Sectorul CIVES
 
 

Interviu cu Stănculescu în "Ziua"

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Interviu cu Stănculescu în "Ziua"

Mesajde Marius » Dum Mar 04, 2007 1:03 pm

Pe 6 martie va fi iar termen în procesul Chiţac-Stănculescu, se aşteaptă sentinţa, aşa că nu mă miră că în 2 martie a apărut un interviu cu Stănculescu în "Ziua". Sub iscălitura lui Marian Ghiţeanu se recunosc "meritele lui Stănculescu", se pretinde că dacă nu erau împuşcaţi Ceauşeştii ajungeam la război civil (deci Stănculescu ne-a salvat de război civil).

Se mai pretinde că generalul Ion Coman (condamnat la 15 ani închisoare pentru conducerea represiunii la Timişoara) "nu a spus si nu spune nimic despre tot ce s-a intamplat atunci (...) Generalul Coman nu vrea sa vorbeasca si nimeni nu-l cheama sa vorbeasca". De fapt, generalul Coman şi-a prezentat varianta în vreo 100 de locuri, şi la televiziune (Hosu Longin, Vartan Arachelian, Dan Diaconescu) şi în presă (Europa, Jurnalul Naţional, Flacăra lui Păunescu, Tricolorul), a scris şi o carte, a fost invitat la institutul de istorie "Nicolae Iorga", cred că este persoana cu cele mai dese prezenţe în mass-media bucureşteană despre revoluţia din Timişoara (despre revoluţia din Bucureşti desigur alte persoane au apărut în mass-media), conform convingerii mass-mediei bucureştene că istoria revoluţiei trebuie scrisă mai ales de persoanele aflate pe partea ceauşistă a baricadei. După toate acestea, "Ziua" pretinde totuşi că "Generalul Coman nu vrea sa vorbeasca si nimeni nu-l cheama sa vorbeasca". Sînt stupefiat.

La procesul Chiţac-Stănculescu Coman a depus o mărturie pe care am comentat-o în acest forum şi pentru care am făcut plîngere penală, respinsă de Parchet (vezi http://www.piatauniversitatii.com/forum/viewtopic.php?t=309).

Întregul articol din "Ziua" disponibil la http://ziua.net/display.php?data=2007-03-02&id=216841
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Mesajde Nica Leon » Lun Oct 22, 2007 3:38 pm

Ce de prostii!
Ceea ce este adevărat, este că după ce, prin crime şi manipulare, au pus mîna pe putere, mă refer la criminalii din gaşca condusă de Iliescu, au încercat şi încearcă să rescrie istoria, urmînd obiceiul folosit şi după al doilea Război Mondial.
Din păcate cei dependenţi de minciună sînt mulţi, foarte mulţi şi cu grave probleme la mansardă, aşa că... Dumnezeu cu mila.
Mie îmi e greaţă, vouă nu?
Ultima oară modificat de Nica Leon pe Mar Oct 23, 2007 10:50 am, modificat de 2 ori în total.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde Octavian Mihaescu » Lun Oct 22, 2007 5:00 pm

Nica Leon scrie:Ce de prostii!
Ceea ce este adevărat, este că după ce, prin crime şi manipulare au pus mîna pe putere, mă refer la criminalii din gaşca condusă de Iliescu, au încercat şi încearcă să rescrie istoria, urmînd obiceiul folosit şi după aş doilea Război Mondial.
Din păcate cei dependenţi de minciună sînt mulţi, foarte mulţi, care mai au şi grave probleme la mansardă, aşa că... Dumnezeu cu mila.
Mie îmi e greaţă, vouă nu?


Se vede ma ca ai probleme serioasa la masarda, cerebel, ce te ... pe tine ma ce au facut altii? ma, pe noii ne-a nominalizat dupa 17 ani atât Iliescu cât si Roman, pe tine te-u uitat totii, cine mai vb de tine, nimeni, ti-am spsu, tu esti un dezbinator din primele clipe si pâna azi, sichtir
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde Nica Leon » Lun Oct 29, 2007 5:22 pm

O vorbă veche, din popor, spune:
Cine se aseamănă, se adună!
Or, Iliesci şi Roman sînt deja inculpaţi în dosarele Revoluţiei şi Mineriadei,dar cu toate astea, unii se gudură chiar şi atunci cînd aceşti criminali îşi caută scăparea.
Să ne mai minunăm atunci de rezultatele Revoluţiei?
Eu unul nu mă mai mir, în această ţară, de nimic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009