Sectorul CIVES
 
 

Nov 1987- Dec 89-iun90

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Nov 1987- Dec 89-iun90

Mesajde Octavian Mihaescu » Lun Feb 21, 2005 8:53 pm

Stimate Domnule Ioan Rosca

Sunt de acord voi începe povestirea mea din aceasta clipa. Am însa o temere nu mica. Posibil sa comit greseli gramticale, sau sa nu gasesc cuvintele adecvate, dar nu stiu de unde sa încep, pentru ca personal am facut parte dintr-un grup compus din; Ion Radoi, Marian Mierla, Mircea Lacatus, Victor Negara, grupul meu raliat Poetului Ioan Alexandru s-a cuplat cu cel a lui Ion Radoi, ulterior s-a facut jonctiunea cu cel condus de Marian Mierla. Inainte de acest grup, eu am mai avut si in Nove 87 o activitate, de aici începe în fapt unele actiuni , cred eu de importanta nu ca efect, care a fost nul, ci a ceea ce a urmat. Concret!

Eu desi fusesem vizat, timorat de organe dupa Nov 87, odata cu îmaprastiarea de manifeste si în Orasul Petrosani, preajama alegerilor, pe acea vreme un fost secretar pcr, Mina Livezeni pe nume Puscas va strivi în Biroul sau pe cei care i-au prins, acesta ulterior va conduce mineri în 13-15 Iunie, omul care a devastat sediul PNT-cd, am dat nas în nas cu el! Am scapt ca prin urechile acului de Puscas datorita unui capitan de securitate pe care îl cunoasteam, ce m-a preluat la timp ca sa nu ajung fi cercetat de cei din Bucuresti/Puscas. Dealtfel gratie lampagiului care astepta pe toti pe care îi stia implicati, îi avertiza fie sa se ascunda fie sa se duca la cpt Ratiu, numai sa nu ajunga în biroul lui Puscas. Toti care au cazut pe mâna lui Ratiu au scapt, ceilanti cazuti în mâna bestiei de Puscas vai de oasele lor. Nu mai stiu ce sa întâmplat cu acestia pentru ca am parasit urgent Valea Jiului, eu find din Bucuresti, iar în Vale, nu mai era nimic de facut, studenti deasemeni fusesera linistiti. deci o actiune esuata, va izbucni doar la Brasov as cum stim.

De ce am amintit acest amanunt, pentru ca vreau sa scot în evidenta faptul ca; Desi am fost urmarit, chemat la interogatori, dintr-o data fara sa devin colaboratorul sistemului, când de fapt actiunile mele se vor inteti fasis, voi fi lasat in pace. Eu si grupul nostru vom actiona aprape nestingheriti cu precadere începând din Nov 89. sa amintesc câteva din actiuni concrete, strict înc eea ce ma priveste pe mine. Relati cu Ambasada SUA, scoaterea din tara cu ajutorul acesteia (consulului politic) a unui regizor de la Sahia Film, care refuzase sa faca un fil omagial. Scrisoarea catre Europa libera semanta de Ion Radoi, probagarea materialelor de la Intorus, privind deschiderea din URSS a lui Gorby. O fortare a frontierei in semn de protest fata de umanismul socialsit, inainte adresasem o scrisoare lui Ceausescu. Fara sa mai amintesc faptul ca grupul, reamitesc si pe Horia Ivan, de care îmi aduc acum aminte, se aduna regulat în P-ta Cosmonautilor, redactând scrisori, manifeste, proclamatia catre tara, si multe altele, printr-e care si a da scânteia la 1 Dec 89, esuata.

Acestea arfi în mare si pe scurt actiuneile concrete care în mod normal ar fi trebuit conduce al arestarea mea si grupului. Interesant este faptul ca gruparea de la Iasi, va fi organizata pe aceiasi piloni, va avea aceais traiectorie cu a noastra, numai ca a fost anihilata brutal. Bucurestiul a mai fost incitat,organizat si pe alte paliere printr-e care trebuie spus comunitatea baptista (unde si Ioan Alex mai tinea conferinte), care misca ceva anticomunsit facusera niste scrisorii dure catre ceausescu, predicile lor erau vadit incitatoare anticomunsite, se vorbea de Chisinau etc, pentru ca dintr-o data sa amuteasca si nu se întâmple nimic. Asta în timpul congresului se întâmpla! Grupul nostru independent de batisiti activa pe mai departe, organiza linistit, find sabotati de omu (altul decât cel scos din Ro)l de la Sahia Film ce ne tot amâna cu redactarile manifestelor, caruia îi datoram esecul de la 1 dec 89. Pe acest fond izbucneste la Timisoara tot printr-un pastor (ungur de asta data) si reuseste, timp în care grupul nostru este temperat, oprit, sabotat a se manifesta. De ce? Simplu, pentu a se cupla cu miscarea Iliescu, motiv pentru care cred si azi ca am fost tolerati, manipulati ca potentiali declansatori ai revoltei, cea ce s-a si întâmaplt, pierzându-ne în grupul format de Dinca si Dan Iosif, iar dupa 22 nu a fost posibil ca sa se dea citire Proclamatiei decât în balconul CC de catre Maziliu la ora 17-18, la TV se juca alta farsa, se lucra asidu la ea!

Eu personal la Societe General, in timp ce masele se refugiau dinspre P-ta Palatului spre B-dul Magheru, am oprit, smuls protretele, steagruile din mâna bezmeticilor si strigat ca este momentul sa organizam si daramam sandramaua. am fost urmat de un alt tânar brunet sub 20 de ani, de altu si altul si format baricada, unde as cum spuen si Dinca, ingenuncheat si rugat, oferit flori brutelor (o fata) din fata noastra. Astfel pot afirma/confirma prezenta activa a lui Dinca, pentru ca s-a remarcat preluând organizarea , mentienrea focarului eficient, desigur si Dan Iosif! Acum este sigur ca de nu eram eu la Societe grl, era/aparea rapid cu sigurnata un altul care sa dea tonul. Nu fac din aceast privilegiu al momentului o fala. Dar daca se doreste cunoaste personajele autnetice din 21 dec 89, apoi sa se cunoasca cu adevarat si alunge pe impostori! Nu am certificat de revolutionar, nu am alergat dupa raspalta, desi voi salva si viata unui fost colonel militie, grl dp 89, purtator de cuvânt SRI, azi om de afaceri! Dar aceasta în episodul urmator daca va interesa!

Ma opresc deocamdata aici pentru a nu obosi cititorul prin lungimea postari. Sigur voi continua pâna în Iunie 90! Daca la cele spuse mai sus exista întrebari le astept.

Octavian Mihaescu
Germania
_________________
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Sigur!

Mesajde administrator » Mar Feb 22, 2005 12:45 am

Astept cu sufletul la gura !
De 15 ani vraeu sa-mi explice cineva ce s-a intimplat la PNT-CD atunci, de ce s-a ajuns sa fie dati afara cei care au sustinut Piata (Puiu, Radoi ?)
Ioan Rosca
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Re: Sigur!

Mesajde Octavian Mihaescu » Mar Feb 22, 2005 4:24 am

administrator scrie:Astept cu sufletul la gura !
De 15 ani vraeu sa-mi explice cineva ce s-a intimplat la PNT-CD atunci, de ce s-a ajuns sa fie dati afara cei care au sustinut Piata (Puiu, Radoi ?)
Ioan Rosca


Am dat raspunsul la tipicul deschis a lui Dinca D, am deschis si eu acesta pe numele meu în care voi relata cf intelgerilor si insist fara graba. Vreau sa fiu sigur ca nimnei nu publica ce se scrie aci fara aceptul nostru, este nevoie de-o garantie, vor fi si documente, nu doar vorbe!

Chestiunea PNT-cd din acea perioada necesita timp si aduanre a multor marturi, vinovat este si Coposu, constient ori nu, acesta a dat lovitura OTPNT-cd, din Ianuarei, odata cu constituirea CPUN! Unde curajosul Ion Radoi, a refuzat da mâna cu Iliescu, care îi zice lui Coposu

-Sper si cu tineretul!

Din aceea clipa multe au intervenit, ar trebui si 12 ainuarie cercetat cu amanuntul, ca sa aflam adevarul, trebuie timp nu 15 ani, dar ce nu s-a facut în acest timp nu o putem face la repezeala într-o zi!

Cu stima
Octavian Mihaescu
... OTPNT-cd (pâna în iunie 1990)
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Precizari

Mesajde administrator » Mar Feb 22, 2005 3:41 pm

Sigur ca este foarte interesant ce aveti dv de povestit. Eu am auzit doar zvonuri despre gruparea dv. Mi s-a parut extrem de ciudat ca a fost eliminata dintr-un partid care se prezinta anti-comunist. Impresia puternica pe care mi-a produs-o scrisoarea lui Radoi din 1989 si discutiile mele cu Puiu, m-au facut sa banuiesc ca mazilirea acestui grup se datoreaza in fond dorintei PNT-CD de a face pace cu neo-comunistii. Dar nu am suficente elemente ca sa trag concluzii, mi s-a vorbit de vinovatii de alta factura (compromiterea partidului, afaceri in interes personal etc)

Va multumesc pentru ca ati pus problema protectiei si drepturilor intelectuale atit de raspicat. Mi-ati atras astfel atentia ca trebuia sa lamuresc asta de pe pagina de garda a spatiilor Procesul Comunismului si Piata Universitatii. O voi face curind.

Deocamdata, lamuresc aici.
Aceste proiecte nu au nici o legatura cu afacerile publicistice! Nu ne confundati. Noi dorim propagarea informatiilor care pot sustine rasturnarea sistemului mafiot. Am cerut aprobarea autorilor si editorilor lucrarilor plasate in Procesul Comunismului , semnalindu-le ca Internetul e un spatiu public, permitind foarte usor distribuirea si copierea de materiale, deci nu mai are cum opera vre-o protectie , alta decit bunul simt al cititorilor !

Asadar, daca doriti sa faceti bani din revelatiile dv. NU LE PUBLICATI AICI. Aici este o actiune de lupta pentru eliberarea Romaniei , nu un proiect editorial, cultural etc. Cititi va rog platforma AER.
Noi facem un efort de informare, lansind manifeste . Nimeni nu a pretins drepturi de autor pentru discursuri tinute in Piata Universitati! Noi nu vom face niciodata bani din acest proiect, ar fi o tradare.

Chiar daca aveti de gind sa publicati o carte, puteti sa ne scrieti citeva idei pe care ea le va trata, care vor trezi interesul cititorilor. Piata este si un instrument de publicitate- pentru initiative legate de Procesul comunismului, contrarevolutiei si tranzitiei criminale.

In ce ma priveste insa, depling dramuirea adevarului din interese materiale.
Dar fiecare cu valorile, problemele si alegerile lui.

Ioan Rosca
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Mar Feb 22, 2005 5:57 pm

Stimate D-le Ioan Rosca

1) Nu se pune problema de-a face bani-vinde, dealtfel va fi si imposibil as ceva. Fara a mai spune ca nu este moral. Dar întelgeti si reticientele mele, a lui Radoi (cu care am vorbit acum cinci minute), noi nu mai cunaostem pe nimeni în Ro, sunt multi care vin cu idei bune, placute, gen A.C, pentru ca ulterior sa constatam ca am fost manipulati.

2) Am citit AER, si tocmai de aceia va spuneam ca dat find faptul impreuna cu Radoi intentionam scriie-publica o carte cu documente, insemana ca nu mai dorim oferi unui Alex M Stoenescu material nicidecum a face avere, sa fim seriosi! Am mentionat intentia unei pagini internet, o aveti D-vs aici "P-ta Univ", nu mai este nevoie sa facem alta ci a ne cupla cu D-vs, cu atât mai mult cu cât suntem pe aceiasi lungime de unda, ba pot spune este in interesul nostru comun. Nicidecum nu se puen problema de a face avere, asta o face un Stoenescu, Stanculescu, alti corifei, adica cei ce ne opresau pâna mai ieri, unde tocmai astora sa le dau material si gratuit?
Sper ca ma întelgeti si clarificat problema!

3) Intelg ca a-ti vorbit cu Ion Puiu, care va oferit datele de mai sus, sunt corecte. Dar a mai existat ceva care a fost pe undeva în defavoarea noastra. Pe scurt o expun mai jos!

a) As cum poate stiti grupul nostru C-D condus de Ioan Alex, s-a întâlnit în Casa Titulescu în 26 dec 89, unde doream constituti PCD, astfel tot acolo îsi fac aparitia Coposu, Diaconescu, Puiu (PNT), Petrina, Ieftenie Pop, Negara , Radoi , Ion Alex (CD). Ion Puiu s-au Diaconescu întreaba

- Ce PCD doriti face? Noi suntem reprezentanti CD în Ro
I.A.
-Dar cine sunteti D-vs?
Coposu si Puiu
-Suntem rperezentanti PNT
I.A
- Pai nu stiam ca mai sutneti în viata fratilor.

Astfel se adauga CD-ul la PNT,facându-se jonctiunea dintr-e vechi si tineri luptatori anticomunisti. Totul parea OK.

Prima lovitura o va primi Radoi, care as cum se stie s-a urcat cu Coposu în tab (adus de Roman) si dus la Ministerul Aparari a disucta cu P Roman. Acolo P Roman, impreuna cu Coposu va avea o discutie, iar pe Radoi îl va lasa sa astepte sub paza, in cele din ruma refuzând a mai discuta si cu el, s-au în prezenta sa, Prima ciudatenie!
La constituirea CPUN, as cum se stie tot la presiunile noastre ale OTPNT-cd, care a sutinut si 12 ian 90, Coposu va avea o alta discutie cu Iliescu , iar pe hol dupa discutie când va veni sa dea mâna cu Radoi, va spune;
-Speram si cu tineretul!

Din aceasta clipa încep problemele dintre seniori si tineret, specualte excelent de cine stia manipula.
Pe de o parte batrâni Claps, Galbeni, Copil si multi alti aveau deseori comentari rautaciaose la adresa OT, se bagau ca musca în lapte închestiuni minore, parca erau sicane special facute pentru a inaltura grupul. Greu pentru ca nu eram oricine, la seniori era Ioan Alex, Negara, Ieftenie Pop, Petrina, iar de OT raspundea Ion Puiu care se atasase de noi, apara de loviturile seniorilor rautoaciosi, sicantatori. Atunci nu stiam noi multe, nu banuiam de unde vin sicanele si nici subtilitatea lor, gratie lui Ion Puiu vom invata cu ce se haleste politica si tot gratie lui nu vom fi alungati.
Ce nu stiam noi in culise se pregatise garnitura convenita cu Iliescu care sa preia condcuerea OT, Puiu aflase de ea si din acea clipa va intra în conflcit deschis cu seniori sfârsind afi exclus, aderând al PRM.

O alta problema foarte seriaosa a fost si faptul ca; diversiunile împotriva PNT-cd prinsesera la populatie iar tienretul dezertase de la PNT-cd, ramând în spate cine s-a nimerit, ce a condus la haos în OT, fapt ce a ajutat considerabil seniori-manipulatori. Grupul fantoma pregatit sa preia conducerea OT, nu a fost vazut niciodata cu ecpetia seri de pomina când au venit cu bâte, un fost boxer sa ne snopeasca, gratie lui Ioan Alexandru s-a aplanat, diversiunea find fara suces. A doua zi Dinca va veni în sprijinul nostru, si Dinca are cunsotinta despre multe, a fost prietenul nostru si al lui Puiu, in biroul sau dormea deseori.

In cele din urma nu vor reusi alunga si impune grupul fantoma, facând un pact cu ei. Îi vom sprijini pâna dupa 20 Mai, ulterior urmând sa ne despartim CD seaprat iar PNT sa mearga pe linia sa. Noi constatasem ca pierdusem în teritoriu datorita diversiuni care a prins dar si, a faptului ca seniori nu ascultau cea ce le aduceam noi la cunsotinta, trebuiau propulasati tineri. Nu au dat curs iar multi tienri prientre care Mierla ne-au parasit. Cu toate acestea noi formasem un grup stabil, pregatit intelectual care nu ne facea de rusine. Noi am fost în Ro cu reprezentantul lui G.W. Bush , trimis special sa îi faca un raport asupra camapniei electorale din toata Tara si de la toate partidele. Dar si aici Coposu nu se dezminte, acepta/introduce un trimis a lui Iliescu sa ne intoteasca/spioneze, ofiter de securitate, care zicea el ca devenise taraniit...! Desigur dupa reântoarcerea din turneu acesta nu va maifi vazut la PNT! Pentru noi era clar, seniori daduse mâna cu Iliescu (neocomunisti), ceea ce pentru noi era inaceptabi. Astfel si cu consilierea lui Ion Puiu va germina prima gena a ceea ce va fi denumit fenomenul P-ta Univ. Tiberiu Tautu va primi o camera unde va scrie lozincile, vopsea rosie si as cum se stie P-ta Univ aprusera vopsite zidurile si alte lozinci. Ne gândeam serios a ne desparti de PNT, incerca recâstiga tienri care parasisera PNT-cd, la presiunile,sicanele seniorilor dar si temeri ca sutn socotiti legionari, se compromit etc. Ion Puiu a fost foarte lucid, constientizat faptul ca trebuie recuperat tienretul si ca conducerea PNT-cd, daduse mâna cu Iliescu.

Acestea sunt în mare expuse, cheia pentru care grupul nostru trebuia eliminat se afla în activitatea grupului din înainte de, 22 dec 89, pericol permanent ptr emanti, observ ca si azi se incearca ascunde, pentru ca as cum am inceput povestirea, releva o fateta nu tocmai convenabila inclusiv celei expuse de Alex M Stoenescu, poate doar peste 50 de ani sa fie data publicitati. Corneliu Coposu a constientizat importnata grupului nostru, pe care in cele din urma dorea al proteja, cea ce a si facut dealtfel. Eram bomba politica a PNT-cd, care urma sa fie folosita dupa 20 mai! Deci Coposu din pragmatism politic a dat mâna cu Iliescu, dar în realitate când si-a dat seama de ce fel de grup are, a incercat sa ne protejeze, apere. Din pacate diversiunea fusese demarata si nu mai putea fi oprita. Ion Puiu ne va avertiza ce urma sa se întâmple cu noi, din pacate prea târziu pentru ca va veni 13 iunie, care pe uni datorita lui Puiu si Coposu ne-a ascuns, o parte a fost bagata pe Dionise Lupu, se stie cine locuia acolo, alta parte retras la tara, eu spre ex în Vâlcea, reântors pe 15 iunie când voi da bot în bot cu Puscas, mai sus amintit.
Dat find experienta si violenta,apaluzele, dar si faptului ca am fost cautat de mienri acasa, urmând ev fi arestat cum au fost si alti , fusesem amenintat nu odata, pe 17 iunie voi parasi tara provizoriu, în urma discutilor cu grupul. Trebuia minim o luna de zile sa stam ascunsi, acestea erau sfaturile. Aici se afla o alta cheie de care nu Coposu este vinovat ci diversionsiti, care au reusit convige grupul sa plece din Ro, majoritatea suntem emigrati azi. Cum cred ca se cunaoste azi, arestarile au continuat multa vreme, fapt care a facut sa nu ne mai întoarcem de frica si sila a cea ce am trait, vazut fi posibil.

Coposu va pierde grupul (în Germania mi-a confirmat regretul sau), la urechile sale vor ajunge tot felu de acuze la adresa lui Radoi, pe care le va crede si probaga, cea ce nu era adevarat! Din pacate!
Din Italia am adus o masina acel Ford decapitat de mineri. Din Belgia (am aflat ulterior) fusese trimisa o statie radio pentru a ne putea face campania electorala, ascunsa de seniori/diversionisti în subsol sub lacat, de care nimeni nu a stiut si nici azi nu se vorbeste. Germani CDU-CSU, ne-au înarmat cu aparate foto, camera video, toate acestea au fost folosite date în primire colegilor care activau, nu au fost furate, ascunse de noi cum s-a spus ulterior. Seniori/diversionisti au ascuns statia radio si alte bunuri materiale, pe carele tineau în subso , spre ex xeroxuri si asta în plina camapnaie electorala...!

As cum se stie si observa, grupul nostru a fost demonizat si dupa ce emigrase, cu precadere Radoi. Daca este sa vorbesc deschis despre o as zisa frauda de bani, eu stiu ce am facut si o spune deschis. In camapania electorala prin Tara, pe care am efectuat-o cu acel reprezentant al lui Bush, am mai baut si noi o bere în plus, astfel am facut rost de bonuri de la o librarie prin care vreo 2000 lei, i-am casat/justificat la papetarie. de fapt este mult psus ca am baut o bere în plus ci faptlui ca trebuia sa mâncam, in grup era o persoana de rang zero, caruia îi plateam masa, cazarea. Este adevarat ca si acesta si-a platiti partial consumatia. In grup eram cu soferul si securistul 7 persoane, timp de douo spatamâni, ei am mai lungit-o si noi. Este singura as zis frauda de care am cunsotinta si la care am participat, daca aceasta este de condamant, apoi...! Pe Puiu îl informasem corect, pentru a nu ne trezi cu surprize, chair el a depus chitantele si sutinut as zisa "frauda" In fapt era vorba de un surplus de cheltuieli. Am documente foto si nu numai eu insusi securistul care en întotea le are, ca am facut si camapnie elctorala cum trebuie, nu ne-am tinut doar de bautura , chefuri. Dealtfel misiunea noastra nu era campaia elctroala ci un tur în tara la toate partidele PNL.PSD PNT-cd, Ecologisti, care au informat la unison diversiunile FSN, am fotografi cu oameni batuti, noi insine am înt^mapinat probleme, dar.. eram sub protectie datorita acelui reprezentant, deci nu am fost batuti. Cu toate acestea am tinut conferinte în toate Orasele din Ro, desigur pro PNT-cd, deci ne-am facut si datoria.

Ma opresc aici, sperând ca am fost cât se paote de scurt si concis.

Cu stima
O.M.
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Mar Feb 22, 2005 8:00 pm

As dori sa sintetizez pe puncte fara detali, motivuele decapitari grupului!

1) Grupul format din personalitati marcante, care se bucura de sutienrea SUA, spre ex Ioan Alex, cu ramificati-legaturi în BOR (Pr Galeriu, Staniloaie s,am,d) dar si BE, puntea cu SUA profunda, care la Casa Alba era în puteri depline. mai mutl Grupulnostru avea legaturi cu Chisinau înainte de 89, nu cel pro KGB ci românesc. As cum se stie ultimul mazilit al grupului a fost Ioan Alex.

2) Intelgerea Iliescu-Coposu contiene nu compromis ci dat o realitate împotriva careia nu se putea lupta, trebuia aceptata soultia decapitari grupului pe care SUA putea marsa, face presiun, in ciuda faptului ca SUA s-a angajat sa nu tulbure apele, retrage în Ianuarie 90 printr-un trimis (român) al sau din grup miscarea amintita de de Talbot în cartea sa. In schimb va da semanle clare ca se va interesa de soarta grupului, dovada sunt vizitele în Ro a Ministrului de externe SUA, care se oprea la noi OTPNT-cd, invita la Intercontinetal la conferitnele de presa, etc.

3) teama lui Iliescu si chair a lui Groby era ca grupul find nabadaios, nesupus, SUA vor lucra pe la spate, destabiliza emanti, ajungând în presa si alte dovezi nu tocmai placut/convenabile imagini externe grupari KGB.

4) Grupul nu a fost desfintat din interiorul PNT-cd, respectiv de Coposu ci de agenti KGB-Ilici, care mirosisera faptul ca Coposu exita, ca grupul nu poate fi desfintat usor, personalitatiel sale erau prea mari ca sa se si poata ajunge la acest deziderat, esuat dealtfel. Continuarea dupa 20 mai a manifestatiei din P-ta Univ, a fost ideala si datorita careia grupul a fost decapitat, nici unalt grup de la alte partide nu a avut soarta dramtica precum a noastra, pentru ca nici nu erau atât de periculoase (eceptie studenti care se raliasera, dar uni au fost si cozi de topor). Sa fac o paralelea, c-am ceva de cea ce s-a petrecut de curând în Ucraina.

5) Protectia de care ne bucuram, realtiile noastre externe a fost singura care nu a condus la uciderea noastra atunci, ulterior Tautu si Ciobanu vor fi ucisi si inca un camarad nu îi mai retin numele din pacate.

Deci grupul care in realitate reusise de capul sau, fara implicarea SUA demara P-ta Univ, in a recupera si presa KGB-ul sa cedeze, lase alege desinele, a fost lovitura de gratie data, nu se astepta, Iliescu la considerat pe Coposu tradator al întelgerilor atunci. Nu mai trebuia tolerat la existenta grupul, decapitarea aici îsi are radacinile. Roger (trimisul luiBush) ne asigurase de protectie si tot el ne-a spus atunci o taina care se petrece azi sub ochi nostri. Tot el ne-a- sfatuit sa supunem democratic dupa 20 Mai, sa respectam un dat, cea ce am si facut cu toti, cu eceptiile care le stim. Dinca si Maries nu puteau fi informati în detali, pentru ca ei nu erau parte a grupului, cu atât mai mult cu cât Dinca era si gura sparta. ÎN SENSUL ca urma sa o trâmbiteze la megafon, deh era începutul aclea haotic! Wolf ne-a instruit într-o varianta democratica de lupta eficienta, pe care ulterior Coposu a aplicat-o si avut suces. Din P-ta Univ o grupare intelctuala ulterior a tradat,cuplat cu diversionisti, azi regreta cu sigurnata, dar nu mai au cale de întors.

Grupul nostru daca nu era timorat de unui seniori si Coposu nu se lasa manipulat, nu reusea diversiunea cu exilarea noastra, au câstigat superb agenti KGB, tinut Ro sub pauc, jefuit Tara. Am fost parasiti, tradati de toti, si Coposu a regretat dar ce folos prea târziu! Poate ca ne putem reprosa faptul ca am parasit Ro, dar in realitate avem dovada ca numai as ne-am salvat vietile. Cu sigurnata ca daca miscarea noastra exista in 2000, când international se clarificase problemele, KGB nu avea nici o sansa ascede la putere. Pare curios, de necrezut ce spun acum: dupa tradarea lui C-tienscu, SUA se orientase spre Ioan Alex ptr 2000, îi va fi fatala! Restul au tradat monstros, nu le dau numele, dar se cusnosc de la o posta!

Curând va apare si Radoi pe Forum! În asta seara urmeaza sa am o discutie cu el mai in detaliu! Cele expuse mai sus nu sunt aberati, metafore ci realitati, nici azi în Ro nu se doreste clarifica acest aspect, pentru ca ar insemana tulbura apele, compromite personalitati marcante care au tradat monstros si, chiar crime precum cea a lui Ioan Alex!

Stimate D-le Ioan Rosca

Sper ca a-ti reusit face o imagine a grupului nostru. Nu stiu daca am facut bine oferind detaliile de mai sus, dar am vazut ca deja a început si în Ro sa apara în 2004 anumite dezvaluiri via Moscova, cea ce insemana ca am putea vorbi fara teama. KGB a pierdut influienta masiva în Ro, deci ...!
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Mar Feb 22, 2005 8:17 pm

Salut Ione!

Dle Rosca,
Ion radoi este prezent într-e noi!
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Salut tuturor Revolutionarilor

Mesajde Yon Radoi » Mar Feb 22, 2005 8:23 pm

Bine v-am gäsit pe toti. Salutäri din nenorocita asta de Capitalä a Europei.
Yon Radoi
 
Mesaje: 1
Membru din: Mar Feb 22, 2005 8:04 pm

Re: Salut tuturor Revolutionarilor

Mesajde Octavian Mihaescu » Mar Feb 22, 2005 8:24 pm

Yon Radoi scrie:Bine v-am gäsit pe toti. Salutäri din nenorocita asta de Capitalä a Europei.



Salve "teroristule"
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Bine ati venit !

Mesajde administrator » Joi Feb 24, 2005 3:16 am

Bine ati venit domnule Radoi !

Am scris deja despre efectul puternic pe care l-a avut asupra mea scrisoarea dv. deschisa, difuzata in toamna anului 1989. Intr-o agenda de atunci, am gasit scris mare : ION RADOI MOARE PENTRU NOI ! Urmau consideratii despre gestul dv. si despre lasitatea de a va lasa singur in fata aparatului represiv.

Ulterior, asa cum am semanalat deja , drumul meu s-a intersectat cu persoanaje cu care ati avut raporturi strinse: Coposu, Puiu, etc. In timp ce dv veneati dinspre PNT spre miscarea de contestatie a strazii, eu veneam invers, dinspre rezistenta civila spre PNT, incercind sa trezesc la realitate si la dirzenie- fruntasii partidului. Gasiti relatari despre asta si pe acest site:
http://www.piatauniversitatii.com/ico/p ... lt.asp.htm
In finalul textului :
http://www.piatauniversitatii.com/ico/p ... plain=true
este -de exemplu- o relatare a intilnirilor mele cu liderii PNT, in care i-am implorat sa denunte alegerile, cerind aminarea lor pina cind vor avea loc in conditii normale. A fost platforma asociatiei mele ("Dialog Piatra Neamt") in Piata si motivul retragerii noastre la 19 mai, cind faptul monstruos urma sa se implineasca.

As vrea sa va stiu parerea despre cele spuse de domnul Miahaescu pe tema mazilirii grupului dv. Ati fost si vinovati cu ceva fata de PNT sau ati fost indepartati doar pentru ca doreati revolutie- si nu reforma?
Cunoscindu-l pe domnul Puiu, nu mi-e usor sa intuiesc ce s-a intimplat. Avea caracteristici puternice (defecte-calitati) greu de incadrat intr-un tipar.

In fine as vrea sa va semnalez ca eu nu am fost de acord niciodata cu incercarile vanitoase de monopolizare de catre o persoana (grupare) a etapei importante a revolutiei numita "fenomenul Piata Universitatii".
Aceste tentative minimizeaza amploarea unui eveniment fara egal, faptul ca el a reusit sa solidarizeze- in sfirsit- atit de multi romani insetati de Dreptate. Acolo am fost multi, cu multe viziuni si motivatii. Piata nu a apartinut nimanui, dintre cei care s-au implicat, mai mult sau mai putin vizibil.

Serialul meu descrie un fir dintre cele ce s-au impletit acolo. Grupul nostru nu a fost adus nici de legionari, nici de personalitati. nici de Liga studentilor , nici de PNT- ci de nevoia de a face fata contarevolutiei. In cadrul sedintelor asociatiei noastre, in jurul lui 15 aprilie, luasem deja decizia de a forma un grup de grevisti ai foamei si de a ne deplasa la Bucuresti pentru a ne aseza in mijlocul drumului, semnalind ca nu suportam revenirea la putere a securistilor si nici falsul "alegerilor"- de al caror rezultat nu ne indoiam nici o clipa. Si ca noi au fost multi - sa nu uitam lantul manifestatiilor din acea perioada (12 ianuarie, 24-28 ianuarie, 12-18 februarie etc.)

Nu as vrea ca , dupa 15 ani, sa recadeam in erorile de atunci, care ne-au divizat (acuzatii si banuieli reciproce, vedetism, vanitati , naivitati etc.). A venit momentul sa formulam ceea ce ne uneste impotriva celor care distrug Romania. Sa aminam interpretarile, speculatile si concluzile si sa relatam fapte, pe care multi nu le cunosc. Ca pilde, sau ca invatatura de minte pentru noile generatii.

E punctul meu de vedere. Dv scrieti insa asa cum simtiti. Important- este ca sa spargem tacerea.

Ioan Rosca
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Joi Feb 24, 2005 5:55 am

Stimate D-le Ion Rosca

Am intrat târziu pe forum, este ora4 dm,,as vrea îns curt sa aduc o clarificare, Radoi va raspunde cu siguranta, expune pct sau de vedere, trait de el, cum o fac si eu. Permiteti sa clarific o neâtelgere, ca sa putem dialoga, descifra ce ne intereseaza pe toti.

1) Nu este vorba ca noi, grupul am dori confisca de parte noastra frisca meritelor P-ta UNIV!NU! Va asigur! Miscarea începuta de noi în sediu PNT-cd contine radacina, ulterior (Dinca va poate confirma), am specualt refuzul FSN-Ilici de a permite vizita M-S. Regel Mihai în Ro, April 90 (prima), unde am mobilizat, trimis peste 1000 de tineri (va pot oferi fotografi-document). Noi de la Aeroport, trecând prin P-ta aviatorilor, Paltul Ministrilor, ne-a întâmpinat o contrademonstratie, ce nu ne-a afectat find într-o masina a ziarului dreptatea (PNT), ulterior vor exista altercati cu manifestanti ce se vor reântoarce pe jos furiosi de la aeroport. Ajungând în P-ta Unv, am oprit masina si remarcat pe Dinca cu portoavocea care cerea ptr Rege liber de intrare. Eu nu stiu cine la organizat, trimis pe Dinca în P-ta Univ, pentru ca el nu fusese la Aeroport, cel putin din culisele la care am fost parte, Dinca lipsea de pe lista. banuiesc cum au decurs lucruile. Cert este ca l-am aprobat si zic uni altora, ; tocmai bine, fie ca o face de cpaul lui fie ca nu, avem nevoei de el. Daca Radoi cunaoste alte amanunte privitor la Dinca din aceasta chestiune, sa le ofere el, o va face va asigur.

2) greva foamei

D-le Ceva îmi aduc aminte de miscarea Piatra Neamt, trebuie sa va citesc marturia D-vs. Pentru ca greva foamei a fost demarata putin mai târziu , cu mult dupa decansarea protestului,daca nu ma înseala memoria abia dupa ce elevi, studenti , intelectuali aderasera la miscare, moment când în adevar va lua maploare si oferi coerenta, Proclamatia de la Timisoara a fost în fapt marea noastra platforma, ideologie, steag de lupta, ea ne-a unit ci nu grupul radoi-mihaescu-tautau-PNT, care era posibil sa dea gres, daca nu aprea Procl de la Tim, sutienrea elevilor, studentilor si intelctualilor. Din aceasta clipa, nu mai are nimic de a face cu inceputul, represiunea care a provocat decalnsarea, unitatea (identic în 21 dec 89), au fost scoase aceleasi brute (am foto docuemt) si partea de sutienre pe care oamintiti si dvs.

Inceputul nostru nuavea niciun sort de izbânda daca nu se creia unitatea maisu amintita, cu toti am fost pe baricada, absolut toti au meritele lor, inclusiv ultimul sosit. Nu asta este problema a ne îmaprti meritele pe virtual, dealtfel aceasta a fost si este reticienta mea a dezvalui si alte miscari. ci important este sa afalm dedesupturile, manipularile ulterioare inclusiv in cortul dvs de la greva foamei.

Am întrebat într-o postare ce mai stiti de Gradin, a fost printr-e primi grevisti sicu cea mai lunga greva a foamei, am observat ca a-ti omis raspunsul. Acum scriind si aducându-mi aiminte parca se face lumina mai mare în privinta grupului Piatra Neamt, ,da a-ti fost foarte activi, da îmi aduce ceva aminte, trebuie sa citesc marturia D-vs.

Am o rugaminte, sa evitam suspiciunile privind frisca tortului, nu cred ca asta neintereseaza pe noi azi dupa 15 ani, nu ma fi seriosi. Sigur expunem o marturie, punct de vedere si îl despicam în patru, posibil sa ne înselam si noi. cert este ca absolut toti am avut un rol, am fost uniti, am trait clipe frumoase, poate cele mai frumaose din viata noastra, nu reuseam aceasta daca nu eram uniti, inclusiv d-vs cei care a-tisosit de la P-tra Neamt a sutine, parca s-a anuntat în Balcon sosirea d-vs, cu apaluze rasunatoare. deci sa nu stricam acea unitate care en-a legat de amanunte de culise. Noi aveam interes lovi sub centrua pe Iliescu-FSN, era si camapania electorala, au fost multe care au obligat grupul PNT-cd, da o scânteie, sigur nimeni nu gândea ca va laua o astfel de amploare, pentru ca nu stiam alte amanunte de culise, ulterior le-am aflat.

Va repet! Nu va suparati, nu se puneprobelma ca Mihaescu, Radoi, PNT-cd, au fost buricul pamântului. Nu ne îngrasa pe nici unul, dimpotriva. Nu doresc sa vin aci si dau mare erou, sa minimalizez alti luptatori, cu precadere grevisti foamei, nU! Daca as se va întâmpla, rezulta, atunci ma opresc ^din povestire! Inseaman sa jignesc inclusiv pe Dinca, pentru ca el a fost motorul, noi am dat cheie, dar ce care a dat energia cu adevarat a fost Dinca. daca vreti fara Dinca nu reusea nimic.

In privinta lui Ion Puiu, am vorbit cu el înainte sa maora, am si un interviu luat pe caseta video. as vrea sa va spun un mic amanunt. Ion Puiu cu care am tinut legatura, nu mai era acelasi din 1990. Simtomele ce le-am constatat la Puiu, aveam sa le constat aplicate si altor doi periculosi oamnei, distursi definitiv mintal! Puiu a ramas în Ro, dar dupa mineriada nu a mai fost Ion Puiu din înaintea acesteia! Nu ofer date exacte, dar; as cum spuneam înca doi mari oamnei care puteau ascede au suferit simtomele lui Ion Puiu. Al treilea s-a salvat miraculos, greu de povestit!

Vedeti D-vs, ati grabit putin povestirea, v-a interesat finalul, esenta acesteia nu a fost expusa, unde eu perosnal am stitu de ce încep din 87, nu pentru a ma,lauda nici pentru a recupera vreun certificat de revolutinar pierdut pe undeva. În privinta altor merite eroice, ma lasa rece!

Cred totusi ca înca nu este vremea discuta deschis, pentru ca as cum bine remarcati fiecare crede ca a fost buricul pamântului, iar a leza lupta uniui idelaist, fara de care nu reuseam face nimic, este o crima, la care nu vreau lua parte. Când se va întelege totusi ca absolut oti, inclusiv noi am fost masa de manevra vom putea vorbi lejer!

D-le Rosca

P-ta univ a fost o diversiune la care am pus botul toti! De câstigat nu au fost decât aceia care in fapt slujeau KGB-ul, initial trebuia sa fie ceva gen Ucraina, Belgradul, Georgia, dar la aceasta nu aveam noi gând nici aces în acea vreme!

Cu stima
O.M.

P.S

Nu va ascund faptul ca anumite chestiuni eu le cunaosc mai bine decât Radoi, va poate confirma chiar el! Radoi era liderul, avea alta sarcina, misiune! Eu alta...! datorita caruia am optinut si informatiile (ulterior), cele mai de valaore...! Nu este lauda,, vrajeala! Daca era as va ascundeam faptul ca ma aflu în realti cu Radoi, puneam la cale o intoxicare favorabila nouo, nu este acesta scopul nostru, va asigur cu mâna pe inima! Vrem si noi sa termine odata cu minciuna, manipularea.


PS2
La Casa Alba (arhiva SUA) exista toata istoria grupului nostru, ea va fi cândva data publicitati! Tot ce se scrie, publica în prezent lasa loc si acesteia, mai ales ei!
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Joi Feb 24, 2005 6:29 pm

Stimate D-le Ion Rosca

Am citit frumoasa D-vs relatare din acest topic:
http://www.piatauniversitatii.com/ico/p ... plain=true

Va pot confirma cele expuse de D-vs, referitoare la Ion Puiu si, eu,noi, nu odata incercam sa îl aducem cu picioarele pe pamânt. Nu se putea discuta faptul ca taranimea ura de moarte PNT-cd, era convins ca aceasta este aceiasi din ani interbelici si pâna la un punct avea dreptate, ulterior aveam sa constat buba/radacian sucesului diversiuni FSN contra PNT-cd!

Trebuie sa va spun ca pâna pe la sfârsitul lui Ianuarie, PNT-cd, se afal ca formatiunea politica destul de solida. Odata demarata camapania de denigrare via TVR, cu precadere devastarea sediului PNT-cd si vorbelor diabolice a lui Roman "s-a desconspirat" într-un decor bine regizat, tabu si batrânul Coposu, va fi lovitura de moarte data PNT-cd pe termen lung. Din aceasta clipa vom constata peste nopate decapitarea atât central cât si teritoriala a partidului. De la noi OT-PNT-cd, atunci in masa au parasit organizatia, cu precadere studenti, tineri pregatiti, dar si de la seniori o numeroasa parte, pregatita intelctual si chiar moral ce aderasera la partid din primele zile. Astfel am ramas cu batrâni la seniori si o multiem de tineri nepregatiti, mai emotionali, nu putini ditnr-e ei chiar incurcau borcanele. Totusi cu acestia am facut curatenia, demarat si P-ta Univ, organiazt spre Aeroport (am redat mai sus). In jurul lui Radoi existau oamnei capabili, dar o parte fricosi, nu doreau sa iasa în fata compromite viitorul, ce vor parasi dealtfel si organizatia.

Momentul amintit de D-vs, in adevar starea de spirit este cât se paote de fidela realitati si, cred ca a-ti mai remarcat si faptul ca in sediu sufla cât de cât vântul, red Dreptatea vecina cu noi, era mai bine organizata, cu oameni capabili, studenti în mare parte. Deci; Parerea mea este ca PNT-cd dintr-o forta capabila lupta cu FSN, în 24 de ore, este decapitat. Pierzând atunci nu mai putini de 200 tineri (noi) studenti, profesori, doctori, ingineri, filologi, teologi , caroara le intrase frica în oase pentru ca aderasera la PNT-legionar, etc. La mine la Liceu, o colega buna prietena(filolog), devenise cea mai apriga dusmana a mea, atacându-ma deschis, amenintântu-ma cu inchisoarea, pentru faptul ca aderasem al PNT-cd! Curios sotul acesteia va face cariera politica în FSN-PSDR-PSD, ajungând primar, iar ea o mare cocoana în PSD! Eu în acea perioada activam în mediu intelectual, aveam realti de amicie cu câteva Facultati, unde mai beam si câte-o cafea, ei sa stiti ca identica era teama, dusmania fata de PNT-cd!

Daca în acea perioada acei tienri, oamnei culti nu se speriau de provaganda FSN, alta era situatia cu PNT-cd. Insusi D-vs marturisiti faptul ca a-ti organizat Grupul Dialog Neamt, ei, atunci noi aveam nevoei de intarirea partidelor politice pro ocidentale si, dupa cealungam bolsevici puteam retrage la activitati socio-cultruale , daca nu doream continua face politica. Eu dina cest considerent am ramas pe baricada cu grupul meu, care aderase complect la PNT-cd. Am gresit, daca aveam atunci mintea si informatia de azi, va asigur ca altfel procedam. Iliescu în revolutie si reforma aminteste se de grupul nostru, care ulterior îl va parasi, cum întelg ca si d-vs a-ti procedat. Puteam ascede la frisca, fie si economica, am ales idealsimul, asta culegem ca rod si azi.

Stiti de ce regret, pentru ca am constatat ulterior faptul ca nu avem caractere, ca suntem cei mai monstrosi cameloni de la mic la mare, ca nu se merita jertfi pentru o populatie. Stiti ce m-a facut sa continui? faptul ca am lasat în Ro o mâna de oamnei, îl amintesc pe Marian Mierla, care nu s-au compromis, au continuat spera, suferi în grele incercari. Un Gradin, si multi alti necunsocuti dar care au platit scump faptulc anu s-au compromis, putin al numar, sunt convins ca îi stiti si D-vs. Daca aici pe grup astfel de oamnei vor fi îi asigur ca sunt acelasi ca si atunci datorita lor, sacrificiului lor. Eu m-am pus la adapost, emigrând, dar cei care au ramas au suferit lovituri peste lovituri, printr-e care cea a CDR-Ctinescu, sper sa nu fie o miscare pro constantineasca!
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Joi Feb 24, 2005 7:59 pm

Stiamate D-le Ion Rosca

Cer scuze, abia acum am reusit citi, intra pe pagina centrala a P-ta Univ, unde am citti articolele D-vs. Toate respectele mele, va felicit sincer, asigurându-va sa ramân in colaborare cu D-vs.

Am înteles unde si cum a fost implicarea d-vs. Cea ce confirma pe deplin cele mai sus spuse, am reusit o unitate si cu toti suntem parte acelei miscari, vorbind de noi idelasiti. GDS a fost din pacate as cum bine remarcati,la ei faceam eu trimitere privind confiscarea/tradarea noastra, singuri care au câstigat de pe urma miscarilro noastre, au fost din pacate ei. Paul Goma nu îi injura degeaba, ei cu toti au fost creatiile sistemului comunist, legati pe viata acestuia. Si tot lor le datoram neputinta de a propulsa un lider de talia lui Ratiu, insa un Constantinescu da. Tot lor le datoram multe piedici în calea reinstaurari monarhiei, au ajucat un rol identic cu cel al Grupului Iliescu, dar pe alta placa.

Permiteti va rog sa punem P-ta Univ din April-Iunie 1990 pe trei segemente
Un punct de vedere pe care sa îl clarificam, analizam pe cât putem la rece, obiectiv. Se exclude orce dorinta meschina de arogarea meritelor de îantietate s-au eroism:

1) Inceputul pornit din PNT-cd, dinconsiderent electorale, lovitura sub centrua dar si-a faptului ca in grupare fusesera autentici revolutionari care nu aceptau confiscarea revolutiei. Deci interesele PNT-cd, electorale cu cele a tuturora revolutinarilor au corespuns.
Este punctul nostru de vedere, as cum îl stim. daca gresesc si exista alte dovezi care sa demoleze aceasta "pretentie" punct de vedere, sutn dispus al cerceta.

2) D-vs, reprezentati partea cea mai importanta a miscari, fara de care nu iesea nimic, absolut nimic. Proclamatia de la Timisoara, care ne-a unit pe toti a facut ca obiectivele noastre electorale sa cada si, intareasca coerenta propusa, astfel grupul nostru iese din actiune, interesele sale sunt cedate P-tei Univ, unde ne raliem pentru ca in acel moment nici PNT-cd, nu reprezenta pentru noi mai mult. Eu din aceasta clipa nu voi mai fi prezent în P-ta Univ din interese partinice ci ale intregi miscari coagulate acolo. Dinca care nu a facut parte din PNT-cd, putem spune ca este radacina D-vs ce s-a unit cu noi din început fara a sti concret incotro mergem, de finalitate nici atât.
Deci faptul ca si noi OTPNT cu cei care nu au aderat la noi, gruparea Dinca, am fost pe aceiasi baricada din primle clipe, putem spuen ca împreuna am demarat-o, fara a da gres, doar eram aceiasi camarazi din 21 dec 89, nu aveam disensiuni într-e noi, dimpotriva. Repet nu stiu pe ce linei Dinca a intrat in actiune, poate Radoi sa aduca elemente, cât mai ales Dinca, dan Iosif s-a dat cu Ilici, Dinca a ramas cu noi.
Sper ca am clarificat chestiunea, pentru ca sa alungam posibilele suspicuni de eroism, aroganta, întâietate etc. Cautam radacina, apoi sa o gasim, sper ca sutneti de acord!

3) GDS, a confiscat, deraiat directia intereselor noastre, profitând din plin, ajutând grupul Iliescu sa se consolideze. Doar demagogic sutinea masa aduanta, pentru ascede garnitura trei în frutnea societati civile, culturale, etc. Un Paul Goma era pericol sa apara si ca potential lider politic, unde GDS pe acesta la anihilat. Este mutl de spus, analizat etc.

Cu stima
O.M
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Ar trebui schimbat forumul

Mesajde administrator » Vin Feb 25, 2005 2:50 am

Discutia aceasta se dirijeaza catre un subiect care ar trebui discutat pe celalalt forum : "Revolutia din 1990". Va sugerez deci sa o continuam acolo, lasind acest forum pentru discutii legate de momentul decembrie 1989.
Haide sa plasam marturiile (fapte, ginduri, sentimente) despre 16-22 in acest forum si sa plasam in celalalt marturii despre
- 22-26 decembrie
- 12 ianauarie
- 24-28 ianuarie
- 12-18 februarie
- 22 aprilie- 16 iunie
etc
Ca sa scoatem la lumina crima contrarevolutiei, sa o poata intelege oricine.
Multi nu stiu ce s-a intimplat. Fiecaruia i-au scapat multe fatete. E important sa incepem cu fapte revelate si sa mai aminam interpretarile si concluziile.

Ioan Rosca
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Sâm Feb 26, 2005 11:57 am

Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Următorul

Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009