Sectorul CIVES
 
 

Nimic mai simplu, pentru protectia mediului

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Nimic mai simplu, pentru protectia mediului

Mesajde Nica Leon » Mar Ian 16, 2007 4:06 pm

Către,
Ambasada Regatului Norvegiei,




Excelenţei Sale Domnului Ambasador Leif Arne ULLAND





Domnule Ambasador,





Vă scriu această scrisoare pentru că am vărut sîmbăta trecută, la jurnalele de ştiri, că un tanc sau un cargou, ce transporta păcura, s-a rupt în apropierea coastelor Norvegiei şi a poluat apele, cu cca. 300 to. de păcură.
Avînd în vedere că asemenea accidente vor mai fi posibile, uneori cu consecinţe mult mai grave şi, pentru că ştiu că, în prezent, nici o ţară nu are tehnologia necesară unei intervenţii rapide şi eficiente, indiferent de condiţiile climaterice, cu nave specializate, care să fie capabile să localizeze şi să fixeze pata de petrol sau de produse din petrol, apoi să o dirijeze şi să o strîngă, prin recuperare directă, cu mare viteză şi eficienţă, vă informez ca deţin o soluţie tehnică, care dacă ar fi aplicată, va face ca ţara dvs. să fie prima ţară care să intre în posesia acestei tehnologii, a maşinilor şi utilajelor necesare, în astfel de situaţii, catastrofale pentru mediu înconjurător, dar şi pentru economia zonei.
În cazul în care consideraţi util şi necesar ca ţara dvs. să nu mai folosească substanţe chimice care să absoarbă petrolul şi care apoi să fie adunat manual, în condiţii dificile şi ineficiente, cu rezultate grave pentru aspectul ţărmurilor şi pentru mediu marin, vă rog să le faceţi cunoscută dorinţa şi disponibilitatea mea de a colabora cu specialiştii din Norvegia, pentru a realiza împreună, pe baza planurilor mele, sistema de maşini necesară.


Cu stimă,


Nica Leon 16.01.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009