Sectorul CIVES
 
 

Mulţi infractori în Formula 3!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Mulţi infractori în Formula 3!

Mesajde Nica Leon » Mie Mai 09, 2007 12:42 pm

Către,
Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,




Doamnă procuror general,



Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3 C, ap. 23, sector 2, cod 021791, în conformitate cu prevederile art. 131 alin. 1, a prevederilor Legii nr. 303/2004, a Legii nr. 304/2004 şi a celor din Codul Penal, formulez şi depun următoarea:


PLÎNGERE PENALĂ

împotriva numiţilor David Cristian, ministru la Ministerul Internelor şi Reformei Administrative şi acoliţii lui, Videanu Adrian primar gnenral al capitalei şi acoliţii lui şi a prefectului Mantale Mioara, pe care vă rog să dispuneţi să fie cercetaţi şi trimişi în judecată pentru săvîrşirea faptelor penale de abuz în serviciu contra intereselor publice şi private, abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi, abuz de putere, deturnare de fonduri publice, complicitate şi constituirea unui grup organizat în vederea săvîrşirii de infracţiuni etc.

MOTIVE


În fapt, învinuiţii au aprobat, susţinuţi de acoliţii lor, acte prin care chiar în aceste zile au fost înstrăinat dreptul cetăţenilor români la proprietatea publică asupra căilor de comunicaţii, respectiv a marilor bulevarde şi străzi din jurul Palatului Parlamentului, care au fost "vîndute" unor şmecheri care, crezîndu-se stăpînii lor, şi-au permis să le îngrădească cu garduri înalte din beton şi oţel, construcţii care mi-au şi îmi împiedică şi restricţionează dreptul fundamental prevăzut şi garantat la art. 25 din pîngărita Constituţie a României, fiind totodată încălcate şi principiile constituţionale de la art. 1 alin. 3 şi 5, art. 16 alin. 1 şi 2, art. 47 alin. 1, art. 53, art. 54, art. 135 alin. 2 lit. f, art. 136 alin. 4 şi art. 154 alin. 1
Învinuiţii au emis şi aprobat acte pentru organizarea la Bucureşti, în plin centrul capitalei, pe cele mai mari şi mai importante bulevarde şi căi de comunicaţie, vitale pentru buna desfăşurare a traficului auto în acest municipiu, a unui circuit auto, pentru a cărei desfăşurare au fost blocate şi îngustat bulevardele şi străzile situate în jurul Palatului Parlamentului, au fost schimbate semnsurile normale de deplasare auto, au fost desfiinţate chiar şi trecerile marcate şi cele semaforizate pentru pietoni, făcînd practic imposibilă deplasarea normală pe trotuare, pentru a putea ajunge şi intra în clădirea parlamentului, lucru ce se poate realiza doar după efectuarea unui mare ocol, cu mai mari pierderi de timp şi de energie, situaţie intolerabilă într-un stat civilizat, democratic.
Din această cauză eu am fost blocat în trefic perioade de timp cu mult mai mari decît înainte de blocarea şi îngustarea spaţiului carosabil, fiind obligat astfel să pierd o mare parte din timpul meu şi o importantă cantitate din timpul vieţii mele preţioase, risipit aşa din cauza celor care şi-au permis, în dispreţ faţă de prevederile siluitei Constituţii a României, a Legii nr. 90 /2001 şi a Legii nr. 215/2001, să blocheze carosabilul şi trotuarele, ceea ce mi-a pricinuit şi importante pagube materiale, prin cheltuirea inutilă a unui timp extrem de preţios pentru viaţa mea şi a familiei mele, sporirea cheltuielilor pricinuite de consumurile exagerate de combustibili şi lubrefianţi a maşinii mele, în care am fost silit să-mi petrec timpul pentru a putea străbate respectiva zonă, în care aveam şi am încă dreptul la liberă circulaţie, respectivele artere fiind bunuri inalienabile, proprietate publică a acestui stat.
Aproape la fel a fost şi cînd am folosit mijloacele de transport în comun, apoi trotuarele, blocate, de asemena, de garduri din beton şi plase de oţel, care făceau practic imposibilă traversarea străzilor chiar şi prin locurile special marcate cu treceri de pietoni şi semaforizate, situaţie neanunţată, motiv pentru care a trebuit să ocolesc şi să parcurg mari distanţe inutil, doar pentru a putea traversa nişte străzi proiectate şi prevăzute legal cu trecerile marcate de pietoni.
Deşi învinuiţii au obligaţii de serviciu expres prevăzute prin lege, aceştia nu au întreprins absolut nimic pentru a proteja şi apăra drepturile noastre cetăţeneşti şi proprietatea publică, inalienabilă, fapt pentru care se fac vinovaţi cel puţin de complicitate la săvîrşirea respectivelor infracţiuni, ca şi de risipirea inutilă, ilegală a banului public, cheltuit pentru blocarea străzilor, trotuarelor etc. pentru a nu aminti şi de cheltuielile sporite a mijloacelor de transport în comun, blocate în acest trefic infernal.
În lipsa unei legi care să reglementeze în materie, învinuiţii, făcîndu-se că nu înţeleg prevederile exprese ale terfelitei Constituţii a României, au închis ochii şi nu au obligat Poliţia să ia măsurile legale care se impuneau pentru asugurarea cadrului normal pentru buna desfăşurare a traficului auto şi pietonal în Municipiul Bucureşti, în zona care a fost confundată cu proprietatea unor şmecheri ce se cred deasupra legii şi a celorlalţi locuitori ai Bucureştiului, care au transformat zona respectivă în circuit sportiv de întreceri auto.
Din cauza apucăturilor dictatoriale ale învinuiţilor, prin impunerea actelor incriminate, au fost cheluite, din bugetul de stat, sume foarte mari de bani publici, risipiţi astfel fără just temei, pentru o cauză care nu a fost şi nu poate fi de utilitate publică, doar din dorinţa unor indivizi cu aere şi apucături penale, care se cred încă stăpînii mei şi ai României, ce şi-au permis astfel să creeze stări şi situaţii ilegale instituţional, pentru care să se şi plătească, cu încălcarea principiului eficienţei maxime, a transparenţei şi a utilităţii cheltuiri banului public, salariile unor funcţionari de stat şi publici.
Din această cauză ilicită a fost posibilă abandonarea activităţilor curente ale multor cetăţeni ca şi a mea, situaţie intolerabilă chiar şi în vremea dictatorului, care nu şi-a permis niciodată să blocheze, aşa de mult timp, circulaţia în plin centrul capitalei, făcînd ca prin asemenea măsuri ilegale să devină practic imposibilă viaţa noastră normală, traficul fiind transformat acum într-un adevărat coşmar, într-un mare malaxor de tocat timp, nervi şi foarte mulţi bani, ceea ce este de neacceptat, stare provocată din vina exclusivă a învinuiţilor, care au permis şi favorizat astfel producerea unor mari blocaje rutiere, cu mari pierderi materiale şi de timp.
Învinuiţii ca şi guvernul sînt vinovaţi şi pentru că au "uitat de principiul conform căruia economia României este o economie de piaţă, în care timpul costă bani, bani pe care şi eu i-am pierdut din cauza exclusivă a celor reclamaţi. Tot din această cauză am fost ilegal obligat să nu mai beneficiez de atributele dreptului de proprietate a propriului meu autoturism, pentru că mi s-a încălcat dreptul la liberă circulaţie, fiindu-mi abuziv interzis să mai pot parcurge străzile şi bulevardele – proprietăţi publice, din centrul municipiului sau din multe zone deosebit de importante pentru activitatea mea cotidiană şi nici nu am mai putut parca în parcările special amenajate în zona respectivă, parcări pentru care, de asemenea, au fost cheltuiţi foarte mulţi bani publici, pentru amenajarea lor iniţială.
Prin asemenea practici învinuiţii au anulat efectiv o mare parte din idealurile Revoluţiei române din Decembrie 1989, iar eu au fost desconsiderat şi umilit de autorităţile care abuziv mi-au anulat drepturile prevăzute de lege.
Tot ca urmare a acestor măsuri, poliţiştii, plătiţi din banii noştrii, în loc să ne asigure un trafic cît mai fluent, pentru că s-au blocat intersecţiile, parcările, dar şi carosabilul străzilor şi bulevardelor, au făcut ca eu să pierd şi foarte mulţi bani, prin uzarea accentuată a componentelor autoturismului meu, pentru care, altfel statul şi autorităţile publice locale şi centrale mă obligă să le mai şi plătesc taxe şi impoxite anacronice.
Aşa fiind, fără a mai analiza în amănunt toate celelalte prevederi ilegale ale actelor şi faptelor incriminate, pentru a nu încărca mintea celor care vor cerceta acest caz, cu un text stufos, în care să demonstrez în extenso toate pasajele şi elementele care încalcă articolele enumerate din pîngărita Lege fundamentală, rog să constataţi că prin emiterea şi adoptarea actelor incriminate, învinuiţii se fac vinovaţi de săvîrşirea, cu premeditare, cel puţin a infracţiunilor enumerate, fapte pentru care trebuie să-i cercetaţi şi să-i trimiteţi în judecată, pentru a fi aspru pedepsiţi, pentru ca pe viitor nimeni, niciodată să nu mai aibă tupeul să ne dispreţuiască şi să ne încalce drepturile.
Numai aşa cred că şi această ţară blestemată şi jefuită de netrebnici va deveni un stat de drept, democratic.
Pentru pagubele pricinuite mă constitui parte civilă cu o sumă pe care o voi preciza în cursul judecării dosarului penal.
În drept, prevederile Codului Penal, al C.p.p. şi prevederile invocate în cuprinsul textului de mai sus.

Nica Leon 09.05.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009