Sectorul CIVES
 
 

SCRISOARE DESCHISĂ- Ionel Lesu

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

SCRISOARE DESCHISĂ- Ionel Lesu

Mesajde administrator » Lun Ian 05, 2009 1:37 am

ORGANIZAŢIA INTERNAŢIONALĂ A
LUPTĂTORILOR PENTRU APĂRAREA DREPTURILOR OMULUI


SCRISOARE DESCHISĂ


Domnului Mircea GEOANĂ- Preşedintele Senatului României
Doamnei Roberta ANASTASE Preşedinta Camerei Deputaţilor
Domnului Emil BOC - Primul Ministru al Guvernului României

SPRE INFORMARE :

Domnului Traian BĂSESCU - Preşedintele României
Domnului Hans Gert POETTERING- Preşedintele Parlamentului European
Domnului Jose Manuel BARROSO - Preşedintele Comisiei Europene
Domnului Jacques BARROT - Vicepreşedintele Comisiei Europene, Comisar pentru Justiţie, libertate şi securitate
Domnului Wilfried MARTENS - Preşedintele Partidului Popular European
Doamnei Angela MERKEL - Cancelarul Germaniei, Preşedinta Uniunii Creştin-Democrate
Domnului Nicolas SARKOZY - Preşedintele Franţei, preşedinte în exerciţiu al Uniunii Europene
Domnului Vaclav KLAUS - Preşedintele Cehiei care va conduce Uniunea Europeană din 1 ianuarie 2009
Domnului Terry DAVIS - Secretarul General al Consiliului Europei
Domnului Jean-Paul COSTA - Preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului
Domnului Jaap de Hoop SCHEFFER - Secretar general al NATO


Stimată Doamnă Roberta ANASTASE - Preşedintă a Camerei Deputaţilor,
Stimate Domnule Mircea GEOANĂ - Preşedinte al Senatului României,
Stimate Domnule Emil BOC - Prim Ministru al Guvernului României



Au trecut 19 ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, act istoric prin care în ţăra noastră au fost create condiţiile ruperii de sistemul criminal şi dictatorial comunist şi alăturarea acesteia la marile democraţii europene şi mondiale .
În decembrie 1989, peste 1.100 de români şi-au jertfit viaţa pentru înlătuararea de la putere a dictaturii comunisto - ceauşiste, pentru democraţie , pentru libertatea de mişcare şi de exprimare a poprului român .
Din păcate corupţia instituţionalizată şi tolerată de la cel mai înalt nivel în toţi aceşti ani a făcut ca, România să fie „trimisă” la periferia Europei şi să fie privită cu scepticism de cetăţenii marii familii europene .
Pricipalul vinovat pentru instituţionalizarea corupţiei şi în special a corupţiei la nivel înalt este fostul preşedinte al României - Ion Iliescu .
Acesta, având de ascuns modul ilegitim prin care a fost preluată puterea de la revoluţionari în Decembrie 1989, a făcut pact cu marea corupţie şi, în ciuda faptului că în pernanenţă se autointitulează „sărac şi curat”, a manipulat opinia publică şi a acoperit sub „pulpana” puterii prezidenţiale o întreagă clasă de corupţi, baroni, fini, cumetri şi acoliţi, care mai de care mai cetaţi cu legea şi cu procedurile legale .
În ultima perioadă, prin tot felul de presiuni asupra partidului pe care îl murdăreşte prin ocuparea funcţiei onorifece de „preşedinte de onoare”, doreşte să obţină pentru „finul - cumătru” Emilian Vasile Cutean o funcţie executivă de prim rang în structura guvernamentală sau parlamentară, cu precădere cu atribuţiuni asupra mişcării revoluţionare .
Menţionăm că persoana pe care doreşte să o instaleze în una din aceste funcţii, este judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru fraudarea instituţiei Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 (ataşăm o copie a paginii ICCJ, unde se poate observa că, „pentru fapte de corupţie”, protejatul este „inculpat”. iar judecarea cazului a ajuns la termenul … 30!!!) .
Prin ceea ce face în acest caz, Domnul Ion Iliescu fost preşedinte al României timp de 10(zece) ani, dovedeşte cu prisosinţă că este apărătorul din umbră al marii corupţii din România şi că eticheta sub care se ascunde de „sărac şi curat” sau de „om de stînga” este doar praful aruncat în ochii poporului .
Am dorit să vă aducem la cunoştinţă acest caz, deoarece noi revoluţionarii trebuie să fim mereu primii în demascarea fărădelegilor, dar în acelaşi timp să vă asigurăm de convingerea noastră că domniile voastre nu veţi mai permite ca în structuri de prim rang să mai acceadă oameni inculpaţi şi judecaţi pentru înaltă corupţie .
Cu stimă,

PREŞEDINTE
Ionel LEŞU
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

domnule Ion Lesu revolutionar de prim rang...

Mesajde senatro » Lun Mar 02, 2009 12:16 am

Ma uit cu consternare pe posturile Zero tv si fratele lui DD cata publicitate va faceti. Oare v-ati uitat trecutul comunist, fost sef la Automatica Bucuresti inainte de 1989 pensionat la 40 de ani pe caz de boala (bolvav psihic), membru marcant al PCR, profitor notoriu al Revolutiei Romane din Decembrie, beneficiarul a multiple "drepturi" al lg42/1990, 341/2004, ca 5000mp teren in com. 1Decembrie (titlu propr. nr.813/1996), 2000mp Popesti Leordeni (T.P. nr. 30927), 500mp Mogosoaia, toate terenurile intravilan, fetele dvs. Mioara Neata si Ichert Cristina care in decembrie 1989 aveau 9 si 8 ani au dobandit certificate de revolutionar in mod fraudulos datorita lui taticu', A-ti reusit prin santajul unor persoane (ar fi pacat sa le mentionez numele aici) ca Miaoara Neata sa fie angajata in ambasada Romaniei la Haga ca personal diplomatic. Hotiile dvs nu se termina aici, mai sunt destule, dar le voi scrie pe parcursul evenimentelor. Minciuna si frauda este modul dvs de viata. Motivul pentru care apareti la TV nu este ca sa se faca dreptate in cazul Cutean (nu ca mi-ar pasa de Cutean), ci sa-i luati locul ca secretar de stat, sprijinit de prietenul de la DNA, daca se rezolva cazul, procurorul DNA este avansat iar dvs. secretar de stat. Nu-i asa ca e simplu. Cu o pensie de 3200 de ron pe care o aveti a-ti putea sa va faceti batranetile linistite, ca de furat ati furat destul. Opriti-va si lasati oamenii onesti in functii de conducere. In ei trebuie sa avem incredere. Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara 1989 nu v-a fost niciodata pe plac. Nici lui Taica Iliescu.Aceeasi parere o am si despre Filip. Profitori, mincinosi si escroci. Acasa cu voi sunteti expirati. Doar va cunosc destul de bine, banii primeaza.
senatro
 
Mesaje: 1
Membru din: Dum Mar 01, 2009 11:15 pm

Re: SCRISOARE INCHISĂ A UNUI IMPOSTOR!

Mesajde nicole » Mar Iun 23, 2009 9:54 pm

REVOLUTIONARII CARE AU PARTICIPAT LA LOVITURA DE STAT
DIN DECEMBRIE 1989 DIN ROMANIA

Povestea cu Revolutionari este o cacialma care intra pe aceesi latura de jefuire a statului Roman si pentru a ascunde LOVITURA DE STAT, intrucat beneficiarii, loviturii de stat sunt politisti, agenti SIE, SRI-KGB, DIA si arabi, magistrati, militari si alti care au primit intreprinderi, case, terenuri, spatii comerciale si altele, iar adevaratii Revolutionari care au stat in strada protestand impotriva comunismului si KGB-ului sovietic. Zeci de mii de cetateni romani au murit sau au fost raniti, arestati, batuti, mutilati si altele, si nu primesc nimic.

Bucur Mircea deputat
Nisipeanu Mihai agent KGB studiile la GRU-Moscova
Popescu Mihai membru PSD
Ionescu Dan deputat
Marin Gheorghe deputat
Stan Ion deputat
Alexandru Ionel senator
Dan Iosif senator
Duta Vasile senator
Ion Iliescu Presedintele Romaniei si senator, agent KGB studii la GRU-Moscova, organizatorul loviturii de stat din decembrie 1989 din Romania, a organizat si indrumat unitatile speciale ale GRU(serviciului secret militar sovietic, beneficiari ai lovituri de stat si oameni de afaceri in Romania), unitatile speciale ale securitatii, DIA, politiei, garzilor patrotice sa traga in cetatenii romaniei si armata in noapte a de 22-23 decembrie 1989.
Ion Iliescu a folosit aceleasi unitati militare in mineriadele din 13-14 iunie 1990, 1991 si 1999 care au constituit alte lovituri de stat impotriva statului si poporului Roman in care au murit mii de cetatenii ai Romaniei, soldati , jamdarmi mineri si politisti.
Sergiu Nicolaescu senator a insotit unitatea militara 0110 care a patrulat pe strazile capitalei in noaptea de 22-23 decembrie 1989 si care au tras focuri de arma pentru a teroriza si soca populatia capitalei pentru a nu mai iesi pe strada sa protesteze impotriva comunismului sovietic KGB-ist.

Radu Constantin senator
Petre Roman senator si mason
Theodorescu Emil Razvan senator
Velea Ion senator

Khaled Deiab Abdallaa Matar seful agenturii O.E.P. in Romania, colonel in Securitatea Romana si avea in subordine ofiteri Romani, agent Palestinian, SRI-KGB, CIA

Mahmud Farzat seful serviciilor secrete Siriene din Europa de Est si agent SRI-KGB si omul de legatura dintre Moscova, Bucuresti, Damasc si alte servicii secrete internationale.

Omar Hayssam agent sirian, SRI-KGB, CIA a finantat PSD, membru PSD, (este adus in Romania in 1980 de unchiul sau Mahmud Farzat seful serviciilor secrete siriene din Europa de Est) si dupa decembrie 1989 a avut sarcina de la Moscova-KGB sa participle la reglarea unor raporturi de putere in Romania, avand sprijin politic si logistic din partea PSD si SRI-SIE – KGB.
Omar Mohamad agent siria, SRI-KGB, a finantat PSD.
Mohamed Munaf agent irakian, SRI-KGB, CIA.
Kamel Kader agent Palestinian, SRI-KGB lider al studentiilor palestinieni din Romania, membru al grupurilor teroriste AL FATAH si ABU NIDAL, combatant al FRONTULUI de VEST din LIBAN, membru al O.E.P. si AUTORITATEA PALESTINIANA,
Zaher Iskandarani agent sirian, SRI-KGB, om de legatura al serviciilor de informatii siriene si sovietice-ruse KGB

Michel Makoul agent sirian, SRI-KGB
Jabri Tabizi agent sirian, SRI-KGB
Musa Hamad agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti
Mohamed Talla agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti,
Dib Assaad Dib agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti,
Nazieh Ibrahim Hussein Atieh agent palestina SRI-KGB, consilier al Ambasadei Palestina la Bucuresti
Maher Al Akawan agent Siria, SRI-KGB,
Victor Michelle Issa cetatean cipriot agent libanez mathaba- SRI-KGB
Samer Gadban agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI si era folosit ca translator de SRI pentru ofiteri gruparii teroriaste Al Fatah pregatite in Romania inainte de 1989.
Wael Gadban agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB
Thaer Gadban agent palestina SRI-KGB, membru al Frontului Popular pentru Eliberarea Palestinei si al gruparii teroriste Al Fatah, ofiter SRI-KGB.
Khalil Kassan agent palestinian, iordanian SRI-KGB,
Ahmed Murad agent libanez mathaba SRI-KGB.
Mohammad Murad agent libanez mathaba SRI-KGB
Simon Abu Rached agent libanez mathaba SRI-KGB,
Mohamed Al Itawi, agent libanez mathaba SRI-KGB,
Hanry Al Sekaaf agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Jamal Kanj agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Hussein Hassan agent libanez mathaba, SRI-KGB
Al Hamed agent libanez mathaba, SRI-KGB
Mohamed Abbas agent siria SRI-KGB,
Ahmed Saleh agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Raad Halloul agent irakian SRI-KGB,
Mohamed Mousawi agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Ali Shalan Awada agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Walid Gassan Jaber agent irakian SRI-KGB,
Yousef Somma agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Hassan Al Maami agent libanez mathaba, SRI-KGB
Samer Mehlem agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Amer Mehlem agent libanez mathaba, SRI-KGB
Nabil Shery agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Khaled Al Amin agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Elias Youussef agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Michel Youussef agent libanez mathaba, SRI-KGB
Arez Tohme agent libanez mathaba, SRI-KGB
Gerban Tohme agent libanez mathaba, SRI-KGB
Zaitef Tohme agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Salah Kobrossly agent libanez mathaba, SRI-KGB.
Amer Oubeid agent iordanian SRI-KGB,
Ahmed El Khatib agent iordanian SRI-KGB,
Talal Al Khatib agent iordanian SRI-KGB
Victor Sarris agent libanez mathaba, SRI-KGB,
Radwan Aktaa agent sirian SRI-KGB
Mustafa Ghazwan Aktaa agent sirian SRI-KGB


De asemenea facem precizarea ca, sint mii de astfel de cazuri de revolutionari ai Romaniei, membrii ai serviciilor de informatii romanesti si straine care au ucis pe la spate cetateni ai Romaniei in decembrie 1989.
nicole
 
Mesaje: 18
Membru din: Mar Iun 23, 2009 8:43 pm
Localitate: bucuresti

Dezinformare - Manipulare ?

Mesajde nastasache » Mie Iun 24, 2009 11:55 am

De unde ai scos-o, nicole? Cu exceptia catorva, putini, de la inceputul listei tale cu revolutionari, despre cvasitotalitatea celorlalti e o minciuna ca ar figura ca revolutionari in decembrie 1989, cel putin oficial. Te rog sa specifici sursa.
nastasache
 
Mesaje: 11
Membru din: Joi Mar 26, 2009 3:41 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009