Sectorul CIVES
 
 

Atac la patrimoniul national!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Atac la patrimoniul national!

Mesajde Nica Leon » Joi Apr 30, 2009 7:20 am

Către,
Ministeril Culturii,




Domnule ministru,




Vă felicit pentru iniţiativa dvs. lăudabilă, de a fi reluate lucrarile la Biblioteca Naţională, care sper că în mandatul dvs. să fie finalizate.
Totodată, profit de ocazie pentru a vă informa că nişte infractori cu funcţii importante în acest stat terorizat, umilit şi jefuit încă de mult prea multe odrasle de comunişti-criminali, ce se cred încă stăpînii României, au distrus monumentul istoric numit Podul Băneasa, fără să aibă, în prealabil, nici un fel de aprobare legală.
Aceste fapte penale le-am reclamat originalilor parchetari păstoriţi orbeşte de madam Kovesi, care după ce s-au făcut că lucrează, pe salarii nesimţit de mari, au dat un mare şi ilegal N.U.P., motiv pentru care vă rog ca şi dvs. să vă abateţi atenţia şi asupra acestei distrugeri penale şi, din postura de ultim apărator al patrimoniului monumentelor istorice, să sesizaţi parchetul, care poate doar aşa îşi va face datoria, pentru a mai tăia cheful duşmanilor patrimoniului istoric de a îşi mai bate joc, după bunul lor plac, de această inestimabilă avuţie naţională.
Voi încheia prin a vă ura mult succes în activitate şi spor în toate.

Cu stimă, 30 04 2009


Nica Leon
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009