Sectorul CIVES
 
 

Doi presedinti si o singura piata....

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Doi presedinti si o singura piata....

Mesajde barbu » Lun Oct 01, 2007 12:09 am

fostul presedinte,actualul presedinte si -probabil viitorul presedinte se lupta pentru Km 0,loc unde nu cu foarte multe vreme in urma era un circ......,daramat pentru a se construi "nationalul"

pane et circus

oamenii lui Constantinescu l-au fluierat pe Basescu,oamenii lui Basescu l-au fluierat pe Constantinescu,iar alte parti din public l-au fluierat pe Gigi Becali, probabil viitorul presedinte...

speram intr-un protest vehement pe acest forum ...dar poate D-na Udrea ne-a vrajit pe toti..??!!

aferim !!
barbu
 
Mesaje: 1
Membru din: Dum Sep 30, 2007 11:48 pm
Localitate: Tel Aviv

Mesajde Marius » Lun Oct 01, 2007 4:05 pm

Constantinescu nu mai are dreptul să reprezinte forţele anticomuniste după ce l-a graţiat pe Ion Coman, comandantul represiunii de la Timişoara. E un cadavru politic pe care degeabă încearcă unii să-l resusciteze.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Confiscari jalnice dar corozive

Mesajde Ioan Rosca » Mar Oct 02, 2007 10:31 am

Ciocnirile intre gruparile si persoanele care vor sa confiste Piata Universitatii (Constantinescu, Basescu etc) nu sint numai revoltatoare.
Sint jalnice- pentru ca nu mai e mare lucru de confiscat. Spiritul activismului cetatenesc, dezmortit in 1990, s-a stins penibil, dupa 20 mai si 13 iunie si a fost tradat multilateral.
Sint corozive- pentru ca, simulind jalnic revigorarea contestatiei civice, impiedica si ele aprinderea adevaratei flacari a eliberarii si emanciparii Romaniei.
Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Niste jalnici inractori minati de sirme!

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 10, 2007 1:53 pm

Este trist ca unii vad in infractorii ce şi-au frecat dosul pe scaunul de la Cotroceni, cum le-au dictat stăpînii lor păpuşari, nişte preşedinţi. Poate vreţi să spuneţi că infractorii care s-au perindat prin piaţa în care încerca să se facă văyută şi ţaţa Udrea, erau acolo la ordinul şefilor lor, care trag sforile, pentru a păcăli iarăşi prostimea, care în loc să-i albească, cu scuipat, aşa cum ar merita, stau încă ca momîile, atunci cînd nu îşi încălzesc niţel bătăturile dobîndite în perioada în care erau doar oameni ai muncii şi palmieri.
Dacă ţara asta ar fi avut şi un popor, nu numai locuitori, asemena tîrîturi nu ar fi avut tupeul să calce pe locul sacru unde cîţiva tineri, nu demult,au dăruit acestei gloate şi libertatea ca astfel de scursuri comuniste-criminale să nu îşi mai facă de cap, pozînd în democraţi, cînd de fapt nu sînt decît nişte căcaţi ce cu polonicul susţineau odinioară linia partidului şi pe tovarăşu.
Este trist că ţara care a condamnat atît de ferm criminalul sistem comunist să fie încă victima directă şi la mîna unor infractori alogeni, comunişti - criminali.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009