Sectorul CIVES
 
 

Un castel periculos!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un castel periculos!

Mesajde Nica Leon » Mar Mar 20, 2007 7:44 pm

Către,
Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,





Doamnă Procuror General,





Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere prevederile art. 131 din Constituţia României, ale Legilor 303 şi 304/2004, vă rog să-mi comunicaţi dacă aţi binevoit să dispuneţi cercetarea şi trimiterea în judecată a numitului Iorgulescu Cătălin, actualmente ministru la Ministerul Culturii şi Cultelor, care se face vinovat de păgubirea averii statului român, prin scoaterea ilegală, din patrimoniul statului, a mai multor imobile ce fac parte din patrimoniul istoric naţional, printre care şi a castelului Peleş, spre a fi împroprietărit un infractor, ce se face vinovat de săvîrşirea infracţiunilor de înaltă trădare, furt ş.a., fapte de către se face vinovat numitul Argeşeanu Mihai, ce în mod abuziv îşi zice şi astăzi "rege" şi "casă regală".
Avînd în vedere şi principiile constituţionale care garantează cetăţenilor români egalitatea în faţa legii, vă întreb care sînt motivele legale pentru care acest infractor, în loc să fie cercetat, judecat, condamnat şi aruncat în închisoare, acolo unde îi este locul, acesta este privilegiat, finanţat de statul român, care îi acordă nu numai nenumărate privilegii, aşa cum nu beneficiază nici un alt cetăţean onest al României, ca şi uriaşe suprafeţe de teren intra şi extravilan, păşuni şi chiar păduri, în timp ce pentru revoluţionarii care v-au dăruit libertatea şi dreptul de a intra în rîndul oamenilor, ca şi pentru veteranii de război, nu sînt niciodată nici terenuri şi nici bani pentru a le uşura viaţa plină de amaruri şi de chin, pentru a nu aminti şi de viaţa restului populaţiei.
Vă sesizez că învinuitul Iorgulescu Cătălin se face vinovat de săvîrşirea infracţiunilor de abuz în serviciu în formă calificată contra interesului public şi al persoanelor, de complicitate la săvîrşirea de infracţiuni pentru că a consimţit să facă parte dintr-un grup înfracţional, pentru că a semnat acte prin care numitul Argeşeanu Mihai, ce ilegal pretinde că ar fi rege, fost şef al statului român, "Majestatea Sa Regală" şi "al României", încercînd astfel de a se interfera şi în activitatea puterii judecătoreşti, care a fost sesizată şi urma să se pronunţe în cauza ce formează obiectul dosarului nr. 2295/3/2006 aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti – Secţia a III-a Civilă.
Cu speranţa că veţi renunţa să vă faceţi părtaşi la săvîrşirea de infracţiuni prin favorizarea infractorilor şi împiedicarea înfăptuirii justiţiei vă urez toate cele bune.


Nica Leon 15.03.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009