Sectorul CIVES
 
 

Falsificatorul istoriei Sergiu Nicolaescu s-a înscris în PRM

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Falsificatorul istoriei Sergiu Nicolaescu s-a înscris în PRM

Mesajde Marius » Sâm Mar 24, 2007 12:30 pm

Ştire în "Evenimentul Zilei" 24 martie 2007:

Sergiu Nicolaescu s-a inscris in Partidul Romania Mare!
24 Martie 2007

Regizorul va candida la urmatoarele alegeri pentru Senat, a anuntat azi presedintele PRM, Cornelui Vadim Tudor.

Liderul formatiunii a mai adaugat ca Nicolaescu este prezent la Consiliului National al PRM, inceput la Palatul Parlamentului.

In cadrul Consiliului se va alege Comitetul Director al partidului si va fi adoptata rezolutia denumita "Romania Mare intr-o Europa unita cu identitatea, traditia si suveranitatea noastra".
In trecut, Sergiu Nicolaescu a fost parlamentar cu carnet de membru PSD.

http://evz.ro/article.php?artid=297725

Amintesc că Sergiu Nicolaescu a înfiinţat Comisia Senatorială de cercetare a evenimentelor din 1989 prin care a încercat promovarea ideii amnistierii criminalilor din decembrie 1989. Am scris despre activitatea lui Nicolaescu în presă şi în cartea mea "Revoluţia din Timişoara şi falsificatorii istoriei" http://timisoara.com/newmioc/62.htm

Aş fi curios de comentariile pe acest subiect ale membrului PRM Nica Leon.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Schimbare a ştirii EVZ

Mesajde Marius » Sâm Mar 24, 2007 7:16 pm

De azi dimineaţă pînă acum ştirea de pe situl "Evenimentul Zilei" a fost schimbată:

Sergiu Nicolaescu, de-a alba-neagra cu PRM!
24 Martie 2007

Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca regizorul s-a inscris in partid si ca va candida pentru un post in Senat, insa Nicolaescu a negat aceste informatii.

Vadim Tudor a mai adaugat ca Nicolaescu a fost prezent la Consiliului National al PRM, ce a avut loc la Palatul Parlamentului.

In cadrul Consiliului urma sa fie ales Comitetul Director al partidului si adoptata rezolutia denumita "Romania Mare intr-o Europa unita cu identitatea, traditia si suveranitatea noastra".

Sergiu Nicolaescu a negat ca ar fi demisionat din PSD si ca s-ar fi inscris in PRM si a explicat ca a participat la Consiliul National al partidului ca "invitat de onoare", potrivit Mediafax.

Desi a fost in sala atunci cand Corneliu Vadim Tudor a anuntat inscrierea sa in partid, Nicolaescu a spus ca nu a auzit acest anunt.

Presedintele si vicepresedintele executiv al PRM au incercat, intr-o conferinta de presa, sa lamureasca aceasta confuzie. Vadim Tudor a spus ca Sergiu Nicolaescu i-a cerut, in urma cu doua saptamani, sa fie primit in PRM si ca a stabilit deja ca acesta sa candideze in judetul Constanta pentru un post de senator.

"El asa mi-a zis, ca s-a inscris", a spus liderul PRM. Intrebat cum comenteaza afirmatiile regizorului, C. V. Tudor a spus: "Asa sunt artistii".

De asemenea, vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a comentat ca Nicolaescu se afla in legaturi stranse de prietenie cu presedintele partidului si ca reprezentantii PRM il asteapta cu multa placere sa se inscrie in partid.


Lincul e acelaşi.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Un alt mare impostor

Mesajde Nica Leon » Mie Apr 04, 2007 11:01 am

Eu cred ca Sergiu Nicolaescu este un impostor, pentru ca a declarat ca ar fi un mare cunoscator intr-ale Revolutiei, la care el insa nu a participat.
De minciunile lui se ocupa acum parchetul, care sper ca va gasi calea spre adevar, pentru a demasca si pedepsi faptele penale ale unui astfel de mincinos periculos.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009