Sectorul CIVES
 
 

Ce e de facut-raspuns dlui Alin

Forum: Dedicat relatarilor , discutiilor si actiunilor legate de revolutia sufocata in 1990 de catre Contrarevolutie (12 ianuarie, 24-30 ianuarie, 12-19 februarie, 11 martie, 22 aprilie-13 iunie, 15 noiembrie, 16-22 decembrie etc. )

Ce e de facut-raspuns dlui Alin

Mesajde Ioan Rosca » Mar Feb 19, 2008 8:19 pm

1 Sistemul (in)justitiei din Romania este o parte importanta (cauza si efect) a degradarii patologice a societatii. Sint si eu , ca si dv, foarte sceptic privind sansele judecarii crimelor acestui sistem uzurpat de paraziti, din interiorul lui. Dispus sa il contest viguros, undeva, afara. Am parasit Romania in 1992 ca sa pot denunta pretinsa legitimitate a unei enorme faradelegi, acoperita cu formalisme "legale". Dar... am aflat intre timp ca nici justitia internationala nu e prea bine intentionata si nici prea eficace.

2 Constatind ineficacitatea interventiei la distanta, am revenit in anul 2005 in Romania, parasindu-mi proiectele profesionale (si pierzind satisfactiile si veniturile aferente) doar pentru a-mi face datoria, in ultimul ceas.
Actiunea mea se desfasoara pe citeva paliere conjugate:
- am conceput si sustinut doua plingeri penale (unul- pentru protejarea, dupa 1990, a vinovatilor genocidului comunist si celalalt- pentru crimele Contararevolutiei FSN din 1990); va urma a treia - dedicata jefuirii avutiei nationale, in Tranzitie
- m-am pus la dispozitia echipelor de ancheta (ceea ce pina acum a inseamnat echipa procurorului Voinea) organizind o vasta documentatie despre evenimentele din 1990 (reflectate in media).
Am pledat pentru ca sensul major al evenimentelor (uzurpare, inalta tradare, instigare la razboi civil, genocid, ascunderea unor crime impotriva umanitatii, distrugerea economiei natioanale, etc) sa nu fie minimizat, prin recutionisme de genul "mineriada din 13-15 iunie".
Decizia curtii constitutionale, soldata cu reluarea anchetei, tergiversarea si scindarea dosarului, a fost o lovitura, data orientarii coerente si consistente a Procesului. Cred ca pe dl Ene, in ciuda pozelor anti-Iliescu, nu-l intereseaza marele mize politice, ci numai obtinerea unor despagubiri pentru victime. De aceea si acum, cind dosarele lui Iliescu etc nu mai sint la Voinea ci la procurorii civili (si veti vedea ce vor face acestia cu ele... ce au facut si in TOATE celelalte cazuri...) AVMR nu are treaba cu anchetarea capilor FSN-isti... ci cu lupta cu dusmanul Voinea, rivalul Maries etc

3 Pot depune documentatia mea despre 1990, la oricite organe de ancheta, nationale sau internationale. In curind, o voi expune pe Internet.
Dar nu ma voi opri aici. Dupa atitia ani de eforturi si implicare, sint in masura sa fac mai mult decit sa intuiesc sau sa denunt nefunctionarea justitiei in Romania. Pot sa o dovedesc si explic. Si o voi face.
Pentru a pune la punct aceasta demonstratie, trebuia sa ma implic cit mai intens in mersul anchetelor, ca sa inteleg cum se produc blocajele si diversiunile. Am urmarit mecanismele boicotarii adevarului, dreptatii si reparatiei (vezi si interventia mea in discutia cu procurorul general
http://www.piatauniversitatii.com/news/ ... onth=5.htm )
Unele probleme sint observate de toata lumea, altele sint subtile, ascunse in complexitatea fenomenelor socio-politice. Incit agitatia in jurul acestor procese a devenit o farsa, din motive care ating ridicolul, tragicul dar si monstruosul. Ele scot in evidenta esecuri grave ale societatii moderne. Ceea ce ar trebui sa intereseze pe toata lumea, nu numai pe cei implicati in 1990.

4 Voi reveni cu explicatii privind proiectele si demersurile mele.
Pina atunci puteti gasi citeva argumente in sinteza depusa de mine procuraturii militare, la 21 decembrie 2007 (si care , alaturi de multe alte documente din aceste dosare , a fost transmisa de Voinea in copie si procuraturii civile) :
http://www.piatauniversitatii.com/news/ ... nth=12.htm
Am plasat si o versiune fragmentata a textului pe forum:
viewtopic.php?t=798
...dar nu a strirnit reactii.
Sint silit sa constat ca acest gen de abordare si problematica stirneste mai putin interes decit certurile la persoana si dezbaterea detaliilor nesemnificative.
De aceea nu cred ca vom fi multi , cei care vom insista sa analizam riguros si in profunzime crimele FSN-ului.
Macar daca am fi mai toleranti, intelepti si uniti.

Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Mesajde alin » Mie Feb 20, 2008 7:24 pm

multumesc pentru raspuns d-le Rosca.

cred ca ccea ce lipeste curentului de opinie si populatie care contesta sistemul actual din Romania este viziunea, strategia.
De asta nici nu pot sa numesc acest curent miscare, pentru ca nu este decat o boare, o adiere, care cateodata se inteteste pe considerente tactice, care de multe ori se bat cap in cap, tocmai pentru ca nu sunt subscrise unei strategii, unui program.

am citit o parte din materialele dvs mai mult sau mai putin programatice afisate aici, dar mi se pare ca nu am gasit suficiente elemente care sa descrie ce fel de Romanie aveti in vedere, dincolo de aspectele morale si reparatorii.

Cred ca aceasta a fost si slabiciunea curentului protestatar din dec. 89 care a permis securistilor perestoikisti sa ia puterea de la Ceausescu si apoi sa si-o consolideze in 1990: lipsa de strategie, plan politic, gestionare a resurselor.

Aceasta slabiciune vine din faptul ca acest curent s-a agatat literalmente de o parte a clasei politice pe care contestarii o credeau (in mod eronat, cum s-a dovedit destul de repede) detasata, independenta de cei din FSN/securitate, capabila sa reformeze societatea romaneasca.
Aceasta asa zisa opozitie a cedat repede unui simulacru de joc politic de dragul participarii la el (pentru ca li se parea singura si ultima sansa) si au tarat la pamant toate grupurile asa-zisei societati civile, intregul curent contestatar.

Ramasitele acestui curent contestatar ravasit de 18 ani de compromisuri si erori tactice, confuzi si fara strategie, se vad astazi, din cand in cand, atunci cand media le da voie si organele centrale aproba, reclamand cateva doleante reparatorii care au foarte putin de-a face cu un program de asanare morala a tarii, cu un plan si strategie pentru o Romanie diferita de cea in care ne-am nascut.

Dar orice program trebuie gandit in functie de populatia careia se adreseaza si dorintele ei.
Ma tem ca azi Romanii sunt mai interesati de Europa decat de Romania, si nu vad pe cei din fruntea tarii decat ca pe soferul de autobuz.
Prea multi, inclusiv personalitati ca regele Mihai sau fosti dizidenti s-au urcat in acest autobuz, si-au cumparat cuminti biletul de calatorie...
alin
 
Mesaje: 212
Membru din: Mie Iun 15, 2005 5:10 pm

Viziune si strategie

Mesajde Ioan Rosca » Joi Feb 21, 2008 4:17 pm

Domnule Alin,
Sint absolut de acord cu observatiile dv. Timpul hei-rupului patetic si steril trebuie sa ramina in trecut. Epoca falselor elite- trebuie depasita.
In spiritul acesta, incerc sa-mi pun la punct, de citiva ani, un plan de actiune si cercetare convergenta. Voi publica in curind sinteza proiectului meu- in speranta realizarii unor colaborari, bazate pe rezonante.
Formularea unui program de investigare a patologiei societatii, pornind de la studiul de caz romanesc, este un obiectiv dificil, care impune seriozitate si cooperare.
Este nevoie de o munca enorma, riguroasa, colectiva- pentru a depasi actuala perplexitate- creata de degenerare si complexitate.
Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Mesajde Nica Leon » Vin Feb 22, 2008 2:53 pm

Ioan Rosca scrie:Domnule Alin,
Sint absolut de acord cu observatiile dv.


Eu, nu!
Sint atitea de comentat incit ma limitez la a spune ca ar trebui sa fie recitit textul lui Alin si sa fie analizat plecind de la realitatile romanesti, nu de la deziderate, idealuri s.a.m.d.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

,,abureala'' domnul Rosca

Mesajde Ene Viorel » Dum Feb 24, 2008 6:43 pm

Domnule Rosca nebuloasa din capul dumneavoastra va provoaca vertij.
Juridic nu putem amesteca revolutia..dec.1989...Piata Universitatii...represiunea iunie 1990...'91,99,....30000...
Asociatia Victimelor Mineriadelor a facut plangere penala colectiva impotriva organizatorilor si executantilor represiunii.
Incadrarea faptelor de catre noi:genocid,rele tratamente,subminarea puterii de stat..in general imprescriptibile.
Vinovati: Ion Iliescu,Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Dan Iosif, N.S.Dumitru,Cico Dumitrescu, Mihai Chitac, Doru Viorel Ursu, Pavel Abraham,Alexandru Tuculeanu, Miron Cozma, Camarasescu,etc.
Ati stat cam mult ,,afara ''domnule si va trezit in 2005 sa ne dati lectii si mai mult sa ne acuzati pe noi ca ne facem ca-l atacam pe Iliescu.
V-am demonstrat ca bateti campii..
Somn usor domnule Rosca si nu mai acuzati oameni nevinovati ca nu sunteti departe de ...agresorii din iunie 1990.
Ene Viorel
 
Mesaje: 135
Membru din: Lun Dec 24, 2007 1:18 pm

Vreau sa va etalati cit mai complet

Mesajde Ioan Rosca » Mar Feb 26, 2008 12:08 pm

Domnule Ene,

Ati amenintat de mai multe ori ca va retrageti din acest forum. Ati revenit de fiecare data, straduindu-va meticulos sa va faceti propaganda: inoportuna, confuza, meschina si rautacioasa. Asa cum am sesizat de prima data (cind imi dadeati coate sa nu ma leg de Ion Iliescu, intr-o emisiune televizata despre 13-15 iunie)- pe dv nu va intereseaza evolutia politica a Romaniei ci... reglarea conturilor cu dusmanii si competitorii dv.

Asta in cel mai bun caz, daca nu cumva e valabila supozitia ca nu v-ati revenit din loviturile la cap. Aveti se pare un certificat in acest sens- pe baza caruia ati avut parte de ingrijiri in Germania pina in 1996?. Oricum, loviturile nu v-au afectat tupeul. Ca individ care a sters-o la tratamente dupa 1990 (si a venit sa se plinga doar dupa 1996 cind "ai nostri" au luat puterea) ma intrebati pe mine (care am parasit baricada CDR in noiembrie 1996, dupa o activitate justitiara febrila)- ce am facut? Multe. Incepind (in toamna anului 1990) cu dezgroparea de cadavre si lansarea anchetelor pentru genocidul comunist. Actiunile mele sint expuse chiar pe acest site: www.piatauniversitatii.com si nu lasa loc pentru dezinformarea tipic raspindaca prin care va straduiti sa plasati ideea ca eu am picat in Romania... in 2005. Nu le voi mai insira inca o data, doar pentru ca dv nu vreti sa-mi cunoasteti relatarile si eseurile.

Desi intoxicati firele de discutie cu pledoarii pline de acuzatii, generalitati, inexactitati, minciuni , falsuri - m-am bucurat ca va exprimati liber, pentru a va etala cit mai complet caracterul si misiunea. Este important ca cititorii sa observe cine si din ce unghi s-a straduit cu orice pret sa smulga dosarele feseniadelor de la procuratura militara, chiar in clipa in care Iliescu era pe cale sa fie, in sfirsit, inculpat. Ca unul care am fost in contact continuu cu echipa de ancheta, punind umarul la completarea si interpretarea dovezilor, am observat ceea ce publicul nu avea cum sa stie: ca dv va agitati impotriva echipei de ancheta EXACT in clipele in care ea inainteaza prea tare. De unde am dedus ca lucrati pentru institutii bine informate.

Cei care ati luptat pentru blocarea justitiei, va puteti felicita. Ati reusit. Dosarele "civililor" au trecut la procuratura civila , care ne va anunta in curind decizia de NUP pentru Iliescu si toti ceilalti. Stim ce s-a vrut prin sentinta Curtii Constitutionale (chiar oamenii lui Iliescu au anuntat aceasta manevra, daca echipa Voinea nu se cuminteste). Dar pe dv nu va intereseaza asta. Dupa ce ati recurs la atitea falsuri pentru a compromite ancheta curenta: ca Voinea v-a dat NUP- cind de fapt el a anulat NUP-ul, ca el a anchetat continuu din 1998 -cind de fapt a fost oprit intre 2000 si 2004) , ca relansarea din 2004 vi se datoreaza- cind de fapt e realizata de "21 decembrie", ca anchetarea trena nejustificat- cind ea de fapt se lungea datorita numarului enorm de victime si vinovati si a resurselor reduse, ca Voinea nu-l va acuza pe Iliescu- cind exact asta era deznodamintul (de care dosarul se apropiase cind i-a fost smuls), ca Miron Cozma trebuie inculpat si nu folosit ca martor- cind de fapt el nu mai putea fi inchis suplimentar, marturia sa fiind in schimb utila denuntarii capilor FSN etc

De ce va mai agitati acum anti-Voinea, cind dosarele grele au fost salvate din miinile procurorilor militari? Probabil ca va mai exhibati putin, ca sa acoperiti cu galagie intreaga manevra. Sau sperie posibilitatea ca militarii inculpati in dosarul ramas la Voinea- sa nu taca, ajunsi in instanta. Probabil asta vreti sa rezolvati compromitind total aceasta ancheta, ca sa nu mai existe nici un risc pentru tovarasii pe care va faceti ca-i urmariti, protejindu-i ocult. Altfel, v-ati ocupa de dosarul civililor (Iliescu, Roman etc) ce se indreapta falnic spre un NUP... pus de procuratura pe care ati dorit-o. In acel moment, veti raspunde.

Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Mesajde Ene Viorel » Mar Feb 26, 2008 1:47 pm

Domnule Rosca mintiti cu nerusinare.
Am hotarat sa va raspund la acuzatiile pe care la-ati facut in textul initial.
Am revenit din Germania in anul 1991 si tratamentul a avut efect.
Am continuat cu plangeri penale individuale.Neexistand vreo asociatie care sa se ocupe de victimele mineriadei iunie 1990. Am fost la Alianta Civica, G.D.S,asociatii de revolutionari...nimic, pe nimeni nu interesa subiectul.
In perioada iunie se fac discutii televiziuni bla.bla..
Doamna Monica Macivei -de la APADOR-CH m-a sfatuit sa pornesc proces civil.
Eroare..In civil trebuie sa platesti taxe de timbru la valoare si faptele sunt de natura penala.
Dosarul meu era ba la Politia Capitalei ,ba la Sectia 1 politie , ba la parchet...etc.
Cei de la PNTCD (de fapt Turianu)m-a sfatuit sa fac o ascociatie.
6 luni am stat prin tribunale si debia am reusit sa inscriem asociatia cu titulatura Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania.
Va amintesc ca presedinte era Iliescu si guvern P.S.D.
Asociatia a depus plangere penala colectiva in 1997 atunci a aparut Dosarul Mineriadei 1990.
Voinea a dat N.U.P. in decembrie 1998.
Infirmare N.U.P. in 1999.
Dosarul a fost fragmentat in 4 dosare;74,75,76,77 de catre Voinea.
Confundati dosarele iar afirmatia cu Maries di as.21 decembrie o mare minciuna,dar am postat pe www.avmr. unele documente DAR pentru un indivit ca dumneavoastra adevarul nu conteaza.
Aveti neobrazarea sa aruncati cu noroi in activitatea de 12 ani a asociatiei.
ZECI SI SUTE DE PROTESTE GREVA A FOAMEI(reala nu ca prieteni dv.revolutionarii)
Va voi raspunde de atatea ori cand veti face referire la mine si A.V.M.R.
Daca stergeti ce v-am raspuns ne vedem in instanta .
Ene Viorel
 
Mesaje: 135
Membru din: Lun Dec 24, 2007 1:18 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Mar Feb 26, 2008 6:35 pm

Avem noii români un talent sa ne tot dam cu copita oiereste adica miseleste pe la spate. Am vazut si discutia privitoare la dl Orasel, vad ca acum apar alti care il contesta, fac nebun pe dl Orasel, tipând ca ei sunt initiatori, salvatori neamului, aiurea, lupta ptr ciolan, lovele si reclama, furt curat al meritelor celor care au luptat si fac ceva concret.

Nu stiu cine are dreptat in lupta dintre dl Rosca si Ene, nici nu ma intereseaza, insa dl Ene este o victima autentica, dovedeste ca se implica in chestiune, pare a fi pe aceiasi baricada cu noi ca si dl Rosca, atunci de ce nu se poate uni fortele noastre, de ce trebuie sa ne tot contestam, acuzam?! Asta este curat specificul bolsevicilor, a securistilor care dezbinau intern orce actiune, ceea ce si azi comit aceste besti, sigur este un lucru;

Exista un bolsevic bagat in problema care opereaza din culise, mentine dezbinarea.

Ar trebui sa se termine odata cu meritele unora si contestarile astea, este ceea mai mare diversiune bolsevica de dupa 89, care nici azi dupa 18 ani nu ne da pace. Cred ca doar victimele autentice au drept as cere dreptatea , optine despagubiri, acestea au drept sa vorbeasca, restul sa mai stea in banca lor ca nu au facut nimic decât galagie inutila, iar azi ne calcam in picioare de cât de multi revolutionari si luptatori avem, nu doar in rivulutie ci si in lupta cu sistemul, care sistem? România este tara demcoratica, uneltele fostului regim sunt sutinute de populatia bolsevizata, asa ca asta este, Iliescu apare iadul rasare, asta au vrut români,asta au, PUNCT!

In plus, am mai vazut de ce sunt luptatori astia capabili, a declarat Basescu comunismul ilegal si criminal (condamnat), au sarit la gâtul lui Basescu, omitând cu premeidtare actul in sine, mult mai importanta fiind declaratia oficiala decât cine a facuto, dar asa este la români, cum face unul o treaba se taie gâtul.

Revolutia, este si azi un os de ros ptr catei, numa refer la mari pesti bolsvicio-mafiotizati ci la astia mici ce se tot sfâsie. Rahat de revolutie facuram bre, asta trebuie sa constinetizam, daduram un Iliescu, un Leon, un Iosif si bolsevism pe banda rulanta cum fu si revolutia curat bolsevica, cu care se lauda si azi multi , prea multi.
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Nu e vorba de ambitii personale

Mesajde Ioan Rosca » Joi Feb 28, 2008 9:58 am

Domnule Mihaiescu,

Nu ma consider competitor cu Viorel Ene, la nici un capitol. Apreciez actiunea AVMR de aflare a adevarului despre 14-15 iunie , pedepsire a vinovatilor si obtinere de despagubiri pentru victime. Nu sint un agent al unuia sau altuia dintre pretendentii la laurii justitiari si nici un aparator al justitiei romane, total nefunctionala. Dar modul in care, in ultimnii ani, domnul Ene a hartuit ancheta procuraturii militare, facind presiuni pentru smulgerea dosarelor, in clipa in care se ajunsese la inculparea marilor vinovati este un sabotaj grav, care, chiar facut cu buna intentie- trebuie denuntat.

Se pare ca deja partea de dosar trecuta la procuratura civila a primit NUP... si presa, atit de acerba pina acum, tace. Ca si asociatiile care au cerut insistent trecerea dosarului la procurorii terminatori. Ramasese doar partea anchetata de echipa Voinea, care mai dadea sansa ca, vazindu-se in fata puscariei, ofiterii vinovati sa declare de la cine au primit ordine, confirmind restul materialului probator (privind vinovatia ierarhiei FSN) existent in dosar.

Ei bine, astazi dimineata, echipa Voinea a primit ordin sa predea si restul dosarului procuraturii civile (pentru a prrimi un NUP unitar....). Este amintita in decizie reclamatia domnlui Ene, si invocata din nou decizia anti-justitiara a Curtii Constitutionale- doua instrumente folosite pentru a inmorminta definitriv dosarele anului 1990.

In acest context, nu pot asculta linistit opiniile dv despre oportunitatea actiunii AVMR, actiunilor FSN din 1990 etc.
Aveti tot dreptul sa credeti ca nu a existat nici o revolutie. Pacat ca nu am reusit sa va contagiez nici un pic spre viziunea mea: pe 16 decembrie 1989 a inceput o revolutie, foc care a pilpit mai intens in anul 1990 si care nu s-a terminat complet nici azi. Contrarevolutia FSN a pornit tot atunci si din pacate, a fost mai puternica. Ea a format noul relief politic, a distrus Romania si a facut imposibila judecarea dosarelor la care ne referim. Nimic nu ne permite noua, ultimilor soldati ai acestui razboi inegal, sa dezertam pina la pragul de a acorda legitimitate uzurpatorilor.

Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Mesajde Ene Viorel » Joi Feb 28, 2008 4:07 pm

Domnul Rosca MINTE CU NERUSINARE
In documentele postate la www.avmr.ro rezulta clar ca ultimele puneri sub acuzatie in dosarele mineriadei iunie 1990 sunt din 2000 facute de col.Vasile Doana .In solutia data de Voinea sunt insiruite numele si incadrarea, TOATE SUNT din 2000.
Din 2000-2004 dosarul a fost la prietenul lui Voinea, LEVANOVICI(bunul si tovarasul domnului Voinea) care 4 ani nu a facut nimic sub guvern P.S.D. si presedinte Iliescu.
Voinea a luat dosarele in 2005 si pana in prezent nu avem pe instanta nimic-
ce a trimis a fost respins si retrimis la parchet(vezi 74/P/21998).
Voinea a REAUDIAT victime(ne-am satutat de dat si redat declaratii...)martori , dar nu a pus sub acuzare pe nimeni.
S-A FACUT CA IL PUNE PE ILIESCU DAR LA MISTO, STIA CA NU MAI ARE COMPETENTA.
Dimineata ati aflat vestea cea mare. Cum?
Noi care am facut plangerea am aflat la pranz.
Sunteti securist domnule Rosca?
Daca sustimeti ca victimele sustin tortionarii trebuie sa va cautati la cap ..domnule Rosca.
INSANATOSIRE GRABNICA!!!
(Asa cum v-am promis intervin cand ma acuzati pe mine sau asociatia)
Ene Viorel
 
Mesaje: 135
Membru din: Lun Dec 24, 2007 1:18 pm

E simplu

Mesajde Ioan Rosca » Joi Feb 28, 2008 4:52 pm

Foarte simplu am aflat domnule Ene de rezultatele activitatii dumitale de sabotare a anchetei si, printre altele, a muncii mele. Am fost astazi (intilnind acolo si pe domnul Leon) la procuratura militara- ca sa adaug noi dovezi la dosar (am adunat MII de dovezi din presa in jurul unei demonstratii coerente, ca nu e vorba de nici o "mineriada", ci de o crima mult mai ampla, a conducerii FSN). Dar nu am mai avut ce (mai exact la ce) sa adaug. Am dat acolo de decizia procuraturii de pe linga inalta curte de casatie (semnatura domnului Vasilache) de a se lua toate dosarele de la echipa care a lucrat pe ele - decizie data explicit ca raspuns la cererea domnului Viorel Ene , reprezentant al AVMR (dar care nu ma reprezinta DE LOC pe mine, reclamant in acelasi dosar... si nici pe multi altii din acest dosar) . Dosarele vor fi luate acum de procuratura civila, vor primi imediat NUP (asa cum a primit deja partea deja smulsa in vara, tot la insistentele dumitale- care nu au fost decit perdeaua de fum pentru manevrele lui Ion Iliescu, ce nu mai putea scapa altfel de incercuire).

Dar lucrurile nu se vor opri aici. Nu esti singurul capabil de contestatii si plingeri. Nu am muncit atitia ani, nu am renuntat la activitatea mea mea din Canada, cheltuindu-mi tot timpul si banii in Romania ca sa imping inainte ancheta, ca sa asist pasiv la inmorminatarea dosarului. Ti-ai asumat grele raspunderi distrugind munca mea si a procurorilor militari (de care nu am spus ca sint total satisfacut) care au lucrat din 2005 la acest dosar (audiind , printre altele peste 1000 parti vatamate- fa dumneata calculul cit timp ia asta si lasa artificiile penibile de genul "Din 2000-2004 dosarul a fost la prietenul lui Voinea" prin care incerci sa-ti acoperi una din nenumaratele minciuni ). Dupa ce va veni si restul NUP-ului de la superprocurorii civili insarcinati cu ingroparea cazului, va trebui sa dai socoteala, alaturi de amicii dumitale de la Curtea Constitutionala, care si-au dat in petec, doar ca sa apere, in ultima clipa, clica lui Ion Iliescu (si apoi pe toti securistii- vezi ultima decizie despre CNSAS) .

Cind se va vedea rezultatul campaniei AVMR, s-ar putea sa faci apel , ca sa-ti justifici faptele ca erori, la vechile lovituri la cap. Voi tine atunci cont de precizarea facuta pe acest forum, ca esti perfect constient, deci responsabil. Nu sint sigur ca vei avea de unde sa-mi platesti cei trei ani de salar (de cercetator) pe care te-ai straduit sa mi-i risipesti, ca sa-ti aperi ambitiile sau stapinii.

Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Mesajde Ene Viorel » Joi Feb 28, 2008 6:30 pm

Domnule Rosca
MINTI CU NERUSINARE.
Ene Viorel
 
Mesaje: 135
Membru din: Lun Dec 24, 2007 1:18 pm


Înapoi la Revolutia si Contrarevolutia din 1990

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009