Sectorul CIVES
 
 

Isi va face datoria C.S.M?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Isi va face datoria C.S.M?!

Mesajde Nica Leon » Vin Mai 15, 2009 6:20 pm

Către,
C.S.M.



Domnule preşedinte,




Stiu că mi-a luat ceva timp şi efort pentru a determina sa fie corectata Legea C.S.M. nr. 317, care la art. 1 vă oferea dreptul de a raspunde numai în faţa judecătorilor şi procurorilor, adică un fel de şefi ai unei haite dirijată, interesată şi coruptă, atunci cînd nu este de-a dreptul chiar proastă, lipsită de capacitatea esenţială – de judecată, în care puţinii magistraţi competenţi şi serioşi abia îşi mai duc zilele.
Dar, pentru că am reuşit să vă modific legea, aveţi acum obligaţia să verificaţi şi să îi trageţi la răspundere chiar şi pe parchetarii care refuză să cerceteze temeinic şi legal plîngerile mele penale, făcute împotriva unor aşa zişi revoluţionari, de fapt infractori protejaţi de alţi infractori cu funcţii de conducere chiar şi în Ministerul Public, cum arăt în plîngerea anexată la prezenta, care ilegal şi total nemeritat au cerut şi au primit certificate de “revoluţionari” şi drepturi necuvenite.
Cu speranţa că la aceste sesizări nu îl veţi mai obliga pe şeful portarilor să semneze filipica pe care mi-o veţi trimite, ca răspuns, vă doresc, totuşi, spor în toate cele bune, că de rele ştiu cît sînteţi de pricepuţi, starea jalnică a sistemului judiciar şi rapoartele organismelor şi instituţiilor internaţionale fiind mai mult decît dovezi grăitoare.

Nica Leon 15.05.2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009