Sectorul CIVES
 
 

Discriminarea tinerilor salariati!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Discriminarea tinerilor salariati!

Mesajde Nica Leon » Mie Feb 18, 2009 1:03 pm

Domnule ministru Marian Sirbu,

Spre ştiinţă Primului – ministru Emil Boc.

Domnule ministru,

V-am vazut aseara la televizor, cînd nu ati scapat prilejul de a ne dovedi incompetenta şi puternicele legături care vă ţin înca legat de mentalităţile, obiceiurile şi practicile criminalului partid comunist, pe care l-aţi sprijinit pînă în ultima clipă.
La întilnirea cu pensionarii aţi demonstrat încă o dată că nu aveti nici măcar capacitatea de a înţelege jurămîntul pe care l-aţi facut, cu ocazia investirurii, conform art. 82 alin. 2 din pîngărita Constituţie a României, ceea ce mi-a întărit convingerea că textele terfelitei Legi fundamentale vă sînt încă cu totul necunoscute.
Dacă nu ar fi fost aşa, dvs. nu ar fi trebuit să-i aburiţi pe pensionarii aflaţi în sală, mulţi dintre ei foşti activişti şi sprijinitori ai odioasei dictaturi comuniste, care deşi nu au făcut niciodată nimic bun şi util în această ţară, primesc totuşi, în mod imoral, anacronic şi total nejustificat pensi substanţiale de la statul român, pe care l-au năpăstuit şi subjugat, pentru ca asemenea indivizi jalnici să nu sufere nici în timpul crizei economice, cu mult peste plafonul de 900 de lei, iar acum dvs. le-aţi promis, în dispreţul prevederilor art. 1 alin. 3 şi 5 şi a art. 16 alin. 1 şi 2 din terfelita Constituţie a României, că veţi propune ridicarea acestui plafon la 2.000 de lei, pînă la care pensiile să fie neimpozitate.
Nu vreau să comentez că majoritatea pensionarilor, care şi-au rupt oasele şi şi-au distrus sănătatea, spetindu-se pentru a produce ceva util şi necesar societăţii româneşti, în timpul bestialei dictaturi comuniste, primesc acum pensii cu mult mai mici de 900 de lei, ci vreau numai să vă atrag iarăşi atenţia că, în virtutea principiilor egalităţii şi nediscriminării cetăţenilor, dvs. vă stăduiţi acum, în mod condamnabil, să reduceţi numărul tinerilor şi a angajaţilor care desfăşoară activităţi utile şi necesare în cîmpia muncii salariate româneşti, care deşi primesc un mizer salariu de 500 de lei sînt obligaţi încă să plătescă şi numeroase taxe şi impozite, ţinînd astfel ţara în spinare, angajaţi pe care doriţi astfel să îi goniţi, pentru a munci şi a dezvolta accelerat alte ţări din lume care nu îi persecută şi nu îi nedreptăţesc şi nu România, care vă suportă ca ministru.
Dacă aţi fi fost serios şi competent, ceea ce nu poate fi însă şi cazul dvs., care sînteţi aliat, susţinător şi adept al criminalului comunist Iliescu Ion, ar fi trebuit să înţelegeţi că promisiunile făcute pensionarilor nemulţumiţi că le sînt impozitate pensiile de peste 900 de lei, sînt nedrepte, deci neconstituţionale, iar dacă într-adevăr aţi fi avut habar de prevederile siluitei Legi fundamentale, ar fi trebuit să le spuneţi şi celor prezenţi în sală, ca şi celor care v-au văzut apoi la televizor, că veţi propune modificarea Codului fiscal, pentru ca astfel să se asigura egalitatea în drepturi a tuturor cetăţenilor ţării, indiferent de vîrstă, care ori ar trebui cu toţii scutiţi de la plata impozitelor pînă la concurenţa sumei de 900 de lei ori ar trebui să plătească toţi impozite pe venituri, indiferent de suma pe care o primesc ca pensie sau salariu, pentru că vîrsta sau statutul de salariat sau pensionar nu pot fi acceptate ca motive de discriminare între locuitorii unui stat de drept, democratic, membru al U.E.
Aşa că, vă somez să procedaţi de îndată şi la scutirea de la plata impozitelor pe salariu şi pe venit a tinerilor salariaţi şi, în general, al tuturor salariaţilor ce au un salariu brut de maximum 900 de lei pe lună sau, în caz contrar, să traduceţi în sfîrşit în fapt principiul egalităţii şi pe cel al nediscriminării locuitorilor de către autorităţile publice şi să procedaţi de îndată la impozitarea tuturor sarariilor, veniturilor şi pensiilor cifrate pînă la 900 de lei pe lună.
Modificarea Codului fiscal pentru a fi neimpozitate pensiile de pînă la 2.000 de lei, aşa cum aţi promis ieri, ar fi o nouă dovadă al dispreţului foştilor comunişti, aflaţi şi astăzi în funcţii de miniştri, ca şi în alte demnităţi de stat, cărora noţiuni ca stat de drept şi nu de drepţi, norme constituţionale, tratate internaţionale, carte şi convenţii privind apărarea drepturilor omului, dreptate şi demnitate le sînt total indeferente atîta timp cît ele nu pot fi folosite la propăşire şi la susţinerea intereselor castei lor penale.
Sper ca măcar în urma acestor rînduri să îl înduplecaţi pe Dumnezeu să vă dea mintea cea de pe urmă, pentru a nu-i mai nedreptăţi şi persecuta pe cei ce mai locuiesc încă pe aceste meleaguri jefuite şi pîngărite încă de comunişti - criminali.

Nica Leon 18 02 2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009