Sectorul CIVES
 
 

Basescu, Blaga si militienii abuzivi

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Basescu, Blaga si militienii abuzivi

Mesajde Nica Leon » Lun Ian 08, 2007 4:40 pm

Către,
Ministerul Administraţiei şi Internelor,






Domnule ministru,





Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, cod 021791, va sesizez următoarele:
Sîmbătă, 06 01 2007, am văzut la televizor un reportaj de la vama Giurgiu, în care imaginile arătau un poliţist sau un lucrător vamal, în uniformă, care alături de alţi ofiţeri care staţionau pe carosabil, blocîndu-l, a dat cu pumnii, nervos, în capota unui autoturism.
Am aflat cu acea ocazie ca poliţiştii şi vameşii au blocat trecerea autovehiculelor prin respectivul punct vamal, situat pe un drum public, proprietate publică, mai bine de patru ore, încălcînd astfel dreptul cetăţenilor la liberă circulaţie, drept prevăzut şi garantat de art. 25 din pîngărita Constituţie a României.
Avînd în vedere că acum un asemenea comportament, la care s-au dedat angajaţi ai statului român, în uniformă militară, este un delict grav ce afectează grav demnitatea noastră, ca cetăţeni europeni, cît şi o gravă încălcare a Convenţiei europene privind drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, dar şi a altor norme şi tratate internaţionale în materia drepturilor omului, la care România este parte, vă rog să dispuneţi celor în drept să efectueze grabnic o anchetă privind acest caz intolerabil, în vederea pedepsirii exemplare a şmecherilor ce poartă în mod nedemn uniforma statului şi care, prin încălcarea normelor constituţionale, a Codului rutier şi a statutului lor, au prejudiciat grav imaginea României, ca stat european.
De asemenea, consider că ar trebui să dispuneţi sesizarea organelor în drept, în vederea cercetării prefectului judeţului Giurgiu, ce se face vinovat de neglijenţă în serviciu, pentru că nu a dispus atacarea în contencios a pretinsei hotărîri a Consiliului Local Giurgiu, prin care a fost impusă, cu încălcarea normelor constituţionale, taxa de tranzit a unui drum public, cercetări care se impune a fi extinse şi în cazul celor care se fac vinovaţi de adoptarea unei asemenea hotărîri ilegale, ruşinoase şi anacronice.
Cu speranţa că mentalitatea comunistă, criminală, a miliţienilor care se află încă la conducerea ministerului unde sunteţi numit ministru, nu va influenţa în mod negativ demararea şi mersul cuvenitei, datoratei şi legalei anchete, absolut necesară în acest caz, în vederea sesizării şi a parchetului militar teritorial, pentru cercetarea şi condamnarea vinovaţilor, vă urez mult succes în activitate şi o mai mare eficienţă şi operativitate în rezolvarea prea multelor nereguli, ilegalităţilor şi a craselor abuzuri pe care le comit încă, cu nonşalanţă subordonaţii dvs. în activitatea pentru care sunt atît de bine plătiţi, dar care, aşa după cum se vede, lasă încă foarte mult de dorit.

Binefăcătorul României,

Nica Leon 08.01.2007




P.S. Mi-aţi rămas dator cu răspunsul privind rezultatele anchetei anunţate în urma plîngerii mele pe care v-am înaintat-o după bestiala comportare a jandarmilor care au masacrat tinerii suporteri şi cetăţenii ce s-au aflat în zonă, după meciul de fotbal dintre Steaua si Dinamo.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009