Sectorul CIVES
 
 

Universul Romanesc-Vocea Poporului

Dedicat propunerilor de ameliorare a cadrului structural de functionare a societatii (legi, institutii, proiecte etc).

Universul Romanesc-Vocea Poporului

Mesajde administrator » Mie Apr 28, 2010 1:16 pm

Releul web : Universul Romanesc-Vocea Poporului
ADRESA EWB : http://www.universulromanesc.com

Proiectul a fost conceput in ideea de a crea un spatiu de schimb informational liber, dedicat tuturor romanilor, oriunde-ar fi, compartimentarea permite initierea de legaturi intra-comunitare si inter-comunitare, reglementarile specifice permit dezbateri pe proiecte urmand proceduri de acces si identificare speciale.

Platforma forum este destinata studiului si dezbaterilor pe teme de actualitate : istorie, socio-politica, economie, societate, comunitate, inscrierea ca membru implica respectarea eticii stabilite de initiatori.

Initiatori
Grupul fondator este constituit din delegatii organizatiei G.I.N.T.A. [cetateni romani ce au servit in rindurile legiunii straine], in colaborare cu "Rezistenta anticomunista din Romania" [grupuri reprezentate de Cicerone IONITOIU].

Nota : Membrii G.I.N.T.A. nu se identifica nici unei formatiuni sau miscari politice actuale.

Obiectivele Generale
Initierea dialoguluiintre diferitele comunitati ce reunesc cetateni romani, in ideea abordarii subiectelor ce afecteaza demnitatea poporului.

Regruparea cercetarilor, studiilor, privind evenimentele marcante ale istoriei ultimului secol, realizate de personalitati de prestigiu, a sintezelor legate de realitatea romaneasca contemporana, efectuate de cercetatori si jurnalisti de renume, actiuni cu caracter informativ ce au ca scop declansarea unei dezbateri constructive, in ideea generarii unei reflectii{de actiune}.

Imbogatind pas cu pas spatiul vom permite generatiilor tinere sa descopere istoria reala, factorii ce au contribuit la subminarea tarii, la ciuntirea sanctuarului national, sa identifice momentele cheie ce au bulversat spatiul romanesc în ultimul secol si realitatea actuala, permitindu-le sa decida viitorul in cunostinta de cauza.

Platforma forumurilor este deschisa tuturor cetatenilor romani de toate orizonturile sociale si etnice, conceputa in ideea de a oferi un spatiu public de informare cetateneasca necenzurat [ nemanipulat] care sa permita regruparea lucrarilor, studiilor , analizelor, investigatiilor privind trecutul, prezentul si viitorul tarii [lucrarile importante vor fi fixate in fiecare sectiune], crearea de nuclee de opinie, etc.

Tinind cont de multi factori sa decis ca inregistrarile pentru a deveni membru, sa poata fi activate direct de catre utilizatorii ce s-au inscris, prin legatura generata automat in cutia postala [email], ansamblul forumurilor nu va fi moderat, mesajele postate vor aparea instantaneu [ moderatorii vor interveni pentru a retrage sau deplasa mesajele indezirabile]
Citeva subforumuri vor fi moderate,[mesajele nu vor aparea decit dupa validare] un anunt va specifica reglementarea impusa.

Forumurile inchise[ specifice fiecarui grup] vor fi gestionate de catre coordonatorii grupului, accesibile pe baza unei invitatii, explicatii detaliate in forumul inchis [accesibil nivelului -02][ Membru confirmat ].

Nivelurile de utilizatori sunt concepute in ideea de a oferi utilitati membrilor ce se vor implica activ, grupurile specifice permit dezvoltarea unor proiecte in incubator [ forum inchis, rezervat doar membrilor grupului], nivelul-01, utilizatorul inregistrat- Nou Venit [cu optiuni limitate], este un nivel tranzitoriu spre celelalte, pentru a avea acces la utilitatile bazice urmati procedurile de acces la nivelul superior [explicate detaliat].
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Initiative sociale, economice, politice si juridice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009