Sectorul CIVES
 
 

Militienii nu respecta proprietatea si incalca Constitutia

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Militienii nu respecta proprietatea si incalca Constitutia

Mesajde Nica Leon » Joi Oct 05, 2006 10:26 am

Către,
Ministerul Administraţiei şi Internelor
Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti
Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor
Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor



Domnilor poliţişti,


Vă informez că am fost neplăcut surprins de conţinutul misivei datată 18 08 2006, prin care mă informaţi că veţi atenta la drepturile mele fundamentale, prevăzute şi garantate de pîngărita Constituţie a României, cum ar fi cele de la art. 1 alin 3 şi 5, art. 25, art. 44 alin. 1, 2 şi 3, nesocotind astfel şi prevederile Legii nr. 341/2004, care vă impun să-mi acordati cinstire, respect, gratitudine şi recunoştinţă, nu să-mi "suspendaţi din oficiu înmatricularea vehiculelor mele.
Aşa am aflat că "certificatele de înmatriculare modele vechi nu au fost preschimbate pînă la data de 31 octombrie 2001" nu ar mai fi valabile, ori eu găsesc că este numai vina dvs. că nu mi-aţi transmis un alt certificat de înmatriculare în locul celui care nu vă mai plăce şi pe care îl numiţi vechi.
Cred că ar trebui să ştiţi că a preschimba înseamnă, conform DEX, "a ceda un lucru (certificatul de înmatriculare care nu vă mai place şi pe care eu l-am cumpărat deja) în locul altuia şi, ca atare întrucît nu îmi aduc aminte ca dvs. să-mi fi trimis un alt certificat de înmatriculare în locul celui pe care eu îl posed acum, de drept, consider cel puţin abuzivă această suspendare şi pentru că ea aminteşte flagrant de mentalităţile, obiceiurile şi practicile miliţienilor de altădată, care slujeau cu sîrg dictatura urii şi minciunii.
Avînd în vedere toate cele de mai sus, vă informez că nu sînt nici prost şi nici nu mă sperii uşor, ceea ce ar fi trebuit deja să ştiţi, iar de "prezentat la ghişeele serviciului" nu am nici chef şi nici timpul necesar pentru a mă lăsa umilit de crasa dvs. incompetenţă şi de imensul dispreţ cu care înţelegeţi încă să vă trataţi binefăcătorii – mă refer la cei care vă plătesc lunar solde grase.
Speram ca măcar după Revoluţie să deprindeţi obiceiul de a-i trata pe contribuabilii acestei ţări cu respectul cuvenit, pentru a nu le mai consuma un timp deosebit de preţios, ce le amărăşte viaţa, din cauza degradantelor şi rişinoasele cozi cu care îi întimpinaţi în sediul dvs., pe cei care îndrăznesc să vă treacă pragul.
Să vă mai amintesc de lipsa locurilor de parcare în perimetrul Udrişte, o altă dovadă de nepăsare şi lipsă de respect faţă de noi.
Avînd în vedere textul scrisorii dvs. şi ţinînd cont de prevederile normelor constituţionale şi legale vă informez că aveţi obligaţia să respectaţi proprietatea mea – garantată şi ocrotită – asupra certificatului de înmatriculare şi a numerelor de înmatriculare, pe care vi le-am plătit, iar dacă consideraţi că acestea nu vă mai plac, aveţi obligaţia morală şi legală să mi le înlocuiţi cu altele noi, care vă sînt acum pe plac.
Pînă voi primi alte certificate şi alte numere de înmatriculare îmi rezerv dreptul fundamental, garantat de art. 44 alin. 1, 2 şi 3 din pîngărita Constituţie a României, de a le folosi aşa cum voi crede de cuvinţă.

Nica Leon 04.10.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009