Sectorul CIVES
 
 

Preschimbarea certificatelor de revoluţionar

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Preschimbarea certificatelor de revoluţionar

Mesajde Marius » Mie Oct 18, 2006 3:45 pm

Dl. Nica Leon, în standul său, ne explică procesul său cu SSPR, care nu i-a preschimbat certificatul de revoluţionar viewtopic.php?t=439 .

În acţiune scrie că "cei aflaţi la putere refuză şi să-mi preschimbe certificatul de luptător, preschimbare pe care nu eu am cerut-o".

Aici sînt mai multe probleme:
1. Era necesară preschimbarea certificatelor de revoluţionar?
2. Ce e firesc să se ceară pentru o asemenea preschimbare?

La prima întrebare eu răspund că preschimbarea era necesară, căci, cum zice şi Nica Leon, "tot mai mulţi impostori şi infractori au obţinut calităţile conferite de Legea 42/1990". Numai că Nica Leon observă existenţa impostorilor dar se opune legii prin care să se verifice cazurile de impostură.

La a 2-a întrebare, eu cred că sînt anumite lucruri care nu trebuiau cerute la această preschimbare, cum ar fi avizul unei asociaţii de revoluţionari. Impostorii s-au promovat anume prin asociaţiile de revoluţionari, acele asociaţii care au promovat impostori vor da iar avize membrilor lor. De multe ori cei refuzaţi sînt persoane aflate în conflict personal cu conducerea asociaţiei, refuzul nu are legătură cu participarea la revoluţie. Ideea că preşedintele asociaţiei care dă aviz unui impostor va răspunde penal e propagandă pentru proşti. Nu va exista nici un asemenea caz, căci oricînd un asemenea preşedinte va putea invoca buna credinţă (lipsa elementelor constitutive ale infracţiunii) - dacă la dosar sînt alte declaraţii care zic că impostorul respectiv a participat la revoluţie. Într-o asociaţie cu cîteva sute de membri nu poţi pretinde preşedintelui să ştie felul exact de participare la revoluţie a fiecărui membru.

Dl. Nica spune însă că nu a cerut preschimbarea certificatului. Păi dacă n-a cerut preschimbarea, de ce se miră că nu i s-a preschimbat? Legea spune că persoana în cauză trebuie să ceară preschimbarea certificatului şi să depună dosarul personal sau prin mandatar cu procură legalizată. Cred că e o prevedere bună, doar astfel eventualii impostori pot fi traşi la răspundere. Înainte au existat cazuri de indivizi care, cînd au fost întrebaţi cum au primit certificat de revoluţionar au răspuns: "eu n-am cerut, a depus acte asociaţia pentru mine". În viitor, asemenea fofilări nu vor mai sta în picioare, şi eventualii impostori, dacă vor fi prinşi (eu încă n-am auzit de vreun caz concret), vor putea fi traşi la răspundere penală.

Nu găsesc întemeiată pretenţia d-lui Nica ca să i se dea certificat din oficiu, fără ca să depună cerere. Dacă sîntem un stat de drept, legea trebuie să fie egală pentru toţi.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Re: Preschimbarea certificatelor de revoluţionar

Mesajde Nica Leon » Joi Oct 19, 2006 3:52 pm

D-le Marius, imi pare rau ca nu am mai mult timp pentru a va instrui putin.
Din ceea ce ai scris dovedesti ca nu prea intelegi despre ce este vorba.
Intr-un stat de drept, atunci cind reprezentantii statului constata ca nu le mai plac anumite documente, aflate in circulatie, le schimba fara sa ceara posesorilor lor fel de fel de noi acte, forme si formule birocratice. Asa este in lumea normala, la noi insa si intelegerea unui aspect atit de simplu necesita explicatii.
Eu am fost nu numai cel care a gindit, pregatit, declansat si condus Revolutia romana din Decembrie 1989, dar am fost tot primul care am vazut impostorii si infractorii, motiv pentru care am depus mai multe plingeri penale, inregistrate la parchet inca din 1990.
Tu nu stii ca tot eu sint cel care a modificat Legea 42/1990, in anul 1996, cind am introdus acel articol care i-a suparat pe multi, cel cu infiintarea unei comisi parlamentare speciale, care avea rolul de a verifica, intr-un an, pe toti cei care dobindisera certificate de revolutionari.
Cum nu stii lucruri de notorietate publica, dar iti dai cu presupusul, ca e mai simplu, te informez ca respectiva comisie nu a cercetat nici macar un dosar, desi tot eu, ca si Jean Ciochina, am depus contestatii in acest sens, care au ramas in nelucrare ca si plingerile de la parchet.
Nu mai comentez restul, pentru ca nu am timp de pierdut. Iti spun insa ca in timp ce tu vorbesti de participanti, legea, pe care nu o cunosti inca, prevede cu totul altceva.
Tocmai pentru ca eu lupt sa aflu adevarul si pentru ca imi place dreptatea, voi face tot ceea ce imi sta in putinta sa desfiintez aceasta lege, de care beneficaza toti impostorii.
In ceea ce priveste certificatul, te asigur ca in orice alta tara asi fi facut ceea ce am facut pentru voi, romanii, reprezentantii acelui stat mi-ar fi dat mie noul certificat si nu unor participanti, care nu au macar habar de capul lor.
Te mai informez ca am depus si o plingere penala impotriva cretinilor din comisia care a avizat preschimbarea certificatelor, pentru a le demonstra, cu probe indubitabile, ca au incalcat Legea si au produs astfel mari prejudicii materiale si morale statului si poporului roman.
In rest, cred ca pentru a intelege ceea ce am scris eu in respectivele documente, ar trebui sa le citesti, cu atentie, chiar si de mai multe ori, dar numai dupa ce deslusesti bine textele la care eu fac referire. Nu iuta si de semantica notiunilor invocate.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Re: Preschimbarea certificatelor de revoluţionar

Mesajde eu » Mar Oct 24, 2006 11:53 pm

Va salut,


Din pacate totul a fost si ramane o ciorba ...Si macar d'ar fi una buna... Nu este buna :!: Este foarte otravitoare :!: De ce ? Pentru ca, fatalitate; ne-am trezit in romania, si nici macar nu am fost intrebati! Nu vedeti ca un intreg popor nu are si nu a avut nevoie de adevar ? Dar ce zic popor..? Imi este sila :!:

Cristian
Nu am murit atunci pentru bataia de joc de acum!
eu
 
Mesaje: 26
Membru din: Mar Oct 24, 2006 10:33 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde Marius » Mie Oct 25, 2006 12:22 am

Ca problemă de principiu, un stat are dreptul să-şi schimbe legile, să anuleze legi vechi şi să adopte altele noi. Dacă e bine sau nu cînd se schimbă legile e altă problemă. Eu cred că schimbarea prea deasă a legilor, care se practică la noi, e un lucru foarte prost, face ca oamenii să nu mai cunoască legile, sporeşte birocraţia şi avantajează doar o castă de birocraţi/avocaţi/consilieri juridici care altă treabă n-au decît să studieze noile legi, deinînd astfel monopolul cunoaşterii legilor (cetăţeanul obişnuit, care îşi cîştigă altfel existenţa, neputînd ţine pasul cu permanentele schimbări legislative). Dar, ca principiu, nu pot să resping ideea de schimbare a legilor.

Eu propuneam să discutăm la concret pe Legea 341, care e în vigoare. Legea nu e ilegală, poate fi eventual proastă, dar e în vigoare.

Se pare că avem un scop comun: eliminarea impostorilor. Una din modalităţi este tragerea la răspundere penală a celor care au dat declaraţii false de participare la revoluţie. Să fi existat măcar 3-4 cazuri de impostori băgaţi în puşcărie că au vrut să-şi ia certificat de revoluţionar prin fals şi mulţi s-ar fi speriat şi n-ar mai fi îndrăznit să umble cu falsuri. Dar, neexistînd asemenea cazuri, s-a dus vorba că "merge" să umbli cu falsuri. Fenomenul e general, nu se rezumă la revoluţionari. La foşti deţinuţi politici, veterani de război, deportaţi, persecutaţi pe motive etnice şi alte categorii care au drepturi speciale prevăzute de lege există de asemeni impostori.

Ca să tragi la răspundere penală pe cineva trebuie să ţii seamă că în procesul penal orice neclaritate se interpretează în favoarea inculpatului. De aceea Legea 341 prevede nişte reguli birocratice care asigură însă că nimeni nu va putea invoca neştiinţa dacă cumva se descoperă că a umblat cu declaraţii false. Una din reguli este aceea ca cererea pentru noul certificat să se depună fie personal, fie prin mandatar cu procură legalizată. Partea cu mandatarul e necesară pentru cei din provincie cărora nu le e aşa de uşor să meargă pînă la Bucureşti. Dar şi în acest caz, mandatul fiind legalizat la notar, cel în cauză nu va putea pretinde că n-a ştiut de cererea aia, că a depus-o altcineva pentru el, în cazul unui eventual proces penal. Există deci o răspundere, şi eu susţin să existe asemenea răspundere. Rămîne însă de văzut cum se va aplica.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 25, 2006 8:37 pm

Marius scrie:Ca problemă de principiu, un stat are dreptul să-şi schimbe legile, să anuleze legi vechi şi să adopte altele noi. Dacă e bine sau nu cînd se schimbă legile e altă problemă. Eu cred că schimbarea prea deasă a legilor, care se practică la noi, e un lucru foarte prost, face ca oamenii să nu mai cunoască legile, sporeşte birocraţia şi avantajează doar o castă de birocraţi/avocaţi/consilieri juridici care altă treabă n-au decît să studieze noile legi, deinînd astfel monopolul cunoaşterii legilor (cetăţeanul obişnuit, care îşi cîştigă altfel existenţa, neputînd ţine pasul cu permanentele schimbări legislative). Dar, ca principiu, nu pot să resping ideea de schimbare a legilor.

Eu propuneam să discutăm la concret pe Legea 341, care e în vigoare. Legea nu e ilegală, poate fi eventual proastă, dar e în vigoare.

D-le Marius, regret ca nu ati inteles ca eu am facut deja , "la concret", analiza Legii 341/2004 si am ajuns la concluzia ca are numeroase prevederi neconstitutionale, motiv pentru care voi sesiza Curtea Constitutionala. Aceasta lege este, de asemenea si imorala. In ceea ce priveste calitatea sa, aceasta nu poate sa reflecte decit tembelismul si impostura autorilor sai. In faza de proiect am propus membrilor Comisiei juridice a senatului sa le modific tot proiectul, pentru a arata a lege, care sa indrepte si toate celelalte nenorociri care au fost incurajate si tolerate de criminalii care au pretins si spus prostilor ca ei ar fi "emanatii" revolutiei.
Si atunci infractorii, impostorii si sprijinitorii lor comunisti s-au opus cu indirjire, motiv pentru care i-am abandonat, iar acum vreau sa le desfiintez legea si sa-i pun sa dea socoteala pentru toate faradelegile comise, cit si pentru pagubele produse.
Din ceea ce sustineti inteleg ca va este destul de greu sa ma urmariti, dar si mai greu sa intelegeti ceea ce eu am scris, in limba oficiala a statului si asta se datoreaza faptului ca inca nu ati depasit stadiul de locuitor al Romaniei.
Daca ati fi fost intr-adevar cetatean, ati fi inteles ca legea nu este in vigoare, pentru ca asa sta scris in pingarita Constitutie a Romaniei, la art. 154 alin.1, unde scrie ca: "Legile si celelalte acte normative ramin in vigoare in masura in care ele nu contravin prezentei Constitutii". Qvot erat demonstratum!


Se pare că avem un scop comun: eliminarea impostorilor. Una din modalităţi este tragerea la răspundere penală a celor care au dat declaraţii false de participare la revoluţie. Să fi existat măcar 3-4 cazuri de impostori băgaţi în puşcărie că au vrut să-şi ia certificat de revoluţionar prin fals şi mulţi s-ar fi speriat şi n-ar mai fi îndrăznit să umble cu falsuri. Dar, neexistînd asemenea cazuri, s-a dus vorba că "merge" să umbli cu falsuri. Fenomenul e general, nu se rezumă la revoluţionari. La foşti deţinuţi politici, veterani de război, deportaţi, persecutaţi pe motive etnice şi alte categorii care au drepturi speciale prevăzute de lege există de asemeni impostori.

Ca să tragi la răspundere penală pe cineva trebuie să ţii seamă că în procesul penal orice neclaritate se interpretează în favoarea inculpatului. De aceea Legea 341 prevede nişte reguli birocratice care asigură însă că nimeni nu va putea invoca neştiinţa dacă cumva se descoperă că a umblat cu declaraţii false. Una din reguli este aceea ca cererea pentru noul certificat să se depună fie personal, fie prin mandatar cu procură legalizată. Partea cu mandatarul e necesară pentru cei din provincie cărora nu le e aşa de uşor să meargă pînă la Bucureşti. Dar şi în acest caz, mandatul fiind legalizat la notar, cel în cauză nu va putea pretinde că n-a ştiut de cererea aia, că a depus-o altcineva pentru el, în cazul unui eventual proces penal. Există deci o răspundere, şi eu susţin să existe asemenea răspundere. Rămîne însă de văzut cum se va aplica.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde eu » Mie Oct 25, 2006 10:55 pm

Va salut,

Pentru ca discutia asta sa aiba rost ar trebui sa avem un stat de drept!
Asta o fi stat de drept pentru ei, adica criminalli ( teroristii ) din decembrie care au pus mana pe putere dupa 22 decembrie 1989 ! A existat scurta perioada de speranta intre 1996-2000 dar s-a dovedit ca tot ei au fost mai tari!


Ce sa spunem de impostorii marunti care incearca sa roada si ei ceva ca sa supravietuiasca? Sunt tot una cu majoritatea populatiei de tot rahatul care si-a dat girul mai apoi pentru marele genocid fizic si spiritual care a avut loc incepand cu seara lui 22 decembrie 1989. Nu genul aasta de impostori ar trebui sa fie cei vanati mai intai!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ce as fi vrut sa nu fi auzit de tara asta !

Cristian
Nu am murit atunci pentru bataia de joc de acum!
eu
 
Mesaje: 26
Membru din: Mar Oct 24, 2006 10:33 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde Marius » Vin Oct 27, 2006 1:28 pm

Nica Leon scrie:D-le Marius, regret ca nu ati inteles ca eu am facut deja , "la concret", analiza Legii 341/2004 si am ajuns la concluzia ca are numeroase prevederi neconstitutionale, motiv pentru care voi sesiza Curtea Constitutionala. Aceasta lege este, de asemenea si imorala. In ceea ce priveste calitatea sa, aceasta nu poate sa reflecte decit tembelismul si impostura autorilor sai. In faza de proiect am propus membrilor Comisiei juridice a senatului sa le modific tot proiectul, pentru a arata a lege, care sa indrepte si toate celelalte nenorociri care au fost incurajate si tolerate de criminalii care au pretins si spus prostilor ca ei ar fi "emanatii" revolutiei.
Si atunci infractorii, impostorii si sprijinitorii lor comunisti s-au opus cu indirjire, motiv pentru care i-am abandonat, iar acum vreau sa le desfiintez legea si sa-i pun sa dea socoteala pentru toate faradelegile comise, cit si pentru pagubele produse.
Din ceea ce sustineti inteleg ca va este destul de greu sa ma urmariti, dar si mai greu sa intelegeti ceea ce eu am scris, in limba oficiala a statului si asta se datoreaza faptului ca inca nu ati depasit stadiul de locuitor al Romaniei.
Daca ati fi fost intr-adevar cetatean, ati fi inteles ca legea nu este in vigoare, pentru ca asa sta scris in pingarita Constitutie a Romaniei, la art. 154 alin.1, unde scrie ca: "Legile si celelalte acte normative ramin in vigoare in masura in care ele nu contravin prezentei Constitutii". Qvot erat demonstratum!


Bine, d-le Nica. E problema dumitale că nu izbuteşti să te cobori la nivelul locuitorilor de rînd ai României şi rămîi un geniu neînţeles. Să ne informezi pe acest forum şi despre rezultatul care-l va da Curtea Constituţională la (viitoarea) dumitale plîngere.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Mesajde Nica Leon » Vin Oct 27, 2006 2:15 pm

Marius scrie:
Nica Leon scrie:D-le Marius, regret ca nu ati inteles ca eu am facut deja , "la concret", analiza Legii 341/2004 si am ajuns la concluzia ca are numeroase prevederi neconstitutionale, motiv pentru care voi sesiza Curtea Constitutionala. Aceasta lege este, de asemenea si imorala. In ceea ce priveste calitatea sa, aceasta nu poate sa reflecte decit tembelismul si impostura autorilor sai. In faza de proiect am propus membrilor Comisiei juridice a senatului sa le modific tot proiectul, pentru a arata a lege, care sa indrepte si toate celelalte nenorociri care au fost incurajate si tolerate de criminalii care au pretins si spus prostilor ca ei ar fi "emanatii" revolutiei.
Si atunci infractorii, impostorii si sprijinitorii lor comunisti s-au opus cu indirjire, motiv pentru care i-am abandonat, iar acum vreau sa le desfiintez legea si sa-i pun sa dea socoteala pentru toate faradelegile comise, cit si pentru pagubele produse.
Din ceea ce sustineti inteleg ca va este destul de greu sa ma urmariti, dar si mai greu sa intelegeti ceea ce eu am scris, in limba oficiala a statului si asta se datoreaza faptului ca inca nu ati depasit stadiul de locuitor al Romaniei.
Daca ati fi fost intr-adevar cetatean, ati fi inteles ca legea nu este in vigoare, pentru ca asa sta scris in pingarita Constitutie a Romaniei, la art. 154 alin.1, unde scrie ca: "Legile si celelalte acte normative ramin in vigoare in masura in care ele nu contravin prezentei Constitutii". Qvot erat demonstratum!


Bine, d-le Nica. E problema dumitale că nu izbuteşti să te cobori la nivelul locuitorilor de rînd ai României şi rămîi un geniu neînţeles. Să ne informezi pe acest forum şi despre rezultatul care-l va da Curtea Constituţională la (viitoarea) dumitale plîngere.


Poate ca o voi face, daca ma rogi frumos.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde Nica Leon » Vin Oct 27, 2006 2:33 pm

eu scrie:Va salut,

Pentru ca discutia asta sa aiba rost ar trebui sa avem un stat de drept!
Asta o fi stat de drept pentru ei, adica criminalli ( teroristii ) din decembrie care au pus mana pe putere dupa 22 decembrie 1989 ! A existat scurta perioada de speranta intre 1996-2000 dar s-a dovedit ca tot ei au fost mai tari!

tu, Cristian, de ce te lasi pacalit atunci cind vrei sa crezi ca "A existat scurta perioada de speranta intre 1996-2000". Cine sa fi adus atunci speranta, tov. alogen, zis Constantinescu Emil, fost secretar de partid la universitate, care tinea direct de tovarasa si care urmase deja doua facultati in vremea cind rudele mele, alaturi de alte sute de mii de alte rude si frati de-ai nostri isi pierdeau viata si erau torturati in puscari si in lagare de exterminare, tocmai pentru ca erau niste buni romani.
Sau te referi la tov. de la P.N.T.cd, liberali si la cei din asociatia culturala UDMR cu care s-au aliat la guvernare, pentru a nenoroci si jefui aceasta tara?
Cum un drum de mii si mii de km. incepe cu un singur pas, asa este si cind vine vorba despre impostori. Nu conteaza ca sint mici sau mari, pentru ca cei mici, dar multi, ii voteaza pe cei mari, pentru a se perpetua la putere doar cei mari si, astfel, toti sug, cu sirg si mare spor, din singele acestui popor si, e pacat, cred eu, dar nu sint sigur ca e bine!


Ce sa spunem de impostorii marunti care incearca sa roada si ei ceva ca sa supravietuiasca? Sunt tot una cu majoritatea populatiei de tot rahatul care si-a dat girul mai apoi pentru marele genocid fizic si spiritual care a avut loc incepand cu seara lui 22 decembrie 1989. Nu genul aasta de impostori ar trebui sa fie cei vanati mai intai!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ce as fi vrut sa nu fi auzit de tara asta !

NU INTREBA CE FACE TARA PENTRU TINE, INTREABA-TE CE POTI FACE TU PENTRU EA!
Ce mult as fi vrut ca si voi sa fi facut ceva concret si organizat,pentru voi si pentru tara, pentru a merita stradania bravilor nostri inaintasi,care s-au jertfit pentru ca noi sa o avem astazi. Oare ce vina are ea, saraca, ca e populata de lasi si de foarte multi prosti, care se manifesta ca o populatie migratoare si nu ca adevaratii ei stapini.



Cristian
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde eu » Dum Oct 29, 2006 12:05 am

Nica Leon scrie:Ce mult as fi vrut ca si voi sa fi facut ceva concret si organizat,pentru voi si pentru tara, pentru a merita stradania bravilor nostri inaintasi,care s-au jertfit pentru ca noi sa o avem astazi. Oare ce vina are ea, saraca, ca e populata de lasi si de foarte multi prosti, care se manifesta ca o populatie migratoare si nu ca adevaratii ei stapini.


Am facut! Poate nu totul. Dar eu nu vreau sa ma mai zbat! Si asta pentru autoconservare.

Cu prostia nu poti sa te pui! Dar se plateste! Si acum eu asta as vrea. Sa plateasca! Dar asta sa nu ma mai afecteze si pe mine!
Nu am murit atunci pentru bataia de joc de acum!
eu
 
Mesaje: 26
Membru din: Mar Oct 24, 2006 10:33 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde ionel » Lun Noi 20, 2006 1:48 pm

Si eu sunt pe lista neagra a sspr-lui, din 2004, cand am fost publicat in Monitorul Oficial pentru preschimbare. La ultima interventie telefonica - o abordare foarte politicoasa din partea mea, mi s-a cantat "Ionel Ione-lu-le....". Doamna cu pricina avea glas, dar si necaz...pe noi cei de pe lista.
Poti sa-i dai in judecata si atitudinea domnului Nica Leon este de bun simt, dar cred ca si judecatorii au aceeasi lista in fata. Statul a fost conceput cu carente . ...nu exista o a treia parte care sa se ocupe de abuzuri. La noi exista doar doua tabere: neamul si statul. care nu este, inca, al nostru.
ionel
 
Mesaje: 8
Membru din: Mar Sep 12, 2006 2:31 pm

Mesajde Marius » Dum Noi 26, 2006 2:11 pm

Care Monitor Oficial din 2004? Eu ştiu de o listă publicată în Monitorul Oficial în ianuarie 2005, cu 1266 revoluţionari, sub semnătura lui Iliescu. Unii dintre aceştia şi-au primit certificatul de la SSPR.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Mesajde Nica Leon » Mar Ian 16, 2007 12:28 pm

Marius scrie:Care Monitor Oficial din 2004? Eu ştiu de o listă publicată în Monitorul Oficial în ianuarie 2005, cu 1266 revoluţionari, sub semnătura lui Iliescu. Unii dintre aceştia şi-au primit certificatul de la SSPR.

Este vorba de Decretul nr. 1168/2004, semnat abuziv, de criminalul comunist Iliescu Ilici Ion, la sfirsitul celui de al treilea mandat la Cotroceni, care este nul de drept, pentru ca incalca mai multe norme, printre care si pe cea de la art. 100 alin.2, (vezi si art. 154 alin. 1) din pingarita Constitutie a Romaniei.
Si din acest motiv am cerut justitiei sa constate si sa declare nulitatea absoluta a respectivului act.
Dar actul este si un fals grosolan, pentru ca lista aprobata de criminal, prin care s-a autodeclarat revolutionar, avea anexat un tabel cu 1264 de persoane, iar in monitor a aparul un tabel ce are 1266 de nume.
Pentru aceste motive am formulat si depus o plingere penala la parchet, insotita de dovezi certe.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009