Sectorul CIVES
 
 

Parchetarii complici la subminarea economiei României!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Parchetarii complici la subminarea economiei României!

Mesajde Nica Leon » Joi Ian 31, 2008 11:28 am

Către,
Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie,

Doamnă Procuror General,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, vă informez că acum cîteva zile am găsit pe Net articolul ataşat, în care se vorbeşte după ureche, la peste un an după ce am formulat plîngere penală împotriva mai multor răufăcători, care profitînd de poziţiile pe care le ocupau şi încă le mai ocupă în guvern şi-au permis să vîndă S.C. Balneoclimaterica Sovata S.A., fără a avea vreun drept legal asupra bunurilor proprietate publică, bunuri inalienabile, ce aparţin de drept numai poporului român.
Avînd în vedere că de la prima mea declaraţie dată în dosarul 507/P/2005, dlui procuror Sorin Stănescu şi pînă în prezent a trecut un timp mai mult decît suficient pentru cercetarea completă şi trimiterea în judecată a tuturor vinovaţilor, vă rog să-mi comunicaţi copia rezoluţiei pronunţată în cauză.
Sper că instituţia în fruntea căreia vă găsiţi şi astăzi nu perpetuează practicile şi obiceiurile predecesorilor dvs., care ţineau în nelucrare plîngerile penale şi dosarele formate, pentru a se îndeplini neconstituţionalul, anacronicul şi nedreptul termen de prescripţie, ca astfel să înfrîngă justiţia şi să se favorizeze infractorii, aflaţi tot mereu, de la Revoluţie şi pînă în prezent, cu mult deasupra Legii.
În aşteptarea răspunsului datorat vă urez toate cele bune.


Nica Leon 31.01.2008
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009