Sectorul CIVES
 
 

COMUNITATEA MOŞTENITORILOR ŞI PROPRIETARILOR LEGITIMI

Dedicat semnalarii abuzurilor celor care au confiscat (jefuit, distrus) Romania- si incercarilor de a lupta pentru justitie.

COMUNITATEA MOŞTENITORILOR ŞI PROPRIETARILOR LEGITIMI

Mesajde administrator » Joi Iun 12, 2008 9:04 am

Noi, prin Preşedinte
COMUNITATEA MOŞTENITORILOR ŞI PROPRIETARILOR LEGITIMI DIN ROMÂNIA
THE COMMUNITY OF LEGITIMATE PROPRIETORS
e-mail: socivila@yahoo.com
e-mail: legitimateproprietorsromania@yahoo.com
Preşedinte: Gene Bejan - tel. 0746682666
Calea Victoriei 214, ap. 60, etaj 7, sector 1, Bucuresti

12 iunie 2008
Catre DNA

Domnului Daniel Morar, Procuror General,

Domnule Procuror,

Susnumitul Gene Greb Bejan, va anunt pe aceasta cale, ca la numeroasele plangeri penale depuse la DNA, nu am fost contactat pentru relatii suplimentare, decat ieri 11 iunie 2008, la telefon, fara a primi la aceasta adresa postala, sau, si mai rapid, pe e-mail, o invitatie specifica cu dosarul in care am cerut sa fiu parte civila vatamata pentru acte de coruptie, si anume:
1. Abuz in serviciu comis de functionarii publici din urmatoarele institutii:
a. PMB, Arhivele Nationale filiala Bucuresti, Filoftea Rinzis, Politistul Lupu Ioan, Sectia 1 Politie, Procurorii care au refuzat sa cerceteze plangere penala nr. 8529, depusa la 11 mai 2005 la Parchetul General, referitor la numarul de condica 2359 din 3 februarie 2005, la Parchetul General, impotriva fostului Colonel de Securitate, Ioan Ionescu si a notarului public, Miu Claudiu Adrian si a altor plangeri penale inregistrate la Parchetul General.
b. Abuzurile in serviciu comise de diversi magistrati si functionari de justitie, printre care Ban Miorita si Ioan Ionela, judecatori la TB.
c. Falsificarea actelor de arhiva la Judecatoria Sector 1 a sentintei civile 5417 din 8 decembrie 1966, in dosarul 7367/1966.
d. Conducatorilor CNSAS, pentru ascunderea dosarelor mele de urmarire si ale autorilor mei, Elena si Maria Rusescu, casatorite Gotsman si Negrea si a bunicului meu, Victor Alexandru Gotsman.
e. Cererea mea de a fi parte vatamata in procesul Ministrilor Ioan Avram Muresan si Traian Remes.
f. Plangerea Penala depusa impreuna cu Surpaceanu Silvia la DNA Constanta, impotriva abuzului Primarului Radu Mazare, de nerestituire a terenului din strada Traian nr. 3, la peste 2 ani de la o hotarare judecatoreasca.
g. Cererea mea de a fi parte civila vatamata de abuzurile in serviciu si coruptia de toate tipurile practicata de Adrian Nastase.
h. Primaria Mizil si ANRP, prin conducatorii institutiilor si functionarii acestora.
i. Judecatoarea Liliana Vladescu pentru dosarul 1946/1998 la Judecatoria Sector 3, cu sentinta civila 11504 din 30 noiembrie 1998.
j. Procurorul Sef al Parchetului de pe langa Judecatoria Mizil pentru refuzul de a cerceta distrugerea ecologica in anul 2003 de la ferma viticola revendicata de mine pe legea 10/2001 in localitatea Tohani, azi, Gura Vadului, jud. Prahova.
k. Directoarea Ana Sandu din Primaria Capitalei si a viceprimarului Ludovic Orban pentru refuzul restituirii terenului din strada Vlad Dracul nr. 8, pentru dosarele 19090 si 19067, dosare de restituire pe legea 10/2001.

Va rog sa dispuneti, Domnule Procuror, ca cel care ma cheama la DNA pentru completari sau pentru a semna acte oficiale, sa-mi precizeze pentru care din aceste cauze sunt chemat spre a putea veni cu documente justificatoare.
De 2 luni am si adresa postala, dupa o viata de teroare securista la adresa din antet si adresa de e-mail din antet.
Intrucat astazi la orele 10:00, nu stiu cu ce documente sa ma prezint, va rog sa-i solicitati angajatului institutiei dumneavoastra sa-mi precizeze pentru ziua de luni, obiectul invitarii mele la DNA.
Nu am retinut bine nici numele celui care m-a sunat, un anume Laurentiu de la etajul 2, corpul B, camera 207 sau asa ceva.
Va rog sa impuneti un profesionalism in relatia cu cei care denuntam coruptia sau chiar avem calitatea de victime ale ei si depunem planger penala.

Cu deosebita stima,
Gene Greb Bejan
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Lupta cu abuzurile "tranzitiei"

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009