Sectorul CIVES
 
 

Prăduirea averii poporului prin vînzarea C.F.R. Marfă!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Prăduirea averii poporului prin vînzarea C.F.R. Marfă!

Mesajde Nica Leon » Joi Dec 13, 2007 4:36 pm

Către,
Ministerul Transporturilor,

În atenţia dlui. ministru Ludovic Orban.
Domnule ministru,
Vă adresez aceste rînduri în calitatea celui care, înfruntînd teroarea comunistă-criminală şi gloanţele, v-a dăruit acum 18 ani libertate, dar şi posibilitatea de a transforma această ţară într-un stat de drept, democratic.
Din păcate sînt nevoit să constat cît de departe aţi dus statul român de idealurile noastre, impuse în gloriosul şi însîngeratul Decembrie 1989, pentru că, recent, am citit ştirea că v-aţi propus, nu ştiu cu ce drept legitim, să procedaţi la vînzarea unui bun public inalienabil, aşa cum este şi C.F.R. Marfă.
Avînd în vedere prevederile terfelitei Constituţii a României pe care şi dvs. aţi jurat la investitură, ca şi cele ale Legii nr. 90/2001 art. 1, art. 11, art. 13, art. 26, art. 34 şi art. 53, pe cele ale Legii nr. 78/2000, cît şi cele ale Codului penal, vă rog ca mai înainte de a săvîrşi o faptă penală, pentru care voi fi nevoit să formulez şi să depun şi împotriva dvs, la parchet, o plîngere penală, să dispuneţi să îmi fie trimisă la adersa: Str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, cod 021791, o copie a titlului de proprietate pe care îl deţine ministerul sau guvernul asupra acestui bun proprietate inalienabilă de stat.
Vă amintesc că mai aveţi obligaţia ca mai înainte de a desăvîrşi jefuirea averii statului român, aveaţi şi datoria morală şi legală să repartizaţi, cu titlu gratuit, conform dreptului deja cîştigat de cetăţenii îndreptăţiţi ai acestei ţări, cota de 30% ce li se cuvine de drept, spre a fi astfel despăgubiţi pentru viaţa mizeră şi pentru umilinţele îndurate în perioada bestialei dictaturi comuniste, sarcină de care guvernul din care faceţi parte s-a făcut sistematic că uită, imitînd astfel practicile comuniştilor din gaşca criminalului-comunist Iliescu Ion, care, de asemenea, au tîlhărit la greu averea acestui popor, făurită cu atîta sacrificiu şi imense suferinţe.
Cu speranţa că voi primi răspunsul pe care mi-l datoraţi, vă urez gîndul cel bun şi spor în toate.
Anexez la prezenta copia ştirii de care am amintit.

Binefăcătorul României,

Nica Leon 13.12.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009