Sectorul CIVES
 
 

Felicit şaua poate îşi va face datoria

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Felicit şaua poate îşi va face datoria

Mesajde Nica Leon » Lun Mai 05, 2008 6:58 pm

Către,
Ministerul Justiţiei,





Domnule ministru,




Cu ocazia numirii dumneavoastră în această dificilă, dar importantă funcţie, vă urez mult succes în activitate şi spor în toate.
Totodată, profit de ocazie pentru a vă ruga să nu avizaţi nici un proiect de act normativ care să vizeze jefuirea proprietăţii publice, cum este cazul pachetului de acţiuni de 8% din capitalus social al S.N.P. Petrom S.A., deţinut de stat şi nu de Guvernul României, guvern care are numai obligaţia constituţională şi legală de a administra această avuţie naţională, nu şi dreptul de a risipi un bun public inalienabil, prin privilegierea neconstituţională, injustă, a salariaţilor acestei societăţi, bun ce a fost realizat prin contribuţia efectivă şi prin munca întregului popor român, care este şi acum exclus de a primi acţiuni la această societate care îi aparţine şi la care avea dreptul legal, chiar la un procent de repartizare de 30%.
Vă informez că în cazul în care veţi încălca totuşi prevederile terfelitei Constituţii a României, pe care nu demult aţi jurat, mă voi vedea nevoit să formulez şi împotriva dvs. o plîngere penală, care sper că nu va avea aceeaşi soartă ca şi cele care zac în nelucrare din aprilie 2006, la D.N.A., instituţie obligată chiar şi prin sentinţe definitive şi irevocabile să îl cerceteze pe fostul prim-ministru Nastase Adrian, ca şi pe mai mulţi miniştri din cabinetul său, în cazul jafului botezat privatizare a S.C. ALRO. S.A., societate care, de asemenea, făcea parte integrantă din proprietatea inalienabilă a poporului român.

Cu stimă,


Binefăcătorul României,
Nica Leon 05.05.2008
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009