Sectorul CIVES
 
 

Va fi prăduită şi Nuclearelectirica?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Va fi prăduită şi Nuclearelectirica?!

Mesajde Nica Leon » Mie Ian 16, 2008 7:23 pm

Către,
Societatea Naţională "Nuclearelectrica" S.A.


În atenţia preşedintelui consiliului de administraţie şi a directorului general.
Băi tovarăşi,


Astăzi am aflat, din ziarul Bursa nr. 10/2008, care la pag. 3 publică articolul
"Nuclearelectrica va propune acţionarilor, în februarie, listarea la BVB a companiei".
Avînd în vedere prevederile supreme şi obligatorii ale pîngăritei Constituţii a României, ca şi definiţiile noţiunilor limbii oficiale de stat publicate în DEX, vă informez că dvs. sînteţi numai nişte simpli angajaţi ai unei societaţi naţionale, al cărui unic acţionar este numai statul român, adică poporul român, care este şi proprietarul de drept al acestei societăţi care vă plăteşte salariile, fără însă să aveţi impresia că aţi fi devenit şi stăpînii acesteia.
Aşa fiind, vă atrag atenţia să nu procedaţi cum v-aţi propus şi nici să nu înstrăinaţi grupurile nr. 3 şi 4, pentru că mă veţi obliga să vă reclam la Parchetul de pe lîngă înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvîrşirea mai multor infracţiuni, ca şi pe eventualii reprezentanţi ai guvernului, ce vor avea obrăznicia să se considere proprietarii averii statului român, din care face parte, de drept şi această societate, ce aparţine numai statului român, ca bun public inalienabil, stat care nu v-a dat şi mandatul să-i risipiţi patrimoniul, ci numai să-i administraţi proprietatea.
V-am adresat aceste rînduri pentru a vă atrage atenţia să nu procedaţi la fel ca alţii, de la Electrica, Distrigaz sau de la Transgaz, care astăzi sînt cercetaţi pentru şi ei s-au crezut patronii unor societăţi de stat, construite prin munca şi cu banii poporului român, cu mari sacrificii şi chin, pentru ca astăzi profitul realizat de capacităţile economice construite în timpul dictaturii comuniste să le îmbunătăţească viaţa şi nu să umple buzunarele unora care, acum, crezîndu-se şmecheri şi deasupra Legii, vor să jefuiască proprietatea publică inalienabilă a României.
Îmi permit să vă amintesc că nu ar fi bine nici pentru dvs. să repetaţi greşeala pe care a făcut-o fostul dictator Ceauşescu, care şi-a permis să nu îmi asculte poveţele şi să mă înfrunte, ceea ce l-a dus în faţa unui pluton de execuţie.
Cu speranţa că aceste rînduri vă vor determina să nu comiteţi fapte penale pe care sînt sigur că le veţi regreta amarnic, vă urează toate cele bune binefăcătorul României, Nica Leon.
În cazul în care veţi simţi nevoia să îmi transmiteţi punctul dvs. de vedere, o veţi putea face la adresa: Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, cod 021791 sau la e-mail: baronleonica@yahoo.com


Nica Leon 16.01.2008
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009