Sectorul CIVES
 
 

D.N.A.-ul condus de un dictator!?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

D.N.A.-ul condus de un dictator!?

Mesajde Nica Leon » Mie Oct 17, 2007 11:41 am

Către,
Direcţia Naţională Anticorupţie,





Băi Morare,



La data de 28 03 2007 ţi-am trimis o scrisoare, la care nu ai catadicsit să-mi răspunzi, dovedind astfel că nu ai bun simţ, dar şi că nici nu-ţi pasă de obligaţiile legale şi morale pe care ar fi trebuit să le ai, dacă ai fi fost un om educat, cu cei şapte ani de-acasă făcuţi la zi nu la f.f.
Atunci te sesizam că mi s-au încălcat o dată drepturile fundamentale, chiar la uşa voastră, unde mă prezentasem, pentru că fusesem invitat, motiv pentru care te informez că ieri am primit o nouă citaţie, cu antetul instituţiei pe care încă mimezi că o conduci, în cauza dosarului nr. 82/P/2006, pentru ziua de 09 10 2007, orele 12, invitaţie pe care nu o voi accepta şi nu mă voi prezenta dacă nu îmi dai garanţi ferme că cerberii cu uniforme de jandarmi, postaţi la uşa de acces, nu vor încerca, iarăşi, să îmi pretindă să le arăt conţinutul buzunarelor mele sau să dorească să mă pipăie.
În cazul în care nu voi primi această garanţie fermă, te informez că nu voi intra în clădirea în care îşi are sediul această instituţie publică, dar îl voi aştepta, totuşi, pe procurorul de caz, în faţa uşii, pe trotuar, unde îi voi da lămuririle necesare, pentru că şi eu doresc să se facă dreptate în cazul privind vînzarea frauduloasă a S.N.P. Petron, bun public inalienabil.
În cazul în care, după ce v-am reclamat şi la preşedintele Comisiei Europene pentru atitudinea voastră discreţionară, ai ajuns la sentimente mai bune, poţi să mă suni la tel. 0722 362 021, pentru a-mi transmite ce ai decis şi dacă ai reuşit să înţelegi semantica sintagmei constituţionale "acces liber la justiţie", sistem din care face parte şi D.N.A.
În cazul în care nu voi fi sunat, nu mă voi prezenta la ora şi data fixată, pentru că eu nu am timp de pierdut şi nu vreau să-mi dovedeşti, încă o dată, dispreţul pe care îl manifeşti faţă de principiile statului de drept şi faţă de drepturile noastre constituţionale, drepturi confirmate şi de mai multe tratate şi convenţii internaţionale, de care, cu siguranţă, nici măcar nu ai habar.

Fără stimă sau consideraţie,

Binefăcătorul României,

Nica Leon 05.10.2007
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009