Sectorul CIVES
 
 

P.N.A apara tilharii

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

P.N.A apara tilharii

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 18, 2006 2:55 pm

Către,
Ministerul Justiţiei,


Stimată Doamnă Ministru,



Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, vă transmit alăturat copiile despre care v-am vorbit la audienţa pe care aţi avut amabilitatea să mi-o acordaţi.
Repet că am plîngerea penală transmisă P.N.A., în original, procurorii returnîndu-mi plîngerea pe care eu o trimisesem acestei instituţii, care, după cum se vede treaba, credeau, poate, că privatizarea ilegală a S.C.ALRO S.A. s-a făcut pe ochi frumoşi, motiv pentru care au dorit să scape repede de asemenea plîngere penală, care nu trebuia să rămînă nici măcar în arhivă.
Anexez şi copia scrisorii primită de la P.N.A.
Vreau să cred că veţi reuşi să schimbaţi în bine situaţia parchetarilor care îşi primesc salariile consistente pentru a încălca legea, atunci cînd nu se află, de cele mai multe ori, de partea infractorilor, pentru protejarea intereselor, dorinţelor şi averilor acestora.
Vă mai informez şi despre atmosfera de relaxare care domneşte în parchete, chiar şi în cel general, ce aminteşte de programele pentru alăptare de odinioară, situaţie care nu îmi dă speranţa că parchetarii vor mai putea fi învăţaţi să muncească, pentru a deveni utili societăţii româneşti. Dacă vreţi să vă convingeţi, cereţi-le cazurile lăsate în nelucrare de ani sau zeci de ani sau faceţi o vizită inopinantă, după orele 14, în clădirea aflată la doi paşi de Ministerul Justiţiei, unde veţi constata cît de goală poate fi.
Cu speranţa că România va deveni un stat de drept în mandatul dumneavoastră, vă urez mult succes în extrem de dificila misiune pe care o aveţi.

Cu stimă,

Nica Leon 18.11.2005
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009