Sectorul CIVES
 
 

Basascu omoara constitutia

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Basascu omoara constitutia

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 18, 2006 3:44 pm

Către,
Ministerul Justiţiei


Stimată doamnă ministru,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, vă informez că în acest stat de căcat, pe care unii naivi îl mai prezintă ca pe unul de drept, ca urmare a persecuţiilor politice la care am fost şi sînt supus de autorităţile sale, am formulat şi depus mai multe plîngeri penale la Parchetul General şi la parchetele subordonate.
Aşa cum era şi mai este obiceiul în acest stat cu emanaţii pestilenţiale, parchetarii plătiţi copios pentru a apăra legea şi ordinea de drept, au lăsat în nelucrare plîngerile formulate de mine, iar astăzi, cînd am chemat în judecată instituţia care avea obligaţia să facă cercetările penale prevăzute de Codul de procedură penală, se motivează că "nu mai au lucrările respective, pentru că ar fi foarte vechi …şi că se păstrează în arhive doar 3 ani", deşi această minciună este contrazisă chiar de proştii cu veleităţi de magistraţi, aflaţi astăzi în supravegherea şi coordonarea dvs., care în referatul din 09 01 2004 scriu că au în arhivă dosarele de urmărire penală a subsemnatului, dosare pornite la ordinul autorităţilor şi care, desigur, sînt păstrate cu mare sfiinţenie încă.
Aşa fiind, vă întreb cum este posibil ca plîngerile înregistrate la unutăţile Ministerului Public să nu se transforme în dosare penale, care să fie înregistrate ca atare, de ce plîngerile rămîn în nelucrare cu anii sau cu zecile de ani, ca în cazul meu şi, de ce nu se mai păstrează plîngerile penale şi lucrările efectuate în acestea decît trei ani, cînd normal ar fi fost ca ele să fie cercetate şi trimise instanţelor de judecată, iar în caz contrar să fie informat despre rezoluţia adoptată, în cel mai scurt timp, cel care a adresat plîngerea respectivă.
Totodată, vă rog să-mi răspundeţi cum de este posibil ca plîngerile şi dosarele penale să fie distruse, mai înainte de a le soluţiona sau informa petentul, pentru a nu mai fi în arhive şi pentru a ascunde astfel şi faptele penale comise de procurorii care aveau obligaţia legală, morală şi de serviciu de a le finaliza în baza legii.
Avînd în vedere aceste aspecte, care demonstrează cu prisosinţă că cei plătiţi de poporul român atît de bine, pentru a apăra legea şi dreptatea, sînt de foarte multe ori nişte infractori, care protejează, prin astfel de practici şi obiceiuri, alţi infractori periculoşi, vă rog să îmi comunicaţi care este actul normativ sau regulamentul intern care le permite procurorilor să dispună distrugerea sau scoaterea din arhive, pentru a face dispărute plîngerile penale, lucrările realizate ca urmare a acestora şi dosarele de urmărire penală.
Nu în ultimul rînd v-aş rămîne profund îndatorat dacă mi-aţi comunica şi ce măsuri intenţionaţi să luaţi împotriva unor astfel de parchetari, ce veţi face pentru a schimba situaţia actuală în care se complac şi se bălăcesc cei cu aere de procurori şi, care sînt măsurile concrete pe care le veţi dispune pentru ca şi la Ministerul Public să domnească supremaţia legii pentru a fi respectate cu stricteţe drepturile omului.
Anexez la prezenta: Nota din 09 01 2004 cu nr. 1/2004 a Secţiei Parchetelor Militare şi Referatul PCSJ – Secţia a II-a cu Nr. 20163/4469/2002 semnat de procuror Stelian Bârsan.

Cu mulţumiri,

Nica Leon 05.05.2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009