Sectorul CIVES
 
 

Felicitari si sustinere

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Felicitari si sustinere

Mesajde administrator » Mar Feb 12, 2008 7:26 pm

Interventia dv de astazi in sedinta comemorativa CPUN este un act elementar de demnitate, din pacate prea izolat, la care subscriem si pentru care va felicitam.
Administrator Piata Universitatii Distribuita
Ioan Rosca
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Mesajde Nica Leon » Mie Feb 13, 2008 3:54 pm

Va multumesc pentru felicitari.
Sper ca astfel am putut demonstra circotasilor ca tot ceea ce am scris aici a fost adevarat. Am probat chiar de fata cu cel care se auto declarase „emanatul revolutiei” si parintele CPUN –ului, care nu a contestat nimic din cele afirmate de mine, care il incriminau, demonstrind cit a fost de mincinos.
Asa ca astfel nu numai ca am desfiintat toate mazgalelile criminalului comunist Iliescu Ion, dar si pe cele ale asa zisului istoric Scurtu Ioan, care a incercat sa pareze acuzatiile mele cu faptul ca este apreciat de cacademia Romana. Jenant, nu?

Dar, pe linga miile de felicitari si de acuze, am primit si urmatorul mail:

PERSECUTAT SI TORTURAT DE POLITIA SI JUSTITIA DIN HUNEDOARA

AM FOST ARESTAT FARA PROBE,AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET,AM FOST LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATE DE LANTURI TIMP DE 81 DE NOPTI,NU AVEAM DREPTUL SA FAC UN DUS,CAND MERGEAM LA WC,COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND,PENTRU CA EU NU PUTEAM CA AVEAM MAINILE LEGATE DE LANTURI SI CATUSE, NAM MANCAT NIMIC ZECE ZILE NUMAI APA AM BAUT,SI ACUM MA JUDEC LA CEDO UNDE CEREREA MEA A FOST ADMISA,CRED CA DUPA CAT AM FOST SUPUS TORTURII SI MAI MULT AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU INPUSCAT SI ARUNCAT IN BARAJ CA MANCARE PENTRU PESTI DE CATRE COLONELUL COZMA DE LA POLITIA DEVA,AM DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL INTRUN STAT DEMOCRAT.

CU RESPECT VILI RUPA DIN HUNEDOARA TEL.0721758747


PS.

CREDETI CA ESTE NORMAL.VREAU SA FAC UN FILM DESPRE ACEST CAZ

cea ce este cea mai elocventa dovada ca in Romania exista prea multe bestii, protejate de sistemul judiciar, atit de laudat inca de comisarul Franco Frattini.
Regret insa ca posturile tv si presa au cenzurat discursul meu, rostit la respectiva adunare, ceea ce dovedeste ca cenzura este, in Romania, la ea acasa si ca dreptatea si adevarul sint inca estrem de urite in aceasta tara membra a U.E.

Ceea ce nu v-am spus este ca discursul meu de cca. 15 minute desi a fost filmat si inregistrat nu a fost apoi difuzat de nimeni. Asa ca cenzura si mentalitatile, obiceiurile si practicile comuniste sint inca prea mult apreciate in acest stat, in care, de la Revolutie, cenzura de orice fel este interzisa in Romania, conform art. 30 alin. 2 din pingarita Constitutie a Romaniei.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009