Sectorul CIVES
 
 

Guvernul Tăriceanu deschide robinetul cu revoluţionari

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Guvernul Tăriceanu deschide robinetul cu revoluţionari

Mesajde Marius » Mar Sep 30, 2008 9:19 am

La congresul BNR din 5 septembrie, secretarul de stat pentru revoluţionari Puiu Fesan (PNL) a criticat predecesorii săi în funcţie pentru marginalizarea asociaţiei "23 decembrie metrou Bucureşti", căci "o asociaţie care are aproape 7000 de oameni trebuie tratată ca atare".

Se pare că se vor da certificate de revoluţionar cu merite deosebite pentru toţi cei care, în 23 decembrie 1989, alcătuiau patrule antiteroriste în staţiile de metrou din Bucureşti. De înţeles, se apropie campania electorală, 7000 de oameni cu familiile acestora contează.

Amănunte suplimentare, inclusiv înregistrarea video cu discursul lui Puiu Fesan la congresul BNR, vedeţi la http://mariusmioc.wordpress.com/2008/09 ... resul-bnr/
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Re: Guvernul Tăriceanu deschide robinetul cu revoluţionari

Mesajde Nica Leon » Sâm Noi 29, 2008 10:39 am

Marius scrie:La congresul BNR din 5 septembrie, secretarul de stat pentru revoluţionari Puiu Fesan (PNL) a criticat predecesorii săi în funcţie pentru marginalizarea asociaţiei "23 decembrie metrou Bucureşti", căci "o asociaţie care are aproape 7000 de oameni trebuie tratată ca atare".



Nu este o surpriza ca acest neica nimeni, de fapt un infractor care a preschimbat anapoda certificatele a prea multi infractori, categorie din care si astfel face parte, pretinde ilegal ca cei de la asociatia cu pricina ar fi fost "revolutionari" doar pentru ca s-au trezit in plina lupta pentru preluarea puterii de catre comunistii impotriva carora luptam, pentru a ii scotoci prin buzunare pe cei care se aventurau in acele zile pe la metrou.
Aceasta situatie cel putin jenanta este inca o dovada ca nu exista adevarati revolutionari in Romania, pentru ca numai asa este posibil ca secretari de stat la SSPR sa ajunga numai infractorii, pentru a face astfel un mare deserviciu imaginii tarii si adevaratilor revolutionari.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009