Sectorul CIVES
 
 

http://www.jurisprudenta.org

Dedicat propunerilor de ameliorare a cadrului structural de functionare a societatii (legi, institutii, proiecte etc).

http://www.jurisprudenta.org

Mesajde administrator » Joi Noi 27, 2008 7:37 pm

http://www.jurisprudenta.org

Portalul ofera accesul liber la cvasitotalitatea hotararilor pronuntate de Tribunalul Vrancea in perioada 2006 – 2008. In baza de date se gasesc 12038 sentinte si decizii, in forma lor integrala, exact asa cum au fost pronuntate de instanta, cum au fost comunicate partilor si cum se gasesc in evidentele oficiale ale instantei, prelucrate doar in vederea eliminarii datelor cu caracter personal.

Pentru conditiile si limitele de utilizare a acestui serviciu va rugam cititi cu atentie Avertismentul

JURINDEX ofera criterii de cautare complexa in baza sa de date, folosind in principal un sistem arborescent in raport de materia juridica si obiectul cauzei in care s-a pronuntat hotararea. Puteti incepe oricand o cautare accesand meniul cu acest nume. Cautarea propriu-zisa se poate face independent de autentificare, insa pentru pentru vizionarea hotararilor va rugam sa va inregistrati , operatiune in intregime gratuita.

JURINDEX reprezinta un serviciu public si gratuit, dezvoltat in intregime in cadrul Tribunalului Vrancea si pus la dispozitia publicului in realizarea strategiei manageriale a instantei de imbuntatire a accesului liber la justitie si a cresterii transparentei activitatii instantei. Finalmente ne propunem crearea si consolidarea unui nou tip de relatie intre instanta si cetatean,bazata pe incredere, transparenta si responsabilitate.

Serviciul public pe care vi-l oferim are caracter de originalitate si noutate pentru sistemul judiciar romanesc. Succesul acestuia, dezvoltarea precum si eventuala lui extindere la alte instante judecatoresti, depind exclusiv de dvs. Tocmai de aceea si intrucat parerile vizitatorilor nostri sunt importante pentru noi, va rugam sa vizitati Cartea noastra de oaspeti si sa ne lasati impresiile dvs. despre calitatea ori limitele serviciului, precum si sugestiile dvs. de imbunatatire.

Presedinte Tribunalul Vrancea
Judecator Adrian Neacsu
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Initiative sociale, economice, politice si juridice

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009