Sectorul CIVES
 
 

Persoane identificate

Analiza separată a fiecăruia dintre obstacolele care au împiedicat apariţia unei alternative antisistem, autentice si eficace.

Persoane identificate

Mesajde Ioan Rosca » Mar Feb 21, 2012 11:58 pm

Ioan Rosca
Nu voi accepta in acest dialog decit persoane identificate, reprezentind eventual partide, miscari, asociatii, grupuri. Dr pentru a amorsa contactul, voi adauga acum citeva grupuri, cu rugamintea ca in scurt timp, daca vor considera discutia interesanta , sa introduca in grup o persona purtatoare de cuvint, identificata.
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Re: Persoane identificate

Mesajde Ioan Rosca » Mar Feb 21, 2012 11:59 pm

Rog deasemenea pe cei cu pseudonime , sa se decida , inainte de a interveni, daca se pot prezenta celorlalti. Altfel ma voi vedea silit, cu sincer regret, sa ii scot din grup, ramanindu-le accesibila doar lectura
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Re: Persoane identificate

Mesajde Ioan Rosca » Mie Feb 22, 2012 12:00 am

Pentru ca s-a ofuscat deja o personalitate (persoana) ca am invitat aici grupurile doritoare de federare sa-si prezinte structurat punctul de vedere (urmind ca orice persoana individuala inscrisa, sa comenteze respectivele prezentari, sau sa deschida alte subiecte pertinente) precizez ca da, eu am in vedere o federare de asociatii. O agregare ierarhica (deci functionala) de tip tesut a unor agregate celula, nu un amestec confuz de grupuri si indivizi. Imi amintesc cu amaraciune de congresul FDAR din octombrie 1990 la care, pe linga multitudinea de asociatii care si-au trimis delegatii, ne-am pomenit cu un sir de "personalitati". De parca noi, gregarii din asociatii eram "plebe civica". Oricine vrea sa participe la un efeort colectiv se poate intregra macar intr-un grup Internet, sau grupa informal cu citiva prieteni, ca sa reduca complexitatea sistemului de decizie cu un etaj. Numai asa va ramine clar ca federarea inter-grup nu incearca sa devina un grup crescator, folosind federarea ca pretext. Eu sper ca asistind la prezentarile din acest spatiu, vizitatorii individuali sa-si aleaga grupuri pe care sa le sprijine.
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm


Înapoi la 1. Obstacole de depăşit- analiza

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009