Sectorul CIVES
 
 

Imoralului "Avocat al boborului"

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Imoralului "Avocat al boborului"

Mesajde Nica Leon » Joi Mai 03, 2007 11:16 am

Către,
Inexistentul şi ruşinosul avocat al uzurpatorilor de ţară,







Tovarăşe pretins avocat,




Îţi trimit copia scrisorii pe care i-am transmis-o nesimţitului parchetar şef la D.N.A., individ care şi-a permis, în reaua tradiţie comunistă, să impună restricţii celor care ar trebui să-şi poată exercita dreptul de a avea acces liber la justiţie, sistem din care, confrom legii, face parte şi aceast departament.
Din aceaste cauze mie mi-a fost încălcat flagrant dreptul de a putea intra liber şi netulburat într-o clădire publică, chiar şi atunci cînd am fost invitat de un parchetar.
Avînd în vedere că prin această practică totalitară, rezultată din minţile cretinoide ale unor zdruncinaţi care se tem şi de umbra lor, fapt pentru care îi consideră terorişti pe toţi cetăţenii României, pe care acum ar dori să îi pipăie şi să le scotocească, fără mandat, buzunarele, vă sesizez de această practică intolerabilă într-un stat de drept, motiv pentru care vă somez să interveniţi urgent pentru a ne fi respectat acest drept fundamental, garantat de art. 21 din terfelita constituţie a României, drept reconfirmat şi de legile 303 şi 304/2004.
Vă informez că în cazul în care vă veţi face, aşa cum aţi fost învăţaţi de comuniştii-criminali care v-au format şi pe care i-aţi slujit cu credinţă, chiar şi după Revoluţie, că nu prea pricepeţi despre ceea ce este vorba şi veţi închide ochii la acest sacrilegiu, permiţînd astfel să ne fie încălcate drepturile şi demnitatea, mă voi vedea silit să vă chem în judecată şi, totodată, să formulez şi cuvenita plîngere penală, întrucît sînteţi vinovaţi de complicitale la infracţiunea prevăzută şi pedepsită de art. 247 din C.p. De asemena, voi întocmi şi un raport pe această temă, pe care îl voi trimite preşedintelui Comisiei Europene, cu care am o bună şi îndelungată colaborare, pentru ca astfel să se poată minuna şi el de plăsmuirile maladive ale minţilor celor care ar trebui să ne apere drepturile, interesele şi libertăţile legitime.
Aştept, nu prea mult, răspunsul vostru la adresa: str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791.



Binefăcătorul României,


Nica Leon 02.05.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009