Sectorul CIVES
 
 

Iliescu, întâmpinat cu lumânări aprinse şi numit criminal

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Iliescu, întâmpinat cu lumânări aprinse şi numit criminal

Mesajde Marius » Mar Mar 03, 2009 10:50 pm

Iliescu, întâmpinat de ziua sa cu lumânări aprinse şi numit "criminal"

Un grup de opt studenţi care se autointitulează "Noii golani" a venit, marţi, la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena, unde acesta urmează să îşi serbeze ziua de naştere, au aprins lumânări în semn de protest şi l-au numit "criminal", stârnind o contrareacţie din partea revoluţionarilor.

Grupul de tineri l-au aşteptat, marţi dimineaţă, la sediul din strada Atena, pe fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, care primeşte în această zi pe cei care doresc să îl felicite cu ocazia împlinirii a 79 de ani.

Studenţii sunt îmbrăcaţi cu geci având tricolorul ţării pe mânecă şi cocarde reprezentând steagul României. Ei poartă şi tricouri negre, pe care sunt inscripţionate spânzurători şi mesajele: "Criminal" "Vinovat de crimă" şi "Basarabia- pământ românesc".

Tinerii au aprins mai multe lumânări în faţa sediului, despre care au spus că sunt aprinse în memoria celor care au murit în Revoluţia din 1989.

Unii dintre revoluţionarii prezenţi la eveniment le-au reproşat faptul că sunt prea tineri să fi participat la Revoluţie şi le-au spus că ei sunt cei care au aruncat cu monede în Ion Iliescu, la cimitirul Eroilor Revoluţiei.

Unul dintre revoluţionari l-a împins, îmbrâncindu-l cu mâinile pe unul dintre cei care au aprins lumânările, i s-a adresat cu termenul "puţoi" şi a rupt cu piciorul lumânările aşezate de tineri la baza unui copac.

În momentul în care fostul şef de stat Ion Iliescu şi-a făcut apariţia, unul dintre tinerii din grupul autotintitulat "Noii golani" i s-a adresat cu cuvântul "criminalule", reproşându-i acestuia victimele de la Revoluţie şi de la mineriade.

Iliescu: Nişte neruşinaţi, culeşi de pe drumuri şi folosiţi ca masă de manevră

"Sunt oameni lipsiţi de bunul-simţ necesar, sunt scandalagii aceia care au făcut şi la Cimitirul Eroilor acelaşi experiment. Sunt trimişi de cineva interesat. Altminteri, este nesimţire. Sunt nişte neruşinaţi şi nişte oameni care probabil la vremea lor au fost implicaţi în scene de scandal şi violenţe în anii 1990 şi au rămas cantonaţi în mentalităţile de atunci", a spus Iliescu. El a arătat că protestatarii sunt "oameni culeşi de pe drumuri şi folosiţi ca masă de manevră", dar nu a dorit să precizeze cine i-ar folosi în acest sens. "Cine? Nu ştiu, nu mă interesează, e neruşinare curată", a mai spus Iliescu.

Doi protestatari din strada Atena, ridicaţi de Jandarmerie

Doi dintre tinerii protestatari aflaţi în faţa biroului fostului şef de stat Ion Iliescu, din strada Atena, au fost ridicaţi de patru jandarmi, urcaţi într-o dubă şi transportaţi la secţia 1 de Poliţie, studenţii acuzând forţele de ordine că au fost luaţi cu forţa şi loviţi.

Protestatarii au fost ridicaţi forţat, întrucât au refuzat categoric să meargă la secţia de poliţie.

Unul dintre protestatari a început să ţipe, invocând faptul că a fost lovit de jandarmi în timp ce era împins spre dubă, dar acest lucru a fost catalogat de reprezentanţii legii drept o "diversiune".

Maiorul Marinel Jijie, reprezentant al Jandarmeriei, a precizat că cei doi protestatari au fost ridicaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, el arătând că aceştia riscă o amendă contravenţională.

În ceea ce priveşte faptul că unul dintre protestatari s-a plâns că a fost agresat fizic de paznicul clădirii unde are biroul Ion Iliescu, maiorul a precizat că aceştia au dreptul să depună o plângere în acest sens.

Şase dintre protestatari, amendaţi pentru tulburarea liniştii publice

Şase dintre tinerii protestatari vor fi amendaţi de jandarmi pentru tulburarea liniştii publice, iar unul dintre ei va fi cercetat pentru port ilegal de armă albă, asupra sa fiind găsit un lanţ metalic. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, şase dintre tinerii protestari vor fi sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 de lei. Militaru a precizat că jandarmii i-au întocmit dosar penal unuia dintre cei şase tineri pentru port ilegal de armă albă, deoarece asupra acestuia a fost găsit un lanţ metalic, lung de un metru.

http://www.mediafax.ro/politic/iliescu- ... 87;4014499

(la lincul respectiv se găseşte şi o filmare)
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Consecinte

Mesajde Ioan Rosca » Mie Mar 04, 2009 3:17 pm

Acesta este rezultatul lasitatii si delasarii noastre.
Intr-o tara uzurpata de mostenitorii securitatii, cei care mai spun adevarul sint arestati.
Pentru ca noi tacem, cumintiti si domesticiti, s-a ajuns ca sistemul sa poata incarcera pe cei care ii zic pe nume criminalului ce a distrus Romania.
Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Noii Golani catre Nica

Mesajde Ioan DRIMUS » Mie Mar 04, 2009 8:19 pm

"Vă solicităm să prezentaţi scuzele cuvenite în numele Ministerului de Interne şi să dispuneţi pedepsirea subalternilor Dvs care au ordonat, la cererea preşedintelui de „onoare” al PSD, reţinerea abuzivă, timp de patru ore, fără mandat de arestare, la secţia 1 Poliţie Bucureşti, a studenţilor nonviolenţi din „Grupul de acţiune Noii Golani”, care au fost batjocoriţi, maltrataţi, loviţi, amprentaţi, fotografiaţi din faţă şi din profil precum infractorii, pentru că militează pentru aflarea adevărului despre masacrul din decembrie 1989 şi fratricidul din iunie 1990, tulburând astfel liniştea publică a lui Ion Iliescu", îşi încep scrisoarea membrii Asociaţiei "Noii Golani"
Ioan DRIMUS
 
Mesaje: 164
Membru din: Dum Mar 23, 2008 11:36 am
Localitate: Paris Franta

Niste tembeli!

Mesajde Nica Leon » Lun Mar 09, 2009 3:44 pm

Am văzut, plin de indignare, cum iarăşi nişte foşti securişti, cu uniforme de jandarmi, au terorizat, au lipsit de libertate şi au umilit nişte tineri care îşi exercitau un drept constituţional.
Astfel, conducerea Jandarmeriei Române a dovedit încă o dată că pentru ei normele constituţionale nu valoreză nici cît un petec de hîrtie igienică folosită, nescăpînd nici de acea data prilejul de a se face de căcat.
Am aşteptat să văd apoi reacţiile “societăţii civile”, care, în cazul în care ar fi existat, ar fi trebuit să sară ca arsă, pentru a protesta şi pentru a apăra demnitatea acelor tineri, ca şi statul de drept, dar nu am văzut nimic în acest sens, ceea ce reprezintă încă o dovadă că această ţară este locuită doar de oameni de tip nou, cum le spunea odinioară tovarăşu.
Nu am auzit însă nimic pentru că jalnicii locuitori ai României nu vor să facă încă saltul din turma de vite în rîndul cetăţenilor, poate şi pentru că mocirla pestilenţială în care se complac a devenit o a doua natură, în care se simt încă bine.
Speram că mai sînt unii ştiutori de carte, care să aibă îndrăzneala şi demnitatea de a formula o plîngere penală împotriva conducerii Jandarmeriei Române, care şi-a permis să îşi bage iarăşi bocancii lor, plini încă de sîngele tinerilor ucişi la Revoluţie şi la mineriade, în pîngărita Constituţie a României, în drepturile oamenilor şi în principiile statului de drept.
Aşa fiind, consider că atîta timp cît în aceastaţară nu vor exista decît locuitori nu şi cetăţeni, nimeni nu ar mai trebui să aibă pretenţia de a fi respectaţi şi apăraţi de cei cărora le plătesc salariile grase, nu pentru a umili tinerii care, de această dată, protestau pentru că un criminal care a omorît, doar în decembrie 1989, peste 1200 de tineri, este încă necercetat şi nu este încarcerat, în timp ce nişte femei care şi-au apărat glia şi nu au vrut să respecte nişte hotărîri pronunţate strîmb de nişte judecători comunişti, au fost trimise la puşcărie.
Voi încheia spunînd că mai este încă timp ca cei care s-au simţit umiliţi de bestiala intervenţia a jandarmilor, în cazul tinerilor respectivi, pot formula şi trimite la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 plîngeri penale, împotriva conducerii jandarmilor şi al făptuitorilor direcţi, care au încălcat nu numai prevederile terfelitei Constituţii a României, printre care şi cea de la art. 39, dar şi drepturile omului, principiile statului de drept, ca şi art. 247 la 250 din Codul Penal.

Plin de scîrbă,

Nica Leon
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Pentru distinsul Nica Leon

Mesajde krudus » Mar Mar 17, 2009 8:51 am

Domnule Nica Leon, dupa Revolutie ati avut un partid , ce se mai stie despre el?

Mai primiti fonduri de la stat pentru sustinerea lui?

Aveti Certificat de revolutionar?

Unde ati primit teren si ce suprafata?

Cui foloseste acesta gasca intitulata "noii golani"?..dar de ce nu se intituleaza "tinerii geniali care ne scapa de Criza"?..am inteles ca sunt studenti, de cand si la ce Universitati?

Cati oameni ati impuscat la Revolutie?

Cand este ziua dvs de nastere pt ca sunt hotarat sa vin si sa va aprind lumanari, vreau ca apoi sa imi spuneti ce simtiti.

Traiti cu impresia ca sunteti un tip inteligent si un bun roman?

Daca v-am deranjat cu ceva, va rog sa imi comunicati in scris pe acest forum, apoi va promit, ca vin personal sa imi cer scuze. :roll:


"nimeni nu este mai presus de lege"
krudus
 
Mesaje: 5
Membru din: Mar Mar 17, 2009 8:36 am
Localitate: Bucuresti

Re: Pentru distinsul Nica Leon

Mesajde Nica Leon » Mar Mar 17, 2009 2:03 pm

Mai, krudus, prin ceea ce ai scris, acum la aproape 20 de ani de cind am daruit unor vite libertatea, dovedesti nu numai ca n-ai minte, ceea ce, in principal, nu este vina ta, pentru ca mintea, la nivel planetar, este o constanta, desi populatia este in continua crestere, ci si ca esti in afara societatii in care vietuiesti.
Si pentru ca este asa de imatur voi purcede la ati raspunde astfel:


1. Domnule Nica Leon, dupa Revolutie ati avut un partid , ce se mai stie despre el?
Nu am avut am creat si am finantat un partid, care a fost desfiintat abuziv de comunistii-criminali, minjiti de cacat din cap pina-n picioare, ce erau furiosi ca exista su unii care cunoscind adevarul mai aveau si curajul sa actioneze fara aprobare.
Este cel putin ciudat ca iti aduci aminte de P.L.D. abia acum, dup[ at]'ia ani de la distrugerea lui de cei readusi la putere de prostimea care i-a votat la 20 mai 1990 si de atunci incoace;

2. Mai primiti fonduri de la stat pentru sustinerea lui?
Da, de la statul palma barba cot, pentru ca alt stat ar fi trebuit sa fi aflat deja ca nu ne-a finantat niciodata;

3. Aveti Certificat de revolutionar?
De ce intrebi, crezi cumva ca eu nu il meritam?
Te informez ca desi am declansat si am condus Revolutia in 1989, l-am primit abia in 1998, dupa ce am chemat in judecata Parlamentul Romaniei. Insa acest certificat nu mi-a fost preschimbat, pentru ca nu am fost un criminal -comunist si nu am omorit nici oameni si nici nu am participat la jefuirea economiei Romaniei;

4. Unde ati primit teren si ce suprafata?
Deocamdata doar pe luna. Pe pamint nu mi-a fost atribuit inca nici un teren si pentru ca nu am vrut sa dau mita;

5. Cui foloseste acesta gasca intitulata "noii golani"?
Mai bine ma intrebai cui a folosit gasca de criminali-comunisti in fruntea caruia sa autoinstalat bolsevicul ce poarta numele de Iliescu Ilici Ion. Dar, concret, daca te intereseaza subiectul, raspunsul concret il vei afla in Gnoseologie, de care se vede treaba ca inca nu ai auzit cum nu prea ai auzit nici de regulile gramaticale ale limbii oficiale din statul roman, care iti sint inca indiferente.
In ceea ce priveste continuarea intrebarii tale - ..dar de ce nu se intituleaza "tinerii geniali care ne scapa de Criza"? - ar trebui sa afli singur, daca esti baiat mare si te preocupa subiectul, acest raspuns.
Credeam, insa, ca ai aflat si singuri ca geniile sint o rara avis, iar de tineri duce inca lipsa aceasta tara, pentru ca daca ar fi existat s-ar fi manifestat. In tarile civilizate exista o vorba care spune ca tineretul reprezinta barometrul politic al unei natiuni. La noi, fiind doar o gloata care dupa ce i-a lins in cur pe comunisti, i-au mai si votat, chiar si dupa ce criminalii au ucis tinerii ce v-au daruit libertate. Acum putinii care ar mai dori sa se manifeste, sint cu mult mai circumspecti si pentru ca asteapta nu numai sa li se faca dreptate, dar si sa vada si poate sa urmexe exemplul celor mai in virsta, adica pe cel al parintilor si bunicilor lor, carora citiva tineri le-au mai spala o data rusinea, prin lupta si jertfa lor.
Nu am inteles insa cine este aceasta tanti Criza. Atunci cind s-au manifestat au ]ncercat numai sa va ajute sa scapati de un criminal periculos, care inca ii duce cu presul pe atitia tembeli. Dar, vorba aia, cine se aseamana se aduna si nu din vina lor.
Daca insa ai vrut sa te referi la criza economica in care a fost dusa tara, din vina criminalilor comunisti, care cu votul gloatelor proaste si-au facut mendrele in linistea pe care au dorit-o, nu stiu de ce si pentru care merite ar trebui ca ei, tinerii pe care i-ati ucis o data si mai nou ii tot imiliti, ar trebui sa va scape pe voi, cretinii, din criza. Tu chiar nu ai auzit ca se spune ca doar prin suferinta va veti izbavi, poate. Si apoi de ce sa va scape ei din ceva in care voi singuri v-ati bagat. Ce voi sinteti chiar atit de milogi incit tot ei sa se sacrifice, pentru ca apoi prostimea sa le dea lectii si sa-i injure. Au facut-o o data, v-au daruit libertatea, dar gloata a vrut tot in mocirla pestilentiala in care se simtea bine, asa ca acum vor sa ia exemplu de la cei multi si prosti care sufera, pentru
ca numai dupa ce se alege praful veti avea si bunul simt de a asculta geniile de care tu vorbesti.
- .am inteles ca sunt studenti, de cand si la ce Universitati? Cred ca iti este greu, daca nu chiar imposibil sa ghicesti astfel de subiecte complicate. Dar, daca esti atit de curios, de ce nu te duci sa ii intrebi?

6. Cati oameni ati impuscat la Revolutie? Un ministru din Guvernul Germaniei spunea in primavara anului 1990 ca daca Romania ar fi avut oameni, niciodata nu ar fi indurat ororile odioasei dictaturi comuniste.
Insa, pentru a raspunde direct, mi-a parut rau ca nu am impuscat si nici nu i-am lasat pe altii sa o faca pe cei din banda de criminali condusa de alogenul iliescu Ilici Ion, care venind in sediul fostului c.c., dupa ce i-am lasat sa intre, au uitat imediat ceea ce ne promisesera si au inceput sa comploteze impotriva liderilor Revolutiei romane si a locuitorilor Romaniei. Daca taiam sau lasam sa fie taiat atunci raul de la radacina, niciodata aceasta tara nu ar mai fi cunoscut teroarea, crimele, jaful, saracia si umilintele de care au avut si mai au parte, in principal, cei cca. 86 % dintre nataraii care au votat cele mai abjecte fiinte, in Duminica Orbului;


7. Cand este ziua dvs de nastere pt ca sunt hotarat sa vin si sa va aprind lumanari, vreau ca apoi sa imi spuneti ce simtiti.
Prin aceasta intrebare ai dovedit cit de adevarate sint cele scrise de mine mai sus.
Stiu de mult ca recunostinta pentru lupta mea este nula in mintea unor vite obediente, cum spune ca sint locuitorii acestei tari scriitoarea si jurnalista Antonia Radon. Dar daca te gindesti ca ar fi oportun sa vi la mine cu luminari te inseli de doua ori. O data pentru ca luminarile le poti pune la biserica, in cazul in care chiar vrei sa te rogi, in semn de multumire, pentru marele bine pe care vi l-am facut. In alt caz, ar trebui sa stii, ca sint oricind gata sa ti le indes adinc pe git, pentru ca numai astfel stiu ca prostul poate intelege.

8. Traiti cu impresia ca sunteti un tip inteligent si un bun roman?
De trait traiesc nu cu impresia ci cu certitudinea adevarurilor scrise mai sus, dovedite pentru oricine are o bruma de minte, de viata mizera in care va complaceti.
Prin modul in vare voteaza aceasta gloata, dupa Revolutie, nu e bine sa fi decit alogen si un mare ticalos, pentru a fi votat.

Daca v-am deranjat cu ceva, va rog sa imi comunicati in scris pe acest forum, apoi va promit, ca vin personal sa imi cer scuze. :roll:
Sint inca multumit ca pe acest pamint prostia inca nu doare si nici nu este, deocamdata, impozitata, pentru ca altfel m-ar fi durut rau de tot si urechile.
Asa ca nu trebuie sa te ostenesti decit spre a merge la o biblioteca sau prin Cimitirul Eroilor, pentru a le cere lor scuze, ocazie cind ar fi oportun sa aprinzi, intr-adevar si cite o luminare.
Dar pentru asta ar trebui sa-ti dovedesti in primul rind tie ca ai o leaca de bun simt.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Domnule Leon,

Mesajde krudus » Lun Mai 18, 2009 7:35 pm

-daca o singura clipa v-ati imaginat ca nu am respect pt. cei care au murit in Dec 1989, va inselati.

Dimpotriva !

Am tot respectul din lume pentru acesti oameni !


Am fost militar si stiu cum au decurs lucrurile in orasul,unitatea in care am fost si eu.

Nu voi intelege insa ,niciodata, URA SI RANCHIUNA fata de Presedintele Iliescu.

Nu am fost si nu sunt membru de partid.Precizez ca nu pup mana nimanui.

De ce pe dl.Iliescu il respecta 99% din populatia acestei tarisoare iar pe dvs doar amicii din copilarie?!...

De fapt stiu.
Sunteti un tip agresiv, extrem de virulent,coleric.Limbajul dvs este mai mult decat degradant.Sunteti genul de cetatean care traieste cu impresia ca are numai drepturi.Tipul becalian.

Personal, am o problema cu acest gen de oameni .Din cauza tupeului lor am [/b[b]]suferit in ultimii 20 de ani.Cine a avut bun simt si a respectat legea a fost considerat prost.Nu este asa, va asigur !
Gata.
Stop joc.
Eu respect legea de cand ma stiu.Si in comunism si in capitalism, ca asa am am fost educat.

Dvs veti dreptul sa injurati pe oricine doriti fara sa platiti?!
Nu cred.

Dar , asa cum dvs aveti pretentia ca sunteti omul providential care ne-a scapat de dictatura tot asa, cred si eu ca Presedintele Iliescu, are dreptul la RESPECT.
In 1989, daca ati fi stiut sa va comportati, astazi erati departe.
Nu ati stiut in Decembrie 1989 si nici acum.
Insistati sa credeti ca sunteti un om bun.Nimic mai fals.
Ati pierdut doar trenul.Si nu din vina mea sau a d-lui Iliescu.
Comportamentul agresiv al dvs este principalul vinovat.
Incercati sa revedeti imaginile din timpul Revolutiei si apoi mai meditati.
Subsemnatul in fata dvs, am puterea sa recunosc ca sunt un nimeni.Dar un nimeni care stie sa isi respecte concetatenii si sa nu-i jigneasca public.Am ajuns sa prefer linistea de dinainte de 1989.Putin imi pasa de masini luxoase si icre negre, eu vreau doar sa pot trai linistit si normal.
Golani de k.k.t si borfasi cu tupeu sunt peste tot.M-am saturat de ei.
Nu asta e Romania la care am visat.
Si nici dl. Iliescu nu e de vina ca unora, ne lipsesc 7 ani de acasa.

ps- nu sunt pus de nimeni sa scriu pe forum,scriu doar cand am timp liber.Muncesc din anul 1989 exact ca un sclav pe plantatie si nu imi este rusine sa recunosc.Dar castig un ban cinstit.

Chiar uitasem de meciul avut cu dl Mioc, altfel un tip simpatic dar frustrat la maxim ca nu are si el parte de ciolan.Parerea mea.
"nimeni nu este mai presus de lege"
krudus
 
Mesaje: 5
Membru din: Mar Mar 17, 2009 8:36 am
Localitate: Bucuresti

Mesajde Marius » Mie Mai 20, 2009 12:11 pm

krudus scrie:De ce pe dl.Iliescu il respecta 99% din populatia acestei tarisoare


Am mari îndoieli cu privire la corectitudinea aceste afirmaţii. Locuiţi undeva în vîrful muntelui?

krudus scrie:Chiar uitasem de meciul avut cu dl Mioc, altfel un tip simpatic dar frustrat la maxim ca nu are si el parte de ciolan.Parerea mea.


N-am ajuns la ciolan fiindcă n-am candidat la ciolan niciodată, nici la alegeri generale, nici la alegeri locale, şi nici nu m-am băgat în vreun partid la guvernare ca să obţin vreo funcţie.
În 1990 m-am înscris în Frontul Democrat Român condus de Petrişor Morar, partid care se voia reprezentant al revoluţiei. N-am avut pretenţie la nici o funcţie acolo, eram simplu membru care vindea ziare în campania electorală. M-am retras din acel partid prin 1991 sau 1992 şi de atunci n-am mai intrat în alt partid.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

frontul democrat popular.

Mesajde krudus » Joi Mai 28, 2009 1:48 pm

Ati fost membru al unui partid care a disparut precum magarul in ceata.De ce oare???..nu s-a inteles lumea la banii primiti de la Guvern???

Eu nu am fost niciodata.
Nu am nevoie de-o gasca in spate ca sa spun ce gandesc.
Despre membrii de partid in general am o parere proasta.
Oameni fara profesie care isi cauta norocul prin partid.Nu e cazul tuturor dar cei mai multi sunt yesmeni.

De Petrica Morar imi aduc bine aminte, stiu ca avea trasaturile unui pustan.Este un baiat de isparava.Nu am nimic cu dansul.Nu comentez.

Dar cu dvs. am probleme mari, de etica morala.........d-le Mioc Marius.
Absolut nimic personal, sa fiu bine inteles.
Sunteti chiar simpatic si mai ales ca,exact ca si mine sunteti si -un tata de fata-.

Aveti insa o mare pasiune .
Sa scrieti lucruri urate despre dl. Iliescu si cu asta nu sunt de acord.
Postati filme , poze din Revolutie, da sunt de acord.
Dar nu trunchiati adevarul.
Nu va jucati cu ISTORIA pt. ca e mare pacat.

Cei mai tineri decat noi raman in general cu lucrurile despre care citesc si nu e corect sa citeasca povestile neadevarate, ale dvs..

Da, 90% din romani il respecta pe Presedintele Iliescu.
"nimeni nu este mai presus de lege"
krudus
 
Mesaje: 5
Membru din: Mar Mar 17, 2009 8:36 am
Localitate: Bucuresti

Iliescu?

Mesajde Ioan Rosca » Mar Iun 09, 2009 3:35 pm

Oricit de crud ai fi dumneata, nu sint eu atit de crud incit sa te cred ca nu stiti cine este Ion Iliescu: cel mai crud criminal din istoria Romaniei.
Sigur ca o parte din victimele inselatoriilor sale sinistre il mai si iubesc- tocmai asta demonstreaza lovitura mortala data de acest monstru poporului roman.

Eu zic sa il menajati pe domnul Mioc, ca pe un adversar delicat, destul de rezonabil , mai curind pasionat de exactitudini "istorice", decit preocupat de Justitie.
Nu mai invirtiti batul in rahat (cutitul in rana)- sa nu ne provocati pe noi- aia mai putini "fini" ca domnul Mioc. Silindu-ne sa mai povestim o data ce a facut Tovarasul-(eu am pus pe acest site o mare de explicatii- dar cred ca si parazitii din banda lui Iliescu sint bine informati)- ne veti amintiti datoria de a-l pedepsi pe "emanat" (daca nu poate fi judecat cu nici un pret, in cadrul institutiilor uzurpate de cei pe care i-a mentinut/condus la putere).

Stati cuminti, sa nu ne stirniti furia de pe urma.

Ioan Rosca
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm

Mesajde Nica Leon » Lun Oct 05, 2009 5:56 pm

Stimate Domnule Rosca,

Pentru ca ati vorbit de funie tocmai in casa spinzuratului, care sta ca viemele, chitic in rahat, niste oxiuri au foast scoase la inaintare, pentru a lua nivelul la care ar fi ajuns furia.
Asa ca eu, nici macar nu ma mai ostenesc sa raspund unora care in loc de creier au numai cacat.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 16 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009