Sectorul CIVES
 
 

Vă urez înzepeziri uşoare şi viaţă lungă în trafic!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Vă urez înzepeziri uşoare şi viaţă lungă în trafic!

Mesajde Nica Leon » Mie Ian 09, 2008 1:45 pm

Acum cîteva zile a nins ceva mai mult şi foarte multe drumuri, ca şi trotuarele au fost blocate de zăpada care a rămas nestingherită de cei pe care din prostie i-aţi votat, pentru a deveni „autorităţi locale”.
Ştiind că veţi fi din nou umiliţi, din cauza neghiobiei, neimplicării, pasivităţii sau a statutului de distant spectatori ai propriei voastre nenorociri, eu am scris mai multe scrisori, trimise chiar şi ministrului David Cristian, în care îl informam nu numai că deţin soluţii tehnice, concrete, care dacă ar fi aplicate s-ar rezolva pentru foarte mult timp ambuteiajele şi deplasările autovehiculelor, care acum sunt extrem de lente, pe drumurile patriei, dar şi că am o altă soluţie tehnică cu ajutorul căreia pot ţine în condiţii de exploatare normală a oricărui drum, pistă de aeroport, ca şi trotuarele, indiferent cît de vitrege ar fi condiţiile meteorologice.
Avînd în vedere faptul că la noi orice minune (sau supărare) ţine doar trei zile, nimeni nu a dorit să îmi ofere posibilitatea practică de a pune în aplicare soluţiile respective, care sînt atît uşor de tradus în realitate (pentru unul ca mine), pentru ca niciodată să nu mai fiţi nevoiţi să vă petreceţi momente importante, dar şi zile şi nopţi de-a rîndul în trafic şi în troiene.
Din acest motiv, scrisoarea transmisă la M.I.R.A. a fost redirecţionată la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, unde un comunist m-a invitat să le dau lor soluţiile pe care le deţin.
Cum România a devenit, ca urmare a victoriei Revoluţiei un stat capitalist, care ar trebui să respecte inteligenţa, efortul, priceperea, munca, viaţa şi timpul oamenilor, i-am informat că invenţiile şi soluţiile tehnice pe care le deţin costă.
De atunci nu am mai primit nici un răspuns de la cei pe care i-aţi impus în posturi de unde să vă poată chinuii şi batjocori temeinic, iar între timp a venit şi viscolul fără ca nimănui să-i pese.
Văzînd însă comentariile unor tălîmbi cu aere de jurnalişti, ce au ocupat zile de-a rîndul pînă şi ecranele televizoarelor, învîrtindu-se după coadă pentru a „găsi” soluţii la problema dezăpezirii efective, rapide şi totale a trotuarelor şi carosabilului, m-a cuprins greaţa, amintindu-mi şi de faptul că în 1992, în timpul campaniei electorale pentru primăria generală a capitalei, spusesem, la televizor, votanţilor din Bucureşti şi celor din ţară, că deţin soluţii concrete pentru ca străzile, bulevardele şi şoselele să nu se blocheze din cauza numărului mare de maşini sau din cauze ce ţin de vicisitudinile vremii.
Atunci, ca şi acum însă nimeni nu a vrut să asculte vorbele celui care a demonstrat prin fapte ceea ce este în stare, fapte în urma cărora aţi dobîndit libertate, unii prosperitate, nu însă şi minte, care din păcate a fost şi a rămas o constantă, deşi populaţia este în continuă creştere.
Din aceste motive cred că vă meritaţi soarta, iar atunci cînd vă veţi bate joc de propria voastră viaţă, pe care o veţi risipi în trafic sau în nămeţi nu mai trebuie să acuzaţi rodul votului vostru ci pe voi înşivă, care, în opinia mea, sunteţi cei mai vinovaţi, pentru că atunci cînd nu sunteţi spectatori îi sprijiniţi şi îi alegeţi pe unii care vă seamănă perfect.
Cei care s-ar îndoii de aceste adevăruri îi invit să reflecteze la adevărurile proverbelor:
După mine potopul şi unde nu-i cap vai de picioare!
Ultima oară modificat de Nica Leon pe Joi Ian 10, 2008 5:15 pm, modificat 1 dată în total.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009