Sectorul CIVES
 
 

Intre PDL si USL?

Indoieli privind fezabilitatea AER. Critici privind modul in care evolueaza AER. Opinii libere (exprimate fără înscriere, autentificare, date).

Intre PDL si USL?

Mesajde Ioan Rosca » Vin Feb 24, 2012 3:05 am

Intre PDL si USL? - un dialog pe facebook, 23.02.2012

Ciprian Oancia Am fost intrebat daca doresc sa intru in acest grup ?
o Ioan Rosca In secunda in care v-am adaugat v-am trimi urmatorul mesaj"
V-am invitat la dialogul despre AER:
http://www.facebook.com/groups/367470513272109/
Am explicat scopul proiectului AER si la :
http://www.piatauniversitatii.com/news/ ... l-7-2012-2
Si arhivez structural discutiile la: viewforum.php?f=47
Am facut-o tocmai pentru a nu va introduce fars stirea dv. Deci acum, daca vreti, va sterg.
Acţiunea pentru Eliberarea României (AER)
o Ciprian Oancia Nu am primit mesajul dumneavoastra, EVIDENT
o Ioan Rosca Nu e nici o problema. Analizati putin proiectul si procedati cum credeti de cuviinta. V-am invitat in ideea ca sinteti interesat de subiect.
o Ciprian Oancia Intrebarea mea este: Si acest grup isi doreste inlaturarea sistemului actual ?
o Ioan Rosca Aici nu este un grup in sens civic sau politic. Ci un spatiu facebook in care vreau sa discutam (sprijinim) federarea fortelor care vor rasturnarea sistemului actual. Fara a ne amesteca in actiuniule diverselor grupuri.
o Ioan Rosca Daca totusi apasati pe http://www.ioanrosca.com vedeti cu cine vorbiti.
IOAN ROSCA
http://www.ioanrosca.com
o Ciprian Oancia Ce alternative propuneti ?
o Ciprian Oancia Va cunosc foarte bine.
o Ioan Rosca Propun ce am scris in materialele de mai jos. Nu aveti timp sa cititi? Inteleg, dar nici eu nu am timp sa ma reexplic. Exact in linurile pe care vi le-am trimis pe email si repetat mai sus, gasiti din pagina unu explicatia. Nu e atit de lunga.
o Ciprian Oancia Tocmai asta si fac de cateva minute bune, eu pur si simplu tintesc direct la subiect prin intrebari deja puse la toate celelalte grupuri unde am fost invitat deja.
Sunt intrebari la care multi oameni nu pot raspunde.
Vor schimbare, vreau si eu schimbare dar trebuie sa fim coincisi si fermi in actiunile noastre ca sa avem o putere de convingere pentru majoritate.
o Eduard Veneschi Sunt foarte interesante materialele,ne trebuie timp mult pentru a le aprofunda...
o Ciprian Oancia Ne propunem sa discutam aici pe grup, nu? sa punem intrebari aici, nu sa fim trimisi spre pagini anumite pagini unde nici macar nu sunt date raspunsurile la subiect si clar.
o Ioan Rosca In cazul acesta explicatiile initiale sint la dreapta, in fereastra Group Info si citeva postinguri mai jos. Din cauza fluxului facebook sint silit sa le tot reactivez. Sigur ca un forum care permite discutia structurata , e superior. Dar vad ca nu mai sint la moda.
o Ioan Rosca Sinteti beneveniti aici, daca vreti sa va sincronizati cu celelalte grupuri care au obiective similare.
o Ciprian Oancia Am cautat deja in http://www.piatauniversitatii.com/news/ ... l-7-2012-2 raspunsul la intrebarea mea "Ce alternative Propuneti" si nu am vazut raspunsul
o Ioan Rosca Si poate ca ar mai trebui sa precizez scurt, pentru ca va referiti la tot felul de initiative mai mult sau mai putin pertinete sau coerente, ca sint , pe de o parte, un activist al revolutiei (de 22 de ani) si, pe de alta parte, cercetez , de multi ani, fenomenul propagarilor ideilor in retele de comunicatii.
o Ioan Rosca Se poate (ca nu l-ati vazut) Eu sustin ca eliberarea Romaniei cere apropierea fortelor care o doresc, pina la formarea unei aliante si nu cantonarea fiecarui grup in actiunea proprie.
o Ciprian Oancia Eliberarea Romaniei de cine, De Basescu, De comunism? De toti ?
o Ciprian Oancia La unul din capitole suntem cu totii de acord, condamnarea comunismului si tragerea la raspundere a celor care se fac vinovati de crimele de la Revolutie, crimele de la mineriade, de faptul ca industria tarii a fost pusa la pamant.
o Ciprian Oancia Din punctul meu personal de vedere, mogulii si comunistii au acaparat 2 mari puteri in stat, drept urmare nu mai exista o independenta fata de politica in mass-media si in justitie. Iar daca exista o independenta acela nu exista cand vorbim de cazurile mari de coruptie si de tragerea la raspundere a celor vinovati pentru crime.
o Eduard Veneschi Si cum propuneti,sau cum ganditi o asa numita eliberare?tot aud pe diverse surse de eliberare,mai pe intelesul maselor despre ce este vorba?iertati-mi ignoranta!
o Eduard Veneschi Aud de cateva zile de aducerea de "specialisti straini"care sa ne faca ordine,niste aberatii pe care nici matusa mea de la tara nu le-ar putea lua in consideratie.
o Ioan Rosca ‎"Eliberarea Romaniei de cine, De Basescu, De comunism? De toti ?"
Fara suparare, dar intrebarea asta nu e compatibila cu afirmatia ca ati citit atent ce scriu si nici cu aceea ca stiti cine sint. Va pripiti din fire sau sinteti cam aglomerati?
Va las sa studiati viziunea mea, daca veti considera util. Dar nu ma confundati cu un pustan.
o Eduard Veneschi Eu cred ca multi au depasit sfera realitatii si navigheaza undeva in imponderabilitate,faptul ca au mult timp la dispozitie pentru a da nastere la asemena ineptii ma duce cu gandul ca vreun microb destul de periculos pluteste in aer!ATENTIE MARE!
o Eduard Veneschi Cu tot respectul Domnule Rosca,poate ca nu va faceti inteles!
o Ioan Rosca Specialistii straini ar putea veni si cu lucruri bune. De exemplu, cu cerinta ca sa se discute temeinic si la subiect, nu superficial si divergent. Are legatura ce "auziti dv de citeva zile" cu mesajul meu ? La mine va referiti ca evazionist suspect care nu arealta treaba? Fiti mai precis. Altfel discutia e aparenta.
o Eduard Veneschi Nu ,nu are legatura cu Dumnevoastra!am largit un pic...
o Eduard Veneschi Vazand cum politica a prins avant in ultimul timp in toate cercurile,am generalizat subiectul..
o Ciprian Oancia Domnul Ion Rosca, am spus ca v-am recunoscut din prima clipa in care v-am dat accept la prietenie.
Apreciez anumite aspecte ale lucrarilor dumneaoastra.
Daca doriti sa creati o alternativa, in momentul cand ati initiat aceasta propunere pentru noi toti, eu personal sunt de parere ca trebuie sa aveti deja stabilit un anumit scop, In materialele dumneavoastra se vorbeste despre multe aspecte ale tarii, dar intrebarea este: Ce doriti sa eliminati din Romania: Comunismul ? Capitalismul?
Fiecare grup pe care va propuneti sa il reuniti isi propune ceva.
Inainte sa invit 1100 de persoane din grupul pe care il reprezentam, trebuie sa stim daca suntem compatibili in idei si in afirmatii.
Am doar cateva intrebari la subiect iar ideile noastre au in spate argumente foarte puternice care pot fi discutate oricand.
Discutiile la subiect gen, unde s-a gresit, daca dam afara sistemul actual ce alternative avem, chiar suntem siguri ca ii vrem pe comunistii din PSD inapoi ?
Eu cand am initiat un proiect simila , am fost tot timpul ferm, coincis si deschis dezbaterilor, si tot timpul am un batalion de argumente si dovezi care sustin cea ce gandesc.
Dumneavoastra?
o Ioan Rosca Ok. Cum sintem probabil in aceeasi tabara, hai asa oprim aici aceasta prima discutie, pentru aborda, cind va fi cazul, problemele concrete, punct cu punct . Eu am publicat in acesti 22 de an aproape o mie de eseuri pe tema eliberarii (sint grupate pe http://www.ioanrosca.com) Voi propune aici azi miine punctele programatice care cred ca ar putea fi asumate de o federatie a fortelor care vor rasturnarea intregului sistem care a capusat Romania. Veti putea atunci replica la fiecare punct. Ok?
IOAN ROSCA
http://www.ioanrosca.com
o Ciprian Oancia Eu am doar cateva intrebari care sigur nu se regasesc in articolele dumneavoastra, din cateva intrebari in mod logic putem raspunde si afla singuri anumite adevaruri.
o Ciprian Oancia ‎1. Afirmatia mea este ca pe timpul PSD economia si industria tarii a fost falimentata. FALS SAU ADEVARAT ?
o Ciprian Oancia astept simple raspunsuri, ca sa vedem ce se merita defapt eliminat.
o Ciprian Oancia mai am 4 intrebari care pot evident sa raspunda la actiunea dumneavoastra de a schimba actualul sistem.
o Ciprian Oancia ‎2. Afirmatia mea este ca o economie a unei tari odata falimentata are nevoie de 40-50 de ani ca sa isi revina. FALS SAU ADEVARAT?
o Ciprian Oancia astept raspunsuri la 1 si 2 ca sa putem continua cu urmatoarele 4, sa vedeti ce simplu ajungem la niste adevaruri.
o Ioan Rosca Domnule Oancea, din pacate v-ati tradat totala ignoranta in ce ma priveste, aratindu-va "sigur nu se regasesc in articolele dumneavoastra" afirmatii ca "pe timpul PSD economia si industria tarii a fost falimentata. FALS SAU ADEVARAT ?"
Pai credeti ca noi cei care am incercat sa rezistam feseniadei v-am asteptat pe dv.ca sa ne explicati ce este PSD??!!
Va dau un sfat : orientati-va dupa faptele celor care iau steagul in mina. Nu le stiu inca pe ale dv., dar v-ati pacalit crezind ca aveti de a face cu un comentator de salon.
M-as amuza, daca nu m-ar ingrijora atita candoare.
o Ciprian Oancia Domnul Ion Rosca, atata timp cat propuneti schimbarea sistemului actual fara a gandi mai profund de unde avem aceste probleme, care este originea instabilitatii din Romania ma lasa de gandit se doreste doar eliminarea sistemului actual si inlocuirea lui cu singura alternativa viabila care exista la ora actuala in Romania: COMUNISMUL (PSD/USL) si ce se mani numesc ei sunt in mare procentaj acei comunisti de care trebuie sa ne ferim. Eu am spus ca toate aceste 6 intrebari care le am nu se regasesc in lucrarile dumneavoastra. Eu nu spun doar de primele 2 ci de toate. Incercam sa aducem cumva iar comunismul la putere?
o Ciprian Oancia Sunt 6 intrebari logice ce dovedesc greseala profunda pe care o faceti de a incerca sa inlaturati un sistem care nu este atat de eficient pe cat se doreste cu un altul care s-a dovedit deja ca a distrus si a falimentat economia tarii.
o Ciprian Oancia Raspundem simplu si fara suparare, raspundem logic FALS sau ADEVARAT la primele doua ca sa vedeti ce simplu ajungem la afirmatia mea de mai sus
o Ciprian Oancia sau evitam pentru ca stim deja ADEVARUL.
o Ciprian Oancia Am tot respectul pentru dumneavoastra dar am toata mahnirea ca nu se gandeste mai profund si mai logic, sa gasim sursa exacta a problemelor, de unde pleaca totul, pentru ca dupa ce stim exact toate aceste variabile sa stim exact ce alternative cautam pentru viitor.
o Ioan Rosca Va atrag atentia prieteneste ca deveniti din ce in ce mai penibil. Opriti-va un pic si aruncati un ochi prin textele mele. Va faceti pur si simplu de rusine afirmind , pe de o parte , ca stiti cu cine vorbiti si pe de alta , intrebindu-ma daca vreau sa readuc PSD-ul la putere!!!
Pe mine ma intrebati asa ceva?? Ce virsta aveti? Apartineti cumva generatiei care nu mai poate auzi, ci doar spune, nu mai poate citi, ci numai scrie?
Nu zic ca nu sint corecte afirmatiile dv.,ar fi culmea, dar e nostim ca incercati sa ma convingeti pe mine de adevaruri pe care le sustin public, continuu de 22 de ani, dupa ce v-am prevenit de citeva ori ca gresiti complet tinta.
o Ciprian Oancia Domnule Ioan Rosca, incercati sa eliminati un sistem care intradevar nu este destul de eficient si fara sa aveti o alternativa clara.
Singura alternativa care exista in Romania, si o spun sondajele este comunismul. De acea atrag atentia si nu acuz!
o Ciprian Oancia Eu sunt pentru schimbarea unui sistem care nu este destul de eficient, dar trebuie sa fim foarte atenti ce suntem capabili sa punem in loc.
Romania are doar 2 alternative viabile in aceasta vara. Pe care o alegeti ?
o Ciprian Oancia Domnul Ion Rosca tin sa va precizez de asemeni ca eu nu am jignit si nu incerc sa jignesc pe nimeni atunci cand si daca nu am replici si argumente reale sa imi sustin ideile. Valoarea unui om se masoara de asemeni si in modul lui de a raspunde provocarilor. Sunt persoane ce stiu sa raspunda intr-un mod civilizat si fara jigniri si sunt persoane care atunci cand nu au argumente cauta discreditarea interlocutorului implicit jignirea lui.
o Ioan Rosca Care sint cele doua alternative viabile, din punctul dv de vedere?
o Nicolae Tudor alternativa este A TREIA CALE.
o Ciprian Oancia Din pacate nu este punctul meu de vedere ci realitatea din aceasta vara. Sondajele au impartit Romania in doua mari tabere: Pro sistemul actual si Pro USL. Eu imi doresc o clasa politica in care cei care candideaza la functia de parlamentari/deputat sa nu aiba posibilitatea sa fie alesi daca nu detin minium 2 conditii bazice:
1. Macar un master/doctorat 2. Sa fie "curati" din punct de vedere moral. Si 3. Daca cineva se dovedeste a fi patat, sa fie lasata justitia sa isi faca treaba.
Sunt multi oameni politici pe lista Macovei incat imi este sila sa ma si uit.
Problema cea mai mare este ca in vara aceasta sunt alegeri, iar alternativele din sondaje din aceasta vara sunt doar doua!
o Ciprian Oancia E bine sa incercam sa studiem profund si logic sursa exacta a problemelor, ca sa stim ce trebuie exact schimbat.
o Ciprian Oancia Prin 6 intrebari simple putem sa ajungem foarte simplu la cateva realitati care ar trebui sa ne faca sa decidem ce votam in aceasta vara. Dupa acest vot, sunt de acord sa incercam cu totii sa construim o alta alternativa. Dar pana atunci trebuie sustinut sistemul cel mai credibil si viabil care il avem
o Ciprian Oancia Si din pacate vara asta avem doar doua alternative.
o Ciprian Oancia De acea am intrebat alternativa pe care o propune acest grup pentru aceasta vara.
o Nicolae Tudor sunteti asa de repezit, d-le C.O, nici nu va pot urmari. Acuzati mas media ca nu este independenta, deci manipuleaza populatia. apoi credeti in alternative? pai... alternativele le-au oferit mas media! oferind poporului alta alternativa, romania va avea mai multe alternative! nu credeti?
o Nicolae Tudor alternativele sunt noii oameni.
o Ciprian Oancia Probabil sunt repezit, dar intrebarea ramane: In vara aceasta sunt doar doua alternative viabile dupa punctul meu de parere si dupa sondaje. Unul este sistemul actual si al doilea este comunismul reprezentat de PSD/USL. Ce alternativa viabila aveti pentru vara asta?
o Nicolae Tudor care vara? suntem in iarna, de-abia! poporul roman poate fi convins de alt adevar in 24 de ore!
o Nicolae Tudor dar trebuie sa existe mai intai alt adevar!
o Nicolae Tudor dupa 90 oricine conducea tara facea acelasi jaf in economie. de ce? pentru ca sistemul este de vina. statul!
o Ioan Rosca Pai spuneti asa domnule Oancea, ca dv credeti ca noi trebuie sa ne resemnam sa alegem intre ramurile FSN. Sincer , nu m-am aseptat la asta, cind v-am invitat. Acum inteleg mai bine de ce nu ne intelegem.
Este clar ca nu putem coopera de pe aceste pozitii. Pentru ca esenta proiectului AER (pe care nu ma mai mir ca nu o pricepeti din textele mele) este cautarea unei iesiri din aceasta "alternativa", prin constructia rapida a unei forte radicale anti-sistem (probabil stiti de fapt ce inteleg prin asta) prin federarea tuturor gruparilor contestatare. Nu stiu daca se va intimpla asta, dar nu pentru ca nu ar fi posibil, cum ati vrea dv. sa aratati. Dar astfel de teze nu se pot demonstra. Va decide viata.
Ma deranjeaza mesajul dv, pentru prima data de cind discutam. Ma impotrivesc indemnurile de a ramine in alanturi. Nici macar nu conteaza daca coagularea rezistentei ar reusi pina la vara. Important e sa inceapa rezistenta, ca e tot aminata de 22 de ani.
Cit priveste "ameliorarea" ramurilor FSN intre care credeti ca sintem siliti sa ne irosim votul, prin impunerea unor candidadati curati, e o naivitate care-mi arata ca nu ati inteles mare lucru despre Sistem.
o Ciprian Oancia Domnul Nicolae, afirmatia dumneavoastra dovedeste defapt o repezeala care nici macar nu este logica, eu intreb ce sanse reale aveti si propuneti pentru alegerile din aceasta vara astfel incat Romania sa aleaga altceva decat cele doua alternative viabile.
Gresiti enorm cand afirmati ca poporul roman poate fi convins de un alt adevar in doar 24 de ore, asta denota ca ii puteti practic manipula pe majoritatea romanilor. Lucru ce este fals.
o Ciprian Oancia Domnule Ion Rosca nu am sugerat sa alegem intre ramuriule FSN. Ci am prezentat o realitate. Daca ati fi initiat aceasta campanie acum cativa ani de zile, acum probabil Romania avea deja o a treia alternativa viabila in sondaje.
o Ciprian Oancia Inlocuirea unui sistem cvare nu este destul de eficient cu unul care a mai fost si a distrus tara este ILOGIC
o Ciprian Oancia Vorbim de realitati. Planuri pe viitor avem cu totii si sa ne ajute Dumnezeu sa schimbam ceva in tara asta.
o Ciprian Oancia Insa aceste planuri nu sunt destul de puternice pentru ca la algerile din vara sa putem schimba sistemul actual cu unul mai performant
o Ciprian Oancia Ma uit in spitale. Mizerie. Ma uit la justitie. Mizerie. Ma uit in biserica ortodoxa. Mizerie. Ma uit in Parlament. Mizerie. Ma uit la stiri. Mizerie. Ma uit la Bursa. Mizerie. Ma uit la sefi.... Mizerie. Ori suntem noi pe dos ori unde ne uitam dam de.... Mizerie. Cine sa faca ordine daca nu noi in toata aceasta...Mizerie
o Nicolae Tudor ‎:)) a fost suficient sa -l contrazica basescu pe arafat si poporul a iesit in strada! daca maine candideaza arafat la presedintia tarii, poporul il voteaza. a fost suficient sa se opuna si sa demonstreze ca este un om moral.
o Ioan Rosca Am initiat aceasta campanie acum 22 de ani. Dar tot de 22 de ani mi se spune de catre cei care evita confruntarea ca inca nu a sosit momentul. Se pare ca nici in 2012 nu a sosit, desi populatia e total scirbita de cele doua alternative si vrea altceva? Iata scopul acestui proiect, sa incercam sa raspundem asteptarilor romanilor scotindu-i din capcana FSN1-FSN2
o Ciprian Oancia exista doar doua sisteme in clipa de fata: unul impus COMUNISMUL si altul care se dezvolta normal CAPITALISMUL. In vremea ce COMUNISMUL este o UTOPIE, capitalismul este viata reala; ca are multe defecte, e normal; dar se modifica in timp. Asa ca...Dupa mine, CAPITALISMUL este tot ce nu e COMUNISM, cu diverse forme in diverse momente; cu revolutiile e mai greu; nu stiu nici-o revolutie REALA:-)
o Nicolae Tudor capitalismul este mai nenorocit decat comunismul fiindca a saracit tara si a imbogatit 1%, pentru ca a indatorat tara , pentru ca nu-i pasa de oameni
o Ioan Rosca Hmmm. Deci ati cazut si in a doua capcana, a luptei dintre comunism si capitalism... Nu exista asa ceva in Romania. Aici capitalismul e cladit de fostii comunisti.
o Nicolae Tudor a treia cale inseamna nu comunismului, nu capitalismului!
o Ciprian Oancia deci la vara propuneti sa votam iar cu singura solutie ramasa, COMUNISMUL ? asta doream sa aflu
o Ciprian Oancia a treia cale nu exista din pacate in sondaje si nu are sanse reale pana la alegerile din vara
o Nicolae Tudor capitlismul nu se modifica in timp, ia viata oamenilor este una.
o Ciprian Oancia O posibila tema de gandire pentru romani, pentru tot ce am trait si inca se mai traieste aici:
Cum se distruge o natiune! Doar cu psihologia maselor, bine cunoscuta!
Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga. Acea clasa a insistat ca socialismul este functional si ca nimeni nu ar trebui sa fie sarac si nimeni bogat, toata lumea EGALA! Profesorul le-a spus, "OK, vom face in grupa aceasta un experiment asupra socialismului. Se va face media tuturor notelor, si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10."
Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8.Studentii care au studiat intens au fost suparati, dar cei care au invatatmai putin au fost bucurosi peste masura. Cum cel de-al doilea test se apropia, studentii care studiasera putin au invatat si mai putin, iar cei care studiasera mai intens si-au spus ca si ei vor o "pomana", asa incat si ei au studiat mai putin. Media celui de-al doilea test a fost 6 ! Nimeni nu mai era fericit.
Cand a fost dat al treilea test, media notelor a fost 4 .Notele nu au fost crescatoare deoarece au aparut certurile, acuzatiile,ura si nimeni nu a vrut sa invete pentru beneficiul altuia.Spre marea surpriza a tuturor studentilor, toti au picat. Profesorul le-a spus ca socialismul va pica in final deoarece, atunci cand recompensa este mare, efortul pentru a avea succes este, de asemenea, mare. Dar cand statul nu mai acorda acea recompensa, nimeni nu va incerca sau va vrea sa aiba succes.
Nu putea fi o explicatie mai simpla.
o Ioan Rosca Nu e vorba de a treia forta, ci de a doua, caci pina acum exista o singura forta: FSNul care continua comunismul criminal prin capitalism distrugator. Daca nu se va ridica A DOUA FORTA , rezistenta anti-fesenista, veti fi vinovati si voi, cei care raspinditi ideea ca nu e posibil, nu e timp etc.
o Ciprian Oancia Propun vara asta sa alegem capitalismul si pana la urmatoarele alegeri sa dezvoltam un nou sistem care sa fie acceptat de toata Romania Singura alternativa care este din pacate majoritara in sondaje este Comunismul
o Ciprian Oancia Incercand sa dezvoltam un al treilea sistem exista riscul major sa pice tara iar in mana comunistilor
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca Pai asta pentru ca nu prea pricep decat JOS; lumea este asa cum este (cu oameni rai, lacomi si lenesi) si asta trebuie sa o facem mai buna.
Ne intoarcem la Marx, clasificarea dupa proprietate; atat:-)
o Nicolae Tudor dv credeti ca sensul vietii este sa ai succes? dorinta de succes este o optiune , o libertate.
o Virgil Antonov Sistemul capitalist din Romania dupa revolutie si al Statelor Unite din ultimii 25 de ani sunt diferite nuante al unui comunism travestit. Pentru majoritatea este o realitate ascunsa inca pentru putin timp.
o Ioan Rosca Despre ce vorbiti dv aici? Despre teorii politice? Dar unde traiti? Nu stiti ca in Romania comunistii au ramas la putere, construiesc capitalismul lor, au ucis opozitia reala si au pus populatia in fata "alegerii" dintre FSN-USL si FSN-PDL?
o Nicolae Tudor gresiti . puterea economica este a securistilor care se afla mana-n mana in toate partidele
o Grig Grigore timp de doua ore nu atzi ajuns la nici o concluzie. vorbe da dar fapte, ba.
o Ciprian Oancia Eu sunt de parere amestecati putin lucrurile si ca va indepartati de la niste adevaruri absolute. 1 Nu contrazic ca anumiti oameni comunisti nu sunt infiltrati in actuala guvernare, se vad cu ochiul liber. Dar intrebarea mea de la inceput de acum doua ore la care se pare aveti o alternativa viabial: La algerrile din aceasta vara, ce alegeti?
o Nicolae Tudor intai e bine sa intelegi ce vrei sa faci. asta poate dura ani. fapta se face in 5 minute!
o Ciprian Oancia Trebuie totusi sa votam ceva, nu ? din ce avem ca ne-am trezit cam tarziu sa propunem un al treilea sistem care nici macar nu exita pe plan global
o Nicolae Tudor A.E.R.!
o Nicolae Tudor nu exista , dar se cere tot mai insistent.
o Ciprian Oancia Am inceput cu 6 intrebari logice care dovedesc clar solutia mai buna din ce alternative VIABILE avem astazi si care impliciti exista in sondaje.
o Nicolae Tudor deci dv votati usl?
o Ciprian Oancia exista zeci de alte miscari dar nici una care sa aiba un sistem atat de puternic o alternativa la capitalism si comunism nu exista nici pe plan global
o Ciprian Oancia asa ca va avertizez, nu sustineti sistemul actual si riscam sa cadem ma i rau in mana comunistilor din USL
o Ciprian Oancia este prea tarziu pentru vara asta sa implementati un sistem care nici macar nu exista pe plan global
o Ciprian Oancia Ce credibilitate poate sa aiba cand nici macar nu exista
o Nicolae Tudor facem noi, romanii, un plan bun! numararea pana la 1 milion incepe cu 1+1=2, 2+1 =3
o Ioan Rosca Domnule Oancia, sa rezumam. Dv pledati ca eu sa renunt la incercarea de a cataliza coalizarea gruparilor care detesta amble ramuri ale FSN-ului, stiu ca crimele comunismului au fost continuate prin capitalismul clientelar si distrugator al tranzitiei, vad revolta populatiei fata de toata clasa politica parazitara si incearca sa ridice cit mai repede o alternativa la forta (unica) care a uzurpat puterea in stat in acesti 22 de ani?
Da sau nu?
o Ciprian Oancia Domnul +Ioan Rosca: am afirmat de la bun inceput ca incercarea de eliminare a sistemului actual care nu este destul de eficient poate aduce inapoi un sistem care a mai fost si care poate fi un dezastru pentru tara
o Ciprian Oancia De acea propun: modificarea in timp al sistemului actual pana se ajunge la rezultatele dorite de majoritate
o Nicolae Tudor mai devreme sau mai tarziu A TREIA CALE se va implementa in Romania, ea urmeaza pasii Bibliei
o Ciprian Oancia si sustinerea lui!
o Ciprian Oancia SIMPLU. Intrebari simple puse la inceput de conversatie care a necesitat. doua ore de conversatii
o Ciprian Oancia ‎+Nicolae: O controversa religioasa nu isi are loc intre capitalism si comunism, am uitat oare ce inseamna inchizitia ?
o Ciprian Oancia Cautam solutii viabile pentru alegerile de la vara, ca tara sa nu ajunga iar mai rau decat a fost
o Ioan Rosca DA sau NU? V-ati propus sa ma faceti sa ma razgindesc ca sa sustin PDLul?
o Ciprian Oancia am ceva pentru dumneavoastra:
o Ciprian Oancia
Ne-am trezit din hibernare
Şi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Şi cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Şi-am luptat, cum am ştiut,
S-avem nouă guvernare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ia' corupţia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câştiga o pâine,
Mulţi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin ţări străine?
Şi cu asta ce-am făcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize?
Şi cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Şi cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Ţara-i plină de vedete,
Şi cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
E sloganul cunoscut;
Iarăşi am votat ca proştii,
Şi cu asta ce-am făcut?
o Marian Horeanga De multe ori ne uitam doar la suprafata - la coaja, ca sa zic asa - fara sa analizam miezul! Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa luptam pentru o buna educatie a romanului si mai ales a noilor generatii. Votul, alegerea conducatorilor este datoria celor multi - intr-un sistem ce se vrea democratic. Fiecare are dreptul sa aleaga cine il conduce. Daca astazi Romania are liderii pe care ii are este pentru ca atita stie romanul sa inteleaga ce ii este bine, bazat in educatia care a primit-o. Numai sa schimbi la putere indivizi care nu inteleg cum este "miezul" problemei si interferentele ei exterioare (internationale) nu creeaza nici-o schimbare. Nimeni nu va fi mai bun daca sansa alegerii este din aceeasi "oala" de corupti!
o Ciprian Oancia Este scrisa de Constantin Tanase, marele actor in anii 1930.
o Ciprian Oancia vedeti cat de mult se aseamana
o Nicolae Tudor Biblia prin Isaia arata cum va face Dumnezeu raiul. alesii lui vor construi case , dar nu sa locuyiasca altcineva in ele, vor sadi vii, dar nu sa manance altcineva strugurii, fiecare se va bucura de rodul muncii sale.
o Ciprian Oancia ‎Marian Horeanga aveti mare dreptate
o Virgil Iordache Prioritatea nr. 1 urgenta, eliminarea hotilor PDL la pachet cu lascustele tradatoare UDMR, penalii si traseistii UNPR , resturile etnice din Romania care au pus capac rabdarii si suferintei poporului roman . Excrocul sef, locatarul turmentat de la Cotroceni, care a adunat mizeria din societate si a dezbinat restul Romaniei .
o Ciprian Oancia ‎Virgil Iordache dumneavoastra pomeniti de hotii din PDL dar de cei care au distrus tara si nu au platit nu spuneti nimic ?
o Ciprian Oancia de acei moguli pro comunisti care sunt infiltrati in mass media, in industria romaneasca, si care nu lasa justitia sa fie independenta
o Ciprian Oancia Problemele cele mai grave din punctul meu de vedere in Romania sunt: 1. Educatia 2. Mass Media nu mai are independenta fata de politica 3. Justitia, o parte din ea nu este independenta
o Ciprian Oancia Aceste probleme dauneaza grav tarii.
o Ciprian Oancia Comunistii au saracit si au invatat pe romani ca spaga este necersara, pentru a fi mai usor de manipulat. Acum trebuie sa fim atenti sa nu ii lasam iar la putere, ati vazut ce procentaje au la sondaje, nu ?
o Nicolae Tudor eu cred ca statul este problema fiindca are prea multi angajati. sua are 1 la 100, noi 1 la 16. japonia are 1 la 300. ar trebuie doar 200.000 de bugetari
o Ciprian Oancia Eu am spus dupa parerea mea personala ce afecteaza romania cel mai grav, problemele sunt ele mai multe inclusiv angajatii bugetari
o Virgil Iordache Brâncuşi: ”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”.
Să Trăiţi Bine !!!!!!
o Virgil Iordache PROTEST pentru jegul românesc
Clasa politica de la guvernare PDL = mafioţi , UDMR= trădători , UNPR = urmăriţi penali şi traseisti politici sunt O OFENSĂ PENTRU CEI CARE AU MURIT LA REVOLUŢIA DIN '89 pentru DEMOCRAŢIE şi o VIAŢĂ MAI BUNĂ în România
o Marian Horeanga Cirpian vorbeste de diferenta intre comunism si capitalism ... Da! este o diferenta, dar doar de nume nu si de efect! Si in comunismul aplicat (care nu poate fi numit comunism in adevaratul lui sens) si in capitalism exista acelasi plan-flat dezinteres pentru omul de jos, dar un mare interes in imbogatirea unui numar restrins de indivizi. Omenirea inca nu a gasit un sistem social in care democratia sa lucreze profund, tocmai fiindca omul nu a reusit sa-si educe sistemul socio-moral pe bazele unui genuin altruism. Comunismul pe care chiar Marx si l-a visat nu era departe de altruismul promovat de Cristos (nu spun crestinitate, fiindca crestinismul aplicat s-a dovedit a fi a alta forma de capitalism sau comunismul aplicat de capitalisti ca efect de opzitie pentru o mai buna exploatare a puterii de munca a naivilor). Atit timp cit respectul pentru celalalt nu este la baza relatiilor sociale, nici un sistem nu va diferit de ce cunoastem pina acum.
o Virgil Iordache PROSTII CONDUC ŢARA, HOŢI FURĂ şi INSTTUTIILE STATULUI ţin de şase.
GOLANII şi MÂRLANII României au ajuns mari conducători peste noapte în folosul grupurilor MAFIOTE, SECURISTE cu acceptul organelor statului care veghează şi ţin de şase la hoţiile acestora culegând firmiturile rămase de la gura cetăţenilor.
Să Trăiţi Bine !
o Ioan Rosca Nu va acuz neaparat de rea credinta ci de superficialitate cu pretentii docte. Ca dv nu credeti in posibilitatea evadarii din capcana FSN1-FSN2, ca ati reluat teza "inca nu e momentul"- va priveste. Dar facind propaganda aici ca sa renuntam la ideea de a scapa populatia de falsa alternativa in care e prizoniera, de 22 de ani, pentru ca vezi doamne, am cade in comunism daca am rezista baronilor rosii (USL sau PDL) - faceti un pas gresit. Nu stiti nici ca nu se intra intr-un grup... ca sa convingi participantii sa renunte la obiectivele lor? Sau aceste obiective va deranjeaza? Mi se pare mie sau la capatul DA-NU-urilor dv vreti sa ne indenati sa votam PDL?
o Ciprian Oancia ‎Virgil Iordache Sunteti pro USL ?
o Virgil Iordache R: CIPRIAN Brâncuşi: ”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”.
o Ciprian Oancia Domnul Ioan Rosca, eu sunt de parere ca fiecare lucru care se vrea schimbat trebuie schimbat cu cap. Daca nu riscam sa facem iar un regres economic de doua zeci de ani
o Ciprian Oancia Privim solutiile viabile din vara asta pentru ca acum e important, si daca scapam iar tara pe mana comunistilor e grav
o Ciprian Oancia Din pacate PDL nu este perfect, ce este totusi perfect in viata asta, dar este un inceput bun ce au facut ultimii 7 ani in comparatie cu ce au facut PSD
o Ciprian Oancia Nu este propaganda, sunt apolitic si nu fac parte din PDL dar daca exista in sondaje o alta alternativa mai puternica o ascult.
o Ciprian Oancia Si in nici un caz nu voi vota cu incompetenti gen DD
o Ioan Rosca Ok va multumesc pentru calrificari. In acest grup voi aduna pe cei care sint impotriva PDL, USL etc adica a puterii feseniste acare a acaparat Romania . Sper ca acum am raspuns intrebarii cu care ati inceput discutia?
o Ciprian Oancia Bun, si la vara ce solutie exista pentru romania intre cele doua alternative viabile ?
o Ciprian Oancia Refuzul la vot cumva ?
o Ciprian Oancia Faceti un partid AER ?
o Virgil Iordache PRIORITATEA URGENTA !!!! JOS CEI CARE CONDUC AZI , se joca cu economia si viata romanilor restul om vedea cum reactionam !!!!!!
o Ciprian Oancia ‎Virgil Iordache si sa ii punem la loc pe USL, nu ? pentru ca vad ca nu i-ati criticat DELOC
o Nicolae Tudor nu este timp pentru un nou partid
o Ciprian Oancia Prin intrebari simple 6 intrebari putem dovedi cine merita increderea Romaniei la votul din vara dintre cele doua alternative viabile, pentru ca aveti dreptate, nu este timp pentru un nou partid
o Nicolae Tudor doar este timp pentru independenti.
o Ciprian Oancia Ok, nume?
o Nicolae Tudor Domnule Rosca, continuati-va proiectul. nu mor caii cand vor cainii!
o Virgil Iordache PRIORITATILE ROMANIEI
1) DEMISIA cetateanului BĂSESCU locatar la Cotroceni
2) DEMISIA securistului M.R. Ungureanu si guvernului CORCIT PDL-UDMR-UNPR,resturi etnice
3) ALEGERI ANTICIPATE
4)Judecarea in regim de urgenta ASASINILOR ECONOMICI 89-2012
4) Pct 7.Depolitizarea tuturor instituţiilor statului, inclusiv a Televiziunii Naţionale Române, şi aplicarea de măsuri de garantare a independenţei absolute a acestora faţă de orice ingerinţă politică.
o Ciprian Oancia Un proiect foarte bun care risca sa puna Romania pe tava comunistilor pentru ca nu exista o alta alternativa reala
o Nicolae Tudor nume? calificam la locul de munca oricati este nevoie, calificam prostii. ca disteptii se vede ce au facut.
o Ciprian Oancia Stiti cum e? PSD falimenteaza tara in anii 90, o falimentare a unei industrii si economiei unei tari ia vreo 50 de ani sa isi revina. Voi nu ii dati nici 7 si gata SCHIMBARE, adica saii lasam pe comunisti iar la putere
o Ciprian Oancia Toate progresele economice si politice din ultimii 7 ani aruncate pe apa sambetei si trantita tara in mana USL, pentru ca nu suntem capabili sa fim logivi
o Ciprian Oancia ‎*Logici
o Ioan Rosca Domnule Oancea, necazul e ca nu se poate face propaganda politica fara a se vedea asta. Treaba dv daca doriti votarea PDL si chiar daca credeti sincer ca nu exista alta solutie. Dar dindu-ne asigurari ca toate fortele antifeseniste federate , nu ar reusi nici 5% daca s-ar pezenta coerent in alegeri, ca sa sparga monopolul comunistilor patronizati, va tradati intentiile. Pentru ca nu pot crede ca ati crede ca ridicarea unei formatii anti-sistem e imposibila. Sint deci silit de logica mea sa cred ca nu o doriti. Altfel de ce ati incerca sa opriti o astfel de incercare?
o Ioan Rosca Domnule Iordache. Dumneavoastra, in schimb , sinteti pentru votarea USL?
o Ciprian Oancia Eu nu incerc sa opresc initiativa dumneavoastra domnul Ioan Rosca, apreciez faptul ca doriti si sustineti sa va implicati pentru tara, idea este ca nu trebuie sa lasam pe comunisti la putere in alegerea din vara, iar daca ar fi existat o alternativa credibila , un concurent serios la PDL as fi votat cu acel concurent. In clipa de fata nu exista
Ce propun este ca miscarea dumneavoastra sa sustina sistemul actual la alegerile din vara, ca sa nu cadem pe mana comunistilor, si cu timpul sa dezvoltati cu adevarat o miscare puternica, un partid care sa fie corect, facut din oameni din inalta societate.
o Ciprian Oancia Imi cer scuze daca deranjez prin opiniile mele ferme, dar riscam sa pierdem tara si sa o dam pe tava iar comunistilor
o Ciprian Oancia Si nu, nu incerc sa fac propaganda PDL, as fi fost fericit sa existe deja un partid format din persoane care sa propuna la putere doar Parlamentari competenti din inalta societate civica, parlamentari care de asemeni sa nu fie patati din punct de vedere moral. Acest lucru AER are probabil sansa sa il faca la alegerile de peste 4 ani dar nu acum
o Nicolae Tudor Daca e p-asa, eu ma retrag. am in ghetat destul in sufragerie. buna seara
o Ciprian Oancia O seara buna tuturor. Si sincer asteptam solutii viabile, alternative reale pentru la vara, nu false revolutii.
o Ciprian Oancia Daca este timp pentru un nou partid lucru ce nu cred din pacate ca este posibil
o Virgil Iordache ‎@IOAN ROSCA De votat trebuie sa votez ! Inclin spre Antonescu , nu sa nascut acel lider si partid care sa vibreze cu pretentile, aspiratile mele ca cetatean roman !
o Ciprian Oancia Antonescu nu a fost niciodata capabil sa aiba un loc de munca stabil, are 0% prezenta in parlament, ia banii degeaba, si s-a aliat si cu acest comunisti, deci sa inteleg ca sustineti USL
o Ioan Rosca Sa nu vina comunistii ala putere? Dar cine e la putere? Sau PDL-ul e altceva? Poate ca dv , care puneti problema teoretic , v-ati lasat vrajit de "anticomunismul" basist, dar eu , care sint blocat de oamenii lui Basescu in toate demersurile pentru pedepsirea crimelor comunismului si fesenismului , nu am cum fi la fel de naiv. Apropo, parca nu v-am vazut linga mine pe la procuratura sau in instante luptind cu comunismul? Nu credeti ca e jenant sa-mi dati lectii de anticomunism si sa ma indemnati sa tin isonul fasorilor care au propagat mitul anticomunismului PDL?
o Ioan Rosca Domnule Iordache, fara suparare, aceleasi precizari ca si pentru domnul Oancea, Aici nu va fi un for de disputa intre votantii PDL si USL. E normal sa invit pe toata lumea, pina ne lamurim, dar vor ramine numai cei care considera ca PDL=USL=FSN=comunism=capitalism de tranzitie
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca comunisistii conduc din umbra, vi se pare cunoscuta afirmatia ? Basescu a facut DNA, a dat mana libera procurorilor, lucru ce PSD a criticat tot timpul. Problema este ca justitia din punct de vedere politic nu este independenta, este inca sub controlul acelor comunisti. Avem materiale foarte interesante despre modul de organizare "in background" a comunistilor si cum activeaza ei chiar astazi.
Daca Basescu ar fi implicat in justitie ar fi acuzat de dosare politice, si deja este acuzat aiurea. Ce poate sa faca mai mult?
o Ciprian Oancia Apropo Domnul Ioan Rosca, ce a facut CEDO pentru Romania in legatura cu prescrierea faptelor de la revolutie este enorm, de acea aproximativ 2000 de persoane au fost invitate la un miting anti iliescu de mine si de grupul care il reprezint http://www.facebook.com/events/344094618969232/
o Ciprian Oancia Si va invitam cu totii, o sa fim sigur super numerosi pentru ca Iliescu sa nu mai spuna ca "daca este arestat se face revolta"
o Virgil Iordache Verificaţi BOGĂTANII DE CARTON , POLITICIENII REŞAPAŢI, vizibili opiniei publice şi cei din umbra să verificaţi până la generaţia a doua CINE SUNT : foşti comunişti cu înalte funcţii, securişti care dădeau cu bâta în romani şi jidani cămătari, bolşevici puturoşi .
Voi vreţi democraţie, cinste şi dreptate în ROMÂNIA ? Doar după eliminarea borfaşilor din politică şi economia de tip mafiot avem şansa unei soarte mai bune în patria NOASTRĂ ROMÂNIA !
o Ioan Rosca Daca studiati ce am scris la:
http://www.ioanrosca.com/eseuri/zbucium ... ri_FSN.htm
Sau macar in:
http://www.piatauniversitatii.com/news/ ... -1-2009-11
http://www.piatauniversitatii.com/news/ ... -1-2007-12
veti vedea de cind mi se tot spune ca nu avem alta solutie.
AJUNGE!
IOAN ROSCA
http://www.ioanrosca.com
o Virgil Iordache Sunt unele persoane, SLUGILE sistemului TICALOS si SECURIST care duc o lupta crancena cu DIVERSIUNEA si DISTRAGEREA ATENTIEI de la PROBLEME GRAVE cu care ne confruntam AZI !!!!!!!!
o Ioan Rosca Ei vedeti domnule Oancea ce inseamna sa nu fii informat? Imi spuneti mie despre dosarul mineriadei , la care muncesc de sapte ani? Daca nu se batea Maries dincolo de orice limite, nu se obtinea nimic de la CEDO. Si cu cine ceredeti ca s-a batut? Cu oamenii lui Basescu (cu care intre timp Maries pare a se fi inteles, treaba lui daca va trada cauza) - care au sugrumat dosarele genocidului, revolutiei, feseniadei. Auziti ce va spun? Kovesi , omul lui Basescu, a blocat anchetele de la procuratura !.V-o spune cineva ramas pe baricada:
http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detal ... 0000254509
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie România
http://www.scj.ro
o Ciprian Oancia Domnul Virgil Iordache: un om care atunci cand isi exprima opinia o face intr-un mod civilizat, cu respect fata de interlocutor, fara sa incerce discreditarea sau jignirea lui atunci cand nu sunt argumente inseamna in opinia mea o discutie cu un om civilizat si normal.
o Ciprian Oancia De acea imi rezerv dreptul de a va scoate din aceasta conversatie
o Virgil Iordache Mai este si macelul diversionist facut la Tg. Mures de epoca Ilesciana
o Ciprian Oancia Pentru ca debitati numai jigniri si prostii, nu sunteti capabil sa expuneti ideile dumneavoastra intr-un mod civilizat
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca Dumneavoastra dfati vina pe Basescu pentru ca ar incerca sa blocheze actul de justitie in sine, dar eu dau vina pe Iliescu si pe comunistii infiltrati in toate institutiile statutlui. Va spun eu sincer, va promit ca intr-o buna zi Domnul. Iliescu va fi referit in istorie asa cum merita, nu asa cum crede domnia lui daca este cineva care a criticat dur justitia pentru ca nu isi face treaba, acela este Basescu. Daca este cineva care a dat mana libera procurorilor si DNA acela este Basescu. inainte de el fiecare era liber sa fure cat vroia. Acum se pare ca Basescu a deranjat multa lume
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca si tin sa va felicit pentru lupta dumneavoastra impotriva sistemului comunist. impotriva celor care au pus mana prin furt pe aceste puteri: mass media, industrie si justitie
o Ciprian Oancia Cand am spus ca stiu despre dumneavoastra, nu am glumit.
o Ioan Rosca Atunci luati nota ca stiu totul despre farsa lui Basescu anticomunistul, si a PDLului anti USL. Si ca voi continua sa spun si altora ce stiu.
o Ioan Rosca Ce-ar fi, domnule Oancea sa tineti cont si de sfatul meu sa va mai informati, ca sa nu va irositi energia justitiara intr-o farsa. Basescu si Iliescu sint frati siamezi din 1990. S-au legat prin Roman, cel care a legat acum si PNL-ul la banda. Toata gasca asta ar trebui data jos. Nu se poate curati o parte, caci ii leaga interese si santaje reciproce mult mai adinci decit competitia lor electorala. Vreti altceva? Claditi altceva.
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca ma astept de la dumneavoastra cand acuzati o anumita persoana sa aveti in spate dovezi solide si fapte concrete
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca foarte bine ati spus: Vreti altceva? Claditi altceva. Pentru alegerile din vara insa nu este nimic cladit
o Ciprian Oancia ceva care ar trebui deja acum in sondaje sa aiba un procent real
o Ciprian Oancia Eu apreciez initiativa dumneavoatra, nu o critic dar ce spun este ca la vara trebuie totusi sa sustinem una din tabere si nu ma astept sa sustineti USL sper. Dupa aia este tot timpul sa faceti ce ati propus, ca la alegerile urmatoare sa aveti probabil si increderea populatiei
o Ciprian Oancia Problema noilor partide este ca toate rasar ca ciupercile exact inainte de alegeri, incercandu-si norocul dar ce este important este ca acel partid sa castige si increderea populatiei si asta nu se face in 24 de ore asa cum s-a mentionat mai sus
o Ioan Rosca Insistati degeaba. Aici vom discuta NUMAI despre federarea celor care lupta contra binomului USL-PDL. Si sint mult mai multi decit vreti sa credeti. Cum va permiteti sa tratati asa eforturile atitor formatiuni mici, care s-ar putea foarte bine coaliza? Doi bani nu fac sondajele care incerca sa convinga romanii ca nu au scapare. Majoritatea romanilor victima sint contra ambelor aripi ale "alternativei"
o Silviu Octavian Domnule Rosca sa dezintegram binonul. Va ajut cu placere. Sa/i pulverizam. Ma pricep la explozivi
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca eu repet, apreciez intiativa dumneavoastra.Din pacate la vara trebuie sa votam unul din aceste rauri, iar parerea mea personala ca PSD a dovedit deja interesele lor prin ce au facut in trecut. Se pare ca tot ce a facut pozitiv, si pe timp de criza PDL nu conteaza in opinia dumneavoastra si exista riscul sa atribuim volul nostru altor formatiuni care au aceasi sete fata de putere. Este o greseala enorma sa indreptati electoraul inapoi spre comunism, pentru ca in vara aceasta cea ce doriti sa construiti nu are nici o valoare la alegeri.
o Ciprian Oancia O seara buna.
o Ciprian Oancia Nu vrem comunism, nu vre capitalism, a treia alternativa nu exista nici pe plan mondial nici in Romania, iar daca doriti sa o construiti, la vara trebuie sa nu ii votam pe comunisti si pe afiliatii acestora.
o Silviu Octavian Ajutati PUR sa se inscrie legal si sa devina un partid real in tara
o Ciprian Oancia O seara buna, si multi success.
o Ciprian Oancia Problema noilor partide este ca toate rasar ca ciupercile exact inainte de alegeri, incercandu-si norocul dar ce este important este ca acel partid sa castige si increderea populatiei si asta nu se face in 24 de ore asa cum s-a mentionat mai sus
o Ioan Rosca O seara buna. Si nu uitati: deocamdata exista o singura forta. A doua inca nu au ridicat-o civicii romani. Se tot codesc.
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca : tot ce este important este ca Romania comunismul sa nu ajunga inapoi la putere, pentru ca acea forta care se doreste construita de civicii romani la care eu sunt personal adept nu are sanse reale.
o Ciprian Oancia De ce sunt aici? Pentru ca sunt adeptul unui partid/unei forte civice care sa propuna in parlament doar oameni cinstiti, si care sunt responsabili, oameni din inalta clasa civica, Oameni fara un master minim. nici nu au ce cauta in politica!
o Ciprian Oancia ‎Silviu Octavian din pacate a inceput prea tarziu, avea nevoie de minim doi ani de experienta si stabilitate, o sedimentare a unui grup este foarte importanta pentru a obtine increderea majoritatii
o Silviu Octavian Da, este partidul poporului domnului Cojocaru. PUR sprijina pentru alegerile viitoare acest partid al domnului Constantin Cojocaru
o Ciprian Oancia Pana se construieste un partid politic care sa fie format din oameni civici, o forta civica in care doar oameni civilizati,cinstiti, acea forta civica de care mentionati, eu va recomand ca la alegerile din vara sa nu faceti prostia sa votati cu USL sau cu DD sau nu mai stiu eu ce partide imorale
o Ciprian Oancia Sunt doua tabere mari pentru la vara, si vorbim de cea ce vor vota milioanele de romani. [vezi continuarea]
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Intre PDL si USL? partea 2

Mesajde Ioan Rosca » Vin Feb 24, 2012 3:06 am

[continuare]
o Ciprian Oancia O seara buna
o Ciprian Oancia Si o ultima precizare invit toate persoanele care sunt impotriva la mizeria care se numeste USL sa intre pe grupul http://www.facebook.com/groups/romaniantiusl/ pentru ca noi acolo am propus sa fim o forta care sa aratam romanilor de ce USL nu merita increderea noastra prin dovezile si argumentele noastre . nu promovam nici un alt partid. Suntem apolitici si scopul nostru este unic: sa nu ii lasam pe comunisti sa puna mana pe tara.
o Ciprian Oancia va multumim.
o Ioan Rosca Si eu va multumesc pentru conversatie, pe care o consider utila lamuririi scopurilor proiectului meu. Invit aici pe cei care vor sa va arate ca se poate construi rapid o alternativa la farsa USL-PDL.
o Mircea Serban ‎...conditionarea in politica este o forma de fascism!
o Mircea Serban IN RASTIMPUL RAMAS PANA LA ALEGERILE GENERALE NU CRED CA ESTE TIMP PT APARITIA UNUI NOU PARTID, DAR CRED CA PUTEM REFUZA CANDIDATURILE CACI VOTUL NUL NU ESTE INTERZIS!
o Ciprian Oancia Domnul Mircea, fara conditionare, avem parlamentari imorali, certati cu legea, oameni care nu au nici macar o universitate terminata. Nu credeti ca suntem satui de mizerie si ca ar trebui curatata clasa politicva ? Conditionarea nu poate fi impusa celorlalte partide, dar ar trebui sa fie o etica a unui eventual nou partid civic
o Ciprian Oancia Problema e ca riscam sa ii lasam pe comunisti iar la putere, si asta e grav pentru interesele persoanelor civice care doresc ceva bun in viata asta
o Ioan Rosca Nu am plecat. Iar ne vorbiiti de reveenirea comunistilor la putere, ca si cum ar fi altii la putere? Nu veti avea aici ultimul cuvint. E bine sa va opriti.
o Ioan Rosca Domnule Serban. De ce ar fi necesara aparitia unui nou partid?
o Ioan Rosca Dv stiti cite partide mici sint deja inscrise si ar putea sprijini o miscare anti-sistem?
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca atunci ce propuneti in loc la USL/PDL monarhie? legionari? ce fel de sistem politic tot citesc editorialele dumneavoastra si vad doar critici dar nu vad SOLUTII
o Ioan Rosca E suficent ca oferta anti-fesenista clara si unitara sa fie prezentata clar publicului si intreaga smecherie USl-PDL s-ar narui. Dar telectualii si civicii romani nu vor asta...
o Ciprian Oancia Ok, si in locul lor ce punem in loc, ce structura sa functioneze in tara? Nu pot sa cred ca definiti lasitate sau prostie colectiva lipsa de sugestii in editorialele dumneavoastra
o Ciprian Oancia aud tot timpul de a treia solutie, unde este articolul, documentul in care defineste ce fel de structura la cel mai mic detaliu. AER exista dar lipseste solutia pe care o propuneti
o Ciprian Oancia nu vrem comunism ok
o Ciprian Oancia Nu vrem capitalism ok
o Ioan Rosca Ia sa vedem domnule Oancia , ce partide legal constituite si cu drept de candidatura mai cunoasteti?
o Ciprian Oancia dar definim tipul de sistem, il inventam noi romanii pentru tot globul drept alternativa
o Ioan Rosca Aveti haba cite sint?
o Ciprian Oancia Domnule Ioan Rosca, partide sunt. problema este cea ce voteaza romanii, care sunt partidele cu sanse mari, din sondaje
o Ciprian Oancia Nu ma puneti acum sa stau sa vad ce partide noi au sau nu statutul legal
o Ioan Rosca Sa luam (doar) un exemplu. Explicati-mi va rog ce va supara pe dv la PP-CC. Dar la PNTcd? Dar la PER? Dar la crestin democrati etc etc
o Ciprian Oancia va spun partide parlamentare si neparlamentare sau doar cele parlamentare ?
o Ciprian Oancia lista e mare
o Ciprian Oancia si asta conteaza acum, asa imi raspundeti prin alta intrebare in loc de raspunsuri reale?
o Ioan Rosca Sint multe si mici, da? Dar impreuna ar strica jocurile feseniste? ATITA asteapta electoratul: o iesire.
o Ciprian Oancia ce structura propuneti in locul partidelor gen PDL/USL daca nu vreti capitalism daca nu vreti comunism
o Ioan Rosca Cele parlamentare trebuie combatute fara rezeerve. Evident ca nu la ele se refera o miscare de revolutie politica, nu?
o Ciprian Oancia Va rugam fiti clar in obiectivele dumneavoastra, lucru cerut din prima secunda cand noi am intrat aici
o Ioan Rosca Discutati copilareste si-mi permiteti sa explic si altora in ce capcana sint mentinuti de adeptii resemnarii la PDL si USL.
o Ciprian Oancia stim sa criticam doar, dar nu stim sa propunem o solutie reala o alternativa la capitalism si la comunism, atunci ce rost are sa mai criticam daca nu facem nimic alternativ
o Ioan Rosca A, tot nu le-ati inteles : Mai sa fie....
o Silviu Octavian Domnule Rosca nu stiu de ce fugiti de PUR si nu vreti sa il implementati, legalizati in tara? Eu nu pot veni, caci mai am de rezolvat problema cu pensia mea
o Ciprian Oancia Ok, nu votam PDL nu votam USL , ce facem ne ducem la UDMR ?
o Ciprian Oancia ei tot de dreapta se declara a fi
o Ioan Rosca Domnule Popescu. V-am raspuns de la primul apel. Nu aveti timp sa intrati in alegeri cu PUR. Daca doriti saraspundeti disperarii populatiei , trebuiesa sprijiniti acum o coalizare.
o Ciprian Oancia Va urez mult succes in tintele dumneavoastra, dar va sugerez sa va stabiliti tintele pe un plan mai profund, nu doar tine ce trebuie sa dam jos, ci si ce structura propunem sa punem in loc
o Ioan Rosca Dv aveti profunzime recomandindu-ne PDl casa scapam de comunisti?
o Silviu Octavian Dupa aproape 50 de ani am o amarita de pensie. O sa va cruciti ce pensie mi-a stabilit Ministerul Apararii, fortat de mai marii Europei
o Ciprian Oancia Din contra, e o solutie temporara ce va da timp domnule Ion Rosca, singura alternativa viabila din pacate la tot ce este comunism. Acest timp este necesar pentru crearea si organizarea unei noi structuri civice formata din oameni de inalta clasa
o Silviu Octavian Inca o razbunare a comunistilor tarii, hotiilor care se scalda in Milioane de Euro
o Silviu Octavian Caci pungasii nici dupa 17 ani nu doreau sa imi acorde pensia
o Silviu Octavian Acum s-au facut ca mi-au rezolvat problema, cu aproximativ 400 de euro
o Ciprian Oancia Domnule Silviu Octavian, nu sunteti singurii care doresc schimbarea clasei politice, toata Romania o doreste, doar ca din pacate in alegerile din vara asta comunistii au reusit iar sa ajunga in top la sondaje, si am ramas uimit, am sa scriu un articol despre metoda comunistilor si cum reusesc ei sa fie iar majoritari in sondaje
o Silviu Octavian Da aici sa va vad sa ma ajutati sa ii desconspiram, pentru reabilitarea mea, asa cum timisorenii au luptat pentru capitanul lor Durac Nicolae
o Ciprian Oancia Si nu avem alternative! Nu pentru aceste alegeri :( Daca gresesc spunetimi una care sigur castiga si nu e USL sau PDL
o Silviu Octavian Da, sa trecem la ceva practic si sa nu ne mai duelam cu teoriile
o Grig Grigore in sfarshit am shi eu un aliat de nadejde. felicitari.
o Silviu Octavian Aveti incredere in colonelul vostru, sincer si curajos, egal daca si-a luat sau nu numele de revolutionar Garibaldi
o Silviu Octavian Lasati si inima voastra sa isi spuna cuvintul , caci ea nu da gres
o Silviu Octavian Mai sunteti aici sau ati disparut?
o Ciprian Oancia Practic, la alegerile din vara nu lasam comunistii iar la putere, recomand sa votam acelasi sistem care a lasat societatea civila sa respire, si va recomand sa claditi/cladim cu totii pentru viitorul tarii o structura care sa aiba obiective clare si coincise, nu doar sa dam jos doua partide ci sa ofere o alternativa la clasa politica actuala. Una din lucruri care se poate oferi este o structura care sa ofere parlamentari din inalta clasa civica, nu toti ...... Exista si in parlament oameni pentru care merita sa ne dam jos palaria dar majoritatea sunt imorali sau inculti
o Ciprian Oancia eu am plecat, am si eu o viata, nu ? :)
o Ciprian Oancia Si va invit pe grupul romanilor anti usl, care o sa isi schimbe numele in romani anti psd in caz ca USL divorteaza.
o Ioan Rosca Incep sa inteleg cadrul dv politic. Sinteti pur si simplu victima propagandei reductioniste care inculca ideea ca democratia inseamna sa tot alegi intre doua partide, ca in SUA, sau sa te asezi "pe axa dreapta-stinga" Eu zic sa mai cititi teorie politica si sa urmariti incercarile de ranastere a democratiei din occident. Ca sa nu mai vorbim ca in Romania exista clar O SINGURA TABARA. Nu au rost alegeri daca nu apare si o adevarata opozitie.
o Silviu Octavian PUR PARTIDUL PUR AL ROMANILOR UNITI DE PRETUTINDENI, A UNIRII, INFRATIRII NOASTRE PENTRU O ADEVARATA DEMOCRATIE
o Ciprian Oancia si daca divorteaza si ei o sa ramanem romani anti comunsti.
o Ciprian Oancia Domnul Ioan Rosca imi dores mult mai mult decat o simpla axa stanga dreapta dar EA ASTAZI la algerile din vara nu exista!
o Ciprian Oancia De ce nu admiteti ca in Romania nu exista decat aceasta axa pentru alegerile din vara, si ca nu e timp pentru o noua structura/partid. dar se poate sustine un rau mai mic si apoi continuat demersul dumneavoastra care il felicit
o Silviu Octavian Renunt si eu, ma depasiti
o Ciprian Oancia asta se vede si in sondaje o singura axa USL/PDL nimic altceva nu e destul de puternic
o Ioan Rosca Am o intrebare domnule Oancea, pentru ca vad ca m-ati adaugat la grupul anti-USL, va multumesc. Pot sa fac si eu acolo munca de lamurire ca este o greseala lupta numai impotriva USL si nu a binomului USL-PDL?
o Grig Grigore ciprian, da-ne solutzia ta, te rog !
o Ioan Rosca Domnule Grigore, dati scroll - domnul oancia si-a expus satios punctul de vedere.
o Ciprian Oancia O seara buna va doresc si sincer doresc sa aud de rezultate pozitive si altele decat o alianta impotriva la USL/PDL. O alternativa puternica care sa aiba o sansa mare peste cativa ani.
o Ciprian Oancia Grig: am spus si o repet: Alegem raul mai mic, raul existent pentru ca alternativa este comunsimul. PDL a fost slab pentru ca multi au votat cu PSD/PNL. PDL a fost obligat la tot felul de aliante ex UDMR. Cu cat il votam mai multi cu atat dam o sansa romaniei ca cei de astazi sa continue ce au inceput. Comunismul nu are decat de castigat prin incercarea dummneavoatra de a slabi puterea actuala.
Va propun sa claditi propria structura care sa furnizeze o alternativa reala ,dar aceasta structura e prea tarziu sa aiba o sansa la algerile din vara.
Va spun o chestie ce ma deranjeaza personal: UDMR impiedica votul prin corespondenta iar 6 milioane de romani au ingradit accesul la vot entru ca locuiesc departe de ambasade., este normal sa ii lasam pe altii sa ne decida soarta?
o Ioan Rosca Alegeti dv raul mai mic si lasati-ne in pace. Dar sa nu ne cereti mai tirziu sa uitam pe ce pozitii v-ati asezat in acest al 12-lea ceas al prabusirii noastre. Am sa va amintesc eu, cind veti culege roadele tradarii definitive a revolutiei anticomuniste, vinduta ieftin unora ca Basescu si ceilati raufacatori din PDL. Nu are absolut nici o importanta daca ramin comunistii din FSN2 la putere sau se schimba garnitura cu FSN1.
o Ciprian Oancia Si dumneavoastra ce alegeti ?
o Ciprian Oancia raul mai mare??
o Ciprian Oancia alternative NU SUNT pentru la alegerile din vara din pacate!
o Ioan Rosca Alternative sint de 22 de ani dar nu aveti curaj sa le asumati.
o Ioan Rosca E aproape incredibil ca si azi mi se spune ce mi s-a spus in 2009, in 2004, in 2001, etc Ce sa afcem , alegem ramurile FSN la nesfirsit nu-i asa?
o Ciprian Oancia Din pacate ati decis sa faceti aceasta miscare prea tarziu pentru aceste alegeri, o asa structura care sa fie o alternativa viabila are nevoie de mult mai mult timp
o Ciprian Oancia Ascultam alternativa dumneavoastra care o propuneti si care stiti sigur ca o sa castige majoritatea electoratului in ALGERILE URMATOARE
o Ciprian Oancia pentru alegerile din urmatorii ani sunt de acord si felicit initiativa
o Ciprian Oancia dar pentru la vara?
o Ioan Rosca Orice formatiune care are dreptul sa candideze si care arata publicului ca vreasa dea cu barda in toata gasca care ne-a batjocorit pin aacum are sanse cit se poate de mari . Veti vedea de exemplu ce stringe Dan Diaconescu NUMAI capitalizind nemultumirea
o Ciprian Oancia Si ce formatiune sustineti ? AER deocamdata nu are sanse la vara
o Ciprian Oancia simplu.
o Ioan Rosca Ceea ce sperie este ideea ca ar intra pe teren si altii care chiar sa vrea rasturnarea sistemului . De aceea se fac aatitea eforturi sa fim convinsi ca nu se poate, sa nu ne bagam etc. Inclusiv rabdarea cu care stati aici de multe ore spune mult. Si eu stau cu un scop: casa vada invitatii mei cu ce gen de discursuri ne confruntam si sa inteleaga ca e cazul sa iasa din inertie.
o Ciprian Oancia Problema e ca multi de aici vor vota cu PNL sau cu PSD adica cu USL si asta e o mare prostie!
o Ciprian Oancia pentru ca alternative la PDL mai e doar DD si alti mici
o Ioan Rosca AER domnule , nu e o formatiune care sa candideze! Tot mai pretindeti ca vorbiti pertinent?
o Ioan Rosca Nu mi-ati raspuns nimic despre cei mici pe care-i instig eu la federalizare. De ce evitati subiectul?
o Ciprian Oancia Nu, AER e doar o formatiune care sa slabeasca puterea actuala in favorul comunistilor, pentru ca AER nu propune alternative reale cel putin nu la vara
o Ioan Rosca NU e o formatiune DE LOC, deci cam vorbiti fara sir....
o Ciprian Oancia O federalizare, cum o numiti. Nu va ganditi ce impact pozitiv are asupra comunistilor ?
o Ioan Rosca Iar dv sinteti un agent al comunistilor, asta e parerea pe care mi-ati facut-o.Pentru ca va arde riscul ca lumeasa se sature de alegerea raului amai mic.
o Ioan Rosca Cine sint domnule anticomunistii?
o Ioan Rosca Eu sint anticomunist cu state vechi. Dar dv. Imi aratati in ce consta lupta dv cu comunismul? Ca sa stim de pe ce pozitii vorbim. Daca nu va convine referirea la vorbitori (ceea ce e legitim) spuneti-mi o data cine sint anticomunistii pe care ne indemnati sa-i votam casa nu vina comunistii la putere?
o Ioan Rosca Banuiesc ca nu Basescu totusi, cel sub care justitia a ramas inghetata. Nici ceilalti traseisti din PDL. Poate alde Ungureanu? alde Tismaneanu? Sau ma rog explicati-ne dv cine ne va apara de comunisti? Tot ei?
o Ciprian Oancia Da, exact pentru ca lupt impotriva comunistilor sunt un agent al comunistilor. Eu va spun ca nu exista decat doua axe in romania USL si PDL si daca defavorizati PDL ii favorizati pe USL implicit comunisti, dumneavoastra veniti cu alternative gen partide care nici macar nu depasesc pragul electoral probabil. Sa gandim logic si serios, cand faceti rau unei structuri ce a vrut doar binele in tara asta, structura ce nu a putut sa faca tot ce ati dorit pentru ca nu e la fel de puternica decat comunismul, dumneavoastra in loc sa o sustineti o criticati spunand si acuzand in dreapta si in stanga ca PDL este format din comunisiti.
in concluzie, eu cand acuze un partid sau o grupare ca este formata din comunisti am multe argumente si dovezi clare si la subiect. Dumneavoastra atatacati un partid si o guvernare doar pentru ca nu e atat de puternic incat sa va satisfaca dorintele.
el nu este puternic pentru ca toti naivii voteaza PSD si PNL, pentru ca modul de functionare al comunistilor este "in background" au o retea bine dezvoltata de manipulare in masa prin mass media, au industria la controlul mogulilor comunisti si au o parte din justitie formata din judecatori comunisti. Basescu a criticat dur justitia din cauza asta, si dumneavoastra continuati sa il criticati ca este activist comunist FARA DOVEZI CONCRETE Din cauza lui Basescu exista DNA, din cauza lui Basescu exista procurori liberi, si da din cauza lui Basescu aveti iar societatea civila dreptul de a forma o putere. Pentru ca Basescu si majoritatea celor din PDL nu sunt comunisti.
Trebuie sa fiti putin mai logic domnule Ioan in cea ce doriti sa faceti, am tot respectul pentru dumneavoastra dar aici gresiti enorm sa acuzati fara dovezi solide
o Ciprian Oancia Va spun eu ce se intampla: PSD falimeteaza economia si isi instaleaza caracatita. O economie a unei tari falimentata ii ia si 50 de ani sa isi revina stiti cu totii asta. Nu au trecut nici 7, nu am scapat nici macar bine de comunisti si voi sunetii impotriva celor care se lupta sa scape justita , mass media si industria din mana comunistilor care ne au furat?
o Ciprian Oancia De asta suntem dezbinati cu totii pentru ca avem unii din noi o gandire ILOGICA, asteptam ca economia si absolut totul sa isi revina COMPLETimediat cum am scapat de PSD
o Ciprian Oancia CE GRESEALA ENORMA
o Gheorghe Sidonenco Vrand-nevrand bea Grigore aghiasma!!!Adica Cipriane...
o Ciprian Oancia Toti romanii sau saturat de saracie, austeritate si de criza, dar ce guver ar mai fi trecut cum a trecut cel actual/precedent in contextul mondial actual ?
o Ciprian Oancia ‎Gheorghe Sidonenco: astept de la dumneavoastra toti argumente solide si puternice cand ma criticati, si la subiect. Nu jigniri atunci cand nu mai aveti argumente sau stiti ca AM dreptare. Un om normal stie sa nu isi discrediteze sau jigneasca partenerul de discutii atunci cand nu are argumente LOGICE si cand nu are dreptate.
o Ioan Rosca Va sa zica dv imi spuneti mie cine mi-a inchis anchetele in nas si ce regim mi-a blocat procesele comunismului si mineriadei? Nu vreti sa luati nota ca PDL-ul a facut asta , pentru aca lupta lor cu USL e doar o farsa. Adevarul e ca de mult vad ca nu sinteti de buna credinta in acest dialog, dar imi convine. Expuneti un adevarat curs de manipualre pentru salvarea sistemului. Nu zic ca nu va reusi asta. Prea multi au primit probabil sarcina sa propage ideea ca, inca o data , nu avem de ales decit FSN1 sau FSN2. Desi este absolut evident fals, se insista pina cind romani o vor crede. Incerc sa ma opun intoxicarii raspindacilor, asta-i tot. Fac asta de 22 de ani. Nu e vina mea ca nu ma ajuta suficent de multi.
o Ciprian Oancia mare lucru sa intelegeti mai profund lucrurile
o Ioan Rosca Pai chiar asta se va intimpla. Daca nu ridicam o forta anti-sistem imediat, USLul va veni la putere. Si da, e plin de criminali comunisti si de jigodii rapace.
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca: Sistemul justitiar din romania nu este independent fata de comunisti deocamdata pentru ca cei de la PSD au avut grija sa acapareze toate sistemele vitale de ce credeti ca NIMENI din PSD nu a platit ?
o Ciprian Oancia Sa nu imi spuneti ca PSD e mana in mana cu PDL pentru ca spuneti o afirmatie fara argumente solide
o Ciprian Oancia Va spun domnul Ioan Rosca ca romanii sunt dezbinati de comunism.
Si cand acuzam pe cineva acuzam cu dovezi nu cu vorbe, vedem firul cronologic ce unde este toata aceasta problema, si trebuie sa stim mult mai multe despre comunism. Am o carte in format PDF pentru dumneavoastra ca sa o cititi, v-o recoamand din suflet
o Ciprian Oancia ca sa intelegeti cum functioneaza nenorocitul acesta de comunism
o Ioan Rosca Deja vu continuu. Nu mi-ati raspuns ce virsta aveti, ca sa stiu daca ati auzit, ca mine , argumentele dv. repetate de 22 de ani. Unul din ele fiind "greaua mostenire" . Pai nu s-au schimbat PNL, PSD, PDL pe la putere toti acesti ani, in toate combinatiile? Ce grea mostenire nu a reusit PDl-ul sa repare inca? mai Vrea citiva ani la vciolane?
o Ciprian Oancia http://romaniantiusl.com/content/BSIliescu.pdf
o Ciprian Oancia va recomand sa cititi cand aveti timp liber.
o Gheorghe Sidonenco Amice eu m-am referit doar la intrebarea pusa retoric de tine dar vad ca ai uitat de unde s-a dat starul acestor comentarii!Si ca sa te linistesc pe deplin afla ca nici eu nu am fost intrebat daca vreau sa fac parte din vreun grup si sunt in mai multe de o duzina si mi-am permis si luxul aparasi cateva...
o Ciprian Oancia in nici un caz nu sunt cei din USL
o Ioan Rosca Domnule , oi fi citit si eu citeva carti despre comunism:)
www.procesulcomunismului.com Dar nu am nevoie de ele ca sa vad rezultatele guvernarii PDL: un dezastru. Cine conduce are raspunderea. Inclusiv pentru ca justitia ramine in miinile comunistilor. Si pe asta cu "ne-a invins sistemul" am mai auzit-o, in 2001, cind CDR-ul , dupa ce a tradat revlutia anticomunista , a predat stafeta colegilor de la PSD
o Ciprian Oancia PSD falimeteaza economia si isi instaleaza caracatita.
O economie a unei tari falimentata ii ia si 50 de ani sa isi revina stiti cu totii asta.
Nu au trecut nici 7, nu am scapat nici macar bine de comunisti si voi sunetii impotriva celor care se lupta sa scape justita , mass media si industria din mana comunistilor care ne au furat?
o Ciprian Oancia asta consider ilogic la dumneavoastra, ca desi e slabit PDL de toti acesti comunisti, dumneavoastra dati vina tot pe PDL si nu pe PSD pentru betele pe care va sunt puse in roate
o Ciprian Oancia am o ultima intrebare, cum se face ca nimeni din PSD sau moguli nu a fost bagat in puscarie daca sistemul justitiar pretindeti sa fie curat
o Ioan Rosca O singura explicatie logica: lupta PDL -PSD e o farsa.
o Ciprian Oancia Este o greseala sa il faceti pe Basescu comunist. E doar un om care nu are acea putere, nu e seful justitiei, asa cum nu are fiecare din noi. SI nu reusim nimic in viata atata timp cat comunismul stie foarte bine sa isi joace cartile si sa ne dezbine
o Ciprian Oancia Si daca Basescu ar fi fost implicat mai tare in justitie, toti l-ar fi acuzat de dosare politice
o Ciprian Oancia si tot nu am vazut o singura dovada concreta ca basescu e comunist
o Ciprian Oancia cat de logic sunteti, sincer supararea dumneavoastra a stricat din logica, daca considerati ca in doar 7 ani de recuperare de cand e PDL gata ar fi trebuit sa fi scapat toate institutiile si economia de pe mana comunistilor
o Ciprian Oancia O economie a unei tari falimentata ii ia si40- 50 de ani sa isi revina stiti cu totii asta. Daca nu stiti, studiati putina economie globala, nu strica
o Ciprian Oancia si la fel si cu acesti comunisti ei sunt in toate tarile, trebuie doar sa stim sa luptam impotriva lor si sa nu mai fim dezbinati
o Ciprian Oancia sa dam celor care vor sa faca ceva o sansa, in primul mandat ei au fost obligati sa ii accepte la guvernare pentru majoritate
o Ioan Rosca Basescu s-a recunoscut comunist singur , atunci cind a vrut sa cistige sufletele unor telespectatori. E un escroc abil. Si atentie, inca nu am vorbit de securitate. Sper ca o puneti in aceeasi oala cu comunismul? Tot el a participat la lansarea FSN in 1990 , inclusiv la repesiunile din iunie. Sau poate vreti sa creada unii mai noi ca e de' lui Maniu, pentru a fost protapit cu PDL-ul in miscarea populara , in locul PNTcd? Ca sa ocupe "culuarul pe dreapta" si sa lase stinga PSD-ului nu? Ca altfel , daca ramineau FSn1 si FSN2 , nu ne mai vorbeati dv aici de dreapta...
o Ciprian Oancia ‎Ioan Rosca daca imi spuneti ca dumneavoastra nu ati fost membru de partid pe timpul comunistilor, daca dumneavoastra imi spuneti ca Basescu nu a luptat impotriva comunistilor, daca imi spuneti ca Basescu nu a criticat dur justitia pentru ca nu isi face treaba atunci inseamna ca exista o problema grava.
o Ciprian Oancia Si ca nu are sens, ca nu ganditi logic.
o Gheorghe Sidonenco Se vede treaba ca si pe aici intratara politruci si portocalii nu numai rozi sau rosii
o Ciprian Oancia Domnule Ioan Rosca, domnule Gheorghe Sidonenco cati ani ia unei economii falimentate sa isi revina, structurilor sa sa se refaca cand sunt atacate si infiltrate de comunisti ? 2 ani ? 5 ani ? 7 ?
o Ciprian Oancia aici e problema ilogica
o Ioan Rosca Da va spun. Nu am fost membru de partid. Basescu nu a luptat impotriva comunistilor niciodata. Si in regimul lui absolut nici unui comunist, nici unui securist nu i s-a adus nici o atingere. isi iau si acum pensiile speciale.
o Ciprian Oancia eu am spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc? ce tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti si pe context de criza, UNDE ESTE LOGICA VOASTRA
o Ciprian Oancia Stiti un pic de economie cand indrazniti sa ma criticati la acest punct?
o Emil Moldoveanu Ioan Rosca, iertare, da' cam cum vedeai "lupta impotriva comunistilor" a unui Presedinte? Cam in genul epurarilor facute de comunisti cand au venit la Putere? Asa, ca sa INTELEG ce spui, sa nu cred ca...:-)
o Ioan Rosca Ca sa vedem daca avem si o anume incompatibilitate logica, imi spuneti ce profesie (pregatire) aveti dv? Eu sint inginer electronist (iasi), matematician (bucuresti) si cercetator -conceptor de sisteme informationale (Montreal)
o Emil Moldoveanu Eu astept, ca un "matematician" intai gandeste, da' in final poate sa raspunda:-) Asta asa, ca sa nu vorbim vorbe:-)
o Gheorghe Sidonenco Iar domnul acest este avocat portocaliu!!!
o Ciprian Oancia Ioan Rosca, pregatirea mea de programator in java c++ in php si administrator de securitate in linux e mult mai logica decat a dumneavoastra. Ca sa dovediti contrariul RASPUNDETI la o intrebare logica: m spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc? ce tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti si pe context de criza, UNDE ESTE LOGICA VOASTRA
o Ciprian Oancia Gheorghe: AM fost invitat in PDL si in nenumarate alte partide chiar, daca eram PDL aveam o sigla portocalie dar sunt apolitic si pentru adevar
o Ioan Rosca Iata cum o vad (domnului Moldoveanu):
http://www.ioanrosca.com/eseuri/cerceta ... smului.htm
http://www.ioanrosca.com/eseuri/justiti ... titiei.htm
IOAN ROSCA
www.ioanrosca.com
o Ciprian Oancia contraziceti logica mea de mai sus fratilor cu toata experienta care o aveti in economie
o Emil Moldoveanu Sidonescule, vad ca te pricepi la etichete: esti profesionist? Ca la coerenta stai "bine":-)
o Ciprian Oancia Am spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc? ce tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti si pe context de criza, UNDE ESTE LOGICA VOASTRA RASPUNDETI LA SUBIECT AICI LA ACEASTA INTREBARE NU PRIN ALTE ARTICOLE
o Ciprian Oancia gresesc spunand 40 de ani ?
o Ciprian Oancia sunt 60 probabil
o Ciprian Oancia dar nu sunt 7 SI NICI MAI PUTINI
o Ciprian Oancia aici contrazic logica voastra
o Emil Moldoveanu Nea Ioane 9scuze, da' esti simpatic), se pare ca nu prea intelegi NIMIC din societate:-)
o Ciprian Oancia Am spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc? ce tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti si pe context de criza, UNDE ESTE LOGICA VOASTRA RASPUNDETI LA SUBIECT AICI LA ACEASTA INTREBARE pentru ca e o intrebare simpla si logica
o Ciprian Oancia gresesc aici ? e ilogic ce spun ?
o Ioan Rosca Nu am o parere atit de buna ca dv despre acest gen de pregatire. In peste 15 ani de cind conduc echipe de programatori , in proiecte serioase, am fost surprins de ingustimea vederilor lor. Am incercat sa predau un curs de etica si filozofie pentru programatori la Universitatea din Iasi, constatind la toti angajatii firmei mele acute lacune de cultura. Dar am fost refuzat. Cu scuze pentru cei care se pot simti ofuscati.
o Emil Moldoveanu Vad ca e o bibliografie bogata: pai cum ar fi cu 20 de milioane de cetateni? Matale cum ai facut multele alea facultati? Ca nu e greu sa DECLARI:-) Si pe urma, nu prea bag seama de urme; eu ASTEPT raspuns.
o Ciprian Oancia De ce taceti cu totii acum si nu aveti curajul sa raspundeti la o simpla intrebare si atacati prin alte afirmatii
o Ciprian Oancia Am spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc? ce tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti si pe context de criza, UNDE ESTE LOGICA VOASTRA RASPUNDETI LA SUBIECT AICI LA ACEASTA INTREBARE pentru ca e o intrebare simpla si logica
o Ciprian Oancia Unde este ingustimea claritatii mele in ce afirm aici ?
o Ioan Rosca Domnule Moldoveanu, fara suparare. Sinteti schimbul? a obosit domnul Oancia?
o Ciprian Oancia Domnule Ioan Rosca, faptul ca evitati sa imi raspundeti clar si logic la aceasta intrebare denota multe
o Ciprian Oancia Am spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc?
o Ciprian Oancia ia 7 ani ?
o Ciprian Oancia cati DOMNULE
o Emil Moldoveanu Da; tot nu INTELEG, dicolo de textele multe, CUM se putea face ceea ce declara senin Ioan Rosca: vad ca este un neinteles (propriile declaratii mai sus) si trag concluzia NATURALA ca voia sa aplice aceeasi metoda cu a comunistilor: sa IMPUNA. si care e avantaju'? Plecati voi sa vin eu?
o Ciprian Oancia si tacerea este un raspuns.
o Ciprian Oancia Va multumesc.
o Gheorghe Sidonenco Eu stiu doar ca nu trebuia sa va bag in seama.
o Ciprian Oancia Ioan Rosca: de ce evitati o intrebare asa simpla: Am spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc?
o Ciprian Oancia da sau nu
o Emil Moldoveanu Pai cum vreti sa implementati (!) ideile bune, daca nu sunteti capabili sa spuneti cateva fraze sa faceti pe cineva (interesat) sa va creada? Ajungem, firesc, la aceeasi concluzie: metodele din anii patruzeci:-) Trist ca nu INTELEGETI macar asta. Da' insultati:-)
o Ioan Rosca Reiau : locul I 1980 olimpiada de matematica pentru sudenti cluj, si premiul II la ANkara, pentru Romania, lansarea TVcolor in 1984, conceperea boot-ului pentru calculatorul personal CIP etc
o Ioan Rosca DEci lasati pista asta si nu mai cautati nici hibe prin CV ca ati dat peste un os dur. Acum sa venim la economie. Cine a distrus-o domnilor?
o Ciprian Oancia Toate aceste premii nu sunt un motiv sa evitati raspunsul la intrebarea asta o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc ?
o Ciprian Oancia Toate aceste premii nu sunt un motiv sa evitati raspunsul la intrebarea asta o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc ? RASPUNDETI DOMNULE
o Ciprian Oancia simplu
o Ioan Rosca Cine a distrus economia dupa 1990? NU FSN-ul rupt apoi in aripi care s-au tot rotit pina la actuala farsa USL-PDL?
o Ciprian Oancia dupa aia raspund
o Ciprian Oancia Domnul Ioan Rosca: am pus o intrebare, imi raspundeti si apoi va raspund
o Ciprian Oancia o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc ?
o Ioan Rosca Economia a fost distrusa pe 100 de ani.DE CINE?
o Ciprian Oancia Sunteti culmea, doriti sa pastram o logica in conversatia noastra iar cand e vorba de o intrebare care nu va convine schimbati prin alte intrebari.
o Ciprian Oancia Raspundeti si raspun imediat ce mare lucru
o Ioan Rosca Ceea ce vreti dv este ca tocmai cei care au facut-o zob sa fie lasati sa o reconstruiasca. Poate la un canal , da, dupa ce se fac cercetarile necesare si se dau sentintele de rigoare. Nu ca in 50 domnule Moldoveanu, caci atunci au fost intemnitati si macelariti oameni nevinovati pentru patrotism. Acum este total altceva si numai un securicomunist face confuzia asta.
o Ciprian Oancia si evitarea unui raspuns prin schimbarea subiectului tot raspuns se numeste
o Ciprian Oancia Tin sa va spun ca toate aceste comentarii se salveaza automat pe siteul nostru http://romaniantiusl.com/ si ca avem peste 15.000 de vizualizari in doar 9 zile de la lansare, si de ce? pentru ca public pe facebook, pe grupul nostru raspunsurile ilogice date de oameni de talia dumneavoastra
o Emil Moldoveanu Ione, cam greu intelegi niste lucruri: nu economia este de rezolvat ci mentalitatea; asta se reface mai greu:-( Si cu asta trebuie inceput (trebuia, da' cine?). Se ajunge manager (doar atat, ca exemplu) doar infiintand o firma? Cine sunt marii nostri patroni? Cat despre ultima postare (cu referinta la mine) cred ca ce am spus mai sus ar trebui sa fie lamuritor: doar cu DICTATURA poti sa faci oamenii sa isi schimbe mentalitatea; aproape niciodata DICTATURA nu a schimbat in bine. Asa ca revin la intrebarea fireasca ( nu numai a mea) CUM?
o Ciprian Oancia sunt programator de meserie, imi fac bine treaba.
o Ciprian Oancia Am spus ca raspund cu cea mai mare placere la restul intrebarilor, raspundeti-mi la intrebarea aia mare lucru sau asta e, imi dati dreptate tacit si gata
o Emil Moldoveanu Ca vad "sentinte": cine sa le dea p[e cele CORECTE? Tribunalul poporului? Vezi la PPDD:-( Nu te supara, incearca sa recitesti cu RABDARE si, poate, INTELEGI. NU dezarma, da' nu ABSOLUTIZA:-) Noapte buna (se zice ca e un sfetnic bun).
o Ioan Rosca Donule Oancia , programator fiind, fiti corect V-am raspuns. Dv insa nu . Scrolati.
o Ioan Rosca V-am intrebat de mai multe ori ce virsta aveti ca sa stiu daca discut cu un adolescent. (domnului oancia) Asta ar fi o atenunuanta.
o Ciprian Oancia Am spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc? ce tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti si pe context de criza, UNDE ESTE LOGICA VOASTRA RASPUNDETI LA SUBIECT AICI LA ACEASTA INTREBARE pentru ca e o intrebare simpla si logica Ascult raspunsul acum si aici, GRESESC SAU NU
o Ioan Rosca Domnule Moldoveanu. Nu ati citit linurile pe care vi le-am semnalat, dar aveti deja o parere despre teoriile mele. Acesta este noul om pe care-l doriti? Sa stiti ca nu e nIMIC nedemocratic in a judeca crime si a le pedepsi in justitie....
o Ciprian Oancia Cand o persoana stie ca am dreptate imi cauta sa faca tot felul de jigniri sau sa ma discrediteze pentru ca pur si simplu nu poate sa raspunda la o intrebare simpla si logica cu toata scoala dumneavoastra
o Emil Moldoveanu Mai frate, ne batem in laude,da' cand e vorba sa "uitam de noi" (mai sunt si altii in tara asta, nu?), ne facem ca : ASA E BINE! Asa au facut si altii... si ce frumos suna..."de la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa nevoi":-)
o Ciprian Oancia Am spus ca o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc? ce tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti si pe context de criza, UNDE ESTE LOGICA VOASTRA RASPUNDETI LA SUBIECT AICI LA ACEASTA INTREBARE pentru ca e o intrebare simpla si logica Ascult raspunsul acum si aici, DE CE DUMNEZEU NU RASPUNDETI LA ACEASTA INTREBARE DOMNULE Ioan Rosca
o Ioan Rosca Haar nu aveti dv sau eu cit timp ia . Dar sa zicem ca ia 40-50. Eu cred ca 100 Si ?Ce vreti sa deduc de aici, ca tocmai cei care au distrus economia trebuie lasati sa o refaca urmatorii 50 de ani?
o Ciprian Oancia o economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc? DA sau NU Simplu de raspuns
o Ciprian Oancia bine cu cat mai mult cu atat dovedeste ilogica cu care criticati ultimii 7 ani
o Ciprian Oancia si aia impartiti cu PSD
o Ioan Rosca Acum imi raspundeti si mie? CINE A DISTRUS ECONOMIA, daca nu FSN?
o Ciprian Oancia si aia pe context de criza
o Ciprian Oancia Ioan ROsca deci imi dati dreptate ca dumneavoastra criticati degeaba PDL pentru ca au trecut doar 7 ani si nu 100. corect?
o Ciprian Oancia dupa aia raspund la alte intrebari
o Ciprian Oancia eu am spus aproximativ 40.
o Ciprian Oancia si tacerea este un raspuns . acum raspund si eu la intrebarea dumneavoastra, un minut.
o Ioan Rosca PDL +PSD au distrus economia domnule
o Emil Moldoveanu Ioane, nu am o parere despre "niste teorii"; da; noi doi, chiar daca ai avea perfecta dreptate, nu putem sa facem SINGURI nimic; ce reprosez eu aici este lipsa unei comunicari; pe urma, sunt in tara asta oameni cu titluri mult mai mult (doar eu cunosc zeci de) in diverse domenii, inclusiv matematica si sociologie; cate teorii sunt pe lumea asta, ce MOTIV as avea sa imi consum viata citindu-le cand ele sunt de necitit (si cantitatea este un handicap; putina psihologie, Don Profesor), asa ca...iertare. Daca tragi niste concluzii, e voia dumitale; da', te intreb: cati in tara asta facusera inainte ceea ce trebuia facut? Sau crezi ca se poate invata capitalism (!) in biblioteca? Tampitii aia de americani zic ca NU. Ramane cum am vorbit: ne mai vedem:-)
o Ioan Rosca ASTA e problema ca ei au distrus-o NU ca nu au refacut-o in sapte ani
o Emil Moldoveanu Nea Ioane, economia nu a distrus-o FSN: asta a fost doar acoperirea data de parinte jefuitorilor; doar eu cunosc multi fara FSN- profitori:-)
o Ioan Rosca Domnule Moldoveanu. Nu va oblig sa cititi un rind din ce am scris. Dar un om corect nu-si permite ca sa comenteze ce nu citeste, afirmind ca eu vreau inchiderea abuziva ca in 1950,
o Ioan Rosca Astept de la domnul oancia (format politic in Java) sa-mi raspunda la intrebarea CINE A DISTRUS economia pe cae bietul PDL nu a putut-o repara in 7 ani?
o Ciprian Oancia Prin modul josnic de actiune FSN care mai tarziu este PSD a saracit tara prin tot felul de metode si capcane financiare. Au furat toti cat au putut. Cat timp a fost PSD la putere leul era extrem de instabil. Cat timp a fost PSD la putere toti mogulii patriei si au facut trusturi media si au devenit proprietari pe industrii diferite. Cat timp a fost psd la putere, romanul a fost stresat ca nu mai stia in ce valuta sa isi tina banii. Cat timp a fost psd la putere au invatat pe romani ca e mai usor sa dai spaga oriunde te duci ca sa obtii ceva. Psd la putere si a fost un haos in tara.
Este exact modul de activitate al comunistilor, saraceste-ti oamenii si obliga-i sa te asculte si sa te urmeze. Sa nu uitam ca Iliescu a fost pregatit de mult timp ca sa il inlocuiasca pe Ceausescu cand era vremea sa stie, Iliescu a fost marioneta comunistilor care au facut ce au vrut din tara asta.
Au distrus in anii 90 economia in asa hal incat totul a ramas in rugina si paragina.
o Emil Moldoveanu Nea Ioane, si cine crezi ca te "urmeaza"? Eu comentam pe "ce se vede". atat. Ma intrebam si eu, ce metode poti sa aplici ca niste oameni sa te urmeze, ca nu prea multi au timp de citit tot? Asat e CORECT? Sa ma intreb despre MIJLOACE ca e vorba de oameni, nu? Reciteste, te rog, cu atentie; fa o analiza PE TEXT, ca nu e departe de matematica.
o Ciprian Oancia O economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, si voi tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti prima parte cu PSD din cauza voturiloe, si mai suprapunem acuma si contextul de criza.
o Ciprian Oancia Mesaj Pentru PSD si pentru comunisti: Ati distrus tara din punct de vedere economic si aveti curajul dupa 7 ani sa reveniti si sa dati vina pe fosta/actuala guvernare? RUSINE SA VA FIE COMUNISTILOR
o Ioan Rosca Eu sa citesc pe texte sau dv , domnule Moldoveanu? Va citez:
" Da; tot nu INTELEG, dicolo de textele multe, CUM se putea face ceea ce declara senin Ioan Rosca: vad ca este un neinteles (propriile declaratii mai sus) si trag concluzia NATURALA ca voia sa aplice aceeasi metoda cu a comunistilor: sa IMPUNA. si care e avantaju'? Plecati voi sa vin eu?"
o Emil Moldoveanu Nea Ioane, poate ai un articol al lui Brucan din Libertatea din primavara lui 1990: acolo spunea nemernicul foarte CLAR cum a cazut Ceausescu si de ce a fost dat jos; nu uitam, nu? Si atunci, lucrurile au fost aproape firesti (a nu se confunda cu BINE). Mai ne uitam si pe la altii, sa vedem cam ce sperante avem; avem, da' trebuie RABDARE si educatie civica; d'aia marunta:-)
o Ciprian Oancia Domnul Ioan Rosca pot spune ca am avut deosebita placere sa discut cu dumneavoastra dar din pacate vad ca undele aspecte foarte importante din logica dumneavoastra sunt total gresite. Am da expun acest material publicului larg ca sa inteleaga si el ce nu am inteles eu logica dumneavoastra cu acuzatii la nici 7 ani atata timp cat o economie are nevoie si de 50 de ani ca sa isi revina.
o Ciprian Oancia O seara buna
o Emil Moldoveanu Cipriane, nu te supara, citeste si tu ce am scris mai sus; altfel ne batem cu morile de vant. Repet intrebarea: cu CINE? Cum ii convingem pe aia MULTI ca asa e bine?
o Ioan Rosca Odomnule Oancia ati cazut in capcana intinsa de dv. Asta e cu programatorii, sint exacti dar nu stiu ce fac. V-ati adus in postura sa afirmati public ca FSN care a distrus economia si tara are ca urmas doar PSD-ul nu si PDL-ul. Cine doriti... sa creada asta. Cineva care nu are nici o idee despre istoria celor 22 de ani. Numai ca in mine, ati gasit un martor si cercetator al perioadei. PDL se trage TOT din FSN-ul care ne-a distrus si de altfel a si continuat aceasta opera in acesti ani.
o Ciprian Oancia Domnule Ioan Rosca1. ati ramas in urma cu 7 ani, PSD = Comunisti, PD L = capitalisti , asa rai cum sunt capitalistii sunt mai buni decat comunisti si 2. nu aveti alternative reale la alegerile din vara
o Ciprian Oancia asa ca sincer sa fim degeaba va adunati daca va adunati fara o logica
o Ioan Rosca Domnule Oancia imi spuneti o data care e virsta dv ca sa stiu daca ati fost martor cu discernamint la perioadele despre care vorbiti?
o Ioan Rosca Domnule Moldoveanu. Romanii nu mai trebuie convinsi ca e nevoie de o schimbare radicala. Numai "politicenii" si repadusii lor nu au aflat asta.
o Ciprian Oancia Domnule Ioan Rosca, probail sunteti prea batran ca sa aveti o logica clara. E timpul sa analizati mai bine cand criticati ca un copil si fara dovezi clare si reale, de acea nu aveti sanse de reusita cand doriti sa castigati un anuimit dosar.
este ilogic sa criticati un partid care este de doar 7 ani sa reconstruiasca economia si are deja rezultate, cand o economie a unei tari are nevoie intre 40 si 10 de ani ca sa se reconstruiasca.
o Ioan Rosca La revedere domnule Oancia, si v-as fi recunoscator daca ati expune cit mai alarg acest dialog.
o Ciprian Oancia Este expus in integralitate, si o sa aduc in prim plan la acest dialog toate intrebarile importante puse de dumneavoastra de mine si de ceilalti participanti
o Emil Moldoveanu Ione, schimbare radicala? Romanii convinsi de asta? Pe ce lume traiesti? Nu cred ca in Romania:-) Vad ca ai "simplificat" discursul si ai inceput sa insulti: adica cine indrazneste sa te contrazica, cine nu vrea schimbare RADICALA (ce e aia? Ca nu prea e limpede?; si asa, fata de cum raspunzi, ti-am acordat cam mult timp), cine nu pune la zid conform algoritmului de care esti foarte mandru, este trepadus, nu? Pai cu asta, mai mult de cativa tembeli, nu castigi sustinatori! Ca veni vorba, de ce nu te-ai ocupat de matematica? E cu mult mai usoara, decat lumea reala in ciuda "locului comun". M-ai dezamagit rau de tot. Poate, avand experienta studiului pe care o afirmi, revezi si te ajuta; cine stie de unde "sare iepurele":-)
o Ioan Rosca Daca dv nu doriti schimbare radicala, va priveste. Cred ca aveti multe locuri unde sa va intilniti cu altii cu care ginditi similar. Eu aici ii invit pe cei care asta doresc. Aveti ceva impotriva?
o Emil Moldoveanu Ione, de cate ori sa iti repet: nu e vorba de mine ci de ceilalti; eu am fost dispus sa imi consum din viata sa te ascukt si...cu ce m-ai tartat? Cu cine faci asta? Daca tot te-ai declarat cu studii de matematica, poate intelegi ca o "schimbare radicala" POATE sa insemne mai rau: sa plece ei, sa venim NOI. Te gandesti si la asta? Mai lasa OBRAZNICIA cu ganditu' ca nici Einstein nu isi permirtea; Bun simt ai studiat?
o Emil Moldoveanu Eu m-am referit la afirmatiile tale de care esti SIGUR (de unde asta?)si nu mi-am permis sa te insult, sa ma refer la capaciotatea ta de intelegere: talentul la scris nu inseamna INTELIGENTA neaparat. Nuy sunt convins ca ai habar ce e aia: repeti ca la piata:-) Te iert ca te-ai indragostit de opera ta:-) PS Am sa iti postezi zeci de teorii care se pretind la fel de radicale. Simplifici cam mult lucrurile.
o Ioan Rosca Bun simt nu ai dumneata. De loc. Ca doar nu eu am intrat peste proiectele dumitale sa le atac, declarindu-le dictatoriale, aeriene etc. Dumneata incerci sa ma deturnezi, fara a sti macar ca incalci cele mai elemntare reguli de eticheta Internet. Cred ca v-a sarit mustarul in cliupa in care am banuit ca ati venit sa-l schimbati pe Oncia, ca agent pro-PDL. Pot spera ca macar asta nu e adevarat?
o Ioan Rosca Va mai previn ca nu voi strica acest lung si expresiv dialog cu o hartuiala la persoana. Daca mai vreti sa discutati despre mine, deschideti alt fir. Sa ramina aici problema de fond a alernativelor politice actuale.
o Ciprian Oancia Pentru Rezumat: Am intrebat:
1.O economie si o restructurare completa a unei tari ia si 40-50 de ani, gresesc?
-Ati raspuns ca "si 100 de ani".
2.Atunci de ce tot dati vina pe PDL pentru doar 7 ani si aia impartiti si pe context de criza,
-Aici nu ati raspuns.
....."Si tacerea este un raspuns"
3. In complement ati venit cu o acuza fara alte argumente solide la Domnul Traian Basescu ca este comunist.
Replica mea a fost:
Dl. Basescu a criticat dur justitia pentru faptul ca nu isi face treaba corect.
Dl. Basescu a dat libertate procurorilor si a infiintat DNA. dar nu se poate implica direct in justitie pentru ca ar fi acuzat de dosare politice.
4. Ati mai sugerat ca PDL este un partid comunist ce se trage din FSN,
Iar argumentele dumneavoastra au fost ca dosarele dumneavoastra pentru mineriada au fost inchise. Am raspuns: daca priviti logic economia romaniei a facut progrese si a facut progrese pe context de crisa economica mondiala.
5. M-ati intrebat cine a furat:
Am raspuns: Pe timpul PSD s-a permis cuvantul spaga in toate institutiile, au fost lansate tot felul de capcane financiare gen FNI, si mogulii comunisti au profitat si au pus mana pe mass media si pe industria din Romania Iliescu a fost pregatit si ales de comunisti drept o marioneta pentru vremea cand o sa fie nevoiti sa il schimbe pe Ceausescu.
Daca mai sunt alte intrebari elocvente in discutie ca sa termin rezumatul, nu ezitati.
o Emil Moldoveanu Ioane, sunt rabdator ca chestia aia cu "trepadusii" ce via sa insemne? Nu ai curaj sa recunosti ca am am OBIECTAT asupra modului de realizare. Daca toate adevarurile pe care le spui sunt la fel ca ultimul, esti NIMIC paranoic; nu poti sa raspunzi nimic la TEXT; doar autolaude. Eu stiu ca TREBUIE sa demonstrezi ce afirmi; orice curs elementar de pedagogie, spune ca intai trebuie sa il faci pe om sa te creada; lasa-ma pe mine: CUM ii convingi pe ceilalti sa te URMEZE? Asta este intrebarea la care TREBUIE sa gasesti raspuns; alta soluti mai e aia din anii cincizeci; vezi altfel? PS daca poti sa raspunzi la ultima problema ridicata, fa-o; altfel TACI ca ai inceput sa ABEREZI rau de tot cu paranoia ta politica:-(
o Ciprian Oancia Oricum pun toata inregistrarea, dar tot omul trebuie sa aiba si el un rezumat, nu ?
o Emil Moldoveanu Se pare ca Nea Ion, nu e capabil decat sa isi sustina teoriile; dialog niet; se mai intampla. GATA:-(
o Ioan Rosca Domnule Moldoveanu. Sinteti in eroare totala. Eu nu incerc sa conving pe nimeni sa ma urmeze! Eu incerc sa ii ajut sa se gaseasca pe cei care lupta singuri impotriva sistemului , de pe pozitii radicale. Daca aceasta discutie nu mi-ar fi convenit, pentru ca provoaca pe cei pe care ii am in vedere la actiune, nu as fi tolerat-o, caci aici nu e un spatiu de negociat radicalismul. El este prezumat, pentru cei pe care veau sa-i pun in contact. De aceea nu ma supara cu nimic ca nu "v-am convins" . Doar sa ne comportam corect.
o Emil Moldoveanu Asa zic si eu: sa ne comportam corect :-) Vezi ca ne intelegem? Cu detaliile e mai greu:-( Si nu te supara: ia-o pe indelete, cu spirit critic si prezumtia de CORECTITUDINE asupra celorlati, te rog.
o Ioan Rosca Pacat ca lasati Java pentru meseria de manipulator domnule Oncia. Modul dv de a "rezuma" spune tot. Rezumati dv fals unde vreti, aici va ramine si rezumatul meu: nu are nici o relevanta faptul ca PDL a avut numai 7 ani ca sa repare distrugerea Romaniei. Important e ca a participat la ea alaturi de celelalte ramuri ale FSNului comunist. Si singura solutie nu e sa ai lasam comunistii 50 de ani sa repare ce au stricat, ci iesirea imediata din aceasta falsa alegere, prin propunerea unor candidadti antisistem sustinuti de o ferderatie de grupari si partide mici, care sa raspunda asteptarii populatiei.
o Ciprian Oancia Unde este fals rezumatul, cu ce am gresit in el? unde ati raspuns altfel?
o Ciprian Oancia la intrebarea numarul 2 ?
o Ciprian Oancia ‎3?
o Ciprian Oancia care
o Ciprian Oancia nu astea au fost raspunsurile dumneavoastra?
o Ciprian Oancia care din raspunsuri este eronat
o Ciprian Oancia este pusa de asemeni si discutia integrala ca sa nu ma acuzati aiurea ca sunt manipulator
o Ioan Rosca Cu un rind mai sus aveti raspunsul. Scrolind mai mult veti gasi si unde vi l-am tot dat. In ce priveste manierismul cu 1-2 -3 , sint atit de batrin ca ma face sa rid.....
o Ioan Rosca Iar acum o sapunem punct caci discutia poate fi inchisa. La revedere.
o Ciprian Oancia Manipulator nu sunt.
o Ciprian Oancia ci logic
o Ciprian Oancia Am adaugat si acest argument la acel rezumat, ca sa nu spuneti ca falsificam lucrurile e pus si rezumatul si integralitatea convorbirii in acelasi loc + ca am adus si ultima dumneavoastra idee.
Important e ca a participat la ea alaturi de celelalte ramuri ale FSNului comunist. Si singura solutie nu e sa ai lasam comunistii 50 de ani sa repare ce au stricat, ci iesirea imediata din aceasta falsa alegere, prin propunerea unor candidadti antisistem sustinuti de o ferderatie de grupari si partide mici, care sa raspunda asteptarii populatiei.
o Ciprian Oancia O seara buna.
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm


Înapoi la 9. Pentru critici , sceptici şi opinii libere

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009