă rog să-mi comunicaţi următoarele:

1. Numele membrilor comisiei care au "decis" respingerea cererii mele;
2. Apartenenţa lor politica înainte de decembrie 1989 ( ce funcţii au deţinut ei sau rudele lor in structurile de putere ale dictaturii comuniste sau in organizaţiile si instituţiile care au sprijinit ciuma roşie);
3. Originea etnica a respectivilor membrii;

Vă solicit aceste informaţii avînd în vedere că găsesc a fi inadmisibil, în cazul în care nu cumva această ţară este locuită numai de pacienţi de la Bălăceanca sau Marcuţa, ca nişte neica nimeni, ajunşi în respectiva comisie, pentru că aşa au hotărît nişte comunişti-criminali sau slugile lor, care au populat parlamentele şi guvernele ruşinii, trădării şi jafului naţional, au propus, după mintea lor proastă sau perfidă, să fie alcătuită numai din slugi, lipsite de coloană vertebrală sau numai din învinşi.
Altfel, nici nu îmi pot imagina cum de a fost posibil ca cel care a dăruit libertate acestui popor de "aplaudaci şi de palmieri", în gloriosul şi însîngeratul Decembrie 1989, să fie acum persecutat, tocmai din cauza activităţii mele anticomuniste, de cei care au slujit răul sau de cei care fac parte din Asociaţia Deţinuţilor Politice, indivizi conduşi de un erou al muncii socialiste, care conform proverbului universal valabil "spune cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti", indivizi care, prin întreaga lor viaţă, au demonstrat, atunci cînd nu au fost prea laşi, proşti şi colaboratori, că au fost, cu siguranţă, nişte învinşi, deveniţi apoi umili campioni la stat la coadă la iaurt şi la dat mărunt din buze, practică pe care îndăzneau să o execute numai atunci cînd erau bine ascunşi sub plapumă.
Ticăloşii laşi ajunşi la vârsta senectuţii, prieteni la cataramă cu comunistul - criminal Iliescu Ion, care i-a introdus ilegal, pe uşa din dos, în C.P.U.N.-ul pe care tocmai îl creasem, şi-au permis repede să ceară recompense de la fiii şi nepoţii lor, ba chiar au solicitat să-şi primească, pe lîngă mari recompense materiale de la o ţară vlăguită de comuniştii-criminali, casele, moşiile şi fabricile confiscate de cei de partea cărora se aflau şi care ceva mai înainte îi ţinuse în temniţe. Cînd am văzut înfrigurare şi îndîrjirea bătrînilor care vroiau să se căpătuiască peste noapte fără să ţină seama de priorităţile acelor vremuri şi de interesul tinerilor care se jertfiseră pentru a le spăla şi lor ruşinea şi a dărui libertate acestui umil popor, am luat atitudine şi m-am împotrivit deschis la adoptarea decretului 118 şi am contribuit la anularea multora din pretenţiile aşa zişilor deţinuţi politici.
Desigur că respectivii nu au uitat niciodată atitudinea mea justă şi cînd au dat de cererea semnată tocmai de binefăcătorul lor, cel care nu numai că le spălase ruşinea şi le dădusem ocazia să-şi îndrepte cocoaşa şi să se ridice în picioare, ura lor viscerală a răbufnit şi au încercat să se răzbune tocmai pe cel care îi scosese din neagra şi definitiva uitare la care se auto condamnaseră şi au votat respingerea recunoaşterii la care am dreptul.
Recent, pentru a îl pedepsi pe binefăcătorul lor şi al ţării, pentru că, nu-i aşa, facerea de bine la români este întotdeauna vorba aia ruşinoasă, aceşti neica nimeni şi-au permis neobrăzarea să decidă că eu, unul dintre extrem de puţinii adevăraţi luptători anticomunişti, cel care am învins în măreţul Decembrie 1989, bestiala dictatură comunistă, ajutat şi de o mînă de oameni, pe care nici unul dintre membrii comisiei care au "decis", în unanimitate, că eu nu aş merita recunoaşterea calităţii de luptător în rezistenţa anticomunistă, nu a avut niciodată curajul de a o contesta măcar deschis, cum am făcut eu.
Sînt convins şi că nici unul dintre cei care au votat cu curul nu a avut şi nici nu are o dovadă că au făcut ceva concret, în viaţa lor, nu împotriva lui Dej sau a lui Ceauşescu, dar nici măcar împotriva celui mai neimportant activist comunist, iar faptul că au stat la închisoare nu este nici o dovadă că ar fi fost competenţi şi curajoşi, ci numai că au fost şi sînt nişte învinşi frustraţi, care au crezut, în mintea lor proastă, că vor veni americani, care nu-i aşa, fiind mai slabi de minte se vor sacrifica şi vor muri pentru ca apoi ei să fie scoşi din puşcării şi din lagăre, pentru a fi instalaţi direct în fotolii de miniştri.
Că nu a fost aşa a dovedit-o istoria, iar acum cei care ne-au transmis numai neputinţa, frica şi ura lor pentru izbînda noastră, a generaţiei tinere, care nu le-am acceptat jalica lor atitudine, nici nu le-am urmat exemplul şi, dovedind curaj, competenţă şi dăruire am spălat ruşinea bunicilor şi părinţilor noştri, pentru a face ceva măreţ, inimaginabil pentru cei mai mulţi, ce ei nici măcar în vise lor cele mai frumoase nu au sperat vreodată că va mai fie posibil.
Acum, tocmai asemenea învinşi, fără nici o autoritate morală, îşi permit ingratitudinea de a încerca să de-a lecţii şi să umbrească faptele mele excepţionale, de care ei încă se mai sperie şi, crezînd că îmi vor administra „lecţia” invidiei lor bolnăvicioase, a urii, pe care au slujit-o toată viaţa, pentru că le-am dovedit că în această ţară trăiesc încă şi oameni cu demnitate, competenţi, patrioţi şi curajoşi, şi-au permis să "decidă" că eu, atunci cînd am organizat şi am declanşat o grevă la I.M.G.B., în anul 1982, nu aş merita să fiu încadrat în categoria luptătorilor anticomunişti.
Avînd în vedere că nici unul dintre cei care şi-au permis neobrăzarea de a mă persecuta tocmai pentru că am autoritatea morală net superioară lor, iar faptele mele, ce au făcut posiblilă răsturnarea dictaturii comuniste, de mult au făcut înconjurul lumii, vă rog să îmi transmiteţi informaţiile solicitate, în baza cărora să pot afla cine sînt cei numiţi, fără nici un merit, într-o astfel de comisie, care cu siguranţă nu face cinste României democrate.
Cu speranţa că voi primi informaţiile solicitate, mai înainte de a fi nevoit să întocmesc un nou raport, pentru preşedintele Comisiei Europene, în care îi voi face cel puţin de rîs pe cei care mă persecută, din motive politice şi astăzi, ce activează încă în structura Ministerului de Justiţie,vă urez spor în toate.
Anexez la prezenta copia răspunsului primit de la comisia aflată în cadrul ministrului pe care îl conduceţi.

Cu stimă,

Nica Leon 22.11.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009