Sectorul CIVES
 
 

Un nou NUP pentru Iliescu

Forum: Dedicat relatarilor , discutiilor si actiunilor legate de revolutia sufocata in 1990 de catre Contrarevolutie (12 ianuarie, 24-30 ianuarie, 12-19 februarie, 11 martie, 22 aprilie-13 iunie, 15 noiembrie, 16-22 decembrie etc. )

Un nou NUP pentru Iliescu

Mesajde Marius » Mie Mar 11, 2009 6:58 pm

Iliescu, scos pentru a doua oară de sub urmărire penală
Azi - 17:50 Dorin Petrisor

DIICOT a anunţat miercuri scoaterea de sub urmărire penală a fostului preşedinte Ion Iliescu din cel de-al doilea dosar al mineriadei din 13-15 iunie 1990.

Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a anunţat că Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a “dispus prin ordonanţă, la data de 10.03.2009, scoaterea de sub urmărire penală a învinuitului Iliescu Ion, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de subminare a puterii de stat, acte de diversiune şi comunicarea de informaţii false”, conform unui comunicat difuzat presei. Informaţia survine la două săptămâni după ce Parchetul ÎCCJ a negat oficial că Ion Iliescu ar fi urmărit penal în acest dosar. Biroul de presă al instituţiei a explicat pentru Cotidianul că rezoluţia de începere a urmăririi penale emise de generalul Dan Voinea, la care s-a aflat dosarul până anul trecut, nu a înregistrat acest act, iat procurorii DIICOT l-au descoperit la dosar abia marţi.


http://cotidianul.ro/iliescu_scos_pentr ... 76325.html
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Re: Un nou NUP pentru Iliescu

Mesajde Nica Leon » Dum Mar 15, 2009 12:37 pm

Marius scrie:[i]Iliescu, scos pentru a doua oară de sub urmărire penală
Azi - 17:50 Dorin Petrisor

DIICOT a anunţat miercuri scoaterea de sub urmărire penală a fostului preşedinte Ion Iliescu din cel de-al doilea dosar al mineriadei din 13-15 iunie 1990.


Daca aceasta tara ar fi avut un popor adevarat si ar fi foast un stat de drept si nu de "drepti" imediat dupa emiterea unei astfel de ordonante Procurorul Generat si-ar fi dat imediat demisia, iar ceilalti parchetari care mai ramineau ar fi decis sa porneasca de indata cercetari penale impotriva celor care au comis asmenea impardonabile "greseli", de neacceptat la un astfel de nivel din sistemul judiciar.
Dar cum onoarea si mindria profesianala aici nici nu exista, nu este de mirare ca se constata la peste 19 ani de la Revolutie, cit de tembeli pot fi unii dintre cei pe care ii platiti atit de bine, tocmai pentru a le asigura spatele si linistea unor inraiti criminali.
Sa va fie de bine si sa votati tot asa cum ati facut si pina acum, pentru ca numai astfel se va alege mai repede praful si de voi, cei multi, cu o minte atit de odihnita.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia si Contrarevolutia din 1990

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009