Sectorul CIVES
 
 

Chiţac - plîngere penală contra demonstranţilor din 13 iunie

Forum: Dedicat relatarilor , discutiilor si actiunilor legate de revolutia sufocata in 1990 de catre Contrarevolutie (12 ianuarie, 24-30 ianuarie, 12-19 februarie, 11 martie, 22 aprilie-13 iunie, 15 noiembrie, 16-22 decembrie etc. )

Chiţac - plîngere penală contra demonstranţilor din 13 iunie

Mesajde Marius » Mie Sep 19, 2007 10:37 pm

Articol în "Jurnalul Naţional": http://www.jurnalul.ro/articole/103172/ ... 3-15-iunie

Mihai Chiţac, contraatac la "13-15 iunie"
2007 09 20
Evenimentele din 13-15 iunie 1990 s-au petrecut în ceaţa timpului şi mai sunt readuse în actualitate de "încălzirea" unor procese. Instrumentarea dosarelor a stârnit multe controverse juridice. Mulţi consideră inculparea lui Ion Iliescu, a generalului Mihai Chiţac şi a altor responsabili politici ai vremii drept răzbunări politice. Generalul Mihai Chiţac a solicitat procurorului general punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celor care în acele zile au săvârşit infracţiuni contra siguranţei statului. Iată, în opinia generalului, care era ministru de Interne în acea perioadă, cum au decurs evenimentele.

În ziua de 13.06.1990, începând cu orele 14:00, grupuri de manifestanţi înarmaţi cu mijloace contondente, incendiare, iar unii chiar cu arme de foc, au atacat cu maximă violenţă instituţii de interes central ale statului, având ca urmare rănirea unor militari din efectivele de pază şi producerea de distrugeri materiale masive, evaluate la suma de 2,5 milioane de dolari.

Descrierea faptelor
La Poliţia Capitalei
În jurul orei 17:45, mai multe grupuri de manifestanţi au pătruns pe platforma din incinta sediului poliţiei şi concomitent cu spargerea geamurilor au forţat uşile exterioare cu ajutorul unor autovehicule parcate pe platou, reuşind astfel să pătrundă în interiorul clădirii.

Atacurile s-au concentrat asupra încăperilor serviciilor de evidenţa populaţiei, judiciar, cercetări penale, criminalistică şi centrala telefonică, de unde au fost sustrase documente, apoi spaţiile au fost devastate şi incendiate.

Concomitent au fost sparte uşile magaziilor de arme şi muniţii, de unde au sustras 112 arme (23 pistoale Carpaţi, caibru 7,65 mm; 8 pistoale mitralieră, cal. 7,62 mm; 36 pistoale Makarov, cal. 9 mm; 7 pistoale Stecikin, cal. 9 mm şi 38 arme de vânătoare), precum şi 340 cartuşe, fapt ce a constituit un evident pericol pentru siguranţa statului.

De remarcat că ulterior sustragerilor de armament şi muniţii de la Poliţia Capitalei, unii demonstranţi care acţionau în zona Ministerului de Interne aveau asupra lor arme de foc care le-au fost confiscate de către armată.
Conform declaraţiei din 15.06.1990 a prim-ministrului din acea perioadă, publicată în Raportul Grupului de Dialog Social APADOR – Comitetul Helsinki, demonstranţii "au folosit armele pe care le luaseră din clădirea Poliţiei şi au tras înspre Ministerul de Interne".

Din alte încăperi demonstranţii au sustras uniforme de poliţie şi documente de uz intern. După sustragerea armelor şi materialelor mai sus menţionate, toate încăperile au fost incendiate. În final, agresorii au pătruns în subsolul clădirii unde au incendiat garajul şi au deschis prin forţă uşile arestului de unde au evadat 84 de deţinuţi de drept comun.

La sediul Serviciului Român de Informaţii.
După ce au ocupat sediul Poliţiei Capitalei, un grup de manifestanţi alcătuit din câteva zeci de persoane a trecut la atacul sediului Serviciului Român de Informaţii, reuşind să pătrundă prin forţă în clădire. După ce au distrus centrala telefonică, demonstranţii au incendiat încăperile de la parter şi tunelul de transmisiuni şi au sustras, pe lângă diverse aparate, şi o parte din documentele secrete ale instituţiei.

La Sediul Ministerului de Interne
Începând cu ora 18:30, sute de manifestanţi s-au angajat într-un asediu violent care a durat peste 8 ore, timp în care au atacat în valuri clădirea centrală a ministerului, precum şi cele ale studioului cinematografic şi biroului de informaţii pe care le-au distrus prin incendiere.

Forţa principală de atac a fost exercitată asupra porţilor de intrare în minister şi a geamurilor care au fost distruse în totalitate. Gama mijloacelor de atac folosite de manifestanţi a fost amplă şi variată: pietre aruncate manual şi cu catapulte, lanţuri şi alte obiecte metalice, bâte, sticle incendiare, vase cu benzină, unii agresori având asupra lor şi arme de foc. De remarcat că o parte din sticlele incendiare folosite, aveau efecte incendiar-detonante, aceste mijloace fiind de provenienţă străină. După câteva ore de atac, demonstranţii, văzând că nu pot pătrunde în clădire, au intensificat atacurile cu mijloace incendiare, concomitent cu întreruperea circuitului apei, astfel încât personalul aflat în interior să nu poată stinge incendiile, şi în acelaşi scop au blocat o autospecială a pompierilor, căreia i-au tăiat furtunurile de dispersie a apei. Atacurile asupra sediului ministerului s-au amplificat prin aducerea lângă zidul clădirii a unui microbuz încărcat cu butelii de oxigen, prin detonarea cărora se urmărea distrugerea clădirii, precum şi prin încercarea de a folosi gazul metan pentru producerea unei explozii puternice la subsolul acesteia.

În scopul ruperii grilajului metalic de la poarta de intrare în minister au fost folosite lanţuri trase de maşini, precum şi forţa unor autobuze grele propulsate pe panta dinspre Calea Victoriei.

La sediul Televiziunii Române
Începând cu ora 17:30, grupurile de manifestanţi au escaladat gardurile şi au pătruns în clădire, unde au provocat distrugeri până la etajele superioare. Unii manifestanţi au atacat cu răngi, cuţite, şi bâte persoanele aflate în incinta televiziunii, provocând decesul prin înjunghiere a uneia dintre ele.

Indicarea făptuitorilor
Menţionez că nu deţin date precise referitoare la făptuitori. Consider că unele date cu privire la persoanele implicate în atacurile sus menţionate pot fi obţinute de la demonstranţii nominalizaţi în Raportul Comisiei Parlamentare de anchetă a evenimentelor din 13-15 iunie 1990, care la Cap. IV, pct. 3 precizează că: "Atât la Poliţia Capitalei, cât şi în zona Ministerului de Interne şi Televiziunii s-a remarcat prezenţa unor lideri şi manifestanţi din Piaţa Universităţii (Marian Munteanu, Mihai Lupoi, Nica Leon, Mihai Gheorghiu, Dumitru Dincă, Ioan Neamţiu, Teodor Mărieş ş.a.).
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Asta e consecinta complacerii la confuzie

Mesajde Ioan Rosca » Joi Sep 20, 2007 11:56 am

Exact asta era de asteptat, ca , menajati iresponsabil, Tovarasii sa contraaatace. Chitac este incoltit acum, pentru ca rechizitoriul depus de procurorul Voinea, supunindu-se ordinelor criminale ale curtii constitutionale (de a disjunge civilii din dosar!!), opreste la Chitac lantul responsabilitatilor.
Ca sa se apere, sirul de militari implicati in represiune ar trebui sa invoce ordinele primite de la guvernatii-civili- din acel moment, condusi de echipa Iliescu-Roman. Cum asa ceva contravine intereselor Mafiei care a pus miinile pe Romania - e folosit acest contraatac, denuntarea demonstrantilor pentru violenta si destabilizarea ordinii de drept.
Din pacate, intelectualii romani care chibiteaza ancheta , nu inteleg ca in acest dosar nu exista cale de mijloc. Ori Iliescu si ceilati emanati erau legitimii conducatori interimari ai statului roman, incercind sa mentina ordinea- pina la elaborarea unei noi structuri de drept, ori au fost niste uzurpatori, care au aparat interesele vechilor tortionari, transformindu-i in mari patroni, cu pretul distrugerii economiei si societatii romanesti. In primul caz , mai ales dupa alegerile legitime, protestararii din Piata trebuiau evacuati cumva- punindu-se doar prolema exceselor... regretabile. In al doilea caz, instalarea FSN-istilor la putere si consolidarea lor prin manipulare si inseleciune grosolana, valorificate prin pseudo-alegeri violente, care NU au respectat punctul 8 si nici macar punctul 10 al legii electorale (dreptul cetatenilor de a sti daca unii candidati nu au vinovatii in vechiul regim)- au legitimat lupta celor din Piata, pentru apararea tarii lor.

Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Frica e asa de mare incit...

Mesajde Nica Leon » Joi Oct 11, 2007 6:37 pm

Şarpele cînd i se face de cap iese la drum, spune o vorba veche, nu-i aşa?
Dar comuniştii-criminali, care fac tot ceea ce le stă în putere să nu se judece un adevărat proces al comunismului, în urma căruia să fie condamnaţi toţi activiştii de frunte ai acestei găşti de criminali, care a chinuit şi distrus viitorul acestei naţii şi a ucis şi aruncat în temniţe grele peste 3,5 milioane de oameni, care aşteaptă încă dreptate şi adevăr.
Criminalii-comunişti au învăţat că cea mai bună apărare este atacul, iar acum, prin pixul lui Chiţac asta fac, însă se "scapă" din vedere că:
1. Iliescu şi gaşca lui de criminali comunişti nu au fost "emanaţii" Revoluţiei ci ucigaşii ei şi a celor care s-au sacrificat pentru libertate, dreptate, demnitate şi adevăr;
2. Gaşca de contrarevoluţionari au preluat puterea de la noi, cei care am declanşat, înfăptuit, condus şi dus la victorie Revoluţia, prin crime, masacre, distrugeri şi minciuni, propagate prin mass+media subjugată de comunişti-criminali.
3.După cum se ştie alegerile din 1946 au fost falsificate, deci cu un rezultat lovit de nulitate, după cum sper că pînă şi proştii au aflat că şi aşa zisele alegeri din 20 mai 1990 au fost la fel de nule şi pentru că nu au fost libere, la ele participînd criminali - comunişti şi pe listele FSN-ului, care şi prin Legea electorală nu aveau dreptul să participe.
Pentru a fi în totală concordanţă şi cu idealurile Revoluţiei, cei care au preluat, cu forţa armelor, prin crime, masacre şi manipulare locurile ce se cuveneau de drept revoluţionarilor, ocupîndu scaunele pe care ar fi trebuit sa fi stat noi, cei mai curajoşi, mai cinstiţi şi mai competenţi dintre români şi nu criminalul Iliescu şi banda sa de criminali alogeni, nici acum nu au dreptul să pretindă că ar fi fost legitimi la putere, fiind astfel anulată pretenţia lor, cea prin care susţin că ar fi apărat ordinea de drept în 13 -15 iunie 1990, în loc să scrie, aşa cum ar fi fost corect, ordinea de drepţi a unor criminali comunişti.
Nu mă mir că cei care îl împing, cu sula în coaste şi acum, pe Chitac, îi cer să contra atace, fiind convinşi că dacă s-ar face un adevărat proces, foarte multe s-ar afla şi foarte mulţi ar avea de suferit şi asta nu vor.
Ceea ce mi se pare sinistru însă este originalitatea acestei tîrfe oarbe şi proaste, numită justiţie, care nu va putea cerceta şi judeca nimic serios dacă din boxa acuzaţilor vor lipsi foarte mulţi dintre cei vinovaţi, care se aflat şi în conducerea TVRL, iar la taraba "judecătorilor" vor sta alţi comunişti-criminali sau lacheii lor.
Dar, nu ar fi pentru prima dată, în istoria acestei ţări, cînd unii sînt judecaţi şi condamnaţi de bestii penale, în timp ce şefii lor, vinovaţi cel puţin de săvîrşirea,direct sau în complicitate, cel puţin a aceloraşi fapte, sînt decoraţi, elogiaţi şi chiar foarte bine recompensaţi.
În cazul criminalului trădător ce-şi zice încă rege nu a fost tot aşa?
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Re: Chiţac - plîngere penală contra demonstranţilor din 13 i

Mesajde Ene Viorel » Sâm Ian 05, 2008 12:10 pm

Marius scrie:Articol în "Jurnalul Naţional": http://www.jurnalul.ro/articole/103172/ ... 3-15-iunie

Mihai Chiţac, contraatac la "13-15 iunie"
2007 09 20
Evenimentele din 13-15 iunie 1990 s-au petrecut în ceaţa timpului şi mai sunt readuse în actualitate de "încălzirea" unor procese. Instrumentarea dosarelor a stârnit multe controverse juridice. Mulţi consideră inculparea lui Ion Iliescu, a generalului Mihai Chiţac şi a altor responsabili politici ai vremii drept răzbunări politice. Generalul Mihai Chiţac a solicitat procurorului general punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celor care în acele zile au săvârşit infracţiuni contra siguranţei statului. Iată, în opinia generalului, care era ministru de Interne în acea perioadă, cum au decurs evenimentele.

În ziua de 13.06.1990, începând cu orele 14:00, grupuri de manifestanţi înarmaţi cu mijloace contondente, incendiare, iar unii chiar cu arme de foc, au atacat cu maximă violenţă instituţii de interes central ale statului, având ca urmare rănirea unor militari din efectivele de pază şi producerea de distrugeri materiale masive, evaluate la suma de 2,5 milioane de dolari.

Descrierea faptelor
La Poliţia Capitalei
În jurul orei 17:45, mai multe grupuri de manifestanţi au pătruns pe platforma din incinta sediului poliţiei şi concomitent cu spargerea geamurilor au forţat uşile exterioare cu ajutorul unor autovehicule parcate pe platou, reuşind astfel să pătrundă în interiorul clădirii.

Atacurile s-au concentrat asupra încăperilor serviciilor de evidenţa populaţiei, judiciar, cercetări penale, criminalistică şi centrala telefonică, de unde au fost sustrase documente, apoi spaţiile au fost devastate şi incendiate.

Concomitent au fost sparte uşile magaziilor de arme şi muniţii, de unde au sustras 112 arme (23 pistoale Carpaţi, caibru 7,65 mm; 8 pistoale mitralieră, cal. 7,62 mm; 36 pistoale Makarov, cal. 9 mm; 7 pistoale Stecikin, cal. 9 mm şi 38 arme de vânătoare), precum şi 340 cartuşe, fapt ce a constituit un evident pericol pentru siguranţa statului.

De remarcat că ulterior sustragerilor de armament şi muniţii de la Poliţia Capitalei, unii demonstranţi care acţionau în zona Ministerului de Interne aveau asupra lor arme de foc care le-au fost confiscate de către armată.
Conform declaraţiei din 15.06.1990 a prim-ministrului din acea perioadă, publicată în Raportul Grupului de Dialog Social APADOR – Comitetul Helsinki, demonstranţii "au folosit armele pe care le luaseră din clădirea Poliţiei şi au tras înspre Ministerul de Interne".

Din alte încăperi demonstranţii au sustras uniforme de poliţie şi documente de uz intern. După sustragerea armelor şi materialelor mai sus menţionate, toate încăperile au fost incendiate. În final, agresorii au pătruns în subsolul clădirii unde au incendiat garajul şi au deschis prin forţă uşile arestului de unde au evadat 84 de deţinuţi de drept comun.

La sediul Serviciului Român de Informaţii.
După ce au ocupat sediul Poliţiei Capitalei, un grup de manifestanţi alcătuit din câteva zeci de persoane a trecut la atacul sediului Serviciului Român de Informaţii, reuşind să pătrundă prin forţă în clădire. După ce au distrus centrala telefonică, demonstranţii au incendiat încăperile de la parter şi tunelul de transmisiuni şi au sustras, pe lângă diverse aparate, şi o parte din documentele secrete ale instituţiei.

La Sediul Ministerului de Interne
Începând cu ora 18:30, sute de manifestanţi s-au angajat într-un asediu violent care a durat peste 8 ore, timp în care au atacat în valuri clădirea centrală a ministerului, precum şi cele ale studioului cinematografic şi biroului de informaţii pe care le-au distrus prin incendiere.

Forţa principală de atac a fost exercitată asupra porţilor de intrare în minister şi a geamurilor care au fost distruse în totalitate. Gama mijloacelor de atac folosite de manifestanţi a fost amplă şi variată: pietre aruncate manual şi cu catapulte, lanţuri şi alte obiecte metalice, bâte, sticle incendiare, vase cu benzină, unii agresori având asupra lor şi arme de foc. De remarcat că o parte din sticlele incendiare folosite, aveau efecte incendiar-detonante, aceste mijloace fiind de provenienţă străină. După câteva ore de atac, demonstranţii, văzând că nu pot pătrunde în clădire, au intensificat atacurile cu mijloace incendiare, concomitent cu întreruperea circuitului apei, astfel încât personalul aflat în interior să nu poată stinge incendiile, şi în acelaşi scop au blocat o autospecială a pompierilor, căreia i-au tăiat furtunurile de dispersie a apei. Atacurile asupra sediului ministerului s-au amplificat prin aducerea lângă zidul clădirii a unui microbuz încărcat cu butelii de oxigen, prin detonarea cărora se urmărea distrugerea clădirii, precum şi prin încercarea de a folosi gazul metan pentru producerea unei explozii puternice la subsolul acesteia.

În scopul ruperii grilajului metalic de la poarta de intrare în minister au fost folosite lanţuri trase de maşini, precum şi forţa unor autobuze grele propulsate pe panta dinspre Calea Victoriei.

La sediul Televiziunii Române
Începând cu ora 17:30, grupurile de manifestanţi au escaladat gardurile şi au pătruns în clădire, unde au provocat distrugeri până la etajele superioare. Unii manifestanţi au atacat cu răngi, cuţite, şi bâte persoanele aflate în incinta televiziunii, provocând decesul prin înjunghiere a uneia dintre ele.

Indicarea făptuitorilor
Menţionez că nu deţin date precise referitoare la făptuitori. Consider că unele date cu privire la persoanele implicate în atacurile sus menţionate pot fi obţinute de la demonstranţii nominalizaţi în Raportul Comisiei Parlamentare de anchetă a evenimentelor din 13-15 iunie 1990, care la Cap. IV, pct. 3 precizează că: "Atât la Poliţia Capitalei, cât şi în zona Ministerului de Interne şi Televiziunii s-a remarcat prezenţa unor lideri şi manifestanţi din Piaţa Universităţii (Marian Munteanu, Mihai Lupoi, Nica Leon, Mihai Gheorghiu, Dumitru Dincă, Ioan Neamţiu, Teodor Mărieş ş.a.).


Raspuns A.V.M.R.
Cele intamplate in data de 13.06.1990 au facut obiectul a doua dosare penale, care au fost solutionate in justitie.(Nica Leon pentru arestare ilegala, a dat statul in judecata si a castigat despagubiri- altii gasiti vinovati ,NU.)
Termenul de prescriptie este clar. Chiar dac ar fi elemente noi nu se poate redeschide dosare cu solutii judiciare definitive si irevocabile.
ESTE O DIVERSIUNE A CELOR CARE AU ORDONAT SI EXECUTAT REPRESIUNEA DIN IUNIE 1990

Viorel Ene presedinte A.V.M.R.
Ene Viorel
 
Mesaje: 135
Membru din: Lun Dec 24, 2007 1:18 pm

Re: Chiţac - plîngere penală contra demonstranţilor din 13 i

Mesajde Ioan Rosca » Sâm Ian 05, 2008 4:06 pm

Ene Viorel scrie:
Marius scrie:Articol în "Jurnalul Naţional":
Raspuns A.V.M.R.
Cele intamplate in data de 13.06.1990 au facut obiectul a doua dosare penale, care au fost solutionate in justitie.(Nica Leon pentru arestare ilegala, a dat statul in judecata si a castigat despagubiri- altii gasiti vinovati ,NU.)
Termenul de prescriptie este clar. Chiar dac ar fi elemente noi nu se poate redeschide dosare cu solutii judiciare definitive si irevocabile.
ESTE O DIVERSIUNE A CELOR CARE AU ORDONAT SI EXECUTAT REPRESIUNEA DIN IUNIE 1990
Viorel Ene presedinte A.V.M.R.


Asadar pentru dv. nu numai crimele FSN-ului , facute in sprijinul Contrarevolutiei, in toata tara- nu mai trebuie judecate - ci chiar si cele din 13 iunie!!
Logic, pe 13 iunie nu minerii au facut victime ci polimilitienii, securisereistii, imegbistii etc.
Ori dv ... sinteti victimele "mineriadelor" si nu a "feseniadelor"- ca mine.
Dar, ma intreb, va impartasesc majoritatea membrilor asociatiei viziunea, sau profitati ca ati pus mina pe o stampila?
Cu care parafati intens comunicate de dare in urmarire a lui Silviu Popescu, marele dusman a lui Petre Roman...
Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Re: Chiţac - plîngere penală contra demonstranţilor din 13 i

Mesajde Ene Viorel » Dum Ian 06, 2008 9:39 am

Ioan Rosca scrie:
Ene Viorel scrie:
Marius scrie:Articol în "Jurnalul Naţional":
Raspuns A.V.M.R.
Cele intamplate in data de 13.06.1990 au facut obiectul a doua dosare penale, care au fost solutionate in justitie.(Nica Leon pentru arestare ilegala, a dat statul in judecata si a castigat despagubiri- altii gasiti vinovati ,NU.)
Termenul de prescriptie este clar. Chiar dac ar fi elemente noi nu se poate redeschide dosare cu solutii judiciare definitive si irevocabile.
ESTE O DIVERSIUNE A CELOR CARE AU ORDONAT SI EXECUTAT REPRESIUNEA DIN IUNIE 1990
Viorel Ene presedinte A.V.M.R.


Asadar pentru dv. nu numai crimele FSN-ului , facute in sprijinul Contrarevolutiei, in toata tara- nu mai trebuie judecate - ci chiar si cele din 13 iunie!!
Logic, pe 13 iunie nu minerii au facut victime ci polimilitienii, securisereistii, imegbistii etc.
Ori dv ... sinteti victimele "mineriadelor" si nu a "feseniadelor"- ca mine.
Dar, ma intreb, va impartasesc majoritatea membrilor asociatiei viziunea, sau profitati ca ati pus mina pe o stampila?
Cu care parafati intens comunicate de dare in urmarire a lui Silviu Popescu, marele dusman a lui Petre Roman...
Ioan Rosca


Raspuns
Asa cum v-am recomandat trebuie sa urmati tratamentul psihiatric sau sa va plateasca mai mult stapanii.
Ene Viorel
 
Mesaje: 135
Membru din: Lun Dec 24, 2007 1:18 pm

Mesajde Nica Leon » Lun Ian 07, 2008 6:27 pm

Am aflat că bestia ce poartă numele Chiţac Mihai ar fi depus, la parchet, o plîngere penală şi împotriva mea.
Abia aştept ca, în această viaţă, parchetul să dea o soluţie, pentru ca apoi să fac plîngere penală împotriva acetui tîrtan, pentru denunţare calomnioasă.
Dar cred că şi acest caz va fi înmormîntat de parchetarii atît de bine plătiţi să îi apere pe criminali. Dacă în această ţară ar fi fost şi oameni de drept, care să servească adevărul, dreptatea şi legea, atunci numai din declaraţiile pe care le-am dat parchetarilor, în dosarul pe care mi l-au făcut ilegal atunci cînd m-au arestat, ar fi putut, dacă cercetau temeinit toate cele spuse de mine, să îi cerceteze şi să-i trimită în judecată pe Iliescu Ion, Roman Petre, Iosif Dan, Voiculescu Voican, Ionescu Cazimir, Dumitrescu Emil şi mulţi, mulţi alţii, ceea ce însă nu s-a întîmplat, de unde rezultă că în această ţară criminalii sînt la putere şi dreptatea umblă cu capul spart.
Cînd am întrebat parchetarii de ce nu au cercetat măcar pe cei din conducerea M.I. de la al cărui balcon s-a tras şi a fost ucis un tînăr chiar sub ochii mei, mi s-a răspuns că din respectivul dosar au fost furate toate declaraţiile mele, asta petrecîndu-se chiar în sediul instituţiei care ar trebui să-i cerceteze şi să-i trimită în judecată şi pe hoţii care deşi au furat documentele unui dosar penal, au fost apoi promovaţi, pentru a muşamaliza astfel faptele criminalilor care conduc încă România, sub ochii miopi ai liderilor Uniunii Europene.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia si Contrarevolutia din 1990

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009