Sectorul CIVES
 
 

Ambasadei Olandei

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Ambasadei Olandei

Mesajde Nica Leon » Joi Dec 21, 2006 12:16 pm

Către,
Ambasada Olandei,




Excelenţei Sale Domnului Ambasador




Domnule Ambasador,




Avînd în vedere că peste puţine zile se vor împlini 17 ani de la data cînd am declanşat Revoluţia română din Decembrie 1989, acţiune la a cărei reuşite a participat şi fostul ambasador al ţării dvs. dl. Cohen, care a avut curajul să primească, prin intermediul unei foarte curajoase şi drăguţe doamne, consider că a sosit timpul să dau publicităţii toate aceste fapte deosebite, pentru ca astfel toţi cei care vor dori să poată avea posibilitatea de a cunoaşte faptele celor care au avut curajul să participe conştient, asumîndu-şi riscurile, la răsturnarea dictaturii comuniste.
Vă scriu aceste rînduri întrucît am constatat că mulţi dintre cei care scriu sau au scris despre acest eveniment important pentru istoria recentă a României o fac fără să cunoască documentele care au fost la îndemîna fostului ambasador şi, mai ales corespondenţa acestuia cu dl. Sorin Alexandrescu, dar şi cu alţi opozanţi ai sistemului comunist.
Întrucît intenţionez să scriu o carte despre cum am plănuit, declanşat, condus şi înfăptuit lupta pentru libertate, demnitate şi democraţie, la care a participat activ şi dl. Kun Stork, vă rog să aveţi amabilitatea de a-mi trimite copiile celor două scrisori ale mele(mie mi-au fost furate de securistii care au intrat ilegal în sediul Partidului Liber Democrat şi în apartamentul meu), care i-au parvenit, copiile scrisorilor sale adresate unor corespondenţi de presă, răspunsurilor acestora, corespondenţa cu formidabila dna. Sussi Karger, precum şi copiile răspunsurilor primite de la dl. Sorin Alexandrescu.
În cazul în care în arhiva ambasadei nu mai există respectivele documente, vă rog să îmi comunicaţi adresa dlui. ambasador Kun Stork, sau să-i transmiteţi această rugăminte şi adresa mea: Str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, cod 021791, Bucureşti; e-mail: baronleonica@yahoo.com şi leon_nica55@hotmail.com
Cu speranţa că veţi dori să contribuiţi astfel la aşezarea adevărurilor istorice, necunoscute, ale acelor glorioase şi umbrite timpuri, vă mulţumesc anticipat, nu înainte de a profita de ocazie pentru a vă ura un Crăciun fericit şi Mulţi Ani cu sănătate şi împliniri.

Cu stimă, 18.12.2006
Nica Leon
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009