Sectorul CIVES
 
 

Colaborare

Dedicat discutiilor despre "Procesul comunismului, contrarevolutiei si tranzitiei criminale" si lansarii unor proiecte de tip stand de prezentare, sinteza problematica sau forum

Colaborare

Mesajde marco » Vin Noi 30, 2007 2:35 pm

Am luat legatura cu niste prieteni de la siteuri Italo-romane care ar fi mult interesati in ceea ce priveste traducerea documentelor intocmite la "procesul comunismului". Le-am rugat eventual, sa se inscrie pe aici celor care sunt de acord sa stie mai mult despre tema asta din Istoria Romaniei.

Rog administratorii sau moderatorii sa-mi raspunda daca pot actiona sau nu.
marco
 
Mesaje: 41
Membru din: Mie Noi 21, 2007 8:39 pm
Localitate: Milano

Re: Colaborare

Mesajde Marius » Sâm Dec 01, 2007 12:33 am

marco scrie:Am luat legatura cu niste prieteni de la siteuri Italo-romane care ar fi mult interesati in ceea ce priveste traducerea documentelor intocmite la "procesul comunismului". Le-am rugat eventual, sa se inscrie pe aici celor care sunt de acord sa stie mai mult despre tema asta din Istoria Romaniei.

Rog administratorii sau moderatorii sa-mi raspunda daca pot actiona sau nu.


Personal, sînt de acord cu traducerea oricăror documente care îmi aparţin găsibile la http://procesulcomunismului.com/marturi ... lt.asp.htm şi cu publicarea lor pe alte situri, fără nici o pretenţie financiară din partea mea. Doresc doar să fiu informat despre siturile care ar publica lucrări ale mele şi să se menţioneze acolo autorul.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Sintem de acord

Mesajde Ioan Rosca » Sâm Dec 01, 2007 2:18 pm

Si chiar va multumim pentru initiativa!
Asa cum am mai semnalat in alt mesaj, va putem dedica un forum , in care sa publicati aceste contributii (tip -vitrina, fara drept de replica) sau un forum cu replica- daca doriti si discutii pe marginea lor.
In ce priveste drepturile de autor sau de traducere, precizez ca aceste doua situri sint forme le lupta pentru adevar. Oricine are pretentii finaciare, sa nu publice aici.
Toate textele mele sint manifeste. Multumesc celor care le-ar distribui sau traduce. Desigur, mentiunea autorului ar fi normala.

Ioan Rosca, administratorul Pietei Universitatii Distribuita si al Procesului Comunismului , Contrarevolutiei si al Tranzitiei Criminale
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm


Înapoi la Discutii generale, probleme semnalate, incubator de proiecte

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009