Sectorul CIVES
 
 

Puterea din umbra a autorului Eduard Ovidiu OHANESIAN

Dedicat semnalarii abuzurilor celor care au confiscat (jefuit, distrus) Romania- si incercarilor de a lupta pentru justitie.

Puterea din umbra a autorului Eduard Ovidiu OHANESIAN

Mesajde administrator » Vin Apr 17, 2009 11:21 pm

A aparut la Editura JUNIMEA
„Strict secret” în Biblioteca pentru toţi ... spionii,
cartea:
Puterea din umbra a autorului Eduard Ovidiu OHANESIAN


Puterea din Umbră, o carte bombă care vine cu dezvăluiri senzaţionale, acum în perioada dintre alegerile din România şi cele europarlamentare aducând în atenţia cititorului modul în care lucrează „sistemul ticăloşit” în România postdecembristă. Mai precis, Eduard Ovidiu Ohanesian propune o incursiune în lumea serviciilor secrete (de ieri şi de astăzi) din care veţi afla cine conduce România, cu nume, biografii, fotografii, funcţii, grade, activităţi, documente (unele clasificate).

Puterea din Umbră este o carte document despre istoria mai mult decât recentă, despre istoria imediată. Cumetrii, nepotisme, şpăgi, mită, manipulare, abuz, trădare şi crimă, sunt scoase rând pe rând de sub pecetea Strict Secret. Sunt inserate numeroase elemente referitoare la serviciile secrete străine care acţionează nestingherite pe teritoriul românesc: GRU – rusesc, JICA - japonez, SIBAT - israelian sau CIA - american.

Un jurnalist împotriva cohortei de ofiţeri de Securitate educaţi anti-UE şi anti-NATO la înaltele şcoli de spioni tip sovietic de la Băneasa, Grădiştea sau Brăneşti.

Cartea Puterea din Umbră nu dă verdicte, dar devoalează pas cu pas minciuna şi manipularea, scoate la lumină fapte deosebit de grave, de la abuzuri comise de ofiţerii sub acoperire infiltraţi la toate nivelurile societăţii româneşti (politică, justiţie, interne, externe, armată, servicii secrete), culminând cu acte de înaltă trădare înfăptuite de cei care au pretenţia că sunt democraţi şi patrioţi.
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Lupta cu abuzurile "tranzitiei"

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009