Sectorul CIVES
 
 

Principiul cinstei - ce spun vectorii liberi

Discuţii privind platforma minimală de obiective partajate de grupările şi persoanele care vor AER (numitorul comun al FER).

Principiul cinstei - ce spun vectorii liberi

Mesajde dumitrugdragos » Lun Iul 30, 2012 6:45 pm

Am remarcat in discutiile de pe Facebook ca mai multi colegi au detaliat acest principiu cumva la modul:

- sa nu aiba trecut comunist si securist, (sa nu fie santajabil, sa nu aiba trasaturi manipulatoare si sa fie stabil din punct de vedere psihic - aici psiholgii ar putea sa-si spuna cuvantul, sa aiba empatie, sa fie cinstit, loial, sa aiba curaj, si demnitate dovedite) inclusiv urmasii lor directi, rudele, cu care sa imparta averi nejustificate legal.
- garantii prin activitatea de pina acum, ca nu ar servi interese straine comunitatii pe care ar conduce-o.
- sa nu creada ca stie tot despre toate, sa apeleze la interventia si promovarea valorilor, sa nu-si impinga amicii in posturi, sa nu aiba in spate ca sustinatori specimene politice si economice care au participat la jaful national, sa fie, dovedit, incoruptibil.

Este asadar un principiu care exclude profitul facut din furt. Aici trebuie facut un baraj astfel incat AER sa nu fie populat cu nici un fel de hot.

Acum sa vedem cum vad alte grupuri acest lucru. Aici ar trebui invitati reprezentantii pentru a hotara daca se potrivesc sau ce ar mai avea de modificat.
Ultima oară modificat de dumitrugdragos pe Mar Iul 31, 2012 8:00 am, modificat de 2 ori în total.
dumitrugdragos
 
Mesaje: 4
Membru din: Lun Iul 30, 2012 1:23 pm

Re: Principiul cinstei

Mesajde dumitrugdragos » Mar Iul 31, 2012 5:23 am

Partidul Poporului (Constantin Cojocaru) (a nu se confunda cu Dan Diaconescu)

„Partidul Poporului propune tuturor românilor o nouă politică, formulată de oameni care nu au participat la guvernarea ţării nici în perioada comunistă, nici în perioada postdecembristă, oameni care nu s-au îmbogăţit prin hoţie şi înşelăciune, prin jefuirea avuţiei statului şi a cetăţenilor.” pag. 3 din programul partidului.
dumitrugdragos
 
Mesaje: 4
Membru din: Lun Iul 30, 2012 1:23 pm

Re: Principiul cinstei

Mesajde dumitrugdragos » Mar Iul 31, 2012 6:39 am

Miscarea pentru Fraternitate

" 1.PRINCIPIUL FUNDAMENTAL AL SOLIDARITĂŢII ŞI FRATERNITĂŢII

Acesta îşi găseşte reflectarea în faptul că, în toate împrejurările vieţii sociale, inclusiv în domeniul politic şi economic, drepturile şi libertăţile fundamentale ale fiecărei persoane sunt egale cu ale tuturor celorlalţi şi, în consecinţă, orice afectare a acestora în cazul uneia sau mai multe persoane crează o datorie morală de reacţie solidară din partea statului român şi a oricărui cetăţean capabil să ajute. Aplicarea reală a acestui principiu va conduce la redistribuirea averilor ilicite, va înlătura privatizările abuzive ale resurselor şi sectoarelor strategice ale ţării, va contribui la eliminarea corupţiei şi speculei sub orice formă, la înlocuirea competiţiei cu cooperarea, atât în zona economicului, cât şi cea a politicului, va conduce la crearea unor noi forme economice controlate de angajaţi, bazate pe solidaritate, reciprocitate şi încredere. O altă consecinţă directă a aplicării acestui principiu va fi faptul că serviciile publice: educația, sănătatea, justiția, cercetarea și serviciile sociale vor fi plătite exclusv din bugetul statului şi vor fi administrate de profesioniști în domeniile respective."

http://www.miscareapentrufraternitate.r ... aternitate
dumitrugdragos
 
Mesaje: 4
Membru din: Lun Iul 30, 2012 1:23 pm


Înapoi la 2. Platforma -numitor comun

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009