Sectorul CIVES
 
 

Bine ati venit!

Stand dedicat confruntarii dintre urmasii vechii nobilimi romane de Maramures si mafia lemnului creata de Tranzitia criminala, in litigiul de retrocedare prin care un Composesorat istoric incearca sa corecteze abuzurile statului roman comunist si post-comunist.

Moderator: Mircea Serban

Bine ati venit!

Mesajde administrator » Joi Iul 27, 2006 9:44 am

Dupa 1990, mafia securi-comunista, obtinind votul multimii manipulate cu sloganul "Nu ne vindem tara!", a trecut la jefuirea avutiei colective (muncita in lagarul comunist) si a proprietatilor personale ale victimelor, acoperindu-si crimele cu o spoiala de legi si o plasa de manevre abuzive, unele aparent legale. Printre alibiurile puse in joc pentru a justifica escrocheria de proportii uriase prin care Tovarasii s-au imbogatit- a fost invocarea "justitiei sociale" si "interesului national". Dosarul care opune urmasii vechii nobilimi de Maramures , pe de o parte, cu mafia lemnului protejata de statul roman- pe de alta- este profund semnificativ pentru ca reveleaza adevaratul caracter al Tranzitiei. O superba traditie socio-economico-culturala romaneasca este supusa atacului capuselor care au acaparat Romania si statul roman.
De aceea invitam luptatorii din Asociatia Vechii Nobilimi de Maramures sa foloseasca si aceasta tribuna pentru a demasca faradelegile antisociale si antinationale la care sint expusi.
Ioan Rosca, administrator in Piata Universitatii Distribuita
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Mafia Lemnului in Maramures fata in fata cu vechea nobilime romana

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009