Sectorul CIVES
 
 

Cazul Gheorghe (Dorel) Nechita

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Cazul Gheorghe (Dorel) Nechita

Mesajde Ioan Rosca » Sâm Dec 01, 2007 2:44 pm

Semnalez intii un text in care am explicat legatura mea cu acest dosar, unul dintre cele aflate pe masa procurorului Voinea, in legatura cu mortii din decembrie.
http://www.piatauniversitatii.com/news/ ... onth=1.htm
Au mai trecut doi ani si nu s-a inaintat. Nu a aparut inca cineva care sa-l fi intilnit inaintea mortii, in noaptea de 22 spre 23. La ultimul telefon dat - ora 24 logodnicii lui , a povestit ca l-a condus pe Caramitru si Brucan (sau Mazilu) la televiziune. Sa fi vazut ceva ce nu trebuia vazut? Sau a fost victima intimplarii sau a unei reglari de conturi (isi aratase fatis ura fata de sistem, incercind sa-si convinga colegii de la institutul de cercetari al Armatei sa se adauge revolutiei)
Stie cineva ceva de el? L-a intilnit cineva in seara/noaptea de 22/23 decembrie? Era civil, atletic, hotarit, brunet, purta ochelari, 29 de ani. Pot adauga si o poza.
Am vorbit azi cu mama lui, profesoara pensionara la Bacau. Merge inca tot timpul la cimitir si la manastiri- ca sa se roage si sa se linisteasca. Va dispare si ea umilita, inainte ca responsabilii sa fie pedepsiti ?

Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Mesajde Nica Leon » Lun Dec 03, 2007 5:53 pm

Cred că a fost victima intimplării, dacă prostia poate să fie numită şi astfel.
Nu înţeleg ce a căutat de s-a dus cu brucan. O fi făcut parte din rîndul contrarevoluţionarilor, avînd în vedere şi locul unde lucra.
Mie mi-ar fi utilă o poză. Numele nu-mi spune nimic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009