Sectorul CIVES
 
 

Au ei minte sa inteleaga?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Au ei minte sa inteleaga?!

Mesajde Nica Leon » Vin Feb 13, 2009 1:54 pm

Bai, Traiane,


Vazind prostiile pe care a inceput sa le faca si acest guvern, a caror ministri, in era informatiei si informaticii, nu au pe site-urile ministerelor pe care le pastoresc nici o dresa de mail, asa cum ai tu, am fost nevoit sa ii scriu aceasta scrisoare lui Boc, pe care te rog s[ il tragi de mineca pentru a nu-l lasa s[ repete prostiile si ticalosiile guvernelor neocomuniste ce au nenorocit si au jefuit aceasta tara dupa glorioasa noastra Revolutie anticomunista.



Domnule prim-ministru Emil Boc,

Avînd în vedere:
1. că sînt cel care, prin declanşarea şi conducerea Revoluţiei române din Decembrie 1989, am dăruit libertate acestui popor, creînd astfel premizele ca şi dvs. să ajungeţi în această funcţie;
2. prevederile art. 1 alin. 3, art. 44 alin. 1 şi 2, art. 47 alin. 1, art. 82 alin. 2, art. 136 alin. 5 şi art. 154 alin. 1 din pîngărita Constituţie a României;
3. promisiunile făcute de dvs. în campania electorală;
4. declaraţia ministrului Pogea referitoare la majorarea veniturilor bugetelor locale prin actualizarea bazelor impozabile şi ajustarea în sens crescător a valorii impozabile nu reprezintă o creştere efectivă de fiscalitate, având un caracter de recuperare, în urma menţinerii acestui nivel neschimbat pentru ultimii ani.

Vă scriu pentru a vă aminti că acest şmecheraş comunist-criminal, care se crede ca şi predecesorii lui, stăpîn în această ţară, pentru a cărei libertate, dreptate, demnitate şi prosperitate eu am înfruntat teroarea odioasei dictaturi comuniste şi gloanţele, nu are dreptul legal şi moral să considere acum că proprietăţile ce aparţin de drept numai locuitorilor României şi nu statului român, pot şi mai trebuie să fie impozitate de guvern, pentru că atunci ar însemna că ne-am întors în timpurile bestialei dictaturi comuniste, cînd proprietatea era considerată a fi a întregului popor şi pe care dictatura ce subjuga statul o impozita, pentru că ne “acorda” favoarea de a locui în propriile noastre case, de a ne folosi propriile noastre terenuri, autoturisme etc.
Ori acum, cînd prin revoluţie ne-am cîştigat garantarea proprietăţii private, cum este posibil ca reprezentanţii statului să fie la fel de imorali şi de hrăpăreţi ca şi înaintaşii lor comunişti şi să pretindă să ne fie iarăţi impozitate proprietăţile noastre, făcîndu-se că uită că acestea aparţin de drept doar proprietarilor privaţi şi nu autorităţilor publice, îndemnate acum şi de acest contabil, devenit ministru la finanţe, să continue şi chiar să sporească sumele abuziv, anacronic şi imoral impuse să le plătim, ca şi cum proprietăţile noastre, garantate şi inviolabile ar fi ale lor, motiv pentru care, fiind atît de “mărinimoşi” că ne mai lasă încă să le folosim, ar trebui, consideră cei cu mintea atît de odihnită, să le plătim taxe şi impozite.

Consider că este o mare ruşine, o gravă încălcare a prevederilor terfelitei Constituţii a României şi o întoarcere în timpurile pestilenţiale din care speram că am ieşit o dată pentru totdeauna, ca şi guvernul pe care îl conduceţi să perpetueze aceste practici nedrepte, totalitare, care nesocotesc, desfiinţează şi contrazic principiile ce stau la baza proprietăţii private, în statele cu adevărat democratice, ce respectă întocmai drepturile omului şi principiile statului de drept.
Ca atare, vă somez domnule prim-ministru, să îi interziceţi ministrului Pogea să mai îndemne autorităţile administraţiei publice locale să continue păguboasa practică de a mai pretinde proprietarilor din România să plătească taxe şi impozite pe proprietăţile lor private, care tocmai pentru că sînt ale lor şi nu ale statului sau ale guvernului, nu trebuie să datoreze nimănui vreo taxă sau vreun impozit.
La fel stă treaba şi în ceea ce priveşte aşa zisa taxă de primă înmatriculare şi cu taxa de poluare, care nu numai că sînt imorale şi anacronice, ce duc inevitabil la scăderea dramatică a cererii de maşini noi de pe piaţa românească, atragînd totodată asupra lor şi a familiilor lor şi blestemele ierarhilor bisericii strămoşeşti, care nu o dată i-au blestemat amarnic pe toţi cei care au avut neobrăzarea şi cruzimea de a impume birul fumăritului.
De asemenea, vă atrag atenţia că toate aceste taxe şi impozite sînt contra economice şi neproductive, pentru că ele sporesc presiunile fiscale pe bugetele sărăcite ale familiilor jefuite şi năpăstuite de guvernările anterioare din acest stat năpădit şi jefuit de comunişti-criminali, fiind şi o dovadă vie a faptului că România nu este un stat de drept, nu îşi respectă cetăţenii şi nici legile, cum ar fi Legea nr. 500/2000 art. 2 pct. 40.

Sper că aceste rînduri vor găsi în mintea dvs. ecoul necesar, pentru a fi primul demintar ce o rupe definitiv cu practicile, obiceiurile şi mentalităţile bestiilor ce au jefuit ţara şi poporul român, din postura de stăpâni şi fervenţi apărători şi susţinători ai criminalei dictaturi comuniste.

Cu speranţa că eforturile mele nu au fost zadarnice, vă urez domnule prim-ministru mult succes în dificila dvs. activitate şi spor în toate.

Cu stimă,

Nica Leon 13 02 2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009