Sectorul CIVES
 
 

Deontologia şi infractorii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Deontologia şi infractorii!

Mesajde Nica Leon » Joi Ian 31, 2008 11:30 am

Dragi tovarăşi şi pretini din conducerea ziarului Ziua,




Acum cîteva zile hoinărind pe Net am găsit articolul publicat în numărul 3734 de joi, 21 09 2006, intitulat Muşetescu, la Parchet în dosarul Sovata.
Citindu-l am constatat că aţi dat-o dracu de deontologie şi nu v-aţi învrednicit să mă întrebaţi şi pe mine, autorul plîngerii penale împotriva infractorilor chemaţi la audiere, despre ce şi cum stă treaba, lăsîndu-l astfel numai pe infractorul respectiv să bagatelizeze şi să îşi permită obrăznicia să ia în derîdere o acţiune criminală muşamalizată încă de aşa zişii oameni ai legii (probabil cea numită omerta).
Avînd în vedere cele de mai sus cît şi gravitatea faptelor ascunse încă de parchetarii care ţin în nelucrare acest dosar penal, cu nr. 507/P/2005, dacă nu v-aţi propus să perpetuaţi ideea păguboasă, de sorginte comunistă, care pretinde că Legea este numai un fel de barieră, de care numai proştii se mai împiedică, poate vă abateţi din nou atenţia asupra acestui caz, ţinut în nelucrare de parchetarii plătiţi degeaba de dna. Procuror General Kovesi, pentru a da un semnal Comisiei Europene că în această ţară, acum înainte de raportul de ţară despre tîrfa aia de care se folosesc toţi, după bunul lor plac, care încă umblă besmetică prin tîrg cu balanţa măsluită, se mai sinchiseşte cineva şi de acest capitol tragic.
Cu speranţa că veţi reuşi, la o nouă încercare, să prezentaţi cazul serios şi temeinic, vă urez mult succes în activitate şi în viaţă.


Nica Leon 31.01.2008
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009